Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 03 21, 11:45)
Beje, Kunigunda, gal tu patarsi, kuo būtų galima pakeisti jogurto kapsules? O gal jos geros? blush2.gif

o kokiu tikslu tu jas geri. Kazka esu apie jas girdejus, bet nelabai man uzsifiksavo, nes siaip negeriu jokiu presuotu ar "laminuotu" dalykeliu ax.gif. Cia tos,kurias rekomenduoja po antibiotiku kurso gerti?

Na va, mano krepsas: jame nera ricinos aliejaus, mangos sviesto, nakvisu aliejaus, Logonos purskalo plaukams, weledos kremuko - pamirsau nufotkinti, o dabar fotikas iskeliaves ax.gif bei visu tu pudru ir skaistalu, nes visos tas pacias turim biggrin.gif

Tik nesusidarykit ispudzio, kad visas sias priemones as kasdien naudoju unsure.gif - neturiu tiek nei laiko, nei polinkio, nei poreikio.Trys priemones, kurias naudoju kasdien be isimties - CC, hidrolatas ir ranku kremas, visa kita pagal situacija.
Mano pagrindines taisykles:
1. Jokio makiazo namuose, sodyboje, miske ir pan. - vos grizus namo as nusivalau makiaza, nesvarbu ar tai 5 vakaro, ar 5 ryto, nesvarbu, ar as namuose, ar sveciuose -niekada neuzmiegu su makiazu schmoll.gif
2. Visus metus naudoju kremus su spf (eidama i lauka zinoma biggrin.gif )
3. Visada rankineje turiu akinius nuo saules
4. Kuo maziau ant odos -tuo oda laimingesne mirksiukas.gif

Veidui
Ausinis indelis -paakiu kremas (sviesmedis, tamanu, nakvisu, jojobos al. palmarosa EA), melynas indelis -triju roziu kremas veidui, butelaitis su purkstuku be etiketes -roziu vanduo, mazas butelaitis rudas -roziu aliejukas
user posted image

kunui
indelyje nuo logonos sviesto - sveitiklis subiniukui ( kavos tirsciai, ryziu miltai, rudasis cukrus, augalinai ir eteriniai aliejai), stikliame inde - kuno sviestas is KN, indelyje su dozatorium sezamo aliejus su EA (blauzdoms), prisiminiau, kad dar turiu vanilini aliejuka (alieju misiniu uzpiltos susmulkintos vaniles ankstys ir lasas vaniles EA-skaniai kvepia)
user posted image

plaukams
indelis su juodu dangteliu - aliejukas plaukas su petitgrain ir kadagiu EA (reguliuoja sebuma, t.y., kad plaukai maziau riebaluotusi), kitame indelyje su dozatorium - sezamo aliejus, uzsukamame indelyje - afrikietiskas molis
user posted image

aliejai
Tamsus butelaitis be uzraso -anticeliulitinis misinys, indelyje su gele -ranku kremas (jau nepamenu ka ten dejau blush2.gif ), zemiau yra koju kremas (sudeties jau ir nepamenu blush2.gif ), aliejukas nagamas, lupu balzamas, su purkstuku -broznines odos aliejukas
user posted image

EA
komentaru kaip ir nereikia
user posted image
o cia jie "gyvena" rolleyes.gif
user posted image

naujienos:
baltam apvaliame kakavos CO2, auksiniame indelyje misinukas veidui - kaklui (nerolis, mira, ylan, arganas, erzketuogiu al., medetku aliejus, camelia)
user posted image
Kombo ir kakvos co2 is arti
user posted image

Gal dar ka ir turiu, bet kazkaip neuzmatau cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 18:36)
Esu, labai „skanus“ visų pirma biggrin.gif Turi kokoso drožlių ir dar neaiškios kilmės smulkių smulkių aštrių dulkelių, taigi šveičia tikrai neblogai, nors ir atrodo ganėtinai švelnus. Manau pirksiu ir vėl, nes Tropic linijos kvapas tai kažkas TOKIO biggrin.gif

O jautriai odai tiktu? g.gif As vat galvoju, kuri geriau bandyt tropic ar asia, prie asios parasyta, kad tinka net ir jautriai odai, bet is kitos puses norejau pirkti prie sveitiklio tokio pat kvapo kuno sviesta. Tropic komplektas yra, o Asios nera g.gif Tai dabar dilema biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 20:36)
man tai CC bais malonaus kvapo, kai vaziavau vasara spaust obuoliu sulciu, taip ir uzsifiksavo toks kvapas, kuris buna tuo metu spaudziant rolleyes.gif

Man CC irgi labai malonaus kvapo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 14:20)
paskaiciau sarasa negeru medziagu, ir susinervinau, pas mane ant prausimosi zele yra 3 blogos medziagos, bet nekenkia kazkaip, tikiuos ir nepakenks per daug

na jei taip manysi, tai geriau ne nepradet naturalia kosmetika dometis lotuliukas.gif atleisk, sujuokinai paskutiniais zodeliais... tu gal to ir nepastebi, kad kenkia, bet pabandyk nebenaudoti savo kosmetikos priemoniu ir tada pamatysi, kad oda pripratus jau prie tos blogos kosmetikos ir be jos "isgyvent" negali swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 19:14)
Na ką, įkeliu ir aš savo gėrybes 4u.gif

