Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Tarela @ 2009 03 21, 23:11)
O kaip jų eteriniai aliejukai? Užmačiau juos MAXIMOJ savo miestelyje, tai vis galvoju kaip su jų kokybe?

ten ne ju EA, jie tik jais prekiauja... Metos firmos ten smile.gif turiu rozmarinu EA, tai man patinka, manau ir as, kad jie neblogi ir uz prieinamesne kaina nei KN, nors KN labiau pasitikeciau, bet pinigeliai kisenes nedrasko biggrin.gif tai perku meta...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 22, 01:13)
ten ne ju EA, jie tik jais prekiauja... Metos firmos ten  smile.gif turiu rozmarinu EA, tai man patinka, manau ir as, kad jie neblogi ir uz prieinamesne kaina nei KN, nors KN labiau pasitikeciau, bet pinigeliai kisenes nedrasko  biggrin.gif tai perku meta...

Tai va, nedrasko tikrai... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
turiu labai rimta klausimuka apie linu semenu alieju verysad.gif
visu pirma va ka perskaiciau internetinniame straipsnyje:
"Pensininkė Danutė (pavardė redakcijai žinoma) gydosi nuo hipertenzijos įvairiais vaistais. Tačiau ji susiviliojo linų sėmenų aliejaus reklama: neva kasdien jo vartojant sumažės cholesterolio kiekis, jis padės apsisaugoti nuo per aukšto kraujospūdžio, širdies ligų, aterosklerozės.
Pradėjus aliejų vartoti, po kelių savaičių moterį pradėjo varginti žarnyno sutrikimai, viduriavimas, skrandžio skausmai. Gydytojai neįstengė nustatyti ligos. Ligonė jautėsi prastai, tačiau tyrimai nieko blogo nerodė. Atsitiktinai ji prasitarė, kad geria sėmenų aliejų. Pasirodo, jis ir buvo negalavimų priežastis. Nustojus jį vartoti, ir viduriavimas, ir žarnyno sutrikimai baigėsi.
Moteris jaučiasi visiškai apkvailinta. Išmetė pinigus, ir jokios naudos. Dar ne vieną dešimtį litų išleido vaistams nuo viduriavimo, skrandžio sutrikimų.
Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikos generalinis direktorius profesorius Aleksandras Laucevičius piktinasi klaidinančia maisto papildų ir medicininės paskirties produktų reklama. Daugumai pradeda atrodyti, kad gydo ne vaistai, o tik maisto papildai, priedai. A.Laucevičius ragina ligonius be reikalo nemėtyti pinigų. "

O priezastis, kodel tokio straipsnio ieskojau anksti ryte, tai bemiege naktis: kankino pykinimas, vemimas, viduriavimas... Linu semenu alieju vakar geriau dar tik antra diena, taciau nuo ko man taip blogai galejo but daugiau neisivaizduoju... verysad.gif gal kuriai taip buvo? ka galetumete patarti ? unsure.gif apie semenu alieju ir rase, kad jis mazina viduriu uzkietejima, tai pagalvojau gal man per daug 2 arbat sauksteliai... nebezinau nei ka daryt, nei ka galvoti, bet kol nenueisiu pas gydytoja turbut bijosiu ji toliau gerti schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 22, 11:41)
Labas rytas visoms  4u.gif
turiu labai rimta klausimuka apie linu semenu alieju  verysad.gif
visu pirma va ka perskaiciau internetinniame straipsnyje:
"Pensininkė Danutė (pavardė redakcijai žinoma) gydosi nuo hipertenzijos įvairiais vaistais. Tačiau ji susiviliojo linų sėmenų aliejaus reklama: neva kasdien jo vartojant sumažės cholesterolio kiekis, jis padės apsisaugoti nuo per aukšto kraujospūdžio, širdies ligų, aterosklerozės.
Pradėjus aliejų vartoti, po kelių savaičių moterį pradėjo varginti žarnyno sutrikimai, viduriavimas, skrandžio skausmai. Gydytojai neįstengė nustatyti ligos. Ligonė jautėsi prastai, tačiau tyrimai nieko blogo nerodė. Atsitiktinai ji prasitarė, kad geria sėmenų aliejų. Pasirodo, jis ir buvo negalavimų priežastis. Nustojus jį vartoti, ir viduriavimas, ir žarnyno sutrikimai baigėsi.
Moteris jaučiasi visiškai apkvailinta. Išmetė pinigus, ir jokios naudos. Dar ne vieną dešimtį litų išleido vaistams nuo viduriavimo, skrandžio sutrikimų.
Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikos generalinis direktorius profesorius Aleksandras Laucevičius piktinasi klaidinančia maisto papildų ir medicininės paskirties produktų reklama. Daugumai pradeda atrodyti, kad gydo ne vaistai, o tik maisto papildai, priedai. A.Laucevičius ragina ligonius be reikalo nemėtyti pinigų. "

