QUOTE(Odora @ 2009 03 24, 23:58)
toks kaip losjonas kai negali ranku nusiplauti, arba vanduo prastas pvz segzotiskuose krastuose kad neusikrestum tai issitepi rankas kaip kremu ir gali jau rankom valgyti
pasirodo, super dalykėlis
Jis tarsi apvalus flakonas? Atostogoms tokio reikėtų, ypač į kokius šiltus kraštus važiuojant
aš tokiais atvejais kartais naudoju vaikiškas servetėles, bet man vistiek kirba abejonė, ar pakanka dezinfekcijos
QUOTE(gizma @ 2009 03 25, 10:46)
Mano vyras iseina i kita kambari, kai traukiu savo aliejus.
ir mano ruosta drata geria ir vargo nemato.
neišeina, bet kai prasideda būrimai virš dubenėlių, būtinai ką nors smagaus pasako, pvz. tu mano manufaktūrininke kas tas dratas?
Sakyčiau, kad kokia viela, bet pagal prasmę netinka
tu teisi, prisitaiko skonio, kvapo receptoriai prie švelnesnių dalykų, nebereikalauja savotiško nuolatinio dirginimo, jei taip galima išsireikšti, kad skanu, malonu būtų
Ekostudijoje vakar dar pirkau detoksikuojantį Bentley muiliuką, kvepiantį citrusiniais vaisiais. Toks vos vos kvapas, bet labai smagiai su juo nusimaudžiau
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 25, 10:48)
oi kaip idomu su tuo didinimu
Labai man butu aktualu, tik tiek kad as netikiu jokiais stebuklais siuo klausimu
manyčiau, kad čia gali būti daugiau placebo efektas
Jei kiekvieną dieną skirtum laiko įtrinimams, masažams, tai gal ir be spacialių priemonių pastangrėtų. Bet jei domina, tai reikia Ekostudijoje klausti, kokių jie turi argumentų dėl šio produkto