Levandų laukas
QUOTE(violence @ 2009 03 17, 21:40)
o beja kaip su kūnu?
irgi jokių kremų vakare po dušiuko?
tingiu eit skaityt, gal žinot
Po šiaip dušo kartais pasitepu losjonu, o kai mikrstu vonioje - visuomet naudoju Logonos tropinį kūno sviestą (tikrai nepakeičiamas
), o retkarčiais pasilepinu kokosų aliejumi (gaila kaskart jį teptis
).
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 18, 14:17)
Ar jūs plaukučius trenkat vienu šampūnų ar pakeičiat karts nuo karto?
Perku kas kartą kitokį, tai taip ir keičiasi kas porą mėnesių. Dabar pvz. vėl Hauschka nusipirkau, buvau jį naudojusi vasarą, labai patiko, tai nusprendžiau vėl pabandyti. Kitą kartą ką pirksiu - vėlgi nežinau, smagu eksperimentuoti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 16:07)
Jeigu sausą odą turi tikrai patiks, bet vasarą gal per riebu būtų, juk šilta lauke
Aš ir vasarą sėkmingai jį tepliodavaus. Užtekdavo kartą per dvi paras pasitepti (po mirkimo vonioj), kad oda nenusausėtų. O jei ryte pasitepdavau, tai vakare dar jausdavosi labai malonus odos drėgnumas, lyg ką tik pasitepus būčiau
manau šitaip ir nuo saulės minimaliai saugo, tas toks nuolatinis drėgnumas. Ir šiaip jis taip skaniai kvepia, kad karšta ar šalta, vistiek labai miela juo teptis
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 18, 19:40)
Dabar ji ryte naudoja medetku aliejuka, o vakare kartais valomaji kremuka is KN - oda skiriasi kaip naktis ir diena
Medektos, buvo ir man kilusi mintis, kad reikėtų išbandyti, juk jos pasižymi dezinfekcinėm savybėm
O čia iš KN medetkų aliejus? Ir kas per valomasis kremukas?
QUOTE(bryyla @ 2009 03 18, 19:46)
as tai apsausinu ranksluosciu, o vandens ant kuno minimaliai belieka
Nusišluostau rankšluosčiu paprastai ir tiek, tuomet tepuosi kremais. Šiaip negremžiu odos iki visiško sausumo
Ji lieka tokia vos drėgna nusišluosčius.