Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ne mama @ 2009 03 18, 19:41)
bet ALS kiek zinau nekenksmingas, nes jo daleles daug stambesnes nei SLS ir kazkaip neprasiskverbia pro oda g.gif

As ta pati esu dug kartu skaicius jau pries kokius 7 metus tai zinojau del ALS rolleyes.gif

Beje, turiu Faith in Nature sampuna ir kondicionieriu su rozmarinu tai jis tikrai mielas ir tinka, o stai ismeginau sokoladini sampuna is tos pacios firmos - tai poveikis toooks geras, plaukai kaip s kirpyklos , tokia forma kirpimo grazi susiklosto, tooookie veslus plaukai thumbup.gif
Atsakyti
Kunigunda, ar galite pasidalinti kas cia per avizu nuoviras toks, kaip ji pasidaryti? Jau ne pirma karta girdziu apie ji tai labai smalsu pasidare.... ax.gif
Atsakyti
Levandų laukas wub.gif thumbup.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 17, 21:40)
o beja kaip su kūnu?  unsure.gif irgi jokių kremų vakare po dušiuko?  rolleyes.gif tingiu eit skaityt, gal žinot  biggrin.gif

Po šiaip dušo kartais pasitepu losjonu, o kai mikrstu vonioje - visuomet naudoju Logonos tropinį kūno sviestą (tikrai nepakeičiamas thumbup.gif), o retkarčiais pasilepinu kokosų aliejumi (gaila kaskart jį teptis blush2.gif).

QUOTE(Daubarė @ 2009 03 18, 14:17)
Ar jūs plaukučius trenkat vienu šampūnų ar pakeičiat karts nuo karto?

Perku kas kartą kitokį, tai taip ir keičiasi kas porą mėnesių. Dabar pvz. vėl Hauschka nusipirkau, buvau jį naudojusi vasarą, labai patiko, tai nusprendžiau vėl pabandyti. Kitą kartą ką pirksiu - vėlgi nežinau, smagu eksperimentuoti biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 18, 16:07)
Jeigu sausą odą turi tikrai patiks, bet vasarą gal per riebu būtų, juk šilta lauke ax.gif

Aš ir vasarą sėkmingai jį tepliodavaus. Užtekdavo kartą per dvi paras pasitepti (po mirkimo vonioj), kad oda nenusausėtų. O jei ryte pasitepdavau, tai vakare dar jausdavosi labai malonus odos drėgnumas, lyg ką tik pasitepus būčiau thumbup.gif manau šitaip ir nuo saulės minimaliai saugo, tas toks nuolatinis drėgnumas. Ir šiaip jis taip skaniai kvepia, kad karšta ar šalta, vistiek labai miela juo teptis blush2.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 18, 19:40)
Dabar ji ryte naudoja medetku aliejuka, o vakare kartais valomaji kremuka is KN - oda skiriasi kaip naktis ir diena  ax.gif

Medektos, buvo ir man kilusi mintis, kad reikėtų išbandyti, juk jos pasižymi dezinfekcinėm savybėm bigsmile.gif O čia iš KN medetkų aliejus? Ir kas per valomasis kremukas? blush2.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 18, 19:46)
as tai apsausinu ranksluosciu, o vandens ant kuno minimaliai belieka  unsure.gif

Nusišluostau rankšluosčiu paprastai ir tiek, tuomet tepuosi kremais. Šiaip negremžiu odos iki visiško sausumo smile.gif Ji lieka tokia vos drėgna nusišluosčius.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 18, 21:47)
Medektos, buvo ir man kilusi mintis, kad reikėtų išbandyti, juk jos pasižymi dezinfekcinėm savybėm bigsmile.gif  O čia iš KN medetkų aliejus? Ir kas per valomasis kremukas? blush2.gif  4u.gif  4u.gif

aha kiek prisimenu Kunigunda apie medetku fitoli is KN kalbejo kazkada, tai manau kad vis apie ji ir kalba.. o valomasis kremas tai irgi is KN biggrin.gif prabangiu kremu gaminimo vakarely buvo galima pasigaminti..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 18, 21:05)
aha kiek prisimenu Kunigunda apie medetku fitoli is KN kalbejo kazkada, tai manau kad vis apie ji ir kalba.. o valomasis kremas tai irgi is KN  biggrin.gif  prabangiu kremu gaminimo vakarely buvo galima pasigaminti..

o gal zinot kas ieina i sudeti valomojo kremo?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2009 03 18, 22:24)
o gal zinot kas ieina i sudeti valomojo kremo?

