Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 21:39)
Monoi yra fitolis, o ne kokosu aliejus, t.y. jo verte ir kaina lemia kokie augalai panaudoti istraukoms (gardenija, vanile (brangiausia monoi) ir pan.)  ax.gif ir ten aliejus privalo buti rafinuojamas -tokie technologijos reikalavimai, bet maistui jis tikrai nera pritaikytas  ir nera pigus  rolleyes.gif

Tikrai, tu teisi - ten fitolis, o as kazkodel buvau isitikinus, kad ten kokosu aliejus su gardenijos ziedu ekstraktu arba vanile g.gif
O maistui ne ji naudojau, nebuciau net susigalvojus, as turiu su gardenijomis - kvepalai gryni biggrin.gif
Na, bet visgi kazkoks bekvapis aliejukas Stepono 6 yra, reiks palekt iki ten sia savaite prazonduot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 20:50)
thumbup.gif
o tu istisus metus gal ta Weledos kremuka naudoji? koki dabar pvz naudoji? tiktu kazin tas Weledos jau dabar, nes saulutes vis mazeja, o pavasari saule pavojingiausia, intensyviausia  ax.gif

taip, naudoju ta weledos, tiksliau jis jau kaip ir baigesi, tad jau ryt galvoju isbandyti Laveros kremuka -tada parasysiu kaip jis

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 23, 21:01)
o kremo su spf specialiai pritaikyto riebiai odai turbut nera g.gif tie paprasti apsauginiai kremai tai tik poras uzkemsa doh.gif

naturalus?

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 03 23, 21:08)
Na, bet visgi kazkoks bekvapis aliejukas Stepono 6 yra, reiks palekt iki ten sia savaite prazonduot  ax.gif

berods kainuoja apie 80 lt, tik kiekio nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 20:12)
Siaip tai rekomenduociau alsilus orams, tos kurios rytais veida prausia vandeniu, nes neturi laiko uzpilams - pasidaryti leduku pagal odos tipa. Ledukai "galioja" 7 dienas. tad tikrai nera sudetinga pasidaryti puse stiklines uzpilo (ramuneliu, roziu, medetku, rugiageliu ir pan.) ir uzsisaldyti. Ryte labai puiku tokiu leduku nusiprausti veida - kartu ir masazas ir stangrinimas. siek tiek nudziuvus uzsipurksti hidrolato  thumbup.gif Jei naudosite ledukus ir kaklui bei krutinei -rieiktu daugiau pasidaryti. Is pradziu tai brrr kaip salta buna, bet veliau iprantama ir tas jausmas buna bet malonus  biggrin.gif
as ir turiu tokiu planu. Vat laukiu kada atkeliaus tas musu valgomasis kakavos [b]

Kiek šiandien gerų patarimų iš Kunigundos sužinojau, didelis dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O ledukus esu naudojusi, tikrai gerai thumbup.gif tik seniai naudojau, kažkur prieš 15 metų žinojau ir naudojau daug natūralių gerų dalykų, tame tarpe ledukus ax.gif dabar prisimenu, arba kas nors primena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 20:23)
aciu labai  bigsmile.gif  thumbup.gif  super ideja ir apie ledukus, kazkaip net isgaravusi mintis apie tai buvo...  manau jau galutinai apsisprendziau, kaip savo oda priziuresiu orams atsilus: ryte veida prausti su uzpilo ledukais (manau rinkciausi ramuneles), apipurksti hidrolatu, kremas su spf Weledos,

o koks weledos? specialiai veidui lyg neturi g.gif
Atsakyti
Gal kas kartais zinote, ar Klaipedoje sveikuose produktuose galima rast kameliju aliejaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 23, 22:42)
Gal kas kartais zinote, ar Klaipedoje sveikuose produktuose galima rast kameliju aliejaus? ax.gif

galima smile.gif as is ten ir pirkau savaji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 14:43)
beje, gal kas naudojot Weledos ranku krema su saltalankiais? nuolaidele dabar jam  ax.gif

