Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 11:11)
o kokį konkrečiai, nes ten jų daug rūšių yra wink.gif Vienas netgi su siera, kiek skaičiau, visokiems spuogeliams gydyti smile.gif

as naudoju su ozkos pienu ir migdolais.. tinka jautriai odai, labai svelnus muilas, nesausina odos (nei kai buvo nusausejus, nei kai normali, nei kai riebi).. jau puse metu as ji naudoju (kasdien ryte ir vakare), ir lygiai taip pat patinka thumbup.gif dar uzkets kokiems 2-3 menesiams jauciu g.gif
kai tik buvau nusipirkus as ji, cia SM buvau parasius, tai daug kas sake kad gaila butu uz muila moket 29 lt ir t.t. ir panasiai.. na bet man sitas muilas tai tikrai pasiteisino.. kai si pabaigsiu, tada vel pirksiu Druide, tik gal vaikiska (galvoju su mangais pirkt) smile.gif seip is smalsumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 03 23, 10:55)

Ačiukas dideliausias 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 03 23, 11:18)
as naudoju su ozkos pienu ir migdolais.. tinka jautriai odai, labai svelnus muilas, nesausina odos (nei kai buvo nusausejus, nei kai normali, nei kai riebi).. jau puse metu as ji naudoju (kasdien ryte ir vakare), ir lygiai taip pat patinka  thumbup.gif  dar uzkets kokiems 2-3 menesiams jauciu  g.gif
kai tik buvau nusipirkus as ji, cia SM buvau parasius, tai daug kas sake kad gaila butu uz muila moket 29 lt ir t.t. ir panasiai.. na bet man sitas muilas tai tikrai pasiteisino.. kai si pabaigsiu, tada vel pirksiu Druide, tik gal vaikiska (galvoju su mangais pirkt)  smile.gif seip is smalsumo  biggrin.gif

O gal esi bandžiusi Weledos muiliuką su medetkom? Galėtum juos palyginti, aš va linkstu į Weledos su medetkom, bet nenoriu prašaut. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 10:14)

3,99 lito už pakelį smile.gif

jis ne toks žalias ir vakariečiams geriau pritaikytas smile.gif

3.99 uz ta afrikietiska moli kur pas kunigunda?
nes apie jos klausiau smile.gif

tai kad zalias tamanu aliejus gi nieko,oda nepazaliuoja biggrin.gif
o kaip suprast geriau pritaikytas vakarieciams?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 23, 10:18)
as naudoju su ozkos pienu ir migdolais..

kai tik buvau nusipirkus as ji, cia SM buvau parasius, tai daug kas sake kad gaila butu uz muila moket 29 lt ir t.t. ir panasiai..

aišku 4u.gif Jeigu tiek ilgai užtenka, tai labai ekonomiškas tas muilas wink.gif Dar mačiau, bet nepamenu kuris ten, kad putas galima palikti ant veido kaip kaukę biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(pepė @ 2009 03 23, 10:33)
3.99 uz ta afrikietiska moli kur pas kunigunda?

pacitavai avižas, apie jas ir atsakiau tongue.gif

filtruotas aliejus yra švelnesnis, priimtinesnis akiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 23 kovo 2009 - 10:42
QUOTE(Tarela @ 2009 03 23, 11:29)
O gal esi bandžiusi Weledos muiliuką su medetkom? Galėtum juos palyginti, aš va linkstu į Weledos su medetkom, bet nenoriu prašaut.  smile.gif

nebandziau Weledos muilu.. na tada kai nusipirkau Druide muila, tai mano tikslas is pradziu ir buvo - nusipirkti Weledos muila su medetkom, bet vaistinej nebuvo, tai as tada nuejau ir nusipirkau Druide biggrin.gif ir labai patenkinta pirkiniu..

QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 11:35)
aišku  4u.gif Jeigu tiek ilgai užtenka, tai labai ekonomiška sta smuilas wink.gif Dar mačiau, bet nepamenu kuris ten, kad putas galima palikti ant veido kaip kaukę biggrin.gif

apie muila kazkoki kalbi?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 10:39)

pacitavai avižas, apie jas ir atsakiau tongue.gif

filtruotas aliejus yra švelnesnis, priimtinesnis akiai  4u.gif

aciu,ir apie avizas man idomu buvo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 23 kovo 2009 - 10:43
pepe, svarbu, išsiaiškinom biggrin.gif 4u.gif

štai Feniqia muilas:

„Crushed wheat" /“Smulkinti kviečiai“/
Kvepia rozmarino eteriniu aliejumi.
Esant tiesioginiam kontaktui su kūnu, stimuliuoja kraujo apytaką ir šalina sausas ląsteles. Veido kaukei: uždėkite ant veido putas ir palikite jas vienai minutei odos maitinimui.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 11:47)
štai Feniqia muilas:

„Crushed wheat" /“Smulkinti kviečiai“/
Kvepia rozmarino eteriniu aliejumi.
Esant tiesioginiam kontaktui su kūnu, stimuliuoja kraujo apytaką ir šalina sausas ląsteles. Veido kaukei: uždėkite ant veido putas ir palikite jas vienai minutei odos maitinimui.

na idomu idomu ax.gif gal Vergine placiau papasakos ka nors smile.gif
Atsakyti
su siera muilą taipogi galima palikti ant odos minutei - geresniam valymui smile.gif
Atsakyti
Na man išties įdomu ar kas turite Feniqia muilą
tą apvalutį, kaip jis naudojasi, kokios nuomonės,
potyriai ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 23, 12:04)
Na man išties įdomu ar kas turite Feniqia muilą
tą apvalutį, kaip jis naudojasi, kokios nuomonės,
potyriai ?  bigsmile.gif

as turiu (kokosini) wub.gif biggrin.gif bet dar neibandziau.. pagalvojau, kad naudosiu kai pabaigsiu is Bioboutique pirkta muila..
Vergine sake, kad labai taupus tas muiliukas
Atsakyti
Na ir prirašėt per savaitgalį biggrin.gif
QUOTE(Odora @ 2009 03 21, 20:31)
tokiais atvejais prisimenu viena istorija kuria kazkada skaiciau.

Ir aš skaičiau 4u.gif Šitas straipsnis buvo 2008 m birželio mėnesyje "Moteryje", kuri visa buvo ekologijai skirta. Dar ir dabar tą numerį saugau ir paskaitinėju biggrin.gif
QUOTE(katutis @ 2009 03 22, 19:04)
beje, merginos, kurios nežino, kur paimgti avižų grūdų - ekologiškų yra CUP'o penktame aukšte, iš Ustukių malūno tongue.gif

Ačiū 4u.gif Ir aš avižomis susidomėjau. Tik sukau galvą, kur jų ekologiškų gauti.
QUOTE(Dovish @ 2009 03 23, 00:20)
Mąstau apie nakvišas arba erškėtuoges ax.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 23, 00:42)
visi kaip susitare giria nakvisas  biggrin.gif  siuo metu geriu kapsules, rekomenduotina del moterisku dalyku  blush2.gif

Dovish, patarčiau nakvišas. Beje, apie nakvišų kapsules, Laimė pasakojo apie japonų tyrimą, kur buvo nustatyta, kad tose kapsulėse nakvišų aliejaus per maža koncentracija. Ji pataria gerti nakvišų ir agurklių aliejų. Po šaukštelį ryte ir per pietus 4u.gif Šitie aliejai vienas kitą papildo ir yra gėris bigsmile.gif Ne tik dėl moteriškų problemų, bet ir osteoporozės profilaktikai, odai gerai 4u.gif

Šiandien į darbą važiuodama mačiau jau Holos iškabą Gerulaičio gatvėje.
Atsakyti