Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Sultry @ 2009 03 24, 00:04)
o kiek Eco kainuoja ir koks kiekis?
blush2.gif
as eco tonika dbr nusipirkau,kol kas patinka. i KN hidrolato buteliuka supyliau  thumbup.gif
taip. susimaisiau  4u.gif

ECO ranku kremas 22 lt 125 ml smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 23, 21:21)
Priemonės su SPF yra tiesiog puikios ir tikrai geresnių nesinori ieškoti smile.gif

na va, as supratau, kad pasausina blush2.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 21:23)
Kaip jau esu rasius, tie kremai tikrai riebus ir oda ne kiek nesauseja (mano oda ziema turi polinki pasauseti, bet sis kremas tikrai nesausina  ax.gif ). Tiesiog nesuprantu kam tiek ant odos pritepti - drekinamasis kremas, kremas nuo saules, gal dar pudra, dar skaistalus - juk ji uzdus nuo tokio kiekio  ax.gif .
Naturalus kremai sukuria "plevele", kuri nepraliedzia spinduliu, bet oda gali kvepuoti

Nei pudros, nei skaistalu netepu, tad ne tiek ir daug mirksiukas.gif As ir nesakau kad taip reikia, tik klausiu mirksiukas.gif Nes ir Elyte man buvo sakiusi, kad galima tepti ant virsaus.

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 21:39)
visus kremus vakare reikia nuplauti, juk per diena ant odos patenka visokiu dulkiu, tad nesvarbu koks kremas

tai kaip juos plauti, jei tie kremai susigeria i oda? blink.gif Del to ir klausiu butent apie apsauginius, kurie plevele palieka... Ir tos geriau nepalikinet ant veido, reikia nuplaut.

QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 23:35)
ECO dezodorantas tikrai super - man atlaikė visą dieną ir dar sportą vakare  thumbup.gif  Rekomenduoju  4u.gif

na stai, mano kitas buvo ECO thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 24, 02:45)
Gal kartais zinai kas atminti galetu pagerinti  mokantis  ax.gif  laukia egzaminai ...  unsure.gif

KN yra EA mišinys "Giedra koncentracija". Labai tinka mokantis 4u.gif Yra bandžiusių biggrin.gif
O iš grynų EA pamenu, kad vetiverija yra rekomenduojama. Dar reikėtų užrašus pavartyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 03 24, 11:24)
KN yra EA mišinys "Giedra koncentracija". Labai tinka mokantis 4u.gif Yra bandžiusių biggrin.gif
O iš grynų EA pamenu, kad vetiverija yra rekomenduojama. Dar reikėtų užrašus pavartyti 4u.gif

man atrodo ir rozmarinu tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 24, 08:17)
Dar nedalyvavau jokiame vakarėly, ar sporte su juo, bet visą dieną kaip ir gerokai atlaiko, tik jei kokia stresinė situacija ir jauti kad pila prakaitas tai pradeda niežėti.... Bet pakenčiama...

dar tokių situacijų neišgyvenau biggrin.gif Man buvo keista, kad iki vakaro su juo ištempiau, kai konsultantė tikino, kad maximum 4-5 val. laikys wink.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 24, 09:15)
O man vat sporto jis neatlaiko  g.gif  ir stresinėj situacijoj jaučiu, kad ne visada patikimas  g.gif  bet šiaip man jis net labai ok  biggrin.gif tik vat nežinau, kaip "elgsis" karštą vasaros dieną  ax.gif

palygink su kitais turėtais wink.gif Vasaros testas ypač mano bus laukiamas biggrin.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 03 24, 09:41)
O gal pameni kiek Holos jis kainuoja?  ax.gif

pakelis kainuoja iki 10 litų, manau, kad labiau apsimokėtų tą kibirėlį pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 12:59)
palygink su kitais turėtais wink.gif Vasaros testas ypač mano bus laukiamas biggrin.gif

