Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 22, 21:39)
tai kad cia ir yra normaliai odai skirto misinio sudetis ax.gif

cia nukopijavau is KN psl.:
Šis kosmetinis aliejus yra specialiai subalansuotas NORMALIAI VEIDO ODAI. Sudėtis: ekologiški abrikosų, makadamijų, simondsijų (jojobos) ir saulėgrąžų aliejai. IR NIEKO DAUGIAU.
sudetis tikrai ne ta.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 14:26)
o kokiu tikslu tu jas geri. Kazka esu apie jas girdejus, bet nelabai man uzsifiksavo, nes siaip negeriu jokiu presuotu ar "laminuotu" dalykeliu  ax.gif. Cia tos,kurias rekomenduoja po antibiotiku kurso gerti?

Na va, mano krepsas.

Teko ir po antibiotikų kurso gerti, kartais ir šiaip mikloflorai pagerinti. Mano mama juos dažnai geria. Galvoju ar gerai, ar galima kuo nors pakeisti g.gif Aš noriu dėl moteriškų problemėlių pagerti aliejų kokį nors, kokį patartum? Mąstau apie nakvišas arba erškėtuoges ax.gif

Krepšiukas tikrai nuostabus wub.gif , galima laisvai akis ir liežuvį pamesti biggrin.gif (nuostabus tavo dekupažas 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 22, 22:43)
laikydavau as ja per nakti ir viskas budavo  thumbup.gif
ant pagalves uztiesiu ranksluosti.. su kepurem nekilo mintis miegot  biggrin.gif

Ačiukas 4u.gif Buvau nupuolusi į Weledos temikę ir atsikasiau ten tavo atsakymą apie kaukytės laikymą. Jau užsitepiau ir kaifuoju nuo jos kvapo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 22, 16:44)

šiandien apsipirkau Madoje  ax.gif Pasiėmiau dvi muilo pastas - su arabišku muskusu ir ramunėlėmis bei santalo kvapo aliejų, kurį,kaip suprantu, galima ir kaip kvepalus naudoti biggrin.gif

nustebino, kad vienos rūšies muilo pastoje labai gerai kvepia rozmarinas, o štai juoda pasta man nelipo - čia toms, kurie mėgsta sunkius rytietiškus kvapus, kuriuose yra visko biggrin.gif

o kažin ta muilo pasta tiktų ir veidui prausti? g.gif ramunėlės odai, kiek žinau, yra labai gerai, ypač kai visokie spuogeliai kankina, dėmeles likusias nuo jų turėtų šviesinti ir pan. pavyzdžiui ramunėlių nuoviras mano odai tai netgi labai patinka, tik kad ne visada yra laiko su juo žaisti blush2.gif tai sakau, gal tą muilo pastą su ramunėlėmis būtų galima kaip prausiklį naudoti? ar jis labai sausina odą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 22, 21:32)
aš su kitokia kauke sėdžiu: kiaušinio trynys, konjakas, citrina, medus smile.gif Pamiršau kokio aliejaus įlašinti, bet jau šaukštai po pietų biggrin.gif

prabangi kauke biggrin.gif
papasakok panaudojus, kaip patiks eco dezodorantas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 22 kovo 2009 - 22:36
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 22, 16:06)
1. Trečia nuo kairės, tai čia kurioje nuotraukoje?  Kremo su SPF nenaudoju kasdienai, nors reikėtų pratintis, nes ir saulė kaitresnė darosi 

pacioje pirmoje 4u.gif dabar pagalvojau, kad gal ten svarainiu kremas blush2.gif vokiskai nesuprantu biggrin.gif
Kaip supratau priemones nuo saules nera pacios geriausios g.gif
Uostinejau logonos tropic prausikli, kvapelis wub.gif
Kremuka su spf galima ant drekinamojo tepti? 4u.gif
As balsuociau uz logonos sviesta, bet vasara man jis siek tiek riebokas rolleyes.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 22, 22:03)
Mano akiu makiazo valymo technika yra tokia - suslapinu blakstienas pirstais -tada kai tusas aptirpsta -svelniai su pirstais jas nubraukiu, ir taip, kol tusas pasisalina nuo balkstienu. Tada likucius pasalinu su siuo aliejuku - tokiu budu -nera jokio odos tampymo ir jokio grauzimo 

labai aciu, kad pasidalinai savo technika thumbup.gif bandysiu taip ji prisijaukinti thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 22, 22:32)
aš su kitokia kauke sėdžiu: kiaušinio trynys, konjakas, citrina, medus  Pamiršau kokio aliejaus įlašinti, bet jau šaukštai po pietų