Visu pirma labai fainas krepsas thumbup.gif gera akis paganyti biggrin.gif

Taigi prisikaupe klausimu blush2.gif
1. Kas ten per Hauschkos priemone trecia nuo kaires? Ir hauschkos kremuka su spf naudojat kasdien, ar tik atostogaudama? 4u.gif
2. Po Weledos baby, ten hauschkos priemone paakiams? 4u.gif
3. Kaip Alterra duso gelis? ax.gif Ir baisiai idomu kaip Logonos Asia sveitiklis 4u.gif Kaip tik renkuosi is Tropic ir Asia 4u.gif
4. Kaip hauschkos purskiklis nuo saules? 4u.gif ir losjonas po saules? 4u.gif
5. Paskutinej foto, sante nagu lago nuemejas? Gerai nuima laka? Neteko matyt man jo kazkaip g.gif

Wow, persiprasau kad tiek klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 14:26)

noriu ir as kada toki gausu krepsiuka turet wub.gif
o ka ten plaukams turi sante, sampunas? koks? g.gif patinka?
dabar kaip tik renkuosi is sante sampunu, tai lb idomu atsiliepimai...
Papildyta:

ir dar... rasei, kad istisus metus naudoji kremus su spf... kokius? gal zinai kokiu, kur ir sausai odai tiktu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 21 kovo 2009 - 15:02
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 15:26)
Na va, mano krepsas:

Kagi, turiu pagirti krepseli thumbup.gif Gerai pasiruosei, principus net parasei biggrin.gif As irgi tokiais pat vadovaujuosi drinks_cheers.gif

Veido priemones:
1. Kas ten is Logonos rusvoj pakuotej Ghassoul? ax.gif
2. Kaip lavera nuo saules? 4u.gif
3. Kaip Logonos valiklis akims?
4. Koks ten logonos pienelis pats kairiausias? Kam ji naudojat? 4u.gif
Kunui:
1. Idomus Logonos sveitiklis 4u.gif Kaip sveicia, ar neagresyvus? blush2.gif Paskui ko nors riebaus pritepat po jo? 4u.gif
2. Ir dar tas braskinis gelis.. Jo yra Lt pirkti, ar siunciates?
Aliejai:
1. Prie alieju Santes ranku kremas. Kaip jis? Patinka? 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 14:20)
paskaiciau sarasa negeru medziagu, ir susinervinau, pas mane ant prausimosi zele yra 3 blogos medziagos, bet nekenkia kazkaip, tikiuos ir nepakenks per daug

o pagal ka tu sprendi,kad tau nekenkia blink.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 21, 14:39)
O jautriai odai tiktu?  g.gif  As vat galvoju, kuri geriau bandyt tropic ar asia, prie asios parasyta, kad tinka net ir jautriai odai, bet is kitos puses norejau pirkti prie sveitiklio tokio pat kvapo kuno sviesta.

Siaip tai sviesto ir sveitiklio kvapai skiriasi ax.gif, pats sveitiklis labai svelnus -ji naudoju virsutinei daliai, nes nuo siurkstesniu atsiranda tokiu kaip ir kraujosruvu doh.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 21, 15:00)
o ka ten plaukams turi sante, sampunas? koks?  g.gif patinka?
dabar kaip tik renkuosi is sante sampunu, tai lb idomu atsiliepimai...
ir dar... rasei, kad istisus metus naudoji kremus su spf... kokius? gal zinai kokiu, kur ir sausai odai tiktu?  ax.gif

ten balzamas plaukams, apie kuri visos cia kalba. Paskutinis kremas, kurio dar siek turiu yra weledos su edelveisais - jo reikia tepti nedaug, nes jis riebus doh.gif - tai sausai odai tikrai tiktu. Eileje laukia laveros -tai gal po kokios savaites jau tresiu proga ir ji isbandyti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 16:08)
Siaip tai sviesto ir sveitiklio kvapai skiriasi  ax.gif, pats sveitiklis labai svelnus -ji naudoju virsutinei daliai, nes nuo siurkstesniu atsiranda tokiu kaip ir kraujosruvu  doh.gif

mm.. skiriasi kvapas g.gif tai tada gal paimt Asia, raso, kad jautriai ir sausai odai tinka.. mano jautri, noriu ji panaudoti tom blauzdom atgaivinti doh.gif ir tada tropini sviesta ant virsaus g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
linutiaaa, pasikeite mano planai, siandien negalesiu iki parduotuves nulekt, bet tik kai nuleksiu tada parasysiu 4u.gif

