QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 22, 19:11)
butinai parasyk, kaip gavosi
as esu dazius tik su miltukais, tai naudodavau tik puse pakuotes, nors raso, kad reik visa.Bet man ir tos puses budavo per akis
na, kazkaip nieks nebuvo susidomejes mano postu,t ai ir nerasiau daugiau apie tuos dazus
Laikiau 1 val., mano plaukai naturalus, tai tokie "lietuviskos" spalvos, o dazyti a la augaliniais dazais kirpykloje pries tai, tai kaip ir rasiau is tos 150 ml tureles sunaudojau gal trecdali
gal butu spalva kokia intensyvesne, jeigu daugiau tepciau, bet as ir dabar likau patenkinta rezultatu, nes gavosi grazi ruda spalva, netamsi tokia, bet man labai patinka. Bijojau, kad skirsis ataugusiu saknu spalva su likusiais plaukais, bet spalva gavos vientisa
Zodziu, man jie visapusiskai patiko. Nors koleges net nepastebejo, akd nusidaziau plaukus, nes pries tai buvusi spalva buvo labai panasi, tik matyt siek tiek paryskino ir sulygino ataugusiu plauku spalva
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 19:12)
Gaila, neskaitai rusiskai, nes yra forumas kur gausybe informacijos, net pati nesu jo viso perziurejus, nes ten reiktu daug valandu tam skirti
gal gali brukstelt, koks tas rusiskas forumas
QUOTE(bryyla @ 2009 03 24, 12:56)
Gal kuri zinote, ar yra Weledos kremu meginuka? mane domina kremas nuo saules...
na, holos pardej maciau prie kasos krepseli visokiu meginuku, bet teigti, kad ten yra ir meginukas su spf negaliu, nes konkreciai neziurejau