[quote=katutis,2009 03 23, 23:18]
[url=http://www.ekostudija.lt/product_info.php?cPath=18_21&products_id=41]čia[/quote]
[quote=linutiaaa,2009 03 23, 23:59]
As tai dazniausiai vos ne kiekv. kunigundos poste randu ka pakonspektuot
Turiu tau klausimuka, turejau tokia siaubingai didele hematoma, jau tuoj trys men, o ji dar nera visiskai issivaiksciojusi, yra tokiu pakietejimu, labai noretusi vasara pasitikt su graziomis kojomis...mastau, gal reiktu kokius EA pasitelkt i pagalba? gal kartais zinai, kokie galetu pagelbeti?koki gal misinuka pasidaryti
na, postas gal ne visai i tema, bet vis tiek prie grozio ir naturalumo
[/quote]
Turi omeny melyne? Ir dar su pakietejimais
- slidus reikalas
. Man galvoje sukasi salavijas, bet negaliu garantuoti 100 %. Jei man taip butu -as tikrai pasikonsultuociau su KN, nes pati nesu nei medike, nei kosmetologe ar pan., tik savamoksle
Pamenu mano drauge susitrenke koja ir pasitepe fastum geliu - po to beveik menesi praleido ligonineje, nes baisios komplikacijos prasidejo. Tad su patepimais reikia atsargiai, nes galima ir pabloginti situacija
[quote=astute0210,2009 03 24, 00:45]
Kunigunda , labai aciu, kad daliniesi su mumis informacija ir patari Gal kartais zinai kas
atminti galetu pagerinti mokantis laukia egzaminai ...
[/quote]
citrina, rozmarinas. Jei tiki akmenu galia -padeda susikoncentuoti piritas ant stalo. Jei tiki psichikos galiomis - geriausia mokytis pries einant miegoti -tada labai gerai issisaugo informacija. Gali ir diena pamiegoti pasimokiusi.
[quote=Kašariukė,2009 03 24, 08:17]
KN kaži būtų?
[/quote]
KN neturi
[quote=me_gustas_tu,2009 03 24, 09:32]
Va va, as taip ir nujauciau, kad nepigu bus
[/quote]
dar zinau, kad ta jungtine biopasaulio parduotuve jau turi kokosu aliejaus, tik kainos nezinau -ten berods po 200 ml turi
[quote=Deli~,2009 03 24, 10:47]
Nei pudros, nei skaistalu netepu, tad ne tiek ir daug As ir nesakau kad taip reikia, tik klausiu Nes ir Elyte man buvo sakiusi, kad galima tepti ant virsaus.
tai kaip juos plauti, jei tie kremai susigeria i oda? Del to ir klausiu butent apie apsauginius, kurie plevele palieka... Ir tos geriau nepalikinet ant veido, reikia nuplaut.
[/quote]
tai zinoma, kad galima, bet ar reikia
nu ka reiskia "kremas susigeria i oda" - juk oda nera ranksluostis, naturaliuose kremuose nera nano daleliu, tad niekas i odos giliausius sluoksnius nenukeliauja. Naturalus kremai yra aliejaus pagrindu -todel jie visi sukuria apsaugini sluoksni ant odos ir taip ja saugo bei puoseleje (kazkokia dalis to kremo patenka i pati pavirsini odos sluoksni, bet tikrai ne taip kaip isivaizduoji
). Per diena ant odos "nuseda" visko ir tokiu aliejiniu kremu deka, viskas prilimpa prie to apsauginio sluoksnio -todel ir butina prausti/valyti veida, kad visa tai pasalinti.
[quote=Wiwa,2009 03 24, 13:43]
gal gali brukstelt, koks tas rusiskas forumas
[/quote]
Tau medalis, jei viska perskaitysi
cia, nes man tai kancia skaityti rusiskai
[quote=gizma,2009 03 24, 14:46]
Aha, aciu uz balioneli Tikrai geras patarimas - nes ir pati daug metu atgal negalejau nuryti ne sauksto aliejaus. Tai taip ir darydavau - atsikasdavau duonos. O dabar matyt uzsigrudinau. Nebereik ir duonos.
[/quote]
as ir vaikysteje taip darydavau, nes tekdavo gerti saltalankiu alieju -koks jis man budavo slykstus
[quote=pepė,2009 03 24, 15:03]
eje pasiskaiciau kad merginos nuo striju mumijo naudoja.
[/quote]
o kas tas mumijo
[quote=Odora,2009 03 24, 17:25]
as lyg ir nebjauru alieju geriu: moliugu seklu, bet susikaupiu sauksta prisipylus ir suverciu kuo tiesiau gerklen kad liezuvio neliestu na kazkiek zinoma kliuna, bet imanoma
[/quote]
man tai jis niam niam
[quote=kryyste,2009 03 24, 20:23]
Aš irgi ten aliejų prisipirkau. Jie turi ten visokių rūšių. Yra ir nerafinuotų ir rafinuotų, dėl to reikia žiūrėti atidžiai. Dabar geriu moliūgų ir linų. Kai tuos pabaigsiu imsiu kanapių [/quote].
man labai patikimas zmogus sake, kad jie ten net labai nekokie, net maistui ju nepirktu
, tad ant odos ir nelabai koks pasirinkimas. Kazkuri mergina buvo is ten ju pasipirkus -tai labai supeike