Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 14:41)
ECO kaip ir esu bandziusi, CUP'e kai buvau, uztepe truputi ant rankos pabandymui, bet is to vieno karto aisku ispudi sunku kazkoki susidaryti  ax.gif o ECO ranku kremu tik vienos rusies yra?

as, kai pirkau, tai tik viena maciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 03 23, 13:02)
Apsiziurejau, kad alyvuogiu aliejus pasibaiges namie  doh.gif O po ranka turiu tik kokosu... Kepimui jis tikrai naudojamas, tik nesu tikra ar sis tinka.

tinka, jei ne per brangus wink.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 23, 13:11)

labai senos atsargos biggrin.gif O kai tiek jo geriam ax.gif Alkoholio pramonei būtų greitas bankrotas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 23 kovo 2009 - 15:52
QUOTE(Dovish @ 2009 03 23, 16:38)
~20lt Aš tokį turėjau:

Aisku, aciu 4u.gif Jis apie 12Lt vaistinej kainuoja, ar brangiau? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tarela @ 2009 03 23, 11:29)
O gal esi bandžiusi Weledos muiliuką su medetkom? Galėtum juos palyginti, aš va linkstu į Weledos su medetkom, bet nenoriu prašaut.  smile.gif

As esu naudojus Weleda su medetkom smile.gif Veidui jo tikrai nenaudociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 15:53)
Aisku, aciu  4u.gif Jis apie 12Lt vaistinej kainuoja, ar brangiau?  4u.gif

As esu naudojus Weleda su medetkom  smile.gif  Veidui jo tikrai nenaudociau  ax.gif

Logonos balzamo vaistinėse nebūna, jį galima rasti tik bioboutique. Kaina nėra didelė, tiksliai nebepamenu, seniai pirkau ax.gif

Gal prieš metus naudojau Weledos medetkų muiliuką veidui - nesausino, bet mano oda nėra sausa smile.gif
Atsakyti
KN nemažai kas valgoma - ten moterys iš kakavos sviesto pačios yra šokoladą pasigaminusios be visokių saldiklių, lecitinų ir pieno miltų, tik kad brangokai toks malonumas kainuotų smile.gif
Atsakyti

As esu naudojus Weleda su medetkom smile.gif Veidui jo tikrai nenaudociau ax.gif
[/quote]
Aš jį dabar turiu smile.gif , bet veidui netinka prausti, sausina verysad.gif . O kaip kunui labai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 16:00)
KN nemažai kas valgoma - ten moterys iš kakavos sviesto pačios yra šokoladą pasigaminusios be visokių saldiklių, lecitinų ir pieno miltų, tik kad brangokai toks malonumas kainuotų smile.gif

Geriau jau būčiau neperskaičius šito posto būdama alkana lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 23, 16:09)
Geriau jau būčiau neperskaičius šito posto būdama alkana lotuliukas.gif

geriau jos išvis nebūtų apie tai užsiminę lotuliukas.gif Nes man šita idėja galvoje sukasi nuolat - ne tik ant kuno tepti, bet dar ir valgyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 16:47)
tinka, jei ne per brangus wink.gif
labai senos atsargos  biggrin.gif O kai tiek jo geriam  ax.gif Alkoholio pramonei būtų greitas bankrotas tongue.gif

vel sutapimai biggrin.gif mes neatsimenam kada koki buteli pirkom, visi padovanoti ir tai stovi neatidaromi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 23, 16:14)
vel sutapimai biggrin.gif mes neatsimenam kada koki buteli pirkom, visi padovanoti ir tai stovi neatidaromi lotuliukas.gif

jei ne kaukės, tai nežinočiau, kur tokį daiktą dėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 16:14)
geriau jos išvis nebūtų apie tai užsiminę  lotuliukas.gif Nes man šita idėja galvoje sukasi nuolat - ne tik ant kuno tepti, bet dar ir valgyti tongue.gif

hihihi.gif aš kai pasitepu lūpas savos gamybos balzamu, tai vis papūčiu lūpas ir vis pauostau biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o ka jus galvojat apie Metos vaistiniu augalu ekstaktus? http://www.eco-meta....frmArticleID/46
nes jei ju EA geri, tai gal ir sitie ekstaktai nieko? gal bandet kuri?
Atsakyti