Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 18:14)
Na ką, įkeliu ir aš savo gėrybes 4u.gif

jooooo, dabar nebeuzmigsiu is tu nervu ir pavydo...
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 20:52)

Speick dušo želė šita, tai britkesnio kvapo nesu turėjusi schmoll.gif Užsisakiau šaltalankių, o gavau va šitą šalavijų. Kažkokia karti rūgštynė ir dar atrodo kaip klijai, tokia nevientisa masė, nu geriau nereikia doh.gif Nepaisant to, putoja ir prausia puikiai biggrin.gif

o EA kokio isilasinti nenori, pvz apelsinu, bergamociu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 20, 23:44)
prisiskaiciau cia, kad kameliju aliejukas mazina plauku riebaluotuma, ilgiau islieka neriebaluoti... idomu ar galima ji per puse maisyti su simondsiju aliejumi?  ax.gif

as irgi kai pabandziau kameliju aliejuka, tai visai patiko - plaukai svelnus ir tikrai nesiriebaluoja. Bandziau maisyti su simondsiju aliejum - poveikis tas pats, plaukai nesiriebaluoja. As klaipedoj sveikuose produktuose pirkau ta aliejuka, tai viena bonkute teturejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 18:14)
Na ką, įkeliu ir aš savo gėrybes 4u.gif

Gražu wub.gif
Kas per Dr.H priemonė antroje nuotraukoje, esanti po Weledos kremu su cinku? Neiššifruoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 21, 09:39)
as irgi kai pabandziau kameliju aliejuka, tai visai patiko - plaukai svelnus ir tikrai nesiriebaluoja. Bandziau maisyti su simondsiju aliejum - poveikis tas pats, plaukai nesiriebaluoja. As klaipedoj sveikuose produktuose pirkau ta aliejuka, tai viena bonkute teturejo  blink.gif

reiks bandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 00:56)
pamirsai ir muilo pasta paminet  biggrin.gif  nes nusiprasus su ja, tai kvepalu irgi nereikia, visa diena kvepia oda  wub.gif  sakes kaip man patinka ta juodoji  biggrin.gif  wub.gif

Dabar dar yra Arabiško muskuso muilas-pasta smile.gif Tai irgi skaniai kvepia. Ateity bandysiu biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 01:01)
labai gerai sureagavo  thumbup.gif Aš jį paėmiau ne tam, kad nurašyčiau wink.gif Plaukus aš plaunu kasdien, bet atsirasdavo šampūnų, kai jau į pabaigą dienos norėdavosi kitokios išvaizdos, o po Druide ožkos pieno ir migdolų man jie normaliai atlaiko, nesukrenta, spindintys - nėra ko daugiau ir norėti biggrin.gif

Labai smagu, kad tiko thumbup.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 01:14)
man atrodo apie 80 lt (+- keli litai, bet cia jau lygtai su pritaikytom nuolaidom, nes kaip tik tuo metu jau kaledines buvo)  g.gif  pasidovanojau gimtadienio proga  ax.gif

Patikslinsiu biggrin.gif Muilo-pastos kaina 62 lt., na ir dabar dar 25 proc. nuolaida. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 03 21, 12:20)
Dabar dar yra Arabiško muskuso muilas-pasta smile.gif Tai irgi skaniai kvepia. Ateity bandysiu biggrin.gif
Patikslinsiu biggrin.gif Muilo-pastos kaina 62 lt., na ir dabar dar 25 proc. nuolaida. smile.gif

na kai kita kart apsilankysiu reiks pauostyt biggrin.gif

hmmm o kodel man uzsifiksave apie 80 lt g.gif tai anksciau gal brangiau kainavo?
paziurejau, kad tada kai pirkau muilo pasta, apvalu kokosini muila ir dantu pasta, tada sumokejau ~165 lt g.gif ir cia buvo jau su nuolaidom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 21 kovo 2009 - 11:29
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 20, 23:53)
reiks pabandyt nulekt i akropoli pasiziuret kameliju aliejuko  4u.gif

pranesk, ar rasi 4u.gif as kai buvau, man pasirode (gal tik pasirode biggrin.gif ), kad ner didelis asortimentas rolleyes.gif (bent to, kas mane domintu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 21 kovo 2009 - 11:36
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 21, 11:36)
pranesk, ar rasi 4u.gif as kai buvau, man pasirode (gal tik pasirode biggrin.gif ), kad ner didelis asortimentas rolleyes.gif  (bent to, kas mane domintu).

Aš praeidama pro šalį kažkada užmečiau akį, tai tikrai nedidilis pasirinkimas, na bent jau aliejų ax.gif
Papildyta:
Beje, Kunigunda, gal tu patarsi, kuo būtų galima pakeisti jogurto kapsules? O gal jos geros? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 21, 12:26)
na kai kita kart apsilankysiu reiks pauostyt  biggrin.gif

hmmm o kodel man uzsifiksave apie 80 lt  g.gif  tai anksciau gal brangiau kainavo?
paziurejau, kad tada kai pirkau muilo pasta, apvalu kokosini muila ir dantu pasta, tada sumokejau ~165 lt  g.gif  ir cia buvo jau su nuolaidom

Pasta anksčiau kainavo 87 lt., o aromatinis muilas 74 lt., dabar 54 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 03 21, 12:56)
Pasta anksčiau kainavo 87 lt., o aromatinis muilas 74 lt., dabar 54 lt. mirksiukas.gif

nu va biggrin.gif
Atsakyti
o kokių kvapų muilo pastų apskritai yra Nimfali? 4u.gif
Atsakyti
paskaiciau sarasa negeru medziagu, ir susinervinau, pas mane ant prausimosi zele yra 3 blogos medziagos, bet nekenkia kazkaip, tikiuos ir nepakenks per daug
Atsakyti