Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(gizma @ 2009 03 25, 12:56)
lotuliukas.gif Dratas - tai mano drauges receptas nuo visu ligu.

receptas atominis, bet kaip aš į darbą eičiau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 25, 10:48)
dekui, su rusu kalba labai gerai sutariam, tai bus geras info saltinis. Visko gal ir neskaitysiu, bet pagal temas labai lengva rast aktualios info.

Matai, o as is ten avokado alieju turiu, nu atrodo visai gerai, tirstokas tamsokas, kvepia, as su juo dar kaukes veidui dariau  g.gif
Vat ka ten paprastas zmogau suprasi, geras ar ne tas aliejus  schmoll.gif  Bet kaina tai tikrai vercia susimastyt, nes itartinai maza  unsure.gif

oi kaip idomu su tuo didinimu  lotuliukas.gif  Labai man butu aktualu, tik tiek kad as netikiu jokiais stebuklais siuo klausimu  biggrin.gif
o kokiam pavidale tu ji vartojai ir kur pirkai? nes skaiciau, kad nuo sienliges jis padeda, tik giliau dar nesidomejau  g.gif Ir kazkaip baisu su vaiku eksperimentuoti  unsure.gif

vasitineje pirkau bet nepamenu kokioj,o ne visose buna doh.gif
jis buvo tabletyciu pavidale,bet abejoju ar vaikas sutiks naudoti mumijo,nes jo skonis labai kartus ir dar toks kaip dumu.ne pats skaniausias dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 25, 13:30)
receptas atominis, bet kaip aš į darbą eičiau  unsure.gif  doh.gif

Na, ir skonis atominis lotuliukas.gif blush2.gif Kramtomoji guma siek tiek pramusa ta kvapa. Del to ir sakau, kad tiem, kam reikalingas reprezentatyvus kvapas - receptas gali ir netikti. Bet ko del sveikatos nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu netikusia, viena karta naudota
Dr.Hauschka Translucent Make-up Nr. 03 (gan tamsoka)

Atiduociau Uz Alitos Briut butelaiti blush2.gif lotuliukas.gif

Rasykite i AZ
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 13:20)
na čia  iš kunigundos postų nusikopinus turiu:
Ryžių miltai + kokosų drožlės + šiek tiek hidrolato + jei norisi EA smile.gif tik nepandžius šitos smile.gif

taip pat kunigundos patarimo vedina biggrin.gif įsigijau Logona pilingą sausai jautriai veido odai,  naudojau kartą - pasaka smile.gif laukiu sekmadienio, kada vėl pasipiuliunguosiu, nes nosis jau truputį prašos smile.gif

aciu 4u.gif o kas kiek darai pilinga? nenoreciau labai odos pripratint ax.gif
Papildyta:
Dabar taip pagalvojau... o gal sausaodems ir CC Hauschkos tiktu kaip pilingas karta per savaite? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
noreciau paklausti del nerafinuoto aliejaus sausai odai is KN. Tepu veida tuo aliejumi vakarais, viskas kaip ir gerai, bet pastebejau, kad ant veido atsirado mazyciu spuogeliu verysad.gif Kaip manote - ar aliejus man netinka, ar tiesiog taip valosi oda? Nenoreciau atsisakyti to aliejaus..
Atsakyti
QUOTE(Lorus @ 2009 03 25, 13:50)
Sveikos,
noreciau paklausti del nerafinuoto aliejaus sausai odai is KN. Tepu veida tuo aliejumi vakarais, viskas kaip ir gerai, bet pastebejau, kad ant veido atsirado mazyciu spuogeliu  verysad.gif  Kaip manote - ar aliejus man netinka, ar tiesiog taip valosi oda? Nenoreciau atsisakyti to aliejaus..