anksciau esu girdejus daug geru zodziu apie tokia kauke, tik tingedavau pasidaryt blush2.gif reiks ir man kada pasidaryt blush2.gif
Kaip plaukuciai po kaukes? rolleyes.gif Ji stiprinanti skaitosi? rolleyes.gif
QUOTE(Dovish @ 2009 03 22, 23:20)
Teko ir po antibiotikų kurso gerti, kartais ir šiaip mikloflorai pagerinti. Mano mama juos dažnai geria. Galvoju ar gerai, ar galima kuo nors pakeisti  Aš noriu dėl moteriškų problemėlių pagerti aliejų kokį nors, kokį patartum? Mąstau apie nakvišas arba erškėtuoges

visi kaip susitare giria nakvisas biggrin.gif siuo metu geriu kapsules, rekomenduotina del moterisku dalyku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 22, 22:42)
visi kaip susitare giria nakvisas  biggrin.gif  siuo metu geriu kapsules, rekomenduotina del moterisku dalyku  blush2.gif

Kažkada ir aš gėriau, labai padėju pms sumažinti, bet dabar galvoju, kad toje želė mažai tų nakvišų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 22, 21:03)

Oi, aciu labai uz atsakyma. Bet kad niekad nesu darius kremuko - laukiu vasaros. Zadu uzsirasyti i KN pamokeles. Jei gamintis krema - reikes ir vasko. Jei tau nesunku, gal galetumei pasakyti koki recepta. Aciu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 03 22, 23:31)
Ačiukas  4u.gif Buvau nupuolusi į Weledos temikę ir atsikasiau ten tavo atsakymą apie kaukytės laikymą. Jau užsitepiau ir kaifuoju nuo jos kvapo.  smile.gif

ner uz ka smile.gif

QUOTE(aaam @ 2009 03 22, 23:34)
o kažin ta muilo pasta tiktų ir veidui prausti?  g.gif  ramunėlės odai, kiek žinau, yra labai gerai, ypač kai visokie spuogeliai kankina, dėmeles likusias nuo jų turėtų šviesinti ir pan. pavyzdžiui ramunėlių nuoviras mano odai tai netgi labai patinka, tik kad ne visada yra laiko su juo žaisti  blush2.gif  tai sakau, gal tą muilo pastą su ramunėlėmis būtų galima kaip prausiklį naudoti? ar jis labai sausina odą?  4u.gif

ir man idomu ar tiktu.. biggrin.gif
seip as turiu juodaja, tai veido net nerizikuoju praust su ja biggrin.gif kuna kai issitepu, tai visa juoda bunu lotuliukas.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 22, 23:45)
Kažkada ir aš gėriau, labai padėju pms sumažinti, bet dabar galvoju, kad toje želė mažai tų nakvišų unsure.gif

as geriau KN nakvisu alieju thumbup.gif sakiau reiks vel nusipirkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 22 kovo 2009 - 23:27
Palomina, kiek pamenu esi naudojus Goldwell unsure.gif gal esi atkreipus į šios firmos priemonių sudėtis, ar labai cheminė, sintetinė (net nžn kaip čia geriau išsireiškus) biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 03 23, 00:35)
Palomina, kiek pamenu esi naudojus Goldwell  unsure.gif gal esi atkreipus į šios firmos priemonių sudėtis, ar labai cheminė, sintetinė (net nžn kaip čia geriau išsireiškus)  biggrin.gif  4u.gif

neuzsifiksavo, kad butu link naturalesniu schmoll.gif seip as tik du daiktus: turejau purskiama kondicionieriu (i sudeti jei neziurint, tai buvo labai neblogas biggrin.gif ) ir plaukams formuot kazkoki krema (sito tai pora kart pabandziau ir atidaviau)..
ai dar man plaukus dazydavo sios firmos augaliniais dazais.. bet tikros sudeties tai nezinau... blush2.gif tai zodziu, nieko nezinau as apie Goldwell biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 23, 00:03)
neuzsifiksavo, kad butu link naturalesniu  schmoll.gif  seip as tik du daiktus: turejau purskiama kondicionieriu (i sudeti jei neziurint, tai buvo labai neblogas  biggrin.gif ) ir plaukams formuot kazkoki krema (sito tai pora kart pabandziau ir atidaviau)..
ai dar man plaukus dazydavo sios firmos augaliniais dazais.. bet tikros sudeties tai nezinau...  blush2.gif  tai zodziu, nieko nezinau as apie Goldwell  biggrin.gif  blush2.gif

nu va biggrin.gif , o gal galėtum rekomenduoti ką nors link natūralesnių, nes nlb pati gaudaus tose sudėtyse blush2.gif
esu turėjus (ir šiuo metu turiu keletą) natūralių priemonių , bet viską ką bandžiau deja, netiko ir nepatiko mano plaukams, ypač šampūnai doh.gif o ir pasirinkimo nlb yra Klp
Tik neužmėtykit manęs labai pomidorai2.gif, kad šitoj temoj klausiu ne apie natūralius, o link jų priemones biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...whatever...: 23 kovo 2009 - 00:41