Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 23, 13:53)
O kurta nuolaidele yra?  bigsmile.gif gal Eurovaistineje?

Greičiausiai holos.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 23, 13:48)
Kunigunda naudoja, jai patika, rašė apie jį keletą puslapių atgal mirksiukas.gif
Rankų kremo esu sunaudojus keletą tūbelį, man jis patinka - toks lengvas, gaivus ir greitai susigeria thumbup.gif

tai is jos ir suzinojau vadinasi, neprisiminiau tik kuri apie ji kalbejo blush2.gif
noriu ir as to kremo rankoms wub.gif o gerai pamaitina sausa oda? g.gif

Kunigunda, ar tu ta veido kremuka Weledos nuo saules kiekviena diena tepdavai ar ir nesauletom dienom dar ka nors? ar gerai jis drekina oda? kokie dar siaip atsiliepimai apie ji? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 23, 15:53)
O kurta nuolaidele yra?  bigsmile.gif gal Eurovaistineje?

Nuolaidėlė yra Holos 4u.gif Visą kovą Weledai 20 proc. nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 23, 13:55)
Greičiausiai holos.lt 4u.gif

aha, Holos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 13:57)
tai is jos ir suzinojau vadinasi, neprisiminiau tik kuri apie ji kalbejo  blush2.gif
noriu ir as to kremo rankoms  wub.gif o gerai pamaitina sausa oda?  g.gif

man tai jis per lengvas buvo...ta prasme, kad susigeria ir atrodo jokio efekto, rankos kaip buvo sausos, taip ir lieka...gal vasarai ir neblogas butu g.gif eco dabar esu labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 23 kovo 2009 - 14:11
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 13:57)
noriu ir as to kremo rankoms  wub.gif o gerai pamaitina sausa oda?  g.gif

Sausai odai, manau, reikėtų kažko kito, jis, kaip linutiaaa rašė, ganėtinai lengvas. Aš jį visada tašėje turiu, kai tenka ne namų sąlygom rankas plauti labai sausėja rankos, tai tepu po kiekvieno plovimo.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 02:03)

o kokiai odai reiktu  ax.gif

Idomus klausimas g.gif Mano oda apibudinciau taip: misri, labai jautri, alergiska, vietomis labai sausa, megstanti dehidratuoti, turinti siek tiek inkstiriuku. Kazi ar tokiom odom buna kremu doh.gif
O jei rimtai - vasara ji visada yra misri - T zona riebesne, o skruostai sausesni. O ziema baisiai jautri - reaguoja i bet ka - veja, salti, saule, vandeni ir pan. Ir dar dehidratuota.
Beje, vakar nusiprausus veida suslapinau avizu nuoviru ir palikau nudziuti. Puiku - jokio kremo net nereikejo. Greitu laiku isrugu turesiu - bus dar vienas naturalus produktas odai.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 23, 14:10)
man tai jis per lengvas buvo...ta prasme, kad susigeria ir atrodo jokio efekto, rankos kaip buvo sausos, taip ir lieka...gal vasarai ir neblogas butu g.gif  eco dabar esu labai patenkinta bigsmile.gif

aciu, aisku tada, na reikes pagalvot dar g.gif
apie Logonos ranku kremus dar mastau...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 14:32)
aciu, aisku tada, na reikes pagalvot dar  g.gif

as dar hauschkos esu bandzius, tai jis man toks tarpinis tarp weledos ir eco, kartais siek tiek truksta drekinimo, bet man labiau patiko nei weledos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 23, 14:34)
as dar hauschkos esu bandzius, tai jis man toks tarpinis tarp weledos ir eco, kartais siek tiek truksta drekinimo, bet man labiau patiko nei weledos rolleyes.gif

ECO kaip ir esu bandziusi, CUP'e kai buvau, uztepe truputi ant rankos pabandymui, bet is to vieno karto aisku ispudi sunku kazkoki susidaryti ax.gif o ECO ranku kremu tik vienos rusies yra?
Atsakyti
Merginos, gal zinot kiek Logonos lupu balzamas bioboutique kainuoja? ax.gif Gal esat bandziusios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 23, 14:32)
aciu, aisku tada, na reikes pagalvot dar  g.gif

Tą patį Logonos kūno sviestą gali naudoti kaip rankų kremą - puikiai drėkina mirksiukas.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 15:25)
Merginos, gal zinot kiek Logonos lupu balzamas bioboutique kainuoja?  ax.gif  Gal esat bandziusios?  ax.gif

~20lt Aš tokį turėjau:
user posted image
Visai nieko, bet man iš visų pačiausias Weledos, dar ir savos gamybos geras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 23 kovo 2009 - 15:39