Lyginant su natūraliais, tai jis super - netepa drabužių, neįkyraus kvapo, neblogai laiko (neskaitant sportų showoff.gif biggrin.gif ) Be to jau įpratau rankinėje nešiotis antra "deziką", kad nesijausčiau negerai blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri zinote, ar yra Weledos kremu meginuka? mane domina kremas nuo saules... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 24, 12:45)
Lyginant su natūraliais, tai jis super - netepa drabužių, neįkyraus kvapo, neblogai laiko (neskaitant sportų  showoff.gif  biggrin.gif )  Be to jau įpratau rankinėje nešiotis antra "deziką", kad nesijausčiau negerai  blush2.gif

man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif O dėl antro dezodoranto tai gera mintis, reiks apsvarstyti biggrin.gif

bryyla, tau balionai 4u.gif 4u.gif 4u.gif už idėją aliejus ryte užkąsti juoda duona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 13:02)
bryyla, tau balionai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  už idėją aliejus ryte užkąsti juoda duona  thumbup.gif

ne ne, jie tikrai ne man nono.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 22, 19:11)
butinai parasyk, kaip gavosi 4u.gif
as esu dazius tik su miltukais, tai naudodavau tik puse pakuotes, nors raso, kad reik visa.Bet man ir tos puses budavo per akis  rolleyes.gif

na, kazkaip nieks nebuvo susidomejes mano postu,t ai ir nerasiau daugiau apie tuos dazus biggrin.gif Laikiau 1 val., mano plaukai naturalus, tai tokie "lietuviskos" spalvos, o dazyti a la augaliniais dazais kirpykloje pries tai, tai kaip ir rasiau is tos 150 ml tureles sunaudojau gal trecdali g.gif gal butu spalva kokia intensyvesne, jeigu daugiau tepciau, bet as ir dabar likau patenkinta rezultatu, nes gavosi grazi ruda spalva, netamsi tokia, bet man labai patinka. Bijojau, kad skirsis ataugusiu saknu spalva su likusiais plaukais, bet spalva gavos vientisa ax.gif Zodziu, man jie visapusiskai patiko. Nors koleges net nepastebejo, akd nusidaziau plaukus, nes pries tai buvusi spalva buvo labai panasi, tik matyt siek tiek paryskino ir sulygino ataugusiu plauku spalva biggrin.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 19:12)
Gaila, neskaitai rusiskai, nes yra forumas kur gausybe informacijos, net pati nesu jo viso perziurejus, nes ten reiktu daug valandu tam skirti  mirksiukas.gif

gal gali brukstelt, koks tas rusiskas forumas wink.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 24, 12:56)
Gal kuri zinote, ar yra Weledos kremu meginuka? mane domina kremas nuo saules...  rolleyes.gif

na, holos pardej maciau prie kasos krepseli visokiu meginuku, bet teigti, kad ten yra ir meginukas su spf negaliu, nes konkreciai neziurejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 24, 14:43)
na, kazkaip nieks nebuvo susidomejes mano postu,t ai ir nerasiau daugiau apie tuos dazus biggrin.gif Laikiau 1 val., mano plaukai naturalus, tai tokie "lietuviskos" spalvos, o dazyti a la augaliniais dazais kirpykloje pries tai, tai kaip ir rasiau is tos 150 ml tureles sunaudojau gal trecdali  g.gif  gal butu spalva kokia intensyvesne, jeigu daugiau tepciau, bet as ir dabar likau patenkinta rezultatu, nes gavosi grazi ruda spalva, netamsi tokia, bet man labai patinka. Bijojau, kad skirsis ataugusiu saknu spalva su likusiais plaukais, bet spalva gavos vientisa  ax.gif  Zodziu, man jie visapusiskai patiko. Nors koleges net nepastebejo, akd nusidaziau plaukus, nes pries tai buvusi spalva buvo labai panasi, tik matyt siek tiek paryskino ir sulygino ataugusiu plauku spalva  biggrin.gif

o kaip smagu, kad jie sulygino plauku spalvyte, man tai labai aktualu. Kai daziau su miltukais, tai man jau po kokiu dvieju plovimu vel pasimtydavo skirtumas, ir siaip labai greit nusiplauna schmoll.gif Tai dar butu smagu sulaukt is jusu ziniu, ar ilgai laikys, nenusiplaus taip greit ax.gif Berods, emet "tizian" spalvyte? Kiek jie kainavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 24, 14:00)
o kaip smagu, kad jie sulygino plauku spalvyte, man tai labai aktualu. Kai daziau su miltukais, tai man jau  po kokiu dvieju plovimu vel pasimtydavo skirtumas, ir siaip labai greit nusiplauna schmoll.gif  Tai dar butu smagu sulaukt is jusu ziniu, ar ilgai laikys, nenusiplaus taip greit ax.gif   Berods, emet "tizian" spalvyte? Kiek jie kainavo? ax.gif

na apie apsiplovima dar nieko negaliu pasakyt, siandien pirma karta plausiu biggrin.gif Spalva emiau TEAK, tai nezinau ar cia ta tizian ar ne unsure.gif
O kaina ju gal 49 Lt, jeigu neklystu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 24 kovo 2009 - 14:06