kunigunda78, wau koks 'krepselis' thumbup.gif as irgi noreciau tokio didelio bigsmile.gif tikiuosi laikui begant irgi prisirinksiu cool.gif
mane tas tamanu aliejus gundo veidui, kas turetu maza kieki parduot, tikrai nupirkciau pabandymui ax.gif
Atsakyti
Kunigunda, super thumbup.gif man ypac patiko tiek grazus indeliai ir dezute ax.gif cia turbut puosei pati (dekupazas)?
ir kam naudoji brazilisku riesutu alieju? kur pirkai? kur pirkai kombo sviesta (KN?)? kokios siu alieju kainos?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 15:08)
o pagal ka tu sprendi,kad tau nekenkia  blink.gif
Siaip tai sviesto ir sveitiklio kvapai skiriasi  ax.gif, pats sveitiklis labai svelnus -ji naudoju virsutinei daliai, nes nuo siurkstesniu atsiranda tokiu kaip ir kraujosruvu  doh.gif
ten balzamas plaukams, apie kuri visos cia kalba. Paskutinis kremas, kurio dar siek turiu yra weledos su edelveisais - jo reikia tepti nedaug, nes jis riebus  doh.gif - tai sausai odai tikrai tiktu. Eileje laukia laveros -tai gal po kokios savaites jau tresiu proga ir ji isbandyti

aisku, aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 21, 15:05)
Kagi, turiu pagirti krepseli  thumbup.gif  Gerai pasiruosei, principus net parasei  biggrin.gif  As irgi tokiais pat vadovaujuosi 
Veido priemones:
1. Kas ten is Logonos rusvoj pakuotej Ghassoul?
2. Kaip lavera nuo saules?   
3. Kaip Logonos valiklis akims?
4. Koks ten logonos pienelis pats kairiausias? Kam ji naudojat? 
Kunui:
1. Idomus Logonos sveitiklis  4u.gif  Kaip sveicia, ar neagresyvus?    Paskui ko nors riebaus pritepat po jo? 
2. Ir dar tas braskinis gelis.. Jo yra Lt pirkti, ar siunciates?
Aliejai:
1. Prie alieju Santes ranku kremas. Kaip jis? Patinka?

1. ten afrikietiskas molis tik jis susmulkintas (milteliu pavidalu) -naudoju ji veido kaukems
2. dar neisbandziau
3. thumbup.gif visi 11 balu
4. Logonos roziu pienelis veidui, naudoju makiazo nuvalymui, o paskui dar su CC nusiprausiu, tada hidrolatas

1. Is dalies jau atsakiau del nesiurkstumo, tepu tik kakla, krutine, alkunes -siaip nera poreikio issitepti visai
2. Siunciausi is natractiv, nes LT nera. Kvapas labai malonus, neuzsilaiko, as naudoju kartu su kempinele "putojimui" -tai man ji tinka

1. Sante kremas man patinka, naudoju ji tada kai rankas tenka daznai mirkyti (dekupazas, velimas ir pan.), nes kitaip labai nusauseja oda ir ja traukia -kremas greit isigeria ir toliau gaiu daryti savo reikalus, nakciai tepu aliejini, nes jis riebesnis

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 21, 15:17)
mm.. skiriasi kvapas  g.gif  tai tada gal paimt Asia, raso, kad jautriai ir sausai odai tinka.. mano jautri, noriu ji panaudoti tom blauzdom atgaivinti  doh.gif  ir tada tropini sviesta ant virsaus  g.gif  rolleyes.gif

blauzdoms ir tropic nebutu per siurkstus mirksiukas.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 21, 15:19)
mane tas tamanu aliejus gundo veidui, kas turetu maza kieki parduot, tikrai nupirkciau pabandymui  ax.gif

g.gif tu lyg ir kaune gyveni

QUOTE(Palomina @ 2009 03 21, 15:23)
Kunigunda, super  thumbup.gif  man ypac patiko tiek grazus indeliai ir dezute  ax.gif  cia turbut puosei pati (dekupazas)?
ir kam naudoji brazilisku riesutu alieju? kur pirkai? kur pirkai kombo sviesta (KN?)? kokios siu alieju kainos?

4u.gif , taip dekupazas. Vakar nauja krakliu nusipirkau, nes senas issibaige -tai reiks kameliju aliejui ka nors sumeistrauti g.gif , nes jis ten plastikiniame inde
Brazilisku riesutu alieju pirkau sveikuose produktuose plaukams (skaiciau, kad jis daugiausiai naudojamas plauku priemonese, padeda nuo galiuku skilinejimo ir pan.) + jame labai daug seleno -tai kartais ir pageriu (skonis malonus, gal kazkas panasaus i makadamijas) -kaina nedidele 24 su centais. Plaukai labai svelnus nuo, nesivelia- zodziu man patinka.
Kombo pirkau KN, nes paziurejau, kad nelabai apsimoka siustis -cia as esu tikra del kokybes, kaina 22 lt -50 ml. Internete maciau 100 gr apie 38 lt -skirtumas mazas - pirkau ji esmes teciui, nes turi siokiu tokiu bedu su sanariais -tai darysiu tepala, o kartu ir sau galesiu kuno sviesta ar ranku krema sildomaji pasidaryti, nes tikrai jo uzsitepus - pasijaucia tokia siluma, tik kvapas gan stiprokas, bet pernesamas
Atsakyti