Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 18, 21:43)
as tai galvoju pirkt siuos naturalius florame

bigsmile.gif siūsies pati? rolleyes.gif jei ką, galėsiu pasijungt galbūt bigsmile.gif jei KN joks kvapas nepatiks ax.gif
man noris pauostyti rolleyes.gif nes tarkim rožių ir vanilės nemėgstu, bet įtariu žinau ne tikrąjį šitų dalykų kvapą doh.gif o parduotuvinį ax.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 03 18, 21:44)
Dėl aliejų- pradėjau gerti linų sėmėnų ir moliūgų. Jau visą svaitę, po šaukštą rytais, bet jokiais papildomais spuogais nemeta  rolleyes.gif bet jau man asmeniškai tas linų koks šlykštynė, vargeli, vargeli smile.gif

aha, ir man biaurybė, švelniai tariant biggrin.gif
kartais net keista kaip kas rašo, kad aliejus labai skanus biggrin.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 18, 22:01)
O po pirties visai nieko netepu,

man po pirties jau taaaip odą tempia doh.gif susitraukčiau nesitepliojus lotuliukas.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 18, 22:07)
kai kurie KN turimi atarai pasakiski, ir is senu laiku kilmes salyse, pvz Persijoje, buvo naudojami kaip kvepalai smile.gif drasiai galima smile.gif

wub.gif tikiuosi rasiu patinkantį kvapą ax.gif jau taip mane jie vilioja rolleyes.gif žinau kokio kvapo noriu, bet apibūdint negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 18, 22:11)
Labai brangus KN parduodamieji  cool.gif

deja, taip... sad.gif as varvinu seile i Gulab ir Champa. pirmasis man kaip tobuliausi kvepalai, o antrasis kvepia kaip indiska sventykla, kur imanoma pamirsti visus rupescius
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 18, 22:11)
Labai brangus KN parduodamieji  cool.gif

topsecret.gif kur pigiau? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 18, 22:15)
deja, taip... sad.gif as varvinu seile i Gulab ir Champa. pirmasis man kaip tobuliausi kvepalai, o antrasis kvepia kaip indiska sventykla, kur imanoma pamirsti visus rupescius

aaaaaaaaaaaaaaaa wub.gif susilyyyydžiau biggrin.gif
ir už ką jūs šitaip? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 18, 22:11)
Ačiu labai visoms, Linutiaaa, katutis, Summer-In-Paris, už informaciją ir pasidalinimą patirtim... aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Dar klausimėlis kur rasti astute0210 temą? Ir iš kokio puslapio užsakinėja?

tikrai nera uz ka 4u.gif visada smagu pagelbeti 4u.gif

bus uzsakinejama ne is puslapio, hauschkos temoje parasyk, kad atsiustu faila su kainomis, nes as tai pati jau labai sena turiu, tai gal neatitinka kas g.gif astute savo temos neturi, turbut kazkas turejo omenyje hauschkos temele 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 03 18, 22:14)
man po pirties jau taaaip odą tempia  doh.gif susitraukčiau nesitepliojus  lotuliukas.gif

na, as ne visada, bet ir megstu po pirties pasitept kazkuom, nes oda buna pasausejus tokia, bet nera, kad visai isdziuvus, manau dar priklauso, gal kiek pirtyje buni, kaip intensyviai ir pan. ten viskas vyksta smile.gif nes as tai maniake, ilgai ten uzsibunu biggrin.gif tai paskui net akys jauciu kaip issauseja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 18 kovo 2009 - 22:21
Daubare, kad būtų mažiau painiavos, tema yra čia Dr.Hauschka smile.gif Parašyk asmeninę žinutę astute0210, nusiųsk savo e-mail ir ji atsiųs tau prekių sąrašą 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 18, 18:40)
valomaji kremuka is KN - oda skiriasi kaip naktis ir diena  ax.gif

zinau kas yra kaukes, nes su jom vaiksto paaugles ir dar labai megsta morkines spalvos  rolleyes.gif

kas gi čia per valomasis kremukas?

aha, pilnos gatvės tokių, kosmetologijos kabinetų būsimų pacienčių wink.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 18, 18:46)
as tai apsausinu ranksluosciu, o vandens ant kuno minimaliai belieka

ir aš panašiai - rankšluosčiu vos liečiu, kad liktų ant kūno drėgmės aliejui.

QUOTE(kryyste @ 2009 03 18, 21:44)
Dar iš praeitos temos apie ricinos+jojobos kaukę. Vakar pasidariau, po to levandų vandeniu papurškiau. Ryte vis einu pro veidrodį ir į ssave pasižiūriu biggrin.gif nu jau taip sau patikau  yu.gif

Po kiekvieno dušo tepu kokosų aliejum.
Ir iš vis aš nesuprantu kaip aš be to aliejaus galėjau išgyventi anksčiau biggrin.gif

kaip smagu, kad patiko thumbup.gif

ir aš apie tai galvoju bigsmile.gif Jis eina kaip bet kas - kremas, losjonas, kaukė plaukams biggrin.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 18, 22:07)
kai kurie KN turimi atarai pasakiski, ir is senu laiku kilmes salyse, pvz Persijoje, buvo naudojami kaip kvepalai smile.gif drasiai galima smile.gif

kažin, kiek laiko užtektų tų dviejų mililitrų?  ax.gif

QUOTE(Daubarė @ 2009 03 18, 22:11)
Ačiu labai visoms, Linutiaaa, katutis, Summer-In-Paris, už informaciją ir pasidalinimą patirtim... aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

nėr už ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 18 kovo 2009 - 22:37
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 22:35)

