nu tai nenusilupa, bet jokiu jokiu pozymiu, kad kenktu, ir meginau kelias dienas nenaudot, nieko neatsitiko, nepriprato mano oda prie tu kenksmingu medziagu
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 18:32)
merginos o kaip sita muilo sudetis ar tiktu veido prausimui? parasyta, kad naturalus, nu dar nesigaudau
Sodium olivate, sodium cocoate,sodium palmate, butyrospermum parkii ,Essential oils of lavandula angustifolia( lavender) ,rosmarinus officinalis (rosemary), dry herbs of lavender,parsley, sage, oregano, basil, marjoram and thyme, Citral, geraniol, linalool, citronellol, limonene
Sodium olivate, sodium cocoate,sodium palmate, butyrospermum parkii ,Essential oils of lavandula angustifolia( lavender) ,rosmarinus officinalis (rosemary), dry herbs of lavender,parsley, sage, oregano, basil, marjoram and thyme, Citral, geraniol, linalool, citronellol, limonene
ar geriau veidui imt tokios sudeties?
Ingredients: Cocoa Pods, 50% Coconut Oil Water and 50% Fairly Traded Unrefined Shea butter
P.S. mano oda misri ir jau atsiranda pirmu rauksleliu
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 18:32)
merginos o kaip sita muilo sudetis ar tiktu veido prausimui? parasyta, kad naturalus, nu dar nesigaudau
na lyg ir normali sudetis o koks cia muilas? seip kol neisbandysi pati, tol ir nesuzinosi ar tiks tavo veido odai ar ne..
as va sekmingai naudoju jau gal daugiau nei puse metu kasdien DRUIDE muila su ozkos pienu ir migdolais.. mano odai labai patinka ir nesausina mano odos..
bandziau Bentley muila su arbatmedziu ir alyvuogem, tai nelabai tiko.. sausino siek tiek..
o va turiu is Bioboutique irgi naturalu muila, bet nekyla man su juo noras veido praust isbandyt nezinau kodel.. kunui tai patinka..
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 18:34)
nu tai nenusilupa, bet jokiu jokiu pozymiu, kad kenktu, ir meginau kelias dienas nenaudot, nieko neatsitiko, nepriprato mano oda prie tu kenksmingu medziagu
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 22:18)
as tuos pacius perku gera kaina
QUOTE(Palomina @ 2009 03 21, 18:44)
na lyg ir normali sudetis o koks cia muilas? seip kol neisbandysi pati, tol ir nesuzinosi ar tiks tavo veido odai ar ne..
as va sekmingai naudoju jau gal daugiau nei puse metu kasdien DRUIDE muila su ozkos pienu ir migdolais.. mano odai labai patinka ir nesausina mano odos..
bandziau Bentley muila su arbatmedziu ir alyvuogem, tai nelabai tiko.. sausino siek tiek..
o va turiu is Bioboutique irgi naturalu muila, bet nekyla man su juo noras veido praust isbandyt nezinau kodel.. kunui tai patinka..
'Skin firming Luxury Herbal soap with Mixed Garden Herbs' antrasis 'Fairly Traded African Black Soap with 50% Shea Butter' is akomaskincare.co.uk. Kazkaip prasiuosi su vaikisku muiliuku, bet norisi kazko kito, tai gal verta pabandyt
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 17:08)
o gal kuri kauniete turi tamanu aliejaus ir gali pasidalinti trupuciu? viso kiekio bijau pirkti is pradziu, o jei netiks
kodel jus taip bijote tu alieju , juk ju panaudojimo galimybes yra tokios placios- nu netiks grynas veidui, galima pasidaryti misinuka. galima pasidaryti paakiu kemuka, galima i ranku krema, i kuno sviesta ir t.t. -tikrai neissimes
QUOTE(katutis @ 2009 03 21, 17:13)
kas į jį įeina ir kokiai odai skirtas? Mano norų sąraše dabar jis pirmą vietą užima
roziu hirolatas, roriu EA, erzketuogiu aliejus, migdolu aliejus ir vaskas. pagal sudeti kaip ir sausai
Misriai labiau tiktu mano, jau minetas -valomasis kremas
QUOTE(katutis @ 2009 03 21, 17:31)
mane domina Panaršiusi po puslapį radau, kad šitos muilo pastos Libane pagamintos ir kad jazminų kvapo taip pat turetumėt turėt Vergine, ar turit?
