Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 03 24, 22:12)
man kazkaip ta ekostudijos konsultante (nzn gal kelios yra bet ta tamsi) ne prie dusios, gal cia tik man bet atrodo, kad labai stengiasi prakisti produkta ir kartais ikveptu balsu pasakoja kaip ala klientu atsiliepimus tai kas ant etiketes uzrasyta
kai tik tik atsidare tai ten toks vyriskis buvo tai matosi, kad domisi, ismano labai ramiai ir aiskiai viska papasakoja, bet jo nebemaciau sad.gif

as visad ant tamsios pakliudavau, tai man ji nieko visai mirksiukas.gif o stai sviesi nelabai gera ispudi paliko blush2.gif atrodo tokia "su pasaipa" nuolat unsure.gif biggrin.gif

gaila nesu ne karto vyriskio macius verysad.gif
Atsakyti
Katuti, gal ta dekoratyvinė kosmetika bus suki? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=katutis,2009 03 23, 23:18]
[url=http://www.ekostudija.lt/product_info.php?cPath=18_21&products_id=41]čia[/quote]
4u.gif

[quote=linutiaaa,2009 03 23, 23:59]
As tai dazniausiai vos ne kiekv. kunigundos poste randu ka pakonspektuot
Turiu tau klausimuka, turejau tokia siaubingai didele hematoma, jau tuoj trys men, o ji dar nera visiskai issivaiksciojusi, yra tokiu pakietejimu, labai noretusi vasara pasitikt su graziomis kojomis...mastau, gal reiktu kokius EA pasitelkt i pagalba? gal kartais zinai, kokie galetu pagelbeti?koki gal misinuka pasidaryti
na, postas gal ne visai i tema, bet vis tiek prie grozio ir naturalumo [/quote]

Turi omeny melyne? Ir dar su pakietejimais g.gif - slidus reikalas ax.gif. Man galvoje sukasi salavijas, bet negaliu garantuoti 100 %. Jei man taip butu -as tikrai pasikonsultuociau su KN, nes pati nesu nei medike, nei kosmetologe ar pan., tik savamoksle blush2.gif
Pamenu mano drauge susitrenke koja ir pasitepe fastum geliu - po to beveik menesi praleido ligonineje, nes baisios komplikacijos prasidejo. Tad su patepimais reikia atsargiai, nes galima ir pabloginti situacija verysad.gif

[quote=astute0210,2009 03 24, 00:45]
Kunigunda , labai aciu, kad daliniesi su mumis informacija ir patari Gal kartais zinai kas atminti galetu pagerinti mokantis laukia egzaminai ... unsure.gif
[/quote]

citrina, rozmarinas. Jei tiki akmenu galia -padeda susikoncentuoti piritas ant stalo. Jei tiki psichikos galiomis - geriausia mokytis pries einant miegoti -tada labai gerai issisaugo informacija. Gali ir diena pamiegoti pasimokiusi.

[quote=Kašariukė,2009 03 24, 08:17]
KN kaži būtų?
[/quote]

KN neturi ax.gif

[quote=me_gustas_tu,2009 03 24, 09:32]
Va va, as taip ir nujauciau, kad nepigu bus [/quote]

dar zinau, kad ta jungtine biopasaulio parduotuve jau turi kokosu aliejaus, tik kainos nezinau -ten berods po 200 ml turi g.gif

[quote=Deli~,2009 03 24, 10:47]
Nei pudros, nei skaistalu netepu, tad ne tiek ir daug As ir nesakau kad taip reikia, tik klausiu Nes ir Elyte man buvo sakiusi, kad galima tepti ant virsaus.
tai kaip juos plauti, jei tie kremai susigeria i oda? Del to ir klausiu butent apie apsauginius, kurie plevele palieka... Ir tos geriau nepalikinet ant veido, reikia nuplaut.
[/quote]

tai zinoma, kad galima, bet ar reikia mirksiukas.gif
nu ka reiskia "kremas susigeria i oda" - juk oda nera ranksluostis, naturaliuose kremuose nera nano daleliu, tad niekas i odos giliausius sluoksnius nenukeliauja. Naturalus kremai yra aliejaus pagrindu -todel jie visi sukuria apsaugini sluoksni ant odos ir taip ja saugo bei puoseleje (kazkokia dalis to kremo patenka i pati pavirsini odos sluoksni, bet tikrai ne taip kaip isivaizduoji ax.gif ). Per diena ant odos "nuseda" visko ir tokiu aliejiniu kremu deka, viskas prilimpa prie to apsauginio sluoksnio -todel ir butina prausti/valyti veida, kad visa tai pasalinti.