O priezastis, kodel tokio straipsnio ieskojau anksti ryte, tai bemiege naktis: kankino pykinimas, vemimas, viduriavimas... Linu semenu alieju vakar geriau dar tik antra diena, taciau nuo ko man taip blogai galejo but daugiau neisivaizduoju...  verysad.gif gal kuriai taip buvo? ka galetumete patarti ?  unsure.gif apie semenu alieju ir rase, kad jis mazina viduriu uzkietejima, tai pagalvojau gal man per daug 2 arbat sauksteliai... nebezinau nei ka daryt, nei ka galvoti, bet kol nenueisiu pas gydytoja turbut bijosiu ji toliau gerti  schmoll.gif  verysad.gif

užjaučiu. . . , to aliejaus tikrai nebegerk schmoll.gif . Bet kaip aliejus gali taip pakenkti?, net neįsivaizdavau, kad jie gali turėti tokį salutinį poveikį. . . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 22, 09:41)

O priezastis, kodel tokio straipsnio ieskojau anksti ryte, tai bemiege naktis: kankino pykinimas, vemimas, viduriavimas... Linu semenu alieju vakar geriau dar verysad:

gali būti, kad žarnyno virusą pasigavai.Aš kelinta dienu sergu, mano tėtis susirgo...Matyt, paplitęs dabar.Aišku, dabar dietos reikia prisilaikyti, jokių aliejų ir t.t. Po to, galėsi pabandyti mažais kiekiais gerti.Neskubėk iškart nurašyti
Atsakyti
[quote=kunigunda78,2009 03 21, 15:26]

kunui
indelyje nuo logonos sviesto - sveitiklis subiniukui ( kavos tirsciai, ryziu miltai, rudasis cukrus, augalinai ir eteriniai aliejai), user posted image

Na ir krepsys krepsys wub.gif Gal galima placiau apie sy sveitikli ax.gif Kokiom proporcijom ko det, ir ka duoda tas rudasis cukrus? aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms  4u.gif