as ir gundausi , jei sugalvosi vaziuoti -parasyk
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 17:34)
o tu bent kada nors esi skaiciusi ka tos medziagos daro organizmui Akivaizdu, kad ne, nes daugelio poveikis pasireiskia ne taip akivaizdziai kaip noretum, pvz. hormoniniai pakitimai -tam reikia laiko, ypac jaunoms merginoms, net sutrinka vystymasis, o kur nevaisingumas. Moksliskai buvo nustatyta, kad nesciosios, kurios ikvepdavo ivairiu cheminiu medziagu, kuriu yra iprastuose produktuse -pagimde labai agesyvius vaikus lyginant su vaikais, kuriu mamos nebuvo gavusios tokiu doziu ir t.t. ir pan. Gal as ir klystu, bet toks ispudis, kad tau kokiu 17
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 17:48)
'Skin firming Luxury Herbal soap with Mixed Garden Herbs' antrasis 'Fairly Traded African Black Soap with 50% Shea Butter' is akomaskincare.co.uk. Kazkaip prasiuosi su vaikisku muiliuku, bet norisi kazko kito, tai gal verta pabandyt
kaip rase Palomina, reikia bandyti, kitaip niekada negalima bus pasakyti 100 % ar tinka produktas ar ne
QUOTE(Vergine @ 2009 03 21, 18:24)
Yra ramunėlių, rosmarinų, arabiško muskuso ir juodasis egzotiškas (tas kur Palomina turi)
o kokia talpa tų muilo pastų? ir kainą gal dar galėtumėte priminti?
Taigi nebūtinai odai turi taip kenkti, kad ji imtų luptis ar dar ką, juk testuoja ir niekad taip nebus Dažniausiai kenksmingos medžiagos kenkia ne tik odai, o visam organizmui.
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 19:48)
Man atrodo kad veidui geriau prausiklis , nors svarbiausiai pabandyti- jeigu pajusi, kad sausina,ar kitaip netinka, tada zinosi . O kiek jums metu?
P.S. Tie vaikiski muiliukai nėra gerai, daug kas galvoja, kad jie natūralesni, bet anaiptol.
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 03 21, 16:10)
Weledos kremas su edelveidais yra pirkt Holos
na bent jau internetineje svetaineje nemaciau
QUOTE(aaam @ 2009 03 21, 19:06)
o kokia talpa tų muilo pastų? ir kainą gal dar galėtumėte priminti?
50 ml kaina 65 lt
QUOTE(bryyla @ 2009 03 21, 19:21)
na bent jau internetineje svetaineje nemaciau
imunitete ziurinejai? tai, kad jame ne visas asortimentas..
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 18:34)
tokiais atvejais prisimenu viena istorija kuria kazkada skaiciau.
buvo labai populiarus ir klestintis kurortinis miestelis ant ezero kranto, bet atsitiko nelaime (nebepamenu kazkokia gamyklos avarija ar kazkas panasaus) ir visas ezeras ir visos apylinkes gamta uzsinuodijo. Beabejo miestelis issikrauste zmoniu beveik nebeliko, gyvunija praktiskai sunyko. Bet keletas zmoniu nepaisant viso pavojaus sveikatai uzsispyrusiai liko ten gyventi, maitinosi vienintele rusimi isgyvenusiu zuvu kurios del kazkokiu ypatybiu buvo atsparios tai chemijai, ir taip tesesi keleta kartu. Ten apsilanke zurnalistas ir trumpas jo komentaras buvo toks: "jie to dar nezino, bet jie jau kitokie" buvo prideta nuotrauku na tie zmones lyg ir neapsigimeliai, bet tikrai akivaizdu, kad kazkas nebetaip...o kadangi aplink save kitokiu zmoniu nemato tai patys sau yra pilnai normalus.
sori uz offtopic tiesiog tokia asociacija