Aš kaip tik dabar naudoju. Iš pradžių kvapas keistas pasirodė, bet dabar tai jau net patinka. kai tik pasitepi rankos tokios kaip lipnios pasidaro, bet greitai įsigeria ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 23, 21:45)
galima  smile.gif  as is ten ir pirkau savaji  smile.gif

4u.gif
nors dar reiks Kaune prie progos paziuret, kazkaip vis nevaziuoju link tos puses rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 21:21)
taip, naudoju ta weledos, tiksliau jis jau kaip ir baigesi, tad jau ryt galvoju isbandyti Laveros kremuka -tada parasysiu kaip jis

o jus va sita naudojat? ar ne taip supratau... unsure.gif
beje, idomu, ar yra sio weledos kremo meginuku?

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 23, 21:25)
Kiek šiandien gerų patarimų iš Kunigundos sužinojau, didelis dėkui  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O ledukus esu naudojusi, tikrai gerai  thumbup.gif  tik seniai naudojau, kažkur prieš 15 metų žinojau ir naudojau daug natūralių gerų dalykų, tame tarpe ledukus  ax.gif  dabar prisimenu, arba kas nors primena  ax.gif

taip, tikrai aciu uz gerus patarimus, Kunigunda78 4u.gif

o ledukais galima prausti oda su ryskesniais kapiliarais? nepakenks? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 03 23, 18:21)
Kita karta pirksiu bekvapi kokosa  ax.gif

aš pirkau Holos pakelyje kaip sviestas, bekvapis visiškai. Prisipažinsiu, kad truputį persigandau, kai gabalėlį atpjoviau ir įmečiau į keptuvę - man gryni kiaulės taukai, tik be kvapo lotuliukas.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 19:12)
as ir turiu tokiu planu. Vat laukiu kada atkeliaus tas musu valgomasis kakavos sviestas ir darysiu sokolada  ax.gif su ruduoju cukrum arba vaniliniu ekologisku cukrum 

mmmmm rolleyes.gif Ir man reikės pabandyti ką nors sumeistrauti, kai žaliavos turėsiu biggrin.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 03 23, 19:43)
Anksciau KN buvau Monoi bekvapi pirkus - juk tai tas pats kokoso aliejus, tikrai ne zemesnes kokybes.

man jis vistiek turi specifinį kvapą ax.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 23, 19:56)
pamenu viena vasara menesi dirbau ir savaitgaliais non-stop, tai ne truputelio saules nepalyteta kaip is kapiniu rusio atrodziau sad.gif

o ir neesu kokia tamsi, normali cepelinine lietuve smile.gif

na ir pasisakei lotuliukas.gif thumbup.gif hah.gif

ECO dezodorantas tikrai super - man atlaikė visą dieną ir dar sportą vakare thumbup.gif Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 21:23)
Gal kam pravers tokie misinukai-lasus reiktu patiems pasiderinti  ax.gif

aciu tau labai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif dabar zinau, kad reiks pirkt kanapiu pagert biggrin.gif o veliau po misinio misriai odai reiks kvieciu zelmenu nusipirkt bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 23, 21:25)
Kiek šiandien gerų patarimų iš Kunigundos sužinojau, didelis dėkui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

i sveikata 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 22:04)
o jus va beje, idomu, ar yra sio weledos kremo meginuku?
o ledukais galima prausti oda su ryskesniais kapiliarais? nepakenks?  blush2.gif

taip, sita. Ar yra siu kremu meginu greiciau galetu atsakyti tos, kurios ten dazniau lankosi ax.gif
as tai galvoju, kad saltis kaip tik sutraukia juos, o karstis plecia -todel nerekomenduojamos pirtys. Vienas pabandymui - neturetu pakenkti ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 22:35)
ECO dezodorantas tikrai super - man atlaikė visą dieną ir dar sportą vakare  thumbup.gif  Rekomenduoju  4u.gif

imesk nuoroda apie koki stebukla jus cia kalbate- gal teciui tiktu ax.gif
Atsakyti