Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 03 22, 15:44)
ar negalėjai apsinuodyti maistu, pasigauti kokį virusą?  g.gif  Aš buvau padauginusi aliejaus, buvo siaubingai bloga ir net į tą pusę negalėjau žiūrėti. Ar tau bloga darosi apie jį pagalvojus?

padaryk pertrauką, mažiausiai dviem savaitėms, o paskui vėl bandyk  4u.gif

ir negerk ant tuščio skrandžio, geriau paderink prie maisto  ax.gif

ne, nera bloga apie ji pagalvojus, man net ne bjauru ji gerti, nera skanus, bet pakenciamai ax.gif tikiuos, kad viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
tuo atveju, jei niekad nesi pastebėjusi alergijos linams, tikriausiai ne aliejus kaltas 4u.gif

aš aliejų pergėriau būtent iš ryto, kai įkaliau du valgomuosius šaukštus ir išėjau į darbą. Daugiau klaidos nevalgius gerti aliejų nedarysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 21, 10:39)
as irgi kai pabandziau kameliju aliejuka, tai visai patiko - plaukai svelnus ir tikrai nesiriebaluoja. Bandziau maisyti su simondsiju aliejum - poveikis tas pats, plaukai nesiriebaluoja. As klaipedoj sveikuose produktuose pirkau ta aliejuka, tai viena bonkute teturejo  blink.gif

o kokiu budu naudoju kameliju alieju?

Pagelbekit, nusipirkau is KN alieju misini normaliai odai. taciau, pasiziuriu sudeti, o ji ne tokia, kaip kad ju intenetinej pardej. Si sudetis yra prie riebios odos. idomu kurioje vietoje suklysta, ar nurodant pavadinima, ar sudeti g.gif na ir aisku, tada nebeaisku kas viduje...
user posted image
Atsakyti
kreipkis į KN, jos greičiau galus atrinks 4u.gif
Papildyta:
beje, merginos, kurios nežino, kur paimgti avižų grūdų - ekologiškų yra CUP'o penktame aukšte, iš Ustukių malūno tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 22, 17:43)
o kokiu budu naudoju kameliju alieju?

tepu ant plauku ir ant veido retkarciais smile.gif
Atsakyti
kaip kokosų aliejaus kaukę plaukam pasidaryt? 4u.gif
tiesiai tept ar pašildyt reikia? ant plaukų viso ilgio tept ar tik galų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 22, 17:43)
Pagelbekit, nusipirkau is KN alieju misini normaliai odai. taciau, pasiziuriu sudeti, o ji ne tokia, kaip kad ju intenetinej pardej. Si sudetis yra prie riebios odos. idomu kurioje vietoje suklysta, ar nurodant pavadinima, ar sudeti  g.gif na ir aisku, tada nebeaisku kas viduje...

turiu abu aliejukus: ir riebiai, ir normaliai odai..
taigi, sudetys tokios:
riebiai odai --> lazdyno riesutu, dygminu, saulegrazu.
normaliai odai --> saulegrazu, dygminu, sezamu, graikiniu riesutu.

QUOTE(emmute @ 2009 03 22, 18:44)
kaip kokosų aliejaus kaukę plaukam pasidaryt? 4u.gif
tiesiai tept ar pašildyt reikia? ant plaukų viso ilgio tept ar tik galų? g.gif

as tepu visus plaukus ir kartais dar ir galvos oda pamasazuoju.. naudoju dazniausiai nesildyta.. man jis pats istirpsta delnuose...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 22, 18:53)
as tepu visus plaukus ir kartais dar ir galvos oda pamasazuoju.. naudoju dazniausiai nesildyta.. man jis pats istirpsta delnuose...

na taip, ištirpsta, bet galvojau gal pašildyt reik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 22, 19:00)
na taip, ištirpsta, bet galvojau gal pašildyt reik blush2.gif

tai pabandyk biggrin.gif as esu bandzius pasildyta det, patiko labiau nei nesildytas.. bet dazniausiai patingiu as su tais sildymais ir t.t., tai tepu nesildyta blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 22, 19:04)
tai pabandyk  biggrin.gif  as esu bandzius pasildyta det, patiko labiau nei nesildytas.. bet dazniausiai patingiu as su tais sildymais ir t.t., tai tepu nesildyta  blush2.gif  biggrin.gif

aš irgi tingiu biggrin.gif
einu paprastai ištepsiu smile.gif

o tiesa, kiek laiko laikyt? porą valandų gal užteks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 22, 19:08)
aš irgi tingiu biggrin.gif
einu paprastai ištepsiu smile.gif

o tiesa, kiek laiko laikyt? porą valandų gal užteks unsure.gif

as visada per nakti laikau, geresnis efektas
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 22, 18:34)
tepu ant plauku ir ant veido retkarciais  smile.gif