Galima kabinetis prie kiekvieno sakinio. Visu pirma - kas tinka vienam, kitam gali netikti. Kad dauguma gydytoju yra pries netradicine medicina, tai mes zinome kiekviena. Nesu sutikusi daktaro, kuris parekomenduotu pagerti alieju ar pan. Juk juos pagamina ne kokia farmacine bendrove?, is kurios dar gauna prieda.
Kas del tos moteriskes - gal ji puodeliais alieju gere? O be to, kai jau yra rimta liga, nemanau, kad pades menesi pagerti alieju. Mes kiekvienas labai individualiai reaguojame i maisto produktus, tas pats ir su vaistais ir pan.
Nuo seno zmones gere linu semenu alieju ir ne tik. Nei vienas mokslininkas nepaneigs alieju geru savybiu del juose esanciu riebalu rugsciu. O skelbti, neva man sveikata pagadino linu semenu aliejus, tai juokingai skamba.
Bet vienas akmenukas i aliejaus darza - vaikams nerekomenduojama gerti linu semenu aliejaus ir linu semenu nuoviro- sukelia spazmus, viduriavima ir pykinima.
Tavo atveju patarciau negerti kelias dienas aliejaus. O po to vel pabandyti. Jei vel pajausi tokius pat pozymius, nebegerk jo. Juk sakau, kiekvienas mes esame individualus, ir ne visiems viskas tinka ir patinka. Bet gal negerk ant tuscio skrandzio, pabandyk po maisto.
Dar poster_offtopic.gif viena mano pazistama dirba daug metu cia, belgijoje, tokiame sveikatinimo centre pagyvenusiems zmonems. Tie senukai tik pase senukai. O isvaizda ju stulbinanti. Ir ji viena karta ju uzklause - kur paslaptis? Pirmas dalykas , kuri jie paminejo - visa gyvenima gere ir dabar geria ivairius aliejus (dauguma nakvisu alieju), gyveno sveika gyvenima, sportavo ir lepindavo savo kuna ivairiom procedurom, masazais.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 03 22, 11:44)
Galima kabinetis prie kiekvieno sakinio. Visu pirma - kas tinka vienam, kitam gali netikti. Kad dauguma gydytoju yra pries netradicine medicina, tai mes zinome kiekviena. Nesu sutikusi daktaro, kuris parekomenduotu pagerti alieju ar pan. Juk juos pagamina ne kokia farmacine bendrove?, is kurios dar gauna prieda.
Kas del tos moteriskes - gal ji puodeliais alieju gere? O be to, kai jau yra rimta liga, nemanau, kad pades menesi pagerti alieju. Mes kiekvienas labai individualiai reaguojame i maisto produktus, tas pats ir su vaistais ir pan.
Nuo seno zmones gere linu semenu alieju ir ne tik.  Nei vienas mokslininkas nepaneigs alieju geru savybiu del juose esanciu riebalu rugsciu. O skelbti, neva man sveikata pagadino linu semenu aliejus, tai juokingai skamba.
Bet vienas akmenukas i aliejaus darza - vaikams nerekomenduojama gerti linu semenu aliejaus ir linu semenu nuoviro- sukelia spazmus, viduriavima ir pykinima.
Tavo atveju patarciau negerti kelias dienas aliejaus. O po to vel pabandyti. Jei vel pajausi tokius pat pozymius, nebegerk jo. Juk sakau, kiekvienas mes esame individualus, ir ne visiems viskas tinka ir patinka. Bet gal negerk ant tuscio skrandzio, pabandyk po maisto.
Dar  poster_offtopic.gif  viena mano pazistama dirba daug metu cia, belgijoje, tokiame sveikatinimo centre pagyvenusiems zmonems. Tie senukai tik pase senukai. O isvaizda ju stulbinanti. Ir ji viena karta ju uzklause - kur paslaptis? Pirmas dalykas , kuri jie paminejo - visa gyvenima gere ir dabar geria ivairius aliejus (dauguma nakvisu alieju), gyveno sveika gyvenima, sportavo ir lepindavo savo kuna ivairiom procedurom, masazais.

aciu labai atsakiusioms 4u.gif nenurasau aliejuko iskart tikrai, pati galvoju kelias dienas negerti, o po to vel pabandyti, gal cia sutapimas tebuvo, gal tikrai virusas... kad daktarai nepades taip pat tikiu, zinau, kad jie ten visokias sutartis su vaistu gamintojais sudare ir pataria gerti tik vaistus ir visokius papildus nenaturalius verysad.gif beje, snd MB sake, kad jis kazkade valge linu semenis, tai jei neseniai budavo valges ir pienisku produktu, iskart viduriuodavo... Linu semenu aliejus skatina tustinimasi, viduriu uzkietejima mazina, tai manau reikia tiesiog zinoti kada ji gerti ir nepadauginti, kam jautresne virskinimo sistema rolleyes.gif tikiuos galesiu ji gerti, man jis visai patinka ir tikiu, jog turi daug geru savybiu ax.gif
Atsakyti
Na issidaziau plaukus su Logona dazais, sedziu ir bijau nuplovus pamatyti ne toki rezultata, kokio tikiuosi biggrin.gif Keistas dalykas, instrukcijoj parasyta, kad ant plauku iki peciu ilgio ir ilgesniems reiks 2 tuteliu dazu blink.gif ....nu nezinau ka ne taip dariau, bet as net puses tos vienos tuteles nesunaudojau, nes jau tu dazu ant plauku tikrai pakanakamas kiekis. Ir nezinau kiek juos laikyt, raso nuo 20 min iki 2 val, priklausomai nuo plauku storio ir pan., tai mano labai ploni plaukai, tai gal kokios valandos uzteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 21, 00:08)
Aciu  smile.gif  galvojau imt sausiems (galai sausosi  blush2.gif ), bet dabar imsiu normaliems-riebiems  bigsmile.gif

