Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 22, 16:06)
Kaip aš suprantu, šampūnai, skirti sausiems plaukams, yra siūlomi būtent sausai galvos odai, o ne galams. Jei galai sausi, tiesiog balzamus tepkit, kaukes darykitės, o pats šampūnas jau pagal galvos odos poreikius mirksiukas.gif

Labai aciu uz "apsvietima" smile.gif o as galvodavau kad sampunai sausiems plaukams tai ir yra plaukams o ne odai doh.gif

is tikro retai as tuos plaukuis palepinu, kai namie bunu tik sampunu isplaunu ir viskas, bet va uzvakar nakciai issitepiau Weledos aliejuku plaukams palikau nakciai ryte palepinau balzamu - NEATPAZINAU PLAUKU SVELNUCIAI NESIVELIA BLIZGA thumbup.gif tik nezinau ar nuo aliejuko ar nuo balzamo urtekram biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute0210: 23 kovo 2009 - 01:53
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 22, 20:24)
o, kaip tik rupimas klausimas! kai laikote alieju per nakti ant plauku- kaip apsaugote patalyne, pagalve? ka ant galvos maunates, merginos? as kazkada ta paprasta celofanine maudymosi kepuraite uzsimoviau, bet kadangi daug vartausi, ji nakti nusmuko... pagalve vos atskalbiau... doh.gif

Niekada netepu tiek, kad varvetu. Tepu anksciau nei reikia eiti miegot-tada jie susigeria. Susuku kuodeli. Uzsidedu frotine kepuraite, bet einant miegoti ja nusiimu, nes as negaliu miegoti su ja, nors ji ir svelnute, minkstute - vis tiek nakti ja visada nusimetu blush2.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 22, 22:20)
Teko ir po antibiotikų kurso gerti, kartais ir šiaip mikloflorai pagerinti. Mano mama juos dažnai geria. Galvoju ar gerai, ar galima kuo nors pakeisti g.gif Aš noriu dėl moteriškų problemėlių pagerti aliejų kokį nors, kokį patartum? Mąstau apie nakvišas arba erškėtuoges ax.gif
Krepšiukas tikrai nuostabus wub.gif , galima laisvai akis ir liežuvį pamesti biggrin.gif  (nuostabus tavo dekupažas 4u.gif )

organizma gerai valo dilgeles, jas reikia gerti laikantis tam tikru taisykliu ir patartina ne itin stiprias. jei domintu - paziureciau kada tiksliai reikia pradeti gerti, berods pries pilnati.
Galima sakyti, kad orgaznizmo valymas -tai kepenu valymas, nes jos atsakingos uz iv. toksiniu, nuodingu medziagu salinima is organizmo. Tad maistas, alkoholis, iv. vaistai daro joms zala. Todel patartina vartoti paprastaja kiaulpiene (galima gerti arbata, galima salotas daryti), dirvinio asiuklio arbata, artisokus. Citrusiniai EA gerai. Dar budas valyti kepenis -spec kvepavimo pratimai, bet cia jau atskira tema
Problemeles yra skirtingos, bet dazniausiai patariamas yra nakvisu aliejus. Berods, tie ekologiski yra sertifikuoti -tad drasiai galima juos gerti. Erzketuogiu aliejuju yra daug vit. C -tai sia prasme - gera priemone cistito prevencijai, nes esant siai problemai visada rekomduojama vartoti produktu su daug vit. C, tame tarpe ie spanguoles -tik ju aliejaus nera biggrin.gif
Vakar perskaiciau, kad nuo seleno trukumo organizme gali labai sauseti oda, issivystyti mazakraujyste. Sia prasme galiu pasiulyti pagerti brazilisku riesutu aliejaus, arba ksdien sugrauzti po viena bertoletiju riesuta.

