Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 23:07)
imesk nuoroda apie koki stebukla jus cia kalbate- gal teciui tiktu  ax.gif

čia 4u.gif

user posted image

kainuoja 25 litus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 23 kovo 2009 - 23:19
As tai dazniausiai vos ne kiekv. kunigundos poste randu ka pakonspektuot 4u.gif
Turiu tau klausimuka, turejau tokia siaubingai didele hematoma, jau tuoj trys men, o ji dar nera visiskai issivaiksciojusi, yra tokiu pakietejimu, labai noretusi vasara pasitikt su graziomis kojomis...mastau, gal reiktu kokius EA pasitelkt i pagalba? gal kartais zinai, kokie galetu pagelbeti?koki gal misinuka pasidaryti g.gif
na, postas gal ne visai i tema, bet vis tiek prie grozio ir naturalumo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 19:42)
na as galvojau apie pigesni, brankoka man 30 lt ranku kremui  ax.gif gal vis delto ECO pirksiu, ir kiekis, ir kaina geresni, o ir atsiliepimu neblogu yra  biggrin.gif

o kiek Eco kainuoja ir koks kiekis?
blush2.gif
as eco tonika dbr nusipirkau,kol kas patinka. i KN hidrolato buteliuka supyliau thumbup.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 03 23, 22:53)
čia turbūt PC "Mada" esančioje Nimfali parduotuvėlėje? mirksiukas.gif

taip. susimaisiau 4u.gif
Atsakyti
Kunigunda , labai aciu, kad daliniesi su mumis informacija ir patari 4u.gif

Gal kartais zinai kas atminti galetu pagerinti mokantis ax.gif laukia egzaminai ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 23, 22:42)
Gal kas kartais zinote, ar Klaipedoje sveikuose produktuose galima rast kameliju aliejaus? ax.gif

prieš savaitę nebeturėjo, viską išpirko, o šiom dienom nebebuvau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 22:35)
ECO dezodorantas tikrai super - man atlaikė visą dieną ir dar sportą vakare  thumbup.gif  Rekomenduoju  4u.gif

Aš ir kol kas nusiskundimų neturiu 4u.gif Dar nedalyvavau jokiame vakarėly, ar sporte su juo, bet visą dieną kaip ir gerokai atlaiko, tik jei kokia stresinė situacija ir jauti kad pila prakaitas tai pradeda niežėti.... Bet pakenčiama...

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 23, 23:05)
dabar zinau, kad reiks pirkt kanapiu pagert  biggrin.gif  o veliau po misinio misriai odai reiks kvieciu zelmenu nusipirkt  bigsmile.gif

O kur galvoji tą kanapių pirkti? KN kaži būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 24, 00:18)
čia  4u.gif

user posted image

kainuoja 25 litus smile.gif

O man vat sporto jis neatlaiko g.gif ir stresinėj situacijoj jaučiu, kad ne visada patikimas g.gif bet šiaip man jis net labai ok biggrin.gif tik vat nežinau, kaip "elgsis" karštą vasaros dieną ax.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 24, 09:17)
O kur galvoji tą kanapių pirkti? KN kaži būtų?  g.gif

Hm aš pirkau sveikuose produtuose (naudoju plaukams, efektas, kaip ir rašė kažkuri mergina - labai labai patiko). Tik vat jį reikia sunaudoti per 6 sav. bei laikyti šaldytuve. Jei esat vln galėčiau nupilti (reiktų savos taros), tiek kad tektų suvartoti per 2 sav. (4 jau turiu blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 24 kovo 2009 - 09:15
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 22:21)
berods kainuoja apie 80 lt, tik kiekio nezinau  g.gif

Va va, as taip ir nujauciau, kad nepigu bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 24, 09:15)
Hm aš pirkau sveikuose produtuose (naudoju plaukams, efektas, kaip ir rašė kažkuri mergina - labai labai patiko). Tik vat jį reikia sunaudoti per 6 sav. bei laikyti šaldytuve. Jei esat vln galėčiau nupilti (reiktų savos taros), tiek kad tektų suvartoti per 2 sav. (4 jau turiu  blush2.gif )

O jis nerafinuotas? Jei naudoti "iš vidaus"
Aš viena tai prašom nedauginti manęs ir kreiptis "tu" mirksiukas.gif
Tai aš netoli dirbu tai galėčiau ir pati nusipirkti, per dvi savaites bijau kad nespėsiu sunaudoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 23:35)
aš pirkau Holos pakelyje kaip sviestas, bekvapis visiškai. Prisipažinsiu, kad truputį persigandau, kai gabalėlį atpjoviau ir įmečiau į keptuvę - man gryni kiaulės taukai, tik be kvapo  lotuliukas.gif

O gal pameni kiek Holos jis kainuoja? ax.gif
Aha, tirpsta jis labai greitai.
O as kai naudojau ta kvapnuji kokoso alieju, tai del to kvapo persigandau, keptuveje jis gerokai astresnis nei indelyje, auksta temperatura matomai ji isryskina - baisu buvo maista i toki alieju deti ax.gif Bet veliau tas kvapas kazkur dingo g.gif
Truputeli offtopic - apie maista biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 23:35)
man jis vistiek turi specifinį kvapą  ax.gif

Tikrai turi, bet vis tiek jau imanoma toki naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 24, 09:17)
Aš ir kol kas nusiskundimų neturiu  4u.gif Dar nedalyvavau jokiame vakarėly, ar sporte su juo, bet visą dieną kaip ir gerokai atlaiko, tik jei kokia stresinė situacija ir jauti kad pila prakaitas tai pradeda niežėti.... Bet pakenčiama...
O kur galvoji tą kanapių pirkti? KN kaži būtų?  g.gif

as kaune, dar neisivaizduoju kur ieskosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 24, 10:41)
O jis nerafinuotas? Jei naudoti "iš vidaus"
Aš viena tai prašom nedauginti manęs ir kreiptis "tu"  mirksiukas.gif 
Tai aš netoli dirbu tai galėčiau ir pati nusipirkti, per dvi savaites bijau kad nespėsiu sunaudoti  unsure.gif

Na sveikuose produktuose jis priskirtas prie valgomų blush2.gif o ar rafinuotas, ar ne - nežinau - man išvis mistika, kaip jūs suprantat, kada jie ten rafinuoti, kada ne (pasijutau visiška "blondze"). Šiaip jis organinis ir sertifikuotas, jų psl mačiau, kad dar turi vienos rūšies kanapių sėklų aliejaus ax.gif
Dėl "tujinimo", nu negaliu iš pradžių sakyti žmogui "tu" biggrin.gif
Dėl suvartojimo gali būti g.gif aš pati apdalinau drauges ir dar liko, nes galvą plaunu kas antrą dieną, bet netepu jo kievieną kartą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 24 kovo 2009 - 10:06