Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 03 24, 13:30)
ne ne, jie tikrai ne man  nono.gif  blush2.gif

tada prisipažinkit, kieno buvo pasiūlymas biggrin.gif

merginos, www.ekostudija.lt (kur CUP'e trečiam aukšte), balandžio mėnesio viduryje ar gale žada atvežti dekoratyvinės kosmetikos wink.gif Konsultantė firmos pavadinimo neatsiminė, bet lyg ir bus iš JAV.

sakė, turėjo mėginukų ir joms patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 24, 15:05)
na apie apsiplovima dar nieko negaliu pasakyt, siandien pirma karta plausiu  biggrin.gif  Spalva emiau TEAK, tai nezinau ar cia ta tizian ar ne  unsure.gif
O kaina ju gal 49 Lt, jeigu neklystu  ax.gif

Yra TEAK ir TIZIAN smile.gif dekui uz info ir dar jei nepamirsi po kurio laiko brukstelk del apsiplovimo 4u.gif
Atsakyti
Beje, kalbejot apie ECO dezika, tai man jis irgi labiau patinka ir laiko geriau lyginant su slapuoti megstanciu Sante. biggrin.gif

As tai toki dalyka pastebejau del odos, kad kai uzsirasiau pries savaite pas Elyte ir jau rytoj ta didzioji diena, kai turiu pas ja eiti, oda stebuklingu butu pradejo taisytis lotuliukas.gif Reabilituojasi akyse, jauciu dar kelios dienos ir jau is vis nereiktu eit pas kosmetologe ax.gif

QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 24, 14:10)
Yra TEAK ir TIZIAN  smile.gif dekui uz info ir dar jei nepamirsi po kurio laiko brukstelk del apsiplovimo 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 24, 14:14)
jau rytoj ta didzioji diena, kai turiu pas ja eiti, oda stebuklingu butu pradejo taisytis  lotuliukas.gif

prieš vizitą pas odontologą net dantų man nebeskauda biggrin.gif

radau jau pati, kam balionėliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif už juodą duoną wink.gif gizmai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 24, 15:43)
na, kazkaip nieks nebuvo susidomejes mano postu,t ai ir nerasiau daugiau apie tuos dazus biggrin.gif Laikiau 1 val., mano plaukai naturalus, tai tokie "lietuviskos" spalvos, o dazyti a la augaliniais dazais kirpykloje pries tai, tai kaip ir rasiau is tos 150 ml tureles sunaudojau gal trecdali  g.gif  gal butu spalva kokia intensyvesne, jeigu daugiau tepciau, bet as ir dabar likau patenkinta rezultatu, nes gavosi grazi ruda spalva, netamsi tokia, bet man labai patinka. Bijojau, kad skirsis ataugusiu saknu spalva su likusiais plaukais, bet spalva gavos vientisa  ax.gif  Zodziu, man jie visapusiskai patiko. Nors koleges net nepastebejo, akd nusidaziau plaukus, nes pries tai buvusi spalva buvo labai panasi, tik matyt siek tiek paryskino ir sulygino ataugusiu plauku spalva  biggrin.gif
gal gali brukstelt, koks tas rusiskas forumas wink.gif
na, holos pardej maciau prie kasos krepseli visokiu meginuku, bet teigti, kad ten yra ir meginukas su spf negaliu, nes konkreciai neziurejau  ax.gif

o kuo cia dazet plaukucius? gal logonos dazanciu kremu? blush2.gif
Atsakyti
o man jauciu pasireiske linu semenu aliejaus salutinis efektas- siandien atsikeliu- visas veidas isbertas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 14:21)
radau jau pati, kam balionėliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif už juodą duoną wink.gif gizmai  thumbup.gif

Aha, aciu uz balioneli blush2.gif Tikrai geras patarimas - nes ir pati daug metu atgal negalejau nuryti ne sauksto aliejaus. Tai taip ir darydavau - atsikasdavau duonos. O dabar matyt uzsigrudinau. Nebereik ir duonos.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 03 24, 14:46)
Aha, aciu uz balioneli  blush2.gif  Tikrai geras patarimas - nes ir pati daug metu atgal negalejau nuryti ne sauksto aliejaus. Tai taip ir darydavau - atsikasdavau duonos. O dabar matyt uzsigrudinau. Nebereik ir duonos.

ko dėl to grožio nepadarysi ax.gif Aš labai patenkinta - skrandžio šiandien nuo kanapių aliejaus neskaudėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 15:07)
merginos, www.ekostudija.lt (kur CUP'e trečiam aukšte), balandžio mėnesio viduryje ar gale žada atvežti dekoratyvinės kosmetikos wink.gif Konsultantė firmos pavadinimo neatsiminė, bet lyg ir bus iš JAV.

sakė, turėjo mėginukų ir joms patiko smile.gif

aha, as irgi kai buvau, viena karta ir man sake, kad atsives dekoratyvines rolleyes.gif parode seseliukus net rolleyes.gif Idomu kas per firma, tikiuosi atsives ne tik seseliu, nes man tai apie juos tik sake.
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 24, 15:14)
As tai toki dalyka pastebejau del odos, kad kai uzsirasiau pries savaite pas Elyte ir jau rytoj ta didzioji diena, kai turiu pas ja eiti, oda stebuklingu butu pradejo taisytis  lotuliukas.gif  Reabilituojasi akyse, jauciu dar kelios dienos ir jau is vis nereiktu eit pas kosmetologe  ax.gif
drinks_cheers.gif

o taip, cia kaip visada doh.gif norisi parodyt kur kokie trukumai, tai kai tycia viskas taisosi doh.gif ai, pagalvoji, kad viskas apsitvarke ir nereikia niekur eiti, tai tada vel "islenda" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 24, 14:33)
o man jauciu pasireiske linu semenu aliejaus salutinis efektas- siandien atsikeliu- visas veidas isbertas doh.gif

oi negasdinkit biggrin.gif siandien tik pradejau gerti...
kiek laiko jus geriat?

beje pasiskaiciau kad merginos nuo striju mumijo naudoja.
gal dar kam galima ji naudoti isoriskai?gal kuri naudojat?jei taip,tai kokiai odai tinka?
Atsakyti
merignos, gal galit pakomentuot sita kanapiu alieju? tinka gerti?
Ekologiškas kanapių aliejus (250 ml), Ölmühle Solling
Naujiena! Vokietijos ekologiniuose ūkiuose užaugintų kanapių šalto spaudimo aliejus. Tinka salotoms, padažams, karštiems patiekalams ruošti.
Kaina:38,33 Lt

aliejus

vaziuosiu greiciausiai ketvirtadieni savo fankincenco (lyg taip parasiau) hidrolato parsivezt, bandysim bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 24 kovo 2009 - 16:07
QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 14:21)
prieš vizitą pas odontologą net dantų man nebeskauda biggrin.gif

va, va biggrin.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 03 24, 14:29)
o kuo cia dazet plaukucius? gal logonos dazanciu kremu?  blush2.gif

taip, su Logonos Henna dazanciu kremu ax.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 24, 14:58)

o taip, cia kaip visada  doh.gif  norisi parodyt kur kokie trukumai, tai kai tycia viskas taisosi  doh.gif  ai, pagalvoji, kad viskas apsitvarke ir nereikia niekur eiti, tai tada vel "islenda"  doh.gif  biggrin.gif

nu vat ir pikta, sakys ko cia atejai, viskas gerai tavo odai lotuliukas.gif Na, nieko, tikiuosi gauti geru patarimu del odos prieziuros ir pan. ax.gif
Atsakyti