lygiai taip pat man taip buvo doh.gif is pradziu galvojau gal man nuo medetku aliejaus alergija, bet paskui pagal Dr. Hauschkos filosofija pradejau aliejaus nebetepti vakarais, tik oda nusiprausiu ir viskas... Ir praejo bigsmile.gif galvoju, gal aliejukas oda nakciai kaip tik apsunkindavo... ax.gif bet ta misini sausai odai vis tiek dar bijau tepti ant veido, rankoms ji naudoju vietoj kremo ir masazams, o ant veido odos man laaabai geras yra simondsiju aliejukas, lb greit susigeria, ypac uztepus ant dregnos odos, ir gerai drekina, maitina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 16:00)
lygiai taip pat man taip buvo  doh.gif is pradziu galvojau gal man nuo medetku aliejaus alergija, bet paskui pagal Dr. Hauschkos filosofija pradejau aliejaus nebetepti vakarais, tik oda nusiprausiu ir viskas... Ir praejo  bigsmile.gif galvoju, gal aliejukas oda nakciai kaip tik apsunkindavo...  ax.gif bet ta misini sausai odai vis tiek dar bijau tepti ant veido, rankoms ji naudoju vietoj kremo ir masazams, o ant veido odos man laaabai geras yra simondsiju aliejukas, lb greit susigeria, ypac uztepus ant dregnos odos, ir gerai drekina, maitina  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Pabandysiu vakarais nebetepti aliejaus, gal susitvarkys..
Atsakyti
QUOTE(Lorus @ 2009 03 25, 14:05)
Aciu uz atsakyma  4u.gif  Pabandysiu vakarais nebetepti aliejaus, gal susitvarkys..

gal, aisku kiekvienam individualiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 13:47)
aciu  4u.gif o kas kiek darai pilinga? nenoreciau labai odos pripratint  ax.gif

Dabar taip pagalvojau... o gal sausaodems ir CC Hauschkos tiktu kaip pilingas karta per savaite?  bigsmile.gif

planuoju kartą savaitėj, o gal ir rečiau net smile.gif

CC tikrai neatlieka f-jos kaip pilingas schmoll.gif jis valo, bet nepašalina odos nereikalingas schmoll.gif po CC net ir toks apsauginis sluoksnis lieka smile.gif na po LOGONOS kitaip smile.gif sunku nupasakoti, būtum Kaune, mielai įspausčiau pabandymui to ir to, suprastum pati tongue.gif

Anot Elytės būtina pašalinti nušerpetojusią, negyvą nereikalingą odą, nes jos nepašalinus su aliejais/kremais vėl ji lipdoma ant naujai augančios, tai gaunasi jau tada toks lipdinys, kuris visaip kaip gero neduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 25, 14:16)
planuoju kartą savaitėj, o gal ir rečiau net smile.gif

CC tikrai neatlieka f-jos kaip pilingas  schmoll.gif jis valo, bet nepašalina odos nereikalingas  schmoll.gif po CC net ir toks apsauginis sluoksnis lieka smile.gif na po LOGONOS kitaip smile.gif sunku nupasakoti, būtum Kaune, mielai įspausčiau pabandymui to ir to, suprastum pati tongue.gif

Anot Elytės būtina pašalinti nušerpetojusią, negyvą nereikalingą odą, nes jos nepašalinus su aliejais/kremais vėl ji lipdoma ant naujai augančios, tai gaunasi jau tada toks lipdinys, kuris visaip kaip gero neduoda smile.gif

na aciu labai uz patarimus thumbup.gif manau reikes pabandyti Logona, tingiu kazkaip zaisti su tais ryziu miltais ir kt. doh.gif
Atsakyti
Niekaip neatseku šioje temoje apie aliejuką/kremą krūtinei padidinti g.gif Kur čia ta kalba prasidėjo, kur kas užmatėte, kokioje parduotuvėje? Gal pamenate kainą?
Man nieko didinti nereikia, bet norėčiau atgaivinti odą, padėti vargšei krūtinei..krūvis jai nemažas, dar maitinu ir maitinsiu, bet norėtųsi labai 'nenukankint" biggrin.gif
Niekaip nesusiperku aliejų KN, kad pati 'susimakaluočiau' pagal anskčiau dėtus receptukus...
Atsakyti