Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 19:06)
kodel jus taip bijote tu alieju smile.gif , juk ju panaudojimo galimybes yra tokios placios- nu netiks grynas veidui, galima pasidaryti misinuka. galima pasidaryti paakiu kemuka, galima i ranku krema, i kuno sviesta ir t.t. -tikrai neissimes

gal reikia tada pabandyt nusipirkt, reiks isirasyt i norimu prekiu saraseli blush2.gif labai jau daug visko noriu,kad net reikai rasyt ka pirma pirkt doh.gif

QUOTE(Peach17 @ 2009 03 21, 19:11)
Man atrodo kad veidui geriau prausiklis rolleyes.gif , nors svarbiausiai pabandyti- jeigu pajusi, kad sausina,ar kitaip  netinka, tada zinosi smile.gif . O kiek jums metu? smile.gif
P.S. Tie vaikiski muiliukai nėra gerai, daug kas galvoja, kad jie natūralesni, bet anaiptol. doh.gif

nezinau, kiek naudojus prausiliu, man netinka (na naturaliu nesu naudojus blush2.gif ) geriausia buvo vaikiskas muiliukas, man 30 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 21 kovo 2009 - 18:40
QUOTE(katutis @ 2009 03 21, 18:31)
mane domina  4u.gif Panaršiusi po puslapį radau, kad šitos muilo pastos Libane pagamintos ir kad jazminų kvapo taip pat turetumėt turėt  biggrin.gif Vergine, ar turit?  ax.gif

Nea, muilo-pastos jazminų kvapo neturime... tik aliejų.

QUOTE(aaam @ 2009 03 21, 19:06)
o kokia talpa tų muilo pastų? ir kainą gal dar galėtumėte priminti?  4u.gif

62 lt. 50 ml., bet ji labai taupi. Be to, dabar iki mėnesio pabaigos taikoma 25 proc. nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 21, 18:28)

imunitete ziurinejai?  ax.gif  tai, kad jame ne visas asortimentas..

aga ax.gif o gal internete dar yra kur pasizvalgyti?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 18:06)

Labai grazus tavo krepselis 4u.gif Tik nematau EA - rodo dvi tas pacias nuotraukas.
Pilnai pritariu tavo odos prieziuros principams thumbup.gif Tik norejau pasiklausti del kremo su apsauga. Nesu as ju daug turejus, bet tuos kuriuos turejau, riebino oda. Papasakok smulkiau, koki tu naudoji ir kaip. Buciau labai dekinga.
P.S. siandien mamos uzklausiau del tu avizu su koteliais. Tai, pasirodo, labai sveika visas avizas su koteliais virti. Mama sako, kad reikia dar zalius stiebus su tik subrendusiom avizom deti i puoda (galima ju ir nemalti) ir virti 0.5 val. Baisia daug vitaminu, aminorugsciu, fermentu ir pan. Na, as pirma karta isgirdau, kad avizos verdamos su koteliais.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 21, 19:48)
aga  ax.gif o gal internete dar yra kur pasizvalgyti?

na tai apie Weledos produktus, paciam weledos puslapy info yra smile.gif www.weleda.lt
Atsakyti
Summer in Paris ir Kunigunda, jūsų krepšeliai - svajonė wub.gif
Porą dienų neprisėdau, ir vos spėju paskui ax.gif
A, dar Kunigundos principai labai paliko įspūdį, šiuo metu tai praktiškai nesidažau, bet grįšiu į darbą, tai reikės įprasti tik grįžus nusivalyti makiažą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 18:05)
tai ir as po truputi vis ka nors nusiperku, bet kai kas baigiasi labai greitai -tai tenka nuolat pildyti atsargas  doh.gif

Taip, tas tikrai biggrin.gif

Merginos, isbandziau Logonos aliejuka akims valyti. Man labai grauze akis verysad.gif verysad.gif
Ir dar Eco losjona riebesni isbandziau, tai mazoka dregmes pasirode verysad.gif Taip tikejausi kad man tiks ir tas ir anas verysad.gif Aisku isnaudosiu, bet tikejausi kazko daugiau. Gal dar pirmas ispudis toks, viliuosi kad toliau panaudojus, patiks labiau unsure.gif

Gal dar kas esat bande Eco losjonus kunui? ax.gif
Papildyta:
Merginos, labai atsiprasau, jei paklausiu to, ka jau aptarinejot, tiesiog tuomet tai nebuvo aktualu, tai neatkreipiau demesio. Teko skaityt kad linu semenu aliejus padeda nuo osteochondrozes. Mano mamiukui tai aktualu. Noreciau paklaust, kur jus perkat pati geriausia linu semenu alieju blush2.gif as juose dar nesigaudau blush2.gif Ruosiasi gerti ir kuna itrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 21 kovo 2009 - 20:06
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 16:50)
Logonos roziu pienelis veidui, naudoju makiazo nuvalymui, o paskui dar su CC nusiprausiu, tada hidrolatas