Kaip aš suprantu, šampūnai, skirti sausiems plaukams, yra siūlomi būtent sausai galvos odai, o ne galams. Jei galai sausi, tiesiog balzamus tepkit, kaukes darykitės, o pats šampūnas jau pagal galvos odos poreikius mirksiukas.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 21, 01:20)
jooooo, dabar nebeuzmigsiu is tu nervu ir pavydo...
Papildyta:
o EA kokio isilasinti nenori, pvz apelsinu, bergamociu ?  smile.gif

hihihi.gif

Neturiu EA jokių blush2.gif Kaupiuosi keletą nusipirkti smile.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 21, 10:43)
Gražu wub.gif
Kas per Dr.H priemonė antroje nuotraukoje, esanti po Weledos kremu su cinku? Neiššifruoju biggrin.gif

4u.gif

Kaukė akims. Reikia išpilti ampulės turinį ant vatuko ir uždėti ant abiejų akių 15-ai minučių. Sako, labai atgaivina akis, tik vat niekaip neprisėdu išbandyti, nors kelias turiu sukaupus (kartais Jens įmeta, kai siunčiuosi Hauschka iš jo).

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 15:26)
Na va, mano krepsas:

Žavu wub.gif

Norėjau paklausti, koks kvapas braziliškų riešutų aliejaus? Ar skaniai kvepia riešutais, ar kaip blush2.gif Ir ar tiktų kūno odą tepti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 21, 15:54)
Visu pirma labai fainas krepsas  thumbup.gif  gera akis paganyti  biggrin.gif 

Taigi prisikaupe klausimu  blush2.gif 
1. Kas ten per Hauschkos priemone trecia nuo kaires? Ir hauschkos kremuka su spf naudojat kasdien, ar tik atostogaudama?  4u.gif 
2. Po Weledos baby, ten hauschkos priemone paakiams?  4u.gif 
3. Kaip Alterra duso gelis?  ax.gif Ir baisiai idomu kaip Logonos Asia sveitiklis  4u.gif  Kaip tik renkuosi is Tropic ir Asia  4u.gif 
4. Kaip hauschkos purskiklis nuo saules?  4u.gif ir losjonas po saules? 4u.gif 
5. Paskutinej foto, sante nagu lago nuemejas? Gerai nuima laka? Neteko matyt man jo kazkaip  g.gif 

4u.gif

1. Trečia nuo kairės, tai čia kurioje nuotraukoje? smile.gif „Tu“ mirksiukas.gif Kremo su SPF nenaudoju kasdienai, nors reikėtų pratintis, nes ir saulė kaitresnė darosi blush2.gif
2. Taip 4u.gif
3. Alterros dušo želės man patinka, nes yra švelnaus kvapo, gerai putoja, nebrangios ir pan. Asia šveitiklis taip pat malonus, švelnus toks labai ir kvepia nuostabiai (švelnaus gaivaus žolelių kvapo) wub.gif
4. Purškiklis tai geras, gerai saugo nuo nudegimų, dar neteko nudegti su juo... Tik prieš tai reikia būt odą išsitepus losjonu ar aliejum, kad būtų drėgna dar, nes ant sausos odos losjonas sunkiai skirstosi ir būna, kad pasausina. Na bet naudojant losjonus/aliejus prieš tai - tokių problemų nekyla.
Losjonas po saulės tai lyg ir nieko vasarai. Bandžiau žiemą tepliotis, kai visas atsargas kitų losjonų išbaigiau, tai per mažai drėkino verysad.gif Tai ir nežinau net, ar geriau po saulės teptis pvz. Logonos sviestu, kuris puikiai drėkina, ar šituo specialiu Hauschkos losjonu po saulės...
5. Aha, lako nuėmėjas. Bespalviui lakui nuvalyti tai super thumbup.gif Spalvotą tai trinti labai ilgai reikia. Šiaip man patinka, nes neturi stipraus dvoko kaip tie acetoniniai valikiai, be to nagų nenusausina, toks alkoholio-aliejaus pagrindu. manau pirksiu ir vėl smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 21, 15:39)
O jautriai odai tiktu?  g.gif  As vat galvoju, kuri geriau bandyt tropic ar asia, prie asios parasyta, kad tinka net ir jautriai odai, bet is kitos puses norejau pirkti prie sveitiklio tokio pat kvapo kuno sviesta. Tropic komplektas yra, o Asios nera  g.gif 