QUOTE(gizma @ 2009 03 22, 23:06)
Oi, aciu labai uz atsakyma. Bet kad niekad nesu darius kremuko - laukiu vasaros. Zadu uzsirasyti i KN pamokeles. Jei gamintis krema - reikes ir vasko. Jei tau nesunku, gal galetumei pasakyti koki recepta. Aciu dar karteli  4u.gif

o kokiai odai reiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2009 03 22, 22:34)
o kažin ta muilo pasta tiktų ir veidui prausti?  g.gif 

galiu pasakyti, kad būtent ramunėlių pastą ir išbandžiau wink.gif Na pasaka wub.gif Kūnas tarsi impregnuotas tapo, oda labai skaniai kvepėjo - užmigau kaip užmušta biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 22, 22:35)
prabangi kauke biggrin.gif

papasakok panaudojus, kaip patiks eco dezodorantas 4u.gif

o kodėl prabangi? biggrin.gif Namudinė, sakyčiau biggrin.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 22, 22:42)
Kaip plaukuciai po kaukes?  rolleyes.gif  Ji stiprinanti skaitosi?  rolleyes.gif

atgaivinanti, stiprinanti bigsmile.gif Plaukai po jos man patinka - švelnūs, lengvi, purūs, blizgūs biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 22, 23:27)
seip as turiu juodaja, tai veido net nerizikuoju praust su ja  biggrin.gif  kuna kai issitepu, tai visa juoda bunu  lotuliukas.gif 

veidui prausti ten galima rasti labai įvairių ir gerų muilų wink.gif
Atsakyti
Esu labai labai petnkinta Weledos rozmarinų kaukyte. Mano šiaudiniai plaukai jau daug mažiau šiaudiniai. smile.gif
Tiesa, kokia jūsų mergaitės nuomonė apie L'erbolario kosmetiką? Dar nepradėjus domėtis natūralia kosmetika pirkdavau jų produktus dėl man priimtino kvapo, dabar perskaičiau jų sudėtį ir lyg tais neužmačiau jokių blogų ingridientų. Tiesa, pirmo temos puslapėlio sąraše taip pat neradau jos įrašytos....
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 03 23, 09:02)

Tiesa, kokia jūsų mergaitės nuomonė apie L'erbolario kosmetiką? Dar nepradėjus domėtis natūralia kosmetika pirkdavau jų produktus dėl man priimtino kvapo, dabar perskaičiau jų sudėtį ir lyg tais neužmačiau jokių blogų ingridientų. Tiesa, pirmo temos puslapėlio sąraše taip pat neradau jos įrašytos....

Yra jų sertifikuota serija, iš jos turiu prausiklį, tai man patinka smile.gif O likusi dalis tai nenatūrali...
Atsakyti
kiek pamenu iš diskusijų, L'erbolario turi kelis produktus su nekenksminga sudėtimi, kiti - šiaip sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 02:03)
organizma gerai valo dilgeles, jas reikia gerti laikantis tam tikru taisykliu ir patartina ne itin stiprias. jei domintu - paziureciau kada tiksliai reikia pradeti gerti, berods pries pilnati.
Galima sakyti, kad orgaznizmo valymas -tai kepenu valymas, nes jos atsakingos uz iv. toksiniu, nuodingu medziagu salinima is organizmo. Tad maistas, alkoholis, iv. vaistai daro joms zala. Todel patartina vartoti paprastaja kiaulpiene (galima gerti arbata, galima salotas daryti), dirvinio asiuklio arbata, artisokus. Citrusiniai EA gerai. Dar budas valyti kepenis -spec kvepavimo pratimai, bet cia jau atskira tema

Kaip tik norėjau klausti apie organizmo valymą ir įvairius aliejus. Kažkada lyg buvo kalbėta, kad toj antakalnio parduotuvėj jie rafinuoti, ne? Ar čia kažkokioj kitoj g.gif Kaip suprantu, tai gerti reikia tik labai geros kokybės aliejus, o kaip atpažinti? unsure.gif
Dar norėjau paprašyti, gal nebūtų labai sunku pasidalinti kam koks aliejus tinka vartojant jį iš vidaus 4u.gif Ar pasiūlyti kokią nuorodą (geriau būtų lietuvių ar anglų kalbomis, nes su rusų sudetingoka blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 03 23, 10:08)
Yra jų sertifikuota serija, iš jos turiu prausiklį, tai man patinka smile.gif  O likusi dalis tai nenatūrali...