QUOTE(Palomina @ 2009 03 21, 17:10)
Cleansing Cream is dr. Hauschka kosmetikos

Buvau nukeliavusi į dr. Hauschka kosmetikos temelę, tai ten visa sistema su tuo CC.
Kunigunda78, prausdamasi su CC tu viską darai taip kaip ten aprašyta: kompresiukai su levandom paskui CC ir galiausiai hidrolatas ( jį kiek suprantu naudoji vietoj dr. Hauschka toniko)?
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 03 21, 18:55)
Labai grazus tavo krepselis  4u.gif Tik nematau EA - rodo dvi tas pacias nuotraukas.
Pilnai pritariu tavo odos prieziuros principams thumbup.gif  Tik norejau pasiklausti del kremo su apsauga. Nesu as ju daug turejus, bet tuos kuriuos turejau,  riebino oda. Papasakok smulkiau, koki tu naudoji ir kaip. Buciau labai dekinga.
P.S. siandien mamos uzklausiau del tu avizu su koteliais. Tai, pasirodo, labai sveika visas avizas su koteliais virti. Mama sako, kad reikia dar zalius stiebus su tik subrendusiom avizom deti i puoda (galima ju ir nemalti) ir virti 0.5 val. Baisia daug vitaminu, aminorugsciu, fermentu ir pan. Na, as pirma karta isgirdau, kad avizos verdamos su koteliais.

doh.gif user posted image
Siaip tai as labai nedideli kieki to kremo imu ir dar ji "skiedziu" ziema su pudra (mano oda balta ir dar esu alergiska salciui -tai butina suteikti siokia tokia spalva, kad nelaikytu ligone lotuliukas.gif ), o atsilus su bronzatu - tada labai graziai pasidengia, susigeria, dar perbraukiu Dr. H kompatine ir viskas. Gamtoje, zinoma, nesipudrinu - tad tiesiog uzsitepu nedideliu kiekiu kremo (jei reikia su servetele patapsnoju veida, kad pats kremas nenusivalytu, o tiesiog perteklius pasilasintu), siek tiek blizgesio buna dienos begyje, bet jis toks grazus, o ne tarsi riebalu isteptas (nes sintetiniuose kremuose paprastai buna mineraliniu alieju, kurie ir sukuria ta baisia pleve, kuri blizga doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 21:35)
doh.gif  user posted image

kokia sauni eteriniu kolekcija ax.gif

kam naudoji pankoliu ea? (pradejau pankoliu arbatele gerti prisiskaicius tavo pasisakymu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 21, 20:01)
Summer in Paris ir Kunigunda, jūsų krepšeliai - svajonė  wub.gif

4u.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 21, 20:11)
Taip, tas tikrai  biggrin.gif 
Merginos, isbandziau Logonos aliejuka akims valyti. Man labai grauze akis  verysad.gif  verysad.gif 
Merginos, labai atsiprasau, jei paklausiu to, ka jau aptarinejot, tiesiog tuomet tai nebuvo aktualu, tai neatkreipiau demesio. Teko skaityt kad linu semenu aliejus padeda nuo osteochondrozes. Mano mamiukui tai aktualu. Noreciau paklaust, kur jus perkat pati geriausia linu semenu alieju  blush2.gif  as juose dar nesigaudau  blush2.gif Ruosiasi gerti ir kuna itrinti.

ne, man niekada nera grauzes, nors jau senai ji naudoju.
Is visu bandytu man labiausiai patinka lietuviski, bet geriausia juos pirkti parduotuvese, pvz. buna maximoje (kur tie ala ekologiski produktai, neturiu siuo metu fotiko, tai negaliu nufotkinti, bet merginos jau buvo imetusios nuotrauka), buna ivairiose ekologiskose parduotuvese. Turgeliuose ir buna skanus, bet ten jie su datom "chimicina" -tai nervina

QUOTE(Tarela @ 2009 03 21, 20:26)
Kunigunda78, prausdamasi su CC tu viską darai taip kaip ten aprašyta: kompresiukai su levandom paskui CC ir galiausiai hidrolatas ( jį kiek suprantu naudoji vietoj dr. Hauschka toniko)?

nea, jokiu kompresu as nedarau ax.gif Taip, hidrolatas man ir kaip tonikasm ir daznai krema atstoja

QUOTE(Palomina @ 2009 03 21, 20:48)
kokia sauni eteriniu kolekcija  ax.gif
kam naudoji pankoliu ea? (pradejau pankoliu arbatele gerti prisiskaicius tavo pasisakymu  biggrin.gif )

ax.gif 4u.gif
pankolis yra puikus celiulito priesas biggrin.gif, ir persalus ji naudoju
Atsakyti
Kunigunda78, aš dar vieną klausimėlį turiu. Tavo EA kolekcijoje užmačiau aliejukus, kuriuos buvau radusi IKI ir MAXIMOS pirčių skyreliuose ( pas tave tai keturi dešinėj apačioj), ydomu pasirodė, kad ant vienų pvz. rozmarinų, rašo - natūralus, o ant kadagių - ekologiškas. Kaip ten su jais yra iš tikrųjų, ar jie geri? O gal gali pasakyt kurie geriausi eteriniai aliejukai?
Atsakyti