Manau, kad tiktų. Man apskritai Logonos šveitikliai abu atrodo labai švelnūs, ir kvapai tokie vos juntami, malonūs smile.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 19:35)
nezinau, kiek naudojus prausiliu, man netinka (na naturaliu nesu naudojus  blush2.gif ) geriausia buvo vaikiskas muiliukas, man 30  ax.gif

Aš manau būtų galima išmėginti natūralius, juk jie kur kas švelnesni už cheminius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 22, 13:12)
aciu labai atsakiusioms  4u.gif nenurasau aliejuko iskart tikrai, pati galvoju kelias dienas negerti, o po to vel pabandyti, gal cia sutapimas tebuvo, gal tikrai virusas... kad daktarai nepades taip pat tikiu, zinau, kad jie ten visokias sutartis su vaistu gamintojais sudare ir pataria gerti tik vaistus ir visokius papildus nenaturalius  verysad.gif beje, snd MB sake, kad jis kazkade valge linu semenis, tai jei neseniai budavo valges ir pienisku produktu, iskart viduriuodavo... Linu semenu aliejus skatina tustinimasi, viduriu uzkietejima mazina, tai manau reikia tiesiog zinoti kada ji gerti ir nepadauginti, kam jautresne virskinimo sistema  rolleyes.gif tikiuos galesiu ji gerti, man jis visai patinka ir tikiu, jog turi daug geru savybiu  ax.gif

gali is tikro buti, kad tiesiog sutapo virusas su pradejimu naudoti linu semenis. Man tai praeita vasara buvo - irgi siaute toks virusas ir mes trys bendradarbes ta pacia diena susirgom. Tai dvi bendradarbes nusprende, kad nuo arbuzo, kuriuo darbe vaisinosi susirgo. Ir man dar norejo pripaisyti, kad nuo arbuzo susirgau, bet as ta diena nedirbau. Tai po to issiaiskinom, kad tiesiog sutapimas, kad tuo pat metu pasigavom ta pati virusa.
Dabar padaryk pertraukele, kol viskas susitvarkys, o po to bandyk vel gerti smile.gif
Atsakyti
turiu labai rimta klausimuka apie linu semenu alieju  verysad.gif

ar negalėjai apsinuodyti maistu, pasigauti kokį virusą? g.gif Aš buvau padauginusi aliejaus, buvo siaubingai bloga ir net į tą pusę negalėjau žiūrėti. Ar tau bloga darosi apie jį pagalvojus?

padaryk pertrauką, mažiausiai dviem savaitėms, o paskui vėl bandyk 4u.gif

ir negerk ant tuščio skrandžio, geriau paderink prie maisto ax.gif
Papildyta:
šiandien apsipirkau Madoje ax.gif Pasiėmiau dvi muilo pastas - su arabišku muskusu ir ramunėlėmis bei santalo kvapo aliejų, kurį,kaip suprantu, galima ir kaip kvepalus naudoti biggrin.gif

nustebino, kad vienos rūšies muilo pastoje labai gerai kvepia rozmarinas, o štai juoda pasta man nelipo - čia toms, kurie mėgsta sunkius rytietiškus kvapus, kuriuose yra visko biggrin.gif

muskusu net MB susidomėjo, galėsim abu pasidaryti SPA namuose thumbup.gif

CUP'e pagriebiau jūsų išgirtąjį ECO dezodorantą wink.gif Kaip papasakojo konsultantė, jis net sportuojant dvi valandas laiko, labai maga išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti