QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 17:34)
nu tai nenusilupa, bet jokiu jokiu pozymiu, kad kenktu, ir meginau kelias dienas nenaudot, nieko neatsitiko, nepriprato mano oda prie tu kenksmingu medziagu
akivaizdu, kad ironijos nepagavai...Nebūtina, kad oda nusiluptų, bet jei bent kiek pasidomėtum, pamatytum, kad kenkia endokrininei sistemai, išbalansuoja hormonus, išsausina odą, ištraukiant iš jos drėgmę, sukelia alergijas etc. Toliau seka sveikatos problemos, vaikų apsigimimai.
jei svarbesnė viena minutė putojimo, nei likęs sveikesnis tavo ir tavo (būsimų tikriausiai) vaikų gyvenimas, tai kiekvienas renkasi savo prioritetus.
QUOTE(Odora @ 2009 03 21, 17:47)
as tuos pacius perku
gera kaina
man tai patogūs jie, kažkaip net nesurasčiau, kuo juos greitai pakeisti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 17:48)
Kazkaip prasiuosi su vaikisku muiliuku, bet norisi kazko kito, tai gal verta pabandyt
skamba gerai, bandyk
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 18:06)
kodel jus taip bijote tu alieju
, juk ju panaudojimo galimybes yra tokios placios-
roziu hirolatas, roriu EA, erzketuogiu aliejus, migdolu aliejus ir vaskas. pagal sudeti kaip ir sausai
as ir gundausi
, jei sugalvosi vaziuoti -parasyk
aha, kol nepabandai pati ką nors maišyti, gali ir nepatikėti
pagal sudėtį aiškiai matau, kad bent vieną ingredientą man tikrai reikėtų keisti - migdolus. Mažu KN pritaikytų ir mano tipui
jei MB bus toks geras ir prikels mane ryte, tai važiuosiu sekmadienį pirmoje dienos pusėje
QUOTE(Odora @ 2009 03 21, 18:31)
akivaizdu, kad tą pačią spaudą skaitom
Man atrodo, kad toks straipsnis buvo "Istorijose", kurios nebeleidžiamos dėl krizės
QUOTE(Palomina @ 2009 03 21, 20:48)
(pradejau pankoliu arbatele gerti prisiskaicius tavo pasisakymu
)
o ji puikiai veikia kaip pilvo antistresas, aš irgi nusipirkau, geriu