Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 16:50)
g.gif  tu lyg ir kaune gyveni

aha Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 15:08)
o pagal ka tu sprendi,kad tau nekenkia  blink.gif
Siaip tai sviesto ir sveitiklio kvapai skiriasi  ax.gif, pats sveitiklis labai svelnus -ji naudoju virsutinei daliai, nes nuo siurkstesniu atsiranda tokiu kaip ir kraujosruvu  doh.gif
ten balzamas plaukams, apie kuri visos cia kalba. Paskutinis kremas, kurio dar siek turiu yra weledos su edelveisais - jo reikia tepti nedaug, nes jis riebus  doh.gif - tai sausai odai tikrai tiktu. Eileje laukia laveros -tai gal po kokios savaites jau tresiu proga ir ji isbandyti

o kur tu pirkai ta Weledos krema? Holos parduotuveje nera? g.gif kokia kaina mazdaug?
Atsakyti
1. ten afrikietiskas molis tik jis susmulkintas (milteliu pavidalu) -naudoju ji veido kaukems
2. dar neisbandziau
3.  thumbup.gif  visi 11 balu
4. Logonos roziu pienelis veidui, naudoju makiazo nuvalymui, o paskui dar su CC nusiprausiu, tada hidrolatas

1. Is dalies jau atsakiau del nesiurkstumo, tepu tik kakla, krutine, alkunes -siaip nera poreikio issitepti visai
2. Siunciausi is natractiv, nes LT nera. Kvapas labai malonus, neuzsilaiko, as naudoju kartu su kempinele "putojimui" -tai man ji tinka

1. Sante kremas man patinka, naudoju ji tada kai rankas tenka daznai mirkyti (dekupazas, velimas ir pan.), nes kitaip labai nusauseja oda ir ja traukia -kremas greit isigeria ir toliau gaiu daryti savo reikalus, nakciai tepu aliejini, nes jis riebesnis
blauzdoms ir tropic nebutu per siurkstus  mirksiukas.gif

Labai aciu uz atsakymus smile.gif

As jau po tuputi kraunu krepseli, anksciau irgi vis panaudodavau naturalia kosmetika, bet dabar jau rimtai uzsiemiau, vis nusiperku ka nors is eko rolleyes.gif Taip kaip nors susirasiu ka tinka ir patinka rolleyes.gif Bet dar tiek visko norisi, po truputi reiks pirkaliotis rolleyes.gif
Atsakyti
Kunigunga78, tavo krepšelis tikra svajonė wub.gif
Kas yra CC ?
Atsakyti
4u.gif , taip dekupazas. Vakar nauja krakliu nusipirkau, nes senas issibaige -tai reiks kameliju aliejui ka nors sumeistrauti  g.gif , nes jis ten plastikiniame inde
Brazilisku riesutu alieju pirkau sveikuose produktuose plaukams (skaiciau, kad jis daugiausiai naudojamas plauku priemonese, padeda nuo galiuku skilinejimo ir pan.) + jame labai daug seleno -tai kartais ir pageriu (skonis malonus, gal kazkas panasaus i makadamijas) -kaina nedidele 24 su centais. Plaukai labai svelnus nuo, nesivelia- zodziu man patinka.
Kombo pirkau KN, nes paziurejau, kad nelabai apsimoka siustis -cia as esu tikra del kokybes, kaina 22 lt -50 ml. Internete maciau 100 gr apie 38 lt -skirtumas mazas - pirkau ji esmes teciui, nes turi siokiu tokiu bedu su sanariais -tai darysiu tepala, o kartu ir sau galesiu kuno sviesta ar ranku krema sildomaji pasidaryti, nes tikrai jo uzsitepus - pasijaucia tokia siluma, tik kvapas gan stiprokas, bet pernesamas

aciu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
reiks kada nors (kai sezamu pabaigsiu) nusipirkt ir man brazilisku riesutu aliejaus plaukams smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 21, 16:57)
o kur tu pirkai ta Weledos krema? Holos parduotuveje nera?  g.gif kokia kaina mazdaug?

Weledos kremas su edelveidais yra pirkt Holos

QUOTE(Tarela @ 2009 03 21, 17:05)
Kunigunga78, tavo krepšelis tikra svajonė  wub.gif
Kas yra CC ?

Cleansing Cream is dr. Hauschka kosmetikos
Atsakyti
kunigunda 78, nerealus krepšelis wub.gif .Nežinau gal jau dauguma forumiečių žino, bet papasakosiu. Internete radau, kad kažkokioje parduotuvėlėje klaipėdoje galima užsisakyti kvapų namų produkcijos bigsmile.gif , ją parsiunčia iš vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 15:54)
aha Kaune  ax.gif

jei butum Vilniuje ipilciau siek tiek ax.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 21, 15:57)
o kur tu pirkai ta Weledos krema? Holos parduotuveje nera?  g.gif kokia kaina mazdaug?

Nepamenu ar LT pirkau ar siunciau, o kaina apie 25 lt +-, nepamenu blush2.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 21, 16:04)
Bet dar tiek visko norisi, po truputi reiks pirkaliotis  rolleyes.gif

tai ir as po truputi vis ka nors nusiperku, bet kai kas baigiasi labai greitai -tai tenka nuolat pildyti atsargas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 18:05)
jei butum Vilniuje ipilciau siek tiek  ax.gif

verysad.gif 4u.gif
o gal kuri kauniete turi tamanu aliejaus ir gali pasidalinti trupuciu? viso kiekio bijau pirkti is pradziu, o jei netiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 14:20)
susinervinau, pas mane ant prausimosi zele yra 3 blogos medziagos, bet nekenkia kazkaip, tikiuos ir nepakenks per daug

tai jo, jei oda iškart nuo dušo želės nenusilupa iki raumenų, tai ir nekenkia lotuliukas.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 14:26)
Na va, mano krepsas:

Mano pagrindines taisykles:
1. Jokio makiazo namuose, sodyboje, miske ir pan. - vos grizus namo as nusivalau makiaza, nesvarbu ar tai 5 vakaro, ar 5 ryto, nesvarbu, ar as namuose, ar sveciuose -niekada neuzmiegu su makiazu  schmoll.gif

melynas indelis -triju roziu kremas veidui

super krepšas thumbup.gif wub.gif Ypač žavi, kad daug kas yra pačios rankų darbo, taip pat ir kosmetikos namai - tiek ilgai žiūrėjau į tą dėželę thumbup.gif

va, bus man dar erdvės, kur patobulėti - aš makiažą valausi tik prieš eidama praustis sad.gif Keisiu įpročius drinks_cheers.gif

kas į jį įeina ir kokiai odai skirtas? Mano norų sąraše dabar jis pirmą vietą užima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 21, 15:03)
o kokių kvapų muilo pastų apskritai yra Nimfali?  4u.gif

Yra ramunėlių, rosmarinų, arabiško muskuso ir juodasis egzotiškas (tas kur Palomina turi) smile.gif
Atsakyti
mane domina 4u.gif Panaršiusi po puslapį radau, kad šitos muilo pastos Libane pagamintos ir kad jazminų kvapo taip pat turetumėt turėt biggrin.gif Vergine, ar turit? ax.gif
Atsakyti
merginos o kaip sita muilo sudetis ar tiktu veido prausimui? parasyta, kad naturalus, nu dar nesigaudau blush2.gif
Sodium olivate, sodium cocoate,sodium palmate, butyrospermum parkii ,Essential oils of lavandula angustifolia( lavender) ,rosmarinus officinalis (rosemary), dry herbs of lavender,parsley, sage, oregano, basil, marjoram and thyme, Citral, geraniol, linalool, citronellol, limonene
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 21 kovo 2009 - 17:33