Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 23:33)
visos tuoj gausim pravardžių  ax.gif MB sakė, ir kaip aš pražiūrėjau tą momentą,kai aliejukai tau pasidarė tokie svarbūs  biggrin.gif

biggrin.gif Mano vyras iseina i kita kambari, kai traukiu savo aliejus. Sako, vien nuo minties negera daros, o jei dar matyciau... doh.gif O as ir vaika pratinu prie visokio br...geria jis pas mane ir alieju (na, kol kas tik zuvu taukus), ir ivairius nuovirus, ir mano ruosta drata geria ir vargo nemato. Geriau tegu skonio receptoriai prie alieju pripranta, nei prie cheminiu vaistu.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 24, 23:01)
Tau medalis, jei viska perskaitysi cia, nes man tai kancia skaityti rusiskai  blush2.gif

man labai patikimas zmogus sake, kad jie ten net labai nekokie, net maistui ju nepirktu  ax.gif, tad ant odos ir nelabai koks pasirinkimas. Kazkuri mergina buvo is ten ju pasipirkus -tai labai supeike  doh.gif

dekui, su rusu kalba labai gerai sutariam, tai bus geras info saltinis. Visko gal ir neskaitysiu, bet pagal temas labai lengva rast aktualios info.

Matai, o as is ten avokado alieju turiu, nu atrodo visai gerai, tirstokas tamsokas, kvepia, as su juo dar kaukes veidui dariau g.gif
Vat ka ten paprastas zmogau suprasi, geras ar ne tas aliejus schmoll.gif Bet kaina tai tikrai vercia susimastyt, nes itartinai maza unsure.gif
QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 23:33)
ir net kažkokią biusto ar didinimo, ar stangrinimo priemonę  blush2.gif Kadangi didinimo klausimas man neaktualus, tai ir neklausiau, kokia kaina wink.gif

oi kaip idomu su tuo didinimu lotuliukas.gif Labai man butu aktualu, tik tiek kad as netikiu jokiais stebuklais siuo klausimu biggrin.gif

QUOTE(pepė @ 2009 03 25, 00:11)
mumijo randama kalnuose,jo kilme nera aiski,bet sakoma kad turi dideli gydanti poveiki.cia siek tiek apie mumijo
pagooglinus galima rasti daugiau info angliskai
as ji naudojau imunitetui stiprinti,persalus,nuo gerkles skausmo,slogos(istepti nosi)

o kokiam pavidale tu ji vartojai ir kur pirkai? nes skaiciau, kad nuo sienliges jis padeda, tik giliau dar nesidomejau g.gif Ir kazkaip baisu su vaiku eksperimentuoti unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 25, 10:35)
Gerai pasiskirsto 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 23, 20:56)
beje pernai pirkau krema nuo saules KN, tai jetau koks galingas- is Tailando grizau po 3 savaiciu vos vos pasikeitusia veido spalva, ir tai tik todel, kad paskutinem dienom samoningai pasidengindavau.

su SPF10 ar SPF 25 turejai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 24, 23:01)
Turi omeny melyne? Ir dar su pakietejimais  g.gif - slidus reikalas  ax.gif. Man galvoje sukasi salavijas, bet negaliu garantuoti 100 %. Jei man taip butu -as tikrai pasikonsultuociau su KN, nes pati nesu nei medike, nei kosmetologe ar pan., tik savamoksle  blush2.gif
Pamenu mano drauge susitrenke koja ir pasitepe fastum geliu - po to beveik menesi praleido ligonineje, nes baisios komplikacijos prasidejo. Tad su patepimais reikia atsargiai, nes galima ir pabloginti situacija  verysad.gif

aciu tau 4u.gif
taip, kraujosruva, na, pas mane ten toks rimtas sumusimas buvo, is pradziu mane, kad tikrai luzo, nesvietiskas guzas buvo, jis kaip ir dingo, bet matyt dar nera galutinai ten viskas susitvarke...jau nebezinau, kuo ten tepliot, nes nuejus i vaistine pasiulo tik fastum, hepagel, lotion...nors girdejau, kad gali tekt ir puse metu palaukt, kad viskas galutinai susitvarkytu verysad.gif bet tu tikrai teisi, gal geriau neeksperimentuoti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 24, 23:58)
toks kaip losjonas kai negali ranku nusiplauti, arba vanduo prastas pvz segzotiskuose krastuose kad neusikrestum tai issitepi rankas kaip kremu ir gali jau rankom valgyti smile.gif

pasirodo, super dalykėlis wink.gif Jis tarsi apvalus flakonas? Atostogoms tokio reikėtų, ypač į kokius šiltus kraštus važiuojant thumbup.gif

aš tokiais atvejais kartais naudoju vaikiškas servetėles, bet man vistiek kirba abejonė, ar pakanka dezinfekcijos sad.gif