[quote=Wiwa,2009 03 24, 13:43]
gal gali brukstelt, koks tas rusiskas forumas
[/quote]

Tau medalis, jei viska perskaitysi cia, nes man tai kancia skaityti rusiskai blush2.gif

[quote=gizma,2009 03 24, 14:46]
Aha, aciu uz balioneli Tikrai geras patarimas - nes ir pati daug metu atgal negalejau nuryti ne sauksto aliejaus. Tai taip ir darydavau - atsikasdavau duonos. O dabar matyt uzsigrudinau. Nebereik ir duonos.
[/quote]

as ir vaikysteje taip darydavau, nes tekdavo gerti saltalankiu alieju -koks jis man budavo slykstus doh.gif

[quote=pepė,2009 03 24, 15:03]
eje pasiskaiciau kad merginos nuo striju mumijo naudoja.
[/quote]

blush2.gif o kas tas mumijo

[quote=Odora,2009 03 24, 17:25]
as lyg ir nebjauru alieju geriu: moliugu seklu, bet susikaupiu sauksta prisipylus ir suverciu kuo tiesiau gerklen kad liezuvio neliestu na kazkiek zinoma kliuna, bet imanoma
[/quote]

man tai jis niam niam ax.gif

[quote=kryyste,2009 03 24, 20:23]
Aš irgi ten aliejų prisipirkau. Jie turi ten visokių rūšių. Yra ir nerafinuotų ir rafinuotų, dėl to reikia žiūrėti atidžiai. Dabar geriu moliūgų ir linų. Kai tuos pabaigsiu imsiu kanapių [/quote].

man labai patikimas zmogus sake, kad jie ten net labai nekokie, net maistui ju nepirktu ax.gif, tad ant odos ir nelabai koks pasirinkimas. Kazkuri mergina buvo is ten ju pasipirkus -tai labai supeike doh.gif

Atsakyti
Sveikos. Iskilo didele problema, gal kas patarima duos 4u.gif paskutiniu metu, jau koks menesis plaukai eme zveriskai riebaluotis. anksciau iprastai 2 dienas plaukai islikdavo grazus, taciau jau koks menuo nezinau kas pasidare, antra diena jau sukrite pasiriebalave. blink.gif cia man tikra tragedija, nes plaukai ilgi, silpni, negaliu ju plauti kasdien blink.gif nezinau kas pasikeite, nebent nakvisu alieju emiau gerti. taciau esu gerus ji ir pries metus ir tokiu dalyku nepasitaikydavo. ar gali nakvisos sukelt toki poveiki? blink.gif nusipirkau naturalaus dilgeliu ekstrakto, bandysiu tept saknis, bet gal yra dar kokiu budu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 03 24, 20:23)
Mane jau draugas pradėjo aliejaus žmogum vadinti  lotuliukas.gif

visos tuoj gausim pravardžių ax.gif MB sakė, ir kaip aš pražiūrėjau tą momentą,kai aliejukai tau pasidarė tokie svarbūs biggrin.gif

QUOTE(Odora @ 2009 03 24, 21:12)
man kazkaip ta ekostudijos konsultante (nzn gal kelios yra bet ta tamsi) ne prie dusios, gal cia tik man bet atrodo, kad labai stengiasi prakisti produkta

aš tik šitą ir esu mačiusi smile.gif Bet nėra jinai nevaldoma: pasakai, kad nereikia ir viskas. Šiandien papasakojo, kad turi želės plaukams atsivežę (atspari vandeniui užrašyta ant etiketės) ir net kažkokią biusto ar didinimo, ar stangrinimo priemonę blush2.gif Kadangi didinimo klausimas man neaktualus, tai ir neklausiau, kokia kaina wink.gif