man turbut neilgam, svaiginciausi nuolat smile.gif tas ir stabdo isigyti siom krizinem salygom kai algas apkarpe sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 18, 22:41)
man turbut neilgam, svaiginciausi nuolat smile.gif tas ir stabdo isigyti siom krizinem salygom kai algas apkarpe sad.gif

neprimink šito jautraus klausimo lotuliukas.gif Aš krizės proga jau į antrą KN vakarėlį užsirašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 18, 22:24)
na, as ne visada, bet ir megstu po pirties pasitept kazkuom

na mes einam į pirtis kur klube yra doh.gif tai įtariu ir nuo cloruoto vandens odai geriau nepalieka blush2.gif nemėtykit pomidorų tik, krizė juk lotuliukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 22:35)
ir aš apie tai galvoju  bigsmile.gif Jis eina kaip bet kas - kremas, losjonas, kaukė plaukams biggrin.gif
...
nėr už ką biggrin.gif

aš ir sąrašėkį turiu kokosų aliejų rolleyes.gif iš KN, bet matau kitur kainos aišku skiriasi, tarkim sveikuose produktuose tas puslitris su juoda etikete rolleyes.gif o kokybė? g.gif
o gaminat ką su kokosų aliejum? unsure.gif man sunku persiorientuoti turbūt smile.gif
o vaikam juo tepat veidelius? rolleyes.gif ar geriau kremuką įsigyt vaikiukam?
...
na mano 100ml sintetiniai kvepalai laiko jau pusantrų metų, jau likę laaabai mažai, bet turiu biggrin.gif retai kvėpinuos, ypatingomis progomis tik smile.gif o ir manau atrų laaaabai mažai reik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 22:44)
neprimink šito jautraus klausimo  lotuliukas.gif Aš krizės proga jau į antrą KN vakarėlį užsirašiau  ax.gif

aš ir ten taip noriu, bet jaučiu kaip galva nuo informacijos pulsuoja doh.gif reik sulėtint tempą, pradžioj keletą knygučių numačius, o tikiuos jie vakarėlių nesustabdys, ne kokį rudenį manau ir aš būsiu pasiruošus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 18, 22:46)
o gaminat ką su kokosų aliejum?  unsure.gif man sunku persiorientuoti turbūt smile.gif

aš ir ten taip noriu, bet jaučiu kaip galva nuo informacijos pulsuoja  doh.gif

tepu gryną kaip kūno losjoną, darau kaukes plaukams, dedu į lūpų balzamus, kūno sviestus wink.gif

aš dar norėjau į jų tokius ilgalaikius seminarus užsirašyti (pasakoja apie odą, jos problemas, kosmetiką etc), bet ten ir taip interesantų ryškus perteklius sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 22:44)
neprimink šito jautraus klausimo  lotuliukas.gif Aš krizės proga jau į antrą KN vakarėlį užsirašiau  ax.gif

hehe, teisingai. nervus reikia raminti, sveikatos saskaita nepritaupysi! biggrin.gif ten dabar sokoladas valdo smile.gif as tai pries kaledas prisigaminau visokiausiu, tai dar likucius naudoju smile.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 18, 22:46)

aš ir ten taip noriu, bet jaučiu kaip galva nuo informacijos pulsuoja  doh.gif reik sulėtint tempą, pradžioj keletą knygučių numačius, o tikiuos jie vakarėlių nesustabdys, ne kokį rudenį manau ir aš būsiu pasiruošus biggrin.gif

tikrai manau kad nesutabdys smile.gif kai pajusi kad laikas, tai ir pacios kojos nunes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 18, 18:09)
Kaip jus manot, nuo depiliaciniu kremu, nuo Johnson losjonu, gali taip buti? Depiliaciniuose gi isvis zveriskos medziagos, jei plauka istripdo, tai kaip oda veikia  blink.gif

Depiliaciniai kremai tikrai nėra gerai schmoll.gif Geriau naudok skustuvą arba epiliatorių mirksiukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 18:11)
matai kaip individualu  4u.gif Man pilnai užtenka ir kokosų, ir to savo sviesto - niekur netraukia ir neniežti dėl sausumo smile.gif

aš į Prancūziją, man tokia nostalgija biggrin.gif

Bet tikrai, kaip individualu, atrodo tiek visokiausių aliejų pridėjau į savo sviestą, o vis tiek tempdavo odą po keletos valandų, ko nėra naudojant logonos sviestą ax.gif

Prisiminiau dabar žiogų svirpimą Prancūzijos kalnuose biggrin.gif wub.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 18, 18:24)
parasyk, kaip patiks, as vis dar nezinau, kur saviski deti su molzemiu, uzpykus ant urtekram kol kas biggrin.gif

Su molžemiu tau sausino galvos odą? Žiūrėsim kaip man seksis, daug kas čia gyrė tą rožinį ax.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 18, 18:43)
o kuo jis tau labiau patiko? man tai per daug kvapnus kremai, sviestai ne labai patinka  schmoll.gif bet jei geriau drekina, tai gal ir si prigriebciau  g.gif

Šis kremas tikrai kvapnus, bet ir ne įkyriai kaip kad sintetiniai trenkia per kilometrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 18, 22:51)
aš dar norėjau į jų tokius ilgalaikius seminarus užsirašyti (pasakoja apie odą, jos problemas, kosmetiką etc), bet ten ir taip interesantų ryškus perteklius sad.gif

ir būtinai reikėjo pasakot kokios ten seminarų temos? cool.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 18, 22:52)
tikrai manau kad nesutabdys smile.gif kai pajusi kad laikas, tai ir pacios kojos nunes smile.gif

kaip Daukantas peškom iš Kauno į Čiurlionio g. 4 keliausiu žinių pasisemt lotuliukas.gif
Atsakyti