O kuri serija sertifikuota? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 03 23, 09:39)
O kuri serija sertifikuota?  ax.gif

Šita smile.gif http://www.erbolario...ndex.php?id=210
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 03 23, 01:27)
nu va biggrin.gif , o gal galėtum rekomenduoti ką nors link natūralesnių, nes nlb pati gaudaus tose sudėtyse  blush2.gif
esu turėjus (ir šiuo metu turiu keletą) natūralių priemonių , bet viską ką bandžiau deja, netiko ir nepatiko mano plaukams, ypač šampūnai  doh.gif o ir pasirinkimo nlb yra Klp
Tik neužmėtykit manęs labai pomidorai2.gif, kad šitoj temoj klausiu ne apie natūralius, o link jų priemones  biggrin.gif 

mano plaukai nera labai kaprizingi, man tiko ir labai patiko sios priemones: Weleda rozmarinu visa serija (sampunas, kauke, vanduo), Faith in Nature sampunas su levandom ir snapuciu (dabar naudoju), Sante sampunas su apelsinais, Sante Briliant Care plauku balzamas, BEMA plauku balzamas.. va sitas priemones pirkciau (kai kurias ir pirkau) daug kartu tikrai..
ir aliejus naudoju.. patinka mano plaukams tokie - Monoi (sitas labiausiai), kokosu (irgi panasiai kaip monoi, tik riebiau siek tiek), makadamiju, sezamu smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 23, 03:03)
Problemeles yra skirtingos, bet dazniausiai patariamas yra nakvisu aliejus. Berods, tie ekologiski yra sertifikuoti -tad drasiai galima juos gerti. Erzketuogiu aliejuju yra daug vit. C -tai sia prasme - gera priemone cistito prevencijai, nes esant siai problemai visada rekomduojama vartoti produktu su daug vit. C, tame tarpe ie spanguoles -tik ju aliejaus nera  biggrin.gif
Vakar perskaiciau, kad nuo seleno trukumo organizme gali labai sauseti oda, issivystyti mazakraujyste. Sia prasme galiu pasiulyti pagerti brazilisku riesutu aliejaus, arba ksdien sugrauzti po viena bertoletiju riesuta. 
o kokiai odai reiktu  ax.gif

thumbup.gif kiek daug naudingos info bigsmile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 23, 09:54)
veidui prausti ten galima rasti labai įvairių ir gerų muilų wink.gif

taip taip zinau smile.gif naudoju veidui Druide muila thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 22, 17:04)
beje, merginos, kurios nežino, kur paimgti avižų grūdų - ekologiškų yra CUP'o penktame aukšte, iš Ustukių malūno tongue.gif

gal pameni kokia kaina?

Kunigunda ,puikus krepselis thumbup.gif

gal galetum palyginti logonos moli su tuo kitu moliu?
beje kokios ju kainos?

pas tave tamanu aliejus tas skaidrus kaip supratau?ne zaliasis biggrin.gif
kodel?KN sake kad skaidriajame maziau naudingu medziagu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 23, 10:05)
taip taip zinau smile.gif naudoju veidui Druide muila  thumbup.gif

o kokį konkrečiai, nes ten jų daug rūšių yra wink.gif Vienas netgi su siera, kiek skaičiau, visokiems spuogeliams gydyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pepė @ 2009 03 23, 10:07)
gal pameni kokia kaina?

KN sake kad skaidriajame maziau naudingu medziagu g.gif

3,99 lito už pakelį smile.gif

jis ne toks žalias ir vakariečiams geriau pritaikytas smile.gif
Atsakyti