QUOTE(runna_rr @ 2009 03 24, 21:16)
bet už vieną man įbruktą prekę esu ypač dėkinga - už purškiamą putų pavidalo dezinfektantą rankom,

kas čia per daiktas? g.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 24, 22:32)
Katuti, gal ta dekoratyvinė kosmetika bus suki? bigsmile.gif

nepasakė, net iš kokios ji raidės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 24, 23:07)
Sveikos. Iskilo didele problema, gal kas patarima duos  4u.gif paskutiniu metu, jau koks menesis plaukai eme zveriskai riebaluotis. anksciau iprastai 2 dienas plaukai islikdavo grazus, taciau jau koks menuo nezinau kas pasidare, antra diena jau sukrite pasiriebalave.  blink.gif cia man tikra tragedija, nes plaukai ilgi, silpni, negaliu ju plauti kasdien  blink.gif nezinau kas pasikeite, nebent nakvisu alieju emiau gerti. taciau esu gerus ji ir pries metus ir tokiu dalyku nepasitaikydavo. ar gali nakvisos sukelt toki poveiki?  blink.gif  nusipirkau naturalaus dilgeliu ekstrakto, bandysiu tept saknis, bet gal yra dar kokiu budu?  unsure.gif

mano mama kazkada gere vitaminus e+a ir nakvisu alieju kapsulemis tai plauke riebalais ir veidas ir plaukai, tik nezinau ar nuo vitaminu ar nuo nakvisu

QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 23:33)

kas čia per daiktas?  g.gif
nepasakė, net iš kokios ji raidės  doh.gif

man vyriskis dar sita papasakojo, toks kaip losjonas kai negali ranku nusiplauti, arba vanduo prastas pvz segzotiskuose krastuose kad neusikrestum tai issitepi rankas kaip kremu ir gali jau rankom valgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 24, 23:01)

blush2.gif  o kas tas mumijo

mumijo randama kalnuose,jo kilme nera aiski,bet sakoma kad turi dideli gydanti poveiki.cia siek tiek apie mumijo

pagooglinus galima rasti daugiau info angliskai

as ji naudojau imunitetui stiprinti,persalus,nuo gerkles skausmo,slogos(istepti nosi)

Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 03 24, 12:24)
KN yra EA mišinys "Giedra koncentracija". Labai tinka mokantis 4u.gif Yra bandžiusių biggrin.gif
O iš grynų EA pamenu, kad vetiverija yra rekomenduojama. Dar reikėtų užrašus pavartyti 4u.gif

Labai Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 25, 00:01)
citrina, rozmarinas. Jei tiki akmenu galia -padeda susikoncentuoti piritas ant stalo. Jei tiki psichikos galiomis - geriausia mokytis pries einant miegoti -tada labai gerai issisaugo informacija. Gali ir diena pamiegoti pasimokiusi.

LABAI ACIU 4u.gif as tai ir mokausi dazniausiai pries miega vakare bigsmile.gif kai maze uzmiega, nes kitu laiku tai nelabai imanoma biggrin.gif
nuejau siandien i vaistine ir paprasiau konors naturalaus atminciai gerinti dave ginkmedzio smile.gif bet reiks pasitelk visas imanomas priemones
egzo apimtis gan didele wacko.gif

apie dienos miega deja galiu tik pasvajot .. per praejusius metus gal kokius 3 kart teko si malonuma patirt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 25, 01:02)
nuejau siandien i vaistine ir paprasiau konors naturalaus atminciai gerinti dave ginkmedzio  smile.gif  bet reiks pasitelk visas imanomas priemones
egzo apimtis gan didele  wacko.gif

astute0210, mesk šalin tu tą ginkmedį..turbūt jauna ir graži esi, tau jis nereikalingas schmoll.gif Joks egzaminas nevertas sveikatos..išlaikysi tą egzą ir taip puikiai mirksiukas.gif
Čia pagyvenusiems žmonėms, kurie jau "neturi ką prarasti", kaip aš žiauriai kartais pasakau. Aš turėjau atminties sutrikimų, gėriau, bet neurologas ir tai ilgai neleido schmoll.gif Vienu žodžiu nepamenu tiksliai viso aiškinimo, bet pasirodo, kad ginkmedis turi ir "tamsiąją pusę" blink.gif : kažkaip neurologas aiškino, kad veikia neuronus, žaloja juos ir vėliau galima turėti dar rimtesnių galvos smegenų kraujotakos, atminties sutrikimų unsure.gif doh.gif
Ieškojau tuo metu inf-jos buvau radusi, bet va visiškai nebepamenu kas ir kaip doh.gif Gal kas bus irgi girdėjusios?
Atsakyti
Turiu klausimuka toms, kurios naudoja hidrolatus is KN ax.gif kaip su tais purkstukais? gerai paskirsto ar ant vienos vietos purskia ciurksle?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 25, 10:29)
Turiu klausimuka toms, kurios naudoja hidrolatus is KN  ax.gif kaip su tais purkstukais? gerai paskirsto ar ant vienos vietos purskia ciurksle?

Gerai pasiskirsto 4u.gif
Atsakyti