QUOTE(astute0210 @ 2009 03 21, 00:08)
Aciu
galvojau imt sausiems (galai sausosi
), bet dabar imsiu normaliems-riebiems
Kaip aš suprantu, šampūnai, skirti sausiems plaukams, yra siūlomi būtent sausai galvos odai, o ne galams. Jei galai sausi, tiesiog balzamus tepkit, kaukes darykitės, o pats šampūnas jau pagal galvos odos poreikius
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 21, 01:20)
jooooo, dabar nebeuzmigsiu is tu nervu ir pavydo...
Papildyta:
o EA kokio isilasinti nenori, pvz apelsinu, bergamociu ?
Neturiu EA jokių
Kaupiuosi keletą nusipirkti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 21, 10:43)
Gražu
Kas per Dr.H priemonė antroje nuotraukoje, esanti po Weledos kremu su cinku? Neiššifruoju
Kaukė akims. Reikia išpilti ampulės turinį ant vatuko ir uždėti ant abiejų akių 15-ai minučių. Sako, labai atgaivina akis, tik vat niekaip neprisėdu išbandyti, nors kelias turiu sukaupus (kartais Jens įmeta, kai siunčiuosi Hauschka iš jo).
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 15:26)
Na va, mano krepsas:
Žavu
Norėjau paklausti, koks kvapas braziliškų riešutų aliejaus? Ar skaniai kvepia riešutais, ar kaip
Ir ar tiktų kūno odą tepti
Papildyta:
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 21, 15:54)
Visu pirma labai fainas krepsas
gera akis paganyti
Taigi prisikaupe klausimu
1. Kas ten per Hauschkos priemone trecia nuo kaires? Ir hauschkos kremuka su spf naudojat kasdien, ar tik atostogaudama?
2. Po Weledos baby, ten hauschkos priemone paakiams?
3. Kaip Alterra duso gelis?
Ir baisiai idomu kaip Logonos Asia sveitiklis
Kaip tik renkuosi is Tropic ir Asia
4. Kaip hauschkos purskiklis nuo saules?
ir losjonas po saules?
5. Paskutinej foto, sante nagu lago nuemejas? Gerai nuima laka? Neteko matyt man jo kazkaip
1. Trečia nuo kairės, tai čia kurioje nuotraukoje?
Tu
Kremo su SPF nenaudoju kasdienai, nors reikėtų pratintis, nes ir saulė kaitresnė darosi
2. Taip
3. Alterros dušo želės man patinka, nes yra švelnaus kvapo, gerai putoja, nebrangios ir pan. Asia šveitiklis taip pat malonus, švelnus toks labai ir kvepia nuostabiai (švelnaus gaivaus žolelių kvapo)
4. Purškiklis tai geras, gerai saugo nuo nudegimų, dar neteko nudegti su juo... Tik prieš tai reikia būt odą išsitepus losjonu ar aliejum, kad būtų drėgna dar, nes ant sausos odos losjonas sunkiai skirstosi ir būna, kad pasausina. Na bet naudojant losjonus/aliejus prieš tai - tokių problemų nekyla.
Losjonas po saulės tai lyg ir nieko vasarai. Bandžiau žiemą tepliotis, kai visas atsargas kitų losjonų išbaigiau, tai per mažai drėkino
Tai ir nežinau net, ar geriau po saulės teptis pvz. Logonos sviestu, kuris puikiai drėkina, ar šituo specialiu Hauschkos losjonu po saulės...
5. Aha, lako nuėmėjas. Bespalviui lakui nuvalyti tai super
Spalvotą tai trinti labai ilgai reikia. Šiaip man patinka, nes neturi stipraus dvoko kaip tie acetoniniai valikiai, be to nagų nenusausina, toks alkoholio-aliejaus pagrindu. manau pirksiu ir vėl
Papildyta:
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 21, 15:39)
O jautriai odai tiktu?
As vat galvoju, kuri geriau bandyt tropic ar asia, prie asios parasyta, kad tinka net ir jautriai odai, bet is kitos puses norejau pirkti prie sveitiklio tokio pat kvapo kuno sviesta. Tropic komplektas yra, o Asios nera
Manau, kad tiktų. Man apskritai Logonos šveitikliai abu atrodo labai švelnūs, ir kvapai tokie vos juntami, malonūs
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 19:35)
nezinau, kiek naudojus prausiliu, man netinka (na naturaliu nesu naudojus
) geriausia buvo vaikiskas muiliukas, man 30
Aš manau būtų galima išmėginti natūralius, juk jie kur kas švelnesni už cheminius