is eteriniu ieina tokie - nerolis, levanda ir ylang ylang.. hidrolatas nerolio arba roziu.. o va baziniu alieju nepamenu blush2.gif as tada dariau kitoki krema (triju roziu)
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 18, 18:53)
user posted image
Ačiū už temą  4u.gif

Jau kažkada klausiau, bet nieks nesuregavo, tai dar kartą klausiu biggrin.gif
kaip dėl kvepalų?  rolleyes.gif KN esami atarai tinkami kasdienai kvepintis?  rolleyes.gif
ką jūs naudojate iš natūralių?  rolleyes.gif

as tai galvoju pirkt siuos naturalius florame My Webpage kai baigsiu cheminius ax.gif
Atsakyti
Oho kiek jau prikalbėjot, sunku spėti su tokiais tempais smile.gif

Dar iš praeitos temos apie ricinos+jojobos kaukę. Vakar pasidariau, po to levandų vandeniu papurškiau. Ryte vis einu pro veidrodį ir į ssave pasižiūriu biggrin.gif nu jau taip sau patikau yu.gif

Dėl aliejų- pradėjau gerti linų sėmėnų ir moliūgų. Jau visą svaitę, po šaukštą rytais, bet jokiais papildomais spuogais nemeta rolleyes.gif bet jau man asmeniškai tas linų koks šlykštynė, vargeli, vargeli smile.gif

Šiandien dar gavau Lavera kūno losijoną su citrina ir dar kažkuo. Labai patiko kvapas, toks energijos suteikiantis, net seilės kaupiasi nuo citrinos kvapo. Rankas pasitepiau - patiko.

Po kiekvieno dušo tepu kokosų aliejum. Anksčiau esu turėjusi tokią sausą luobelę ar kaip čia pavadinti. Tai man aliejus kokosų padėjo. Ir pabėrimai ant kojų, kurie buvo atsiradę nuo sintetinių kūno sviestų dingo. Ir iš vis aš nesuprantu kaip aš be to aliejaus galėjau išgyventi anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 03 18, 22:44)
Oho kiek jau prikalbėjot, sunku spėti su tokiais tempais smile.gif

Dar iš praeitos temos apie ricinos+jojobos kaukę. Vakar pasidariau, po to levandų vandeniu papurškiau. Ryte vis einu pro veidrodį ir į ssave pasižiūriu biggrin.gif nu jau taip sau patikau  yu.gif

Po kiekvieno dušo tepu kokosų aliejum. Anksčiau esu turėjusi tokią sausą luobelę ar kaip čia pavadinti. Tai man aliejus kokosų padėjo. Ir pabėrimai ant kojų, kurie buvo atsiradę nuo sintetinių kūno sviestų dingo. Ir iš vis aš nesuprantu kaip aš be to aliejaus galėjau išgyventi anksčiau biggrin.gif

Kurį vakarą tik neprisėsk, tai po to vos ne visą dieną reikia skaityti bigsmile.gif

Man irgi labai patinka kokosų aliejus arba monoi po dušo wub.gif nesišluostau rankšluosčiu, tepu ant šlapios odos, kad drėgmės daugiau būtų thumbup.gif

O po pirties visai nieko netepu, nes pstebėjau, kad oda dar vos ne parą valosi, aš šiaip praktiškai visai neprakaituoju, bet po pirties pirmą naktį miegodama visada dar išprakaituoju, jei niekuom nebūnu išsitepusi, nors kambarys vėsus, tai nusprendžiau, kad oda valosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 18, 17:53)
user posted image
Ačiū už temą  4u.gif

Jau kažkada klausiau, bet nieks nesuregavo, tai dar kartą klausiu biggrin.gif
kaip dėl kvepalų?  rolleyes.gif KN esami atarai tinkami kasdienai kvepintis?  rolleyes.gif
ką jūs naudojate iš natūralių?  rolleyes.gif

kai kurie KN turimi atarai pasakiski, ir is senu laiku kilmes salyse, pvz Persijoje, buvo naudojami kaip kvepalai smile.gif drasiai galima smile.gif
Atsakyti
Ačiu labai visoms, Linutiaaa, katutis, Summer-In-Paris, už informaciją ir pasidalinimą patirtim... aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Dar klausimėlis kur rasti astute0210 temą? Ir iš kokio puslapio užsakinėja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daubarė: 18 kovo 2009 - 22:14
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 18, 23:07)
kai kurie KN turimi atarai pasakiski, ir is senu laiku kilmes salyse, pvz Persijoje, buvo naudojami kaip kvepalai smile.gif drasiai galima smile.gif

Labai brangus KN parduodamieji cool.gif
Atsakyti