Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 16:32)
aciu, aisku tada, na reikes pagalvot dar  g.gif
apie Logonos ranku kremus dar mastau...

as turiu logona ranku+nagu krema tutelej, natural nails vadinas ,berods.
31litas kazkur, 40ml.
man jis super, skystokas,bet gerai susigeria, malonaus kvapo ir drekina gerai man. tikrai netepu kas valanda,gerai jei syki dienoj patepu blush2.gif

uz dovanu cekuti pasiemiau blush2.gif
o lupom:
man perkant kazka panoramos skyrelyje pridejo sviestmedzio mazam indely dovanu smile.gif tepamas 'vazelinas' toks. tai labai super smile.gif) gal jo ir pirkt pas juos buna,jei jau nebprideda prie pirkinio kaip dovanos g.gif
tik mane pats tepimo pirstu procesas kiek atbaido,bet ko nepadarai zmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 23, 16:23)
hihihi.gif aš kai pasitepu lūpas savos gamybos balzamu, tai vis papūčiu lūpas ir vis pauostau biggrin.gif

nail.gif

man irgi labai patinka saviškio ir kvapas, ir veikimas smile.gif Smagu, kad ir mamai, sesei labi pritiko šitas paprastas balzamas biggrin.gif Aš pati be jo - nė dienos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 03 23, 16:31)
as turiu logona ranku+nagu krema tutelej, natural nails vadinas ,berods.
31litas kazkur, 40ml.
man jis super, skystokas,bet gerai susigeria, malonaus kvapo ir drekina gerai man. tikrai netepu kas valanda,gerai jei syki dienoj patepu  blush2.gif

na as galvojau apie pigesni, brankoka man 30 lt ranku kremui ax.gif gal vis delto ECO pirksiu, ir kiekis, ir kaina geresni, o ir atsiliepimu neblogu yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 23, 16:56)
Logonos balzamo vaistinėse nebūna, jį galima rasti tik bioboutique. Kaina nėra didelė, tiksliai nebepamenu, seniai pirkau ax.gif

As cia apie Weleda balzama biggrin.gif Bioboutique gerai pazistu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 16:47)
tinka, jei ne per brangus wink.gif

Jau isbandziau siandien - labai skanu ax.gif Tik kai siuo metu nesu to kokosu kvapo megeja (netiketai pasikeite kvapu pojuciai), gaminimo pradzioje vis atrode, kad kvepalu i keptuve ipyliau lotuliukas.gif Nezinau, kitoms gal patiktu ax.gif Bet gaminimo pabaigoje tas astrus kvapas nuslopo ir maistui suteike tikrai gera prieskoni mirksiukas.gif
Nebrangu - aplinkybes priverte biggrin.gif O ir siaip gera mintis norint kuo greiciau slapcia nuo vyro sunaudot nemegstama produkta tongue.gif
Kita karta pirksiu bekvapi kokosa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 23, 09:11)
Kaip tik norėjau klausti apie organizmo valymą ir įvairius aliejus. Kažkada lyg buvo kalbėta, kad toj antakalnio parduotuvėj jie rafinuoti, ne? Ar čia kažkokioj kitoj  g.gif  Kaip suprantu, tai gerti reikia tik labai geros kokybės aliejus, o kaip atpažinti?  Dar norėjau paprašyti, gal nebūtų labai sunku pasidalinti kam koks aliejus tinka vartojant jį iš vidaus Ar pasiūlyti kokią nuorodą (geriau būtų lietuvių ar anglų kalbomis, nes su rusų sudetingoka

nieko panasaus negirdejau, kad jie ten butu rafinuoti g.gif, gal koks vienas kitas ir yra, bet turbut is tu, kuriems rafinavimas yra butinas unsure.gif
Vakare perziuresiu savo wordinius failus - paziuresiu kas ten yra apie aliejus LT, siaip pas mane viskas yra keliama i worda -print ir segama i segtuva ax.gif -tai dazniausiai jokiu nuorodu ir nebuna. Gaila, neskaitai rusiskai, nes yra forumas kur gausybe informacijos, net pati nesu jo viso perziurejus, nes ten reiktu daug valandu tam skirti mirksiukas.gif

QUOTE(pepė @ 2009 03 23, 10:07)
gal galetum palyginti logonos moli su tuo kitu moliu?
beje kokios ju kainos?
pas tave tamanu aliejus tas skaidrus kaip supratau?ne zaliasis
kodel?KN sake kad skaidriajame maziau naudingu medziagu

Ten tas pats afrikietiskas molis -tik Logonos milteliu pavidale (patogiau veido kaukems "atmatuoti"), o tas gabalinis kunui naudojamas. Kiek kainavo Logona tai tikrai nepamenu. O UT afrikietiskas molis kainuoja gal apie 30 lt -kiekis didesni nei Logonos -tad bet kuriuo atveju pigiau.
Taip, nes kai as ji pirkau -tai kitokio dar net nebuvo atsiveze. Medziagu tai gal ne maziau, bet vienas yra valytas tam, kad labiau tiktu jautriai odai.

QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 12:53)
Sveikos  turiu klausimuka...
ruosiuosi pirkti Dr. H. roziu krema veidui... bet pagalvojau, kad vasara reiketu kremo su spf? o jame berods nera apsaugos nuo saules? tai va idomu, kaip jus tepate vasara? galvoju isigyti Weledos kazkoki ten, nepamenu pavadinimo, kazkuri is jusu rekomendavo, tai galvoju prkti, bet nezinau, kaip geriau siuos du kremus butu tepti vasara

Turint omeny, kad ozono skyle dideja ir vis didesnis spinduliu kiekis pasiekia mus -as naudoju kremus su spf net ir tada kai saules nera. Weledos kremas tikrai riebokas ir odos neissausins. Jei neturi jokio aliejaus ar jo misinuko ir megsti pasikaitinti sauleje -tai tau reiks kokio nors kremuko po tokiu voniu butinai. Tada galesi prisitaikyti ir H.

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 03 23, 13:02)
Vat butent kepimui ir noriu 
Pamenu, Daddygirl siunte i LT dvieju rusiu kokoso alieju - vienas buvo tik kosmetinis, kitas skirtas tiek kosmetiniams tikslams, tiek maistui gaminti...Abu sertifikuoti buvo. Idomu kuo jie skiriasi  g.gif

paprastai buna taip vadinami, "food grade" aliejai - jie skirti daugiau maistui, ju kaina yra daug mazesne, jie gali buti sertifikuoti (kunui, plaukams tiktu puikiai, veidui imciau brangesnius). Kosmetiniai aliejai (kalbu apie sertifikuotus, brangius) yra aukstesnes kokybes, jei taip galima sakyti, ir ju kaina didesne, todel maistui jie nera naudojami, nes per brangus, bet tikrai tinkami tam tiksliui. Dazniau kosmetiniai aliejai buna rafinuoti ir buna uzrasas, kad netinka vartojimui i vidu ax.gif (berods, toks uzrasas yra ant NB alieju g.gif )
KN kokosas, jei tik tavo pinigine leidzia, yra 100 % tinkamas maistui

QUOTE(gizma @ 2009 03 23, 14:28)
Idomus klausimas g.gif Mano oda apibudinciau taip: misri, labai jautri, alergiska, vietomis labai sausa, megstanti dehidratuoti, turinti siek tiek inkstiriuku. Kazi ar tokiom odom buna kremu  doh.gif
O jei rimtai - vasara ji visada yra misri - T zona riebesne, o skruostai sausesni. O ziema baisiai jautri - reaguoja i bet ka - veja, salti, saule, vandeni ir pan. Ir dar dehidratuota.
Beje, vakar nusiprausus veida suslapinau avizu nuoviru ir palikau nudziuti. Puiku - jokio kremo net nereikejo. Greitu laiku isrugu turesiu - bus dar vienas naturalus produktas odai.

perziuresiu kas, mano nuomone, tiktu tokiai odai ir parasysiu mirksiukas.gif
Siaip tai rekomenduociau alsilus orams, tos kurios rytais veida prausia vandeniu, nes neturi laiko uzpilams - pasidaryti leduku pagal odos tipa. Ledukai "galioja" 7 dienas. tad tikrai nera sudetinga pasidaryti puse stiklines uzpilo (ramuneliu, roziu, medetku, rugiageliu ir pan.) ir uzsisaldyti. Ryte labai puiku tokiu leduku nusiprausti veida - kartu ir masazas ir stangrinimas. siek tiek nudziuvus uzsipurksti hidrolato thumbup.gif Jei naudosite ledukus ir kaklui bei krutinei -rieiktu daugiau pasidaryti. Is pradziu tai brrr kaip salta buna, bet veliau iprantama ir tas jausmas buna bet malonus biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 16:00)
KN nemažai kas valgoma - ten moterys iš kakavos sviesto pačios yra šokoladą pasigaminusios be visokių saldiklių, lecitinų ir pieno miltų, tik kad brangokai toks malonumas kainuotų smile.gif

as ir turiu tokiu planu. Vat laukiu kada atkeliaus tas musu valgomasis kakavos sviestas ir darysiu sokolada ax.gif su ruduoju cukrum arba vaniliniu ekologisku cukrum

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 03 23, 16:30)
merginos, o ka jus galvojat apie Metos vaistiniu augalu ekstaktus? [url=http://www.eco-

mano draugaite sake, kad jos vyras ir vaikas, vasara ypac, naudoja berzu ektrakta kojoms. Vakare daro voneles -tai padeda sumazinti koju prakaitavima ir kvapa salina. Perka nuolat ir yra labai patenkinta. Pati nesu bandziusi, tad negaleciau ir pasakyti kaip ten yra ax.gif
Papildyta:
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 03 23, 18:21)
Kita karta pirksiu bekvapi kokosa  ax.gif

beverti rafinuota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 19:12)

Turint omeny, kad ozono skyle dideja ir vis didesnis spinduliu kiekis pasiekia mus -as naudoju kremus su spf net ir tada kai saules nera. Weledos kremas tikrai riebokas ir odos neissausins. Jei neturi jokio aliejaus ar jo misinuko ir megsti pasikaitinti sauleje -tai tau reiks kokio nors kremuko po tokiu voniu butinai. Tada galesi prisitaikyti ir H.