QUOTE(gizma @ 2009 03 25, 10:46)
biggrin.gif  Mano vyras iseina i kita kambari, kai traukiu savo aliejus.

ir mano ruosta drata geria ir vargo nemato.

neišeina, bet kai prasideda būrimai virš dubenėlių, būtinai ką nors smagaus pasako, pvz. tu mano manufaktūrininke lotuliukas.gif

kas tas dratas? ax.gif Sakyčiau, kad kokia viela, bet pagal prasmę netinka biggrin.gif

tu teisi, prisitaiko skonio, kvapo receptoriai prie švelnesnių dalykų, nebereikalauja savotiško nuolatinio dirginimo, jei taip galima išsireikšti, kad skanu, malonu būtų smile.gif Ekostudijoje vakar dar pirkau detoksikuojantį Bentley muiliuką, kvepiantį citrusiniais vaisiais. Toks vos vos kvapas, bet labai smagiai su juo nusimaudžiau thumbup.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 25, 10:48)
oi kaip idomu su tuo didinimu  lotuliukas.gif  Labai man butu aktualu, tik tiek kad as netikiu jokiais stebuklais siuo klausimu  biggrin.gif

manyčiau, kad čia gali būti daugiau placebo efektas smile.gif Jei kiekvieną dieną skirtum laiko įtrinimams, masažams, tai gal ir be spacialių priemonių pastangrėtų. Bet jei domina, tai reikia Ekostudijoje klausti, kokių jie turi argumentų dėl šio produkto biggrin.gif
Atsakyti
Kažkur kalbėjot apie ledukus veidui prausti ir masažuoti...o iš kokių žolelių pagaminti nuovirai tiktų riebią odą prausti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2009 03 25, 00:11)
mumijo randama kalnuose,jo kilme nera aiski,bet sakoma kad turi dideli gydanti poveiki.cia siek tiek apie mumijo

4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 25, 09:18)
Ieškojau tuo metu inf-jos buvau radusi, bet va visiškai nebepamenu kas ir kaip doh.gif Gal kas bus irgi girdėjusios?

as ie su skaiciusi, kad su juo reikia atsargiai, t.y. galima gerti tik labai trumpa laiko tarpa

QUOTE(gizma @ 2009 03 25, 10:46)
biggrin.gif  Mano vyras iseina i kita kambari, kai traukiu savo aliejus. Sako, vien nuo minties negera daros, o jei dar matyciau... doh.gif  O as ir vaika pratinu prie visokio br...geria jis pas mane ir alieju (na, kol kas tik zuvu taukus), ir ivairius nuovirus, ir mano ruosta drata geria ir vargo nemato. Geriau tegu skonio receptoriai prie alieju pripranta, nei prie cheminiu vaistu.

lotuliukas.gif jei ne mano vyro pagalba, tai man aliejuku ir alieju uztektu kur kas ilgiau

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 25, 10:48)
dekui, su rusu kalba labai gerai sutariam, tai bus geras info saltinis. Visko gal ir neskaitysiu, bet pagal temas labai lengva rast aktualios info.

Matai, o as is ten avokado alieju turiu, nu atrodo visai gerai, tirstokas tamsokas, kvepia, as su juo dar kaukes veidui dariau  g.gif
Vat ka ten paprastas zmogau suprasi, geras ar ne tas aliejus  schmoll.gif  Bet kaina tai tikrai vercia susimastyt, nes itartinai maza  unsure.gif

kai perskaityti ka nors idomau -pasidalink. Siaip ten yra ivairiu receptuku, o kadangi dauguma dalyku galima ir LT isigyti -tai ir pasigaminti ne problema ax.gif
Zmogumi, kuris supeike tuos aliejus, pasitikiu 100 % ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 25, 11:26)
kas tas dratas?  ax.gif Sakyčiau, kad kokia viela, bet pagal prasmę netinka biggrin.gif

lotuliukas.gif Dratas - tai mano drauges receptas nuo visu ligu. As jai sakau, kad patento receptui reikia.
O dratas gaminamas labai paprastai - bet veikia stebuklingai. Isbandyta ne tik ant savo kailio, bet ir visi mano artimieji, beveik visi draugai ji jau pradejo gerti ir pan. Mano vaikas visa rudeni prasirgo. Jau nebezinojau, kas daryt. Bijojau duoti to drato. Bet kai pradejau duoti, tai jau 2.5 men net slogos nemate.
Tai va - ispaudziame keliu citrinu sultis. Tada dedame daug medaus (kiekvienas gamina pagal savo skoni), gerai istirpiname medu sultyse. Tada dedame daug cesnaku, isspaustu. Ir pabaigai dedu tarkuoto imbiero. Viska gerai ismaisau. Supilu i stiklainiuka ir laikau saldytuve. Geriame kas ryta (mes tai po maisto biggrin.gif ) po 2 saukstus. Vaikui duodu arbatini sauksteli.
Tie, kas dirba darba su zmonem, reiktu apsaugos priemoniu nuo kvapo lotuliukas.gif Bet as saviskius esu visus ispejus, tai jokiu problemu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 25, 12:16)
kai perskaityti ka nors idomau -pasidalink. Siaip ten yra ivairiu receptuku, o kadangi dauguma dalyku galima ir LT isigyti -tai ir pasigaminti ne problema  ax.gif
Zmogumi, kuris supeike tuos aliejus, pasitikiu 100 %  ax.gif

gerai wink.gif
o del alieju: dekui uz tai, kad informuoji 4u.gif

QUOTE(gizma @ 2009 03 25, 12:56)
lotuliukas.gif Dratas - tai mano drauges receptas nuo visu ligu. As jai sakau, kad patento receptui reikia.
O dratas gaminamas labai paprastai - bet veikia stebuklingai. Isbandyta ne tik ant savo kailio, bet ir visi mano artimieji, beveik visi draugai ji jau pradejo gerti ir pan. Mano vaikas visa rudeni prasirgo. Jau nebezinojau, kas daryt. Bijojau duoti to drato. Bet kai pradejau duoti, tai jau 2.5 men net slogos nemate.
Tai va - ispaudziame keliu citrinu sultis. Tada dedame daug medaus (kiekvienas gamina pagal savo skoni), gerai istirpiname medu sultyse. Tada dedame daug cesnaku, isspaustu. Ir pabaigai dedu tarkuoto imbiero. Viska gerai ismaisau. Supilu i stiklainiuka ir laikau saldytuve. Geriame kas ryta (mes tai po maisto biggrin.gif ) po 2 saukstus. Vaikui duodu arbatini sauksteli.
Tie, kas dirba darba su zmonem, reiktu apsaugos priemoniu nuo kvapo  lotuliukas.gif Bet as saviskius esu visus ispejus, tai jokiu problemu  lotuliukas.gif

as darau taip pat, tik be cesnaku smile.gif Ir vaikui i arbata koki sauksteli, kita ipilu, nes siaip vieno jis to makalo nikaip negertu, nes astroka, o man labai patinka, susiverti pora sauksteliu, taip uztonizuoja bigsmile.gif
beje, nors praeitos ligos irgi su vaiku praktikavau si makala, bet va po menesio vel apsirgo ir taip stipriai, o su ta homeopatija taip letai judam sveikimo link, kad doh.gif nu cia offtopic, pasiguodziau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 25 kovo 2009 - 13:03
Gal kas galite parekomenduoti, kokia sveiciamaja kauke sausaodems pasalinti nupleiskanojusiai, negyvai odai? o gal cia padetu ir ta pati kauke su ricina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 13:16)
Gal kas galite parekomenduoti, kokia sveiciamaja kauke sausaodems pasalinti nupleiskanojusiai, negyvai odai? o gal cia padetu ir ta pati kauke su ricina?  ax.gif

na čia iš kunigundos postų nusikopinus turiu:
Ryžių miltai + kokosų drožlės + šiek tiek hidrolato + jei norisi EA smile.gif tik nepandžius šitos smile.gif

taip pat kunigundos patarimo vedina biggrin.gif įsigijau Logona pilingą sausai jautriai veido odai, naudojau kartą - pasaka smile.gif laukiu sekmadienio, kada vėl pasipiuliunguosiu, nes nosis jau truputį prašos smile.gif
Atsakyti