Siaip tai rekomenduociau alsilus orams, tos kurios rytais veida prausia vandeniu, nes neturi laiko uzpilams - pasidaryti leduku pagal odos tipa. Ledukai "galioja" 7 dienas. tad tikrai nera sudetinga pasidaryti puse stiklines uzpilo (ramuneliu, roziu, medetku, rugiageliu ir pan.) ir uzsisaldyti. Ryte labai puiku tokiu leduku nusiprausti veida - kartu ir masazas ir stangrinimas. siek tiek nudziuvus uzsipurksti hidrolato  thumbup.gif Jei naudosite ledukus ir kaklui bei krutinei -rieiktu daugiau pasidaryti. Is pradziu tai brrr kaip salta buna, bet veliau iprantama ir tas jausmas buna bet malonus  biggrin.gif

aciu labai bigsmile.gif thumbup.gif super ideja ir apie ledukus, kazkaip net isgaravusi mintis apie tai buvo... manau jau galutinai apsisprendziau, kaip savo oda priziuresiu orams atsilus: ryte veida prausti su uzpilo ledukais (manau rinkciausi ramuneles), apipurksti hidrolatu, kremas su spf Weledos, vakare veiduka nuprausti su CM + hidrolatas, po deginimosi sauleje simondsiju aliejukas (jis man lb patinka, dabar juo rytais tepuosi)... blush2.gif jei nesunku, pakomentuokit, ar viska gerai daryciau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 20:12)

O kaip tu rekomenduotum, naudoti drekinanti krema ir ant virsaus su spf kremuka, ar pakanka vieno? smile.gif As galvojau, kad mazai dregmes bus, jei tik su apsauga kremuka tept... Gal zinai kaip ten jie veikia, kokia plevele uzdeda ar kaip saugo nuo saules? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 19:23)
aciu labai  bigsmile.gif  thumbup.gif  super ideja ir apie ledukus, kazkaip net isgaravusi mintis apie tai buvo...  manau jau galutinai apsisprendziau, kaip savo oda priziuresiu orams atsilus:

aha, ledukų idėja ir man thumbup.gif dabar tai ramunėlėm arba pankoliais prausiuos ax.gif
kažkodėl man atrodo, kad ledukai lengviau ir naudingiau rolleyes.gif
o dėl diedninės veido priežiūros mano planas atitinka tavąjį mirksiukas.gif
tik aš dar prie savaitinės priežiūros numačius pilingą kartą savaitėj ir du kart kaukytes smile.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 19:25)
O kaip tu rekomenduotum, naudoti drekinanti krema ir ant virsaus su spf kremuka, ar pakanka vieno?  smile.gif  As galvojau, kad mazai dregmes bus, jei tik su apsauga kremuka tept... Gal zinai kaip ten jie veikia, kokia plevele uzdeda ar kaip saugo nuo saules?  blush2.gif  4u.gif

tai būna tas pats dienos kremas tik su spf 4u.gif nemanau kad reiktų vieną ant kito tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 20:12)
beverti rafinuota  ax.gif

Na, man Elyte sake, kad jie turi nerafinuoto sertifikuoto kokoso aliejaus su mechaniniu budu isimtu kvapu. Juk yra zmoniu, nemegstanciu jo kvapo, nors pats aliejus organizmui ir odai puikiausiai tinka. Tad kam atsisakyti tokio puikaus produkto? Anksciau KN buvau Monoi bekvapi pirkus - juk tai tas pats kokoso aliejus, tikrai ne zemesnes kokybes.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 23, 19:43)
aha, ledukų idėja ir man  thumbup.gif  dabar tai ramunėlėm arba pankoliais prausiuos  ax.gif
kažkodėl man atrodo, kad ledukai lengviau ir naudingiau  rolleyes.gif
o dėl diedninės veido priežiūros mano planas atitinka tavąjį  mirksiukas.gif
tik aš dar prie savaitinės priežiūros numačius pilingą kartą savaitėj ir du kart kaukytes smile.gif

na as dar nebandziau kaukytes su ricina, tai jei ji tiks, daryciausi ja kas savaite... o gal zinote kokiu kaukiu is aliejuku ar zoleliu, kurios drekintu oda gerai vasara? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 23, 20:43)
tai būna tas pats dienos kremas tik su spf  4u.gif nemanau kad reiktų vieną ant kito tepti smile.gif

zinau biggrin.gif As siek tiek ne to klausiu biggrin.gif
Pvz. ziema tepant apsaugini krema, jis oda padengia plevele, apsauga. Tai jis neatstoja drekinancio kremo, ji reikia nuplauti. To paties klausiu apie nuo saules apsaugoti skirta krema ax.gif
Atsakyti