Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 18:45)

man siuo metu stebuklinga priemone yra kameliju aliejus (kol kas isbandzius tik ta primaveros)- saknys ilgiau nesiriebaluoja, o gerai aliejus isplauna UT sampunas su ruduoju cukrumi  ax.gif

po kameliju aliejaus plaukai tikrai zymiai ilgiau nesiriebalnuoja thumbup.gif na as plaukams bandziau tik ta is sveiku produktu, bet man patinka ax.gif
taip pat pritariu, kad man UT su ruduoju cukrum vienas labiausiai viska "isskalbiantis" sampunas. tai kai nenaudodavau alieju kaukes, man be balzamo po jo be sansu budavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 20, 21:56)
Susigundziau Hauschkos sampunu  wub.gif

Šampūnai normaliems ir sausiems plaukams truputį pretenzingi, o šitas normaliems-riebiems tai man super thumbup.gif

QUOTE(Claude @ 2009 03 20, 22:18)
Kaip Hauschkos presuotas bronzantas?  smile.gif Atsibodo terliotis su skystu, galvoju pakeisti presuotu, taupesnis manau būtų g.gif

Labai patinka bigsmile.gif Nuostabiai parudina odą, taip lyg iš pajūrio šviežiai grįžus. Pagal norus galima ir storai prisitept, toks nuostabus auksinis rudumas thumbup.gif Vasarą tai mėgstu beveik iki mulatės prisitept, nu man taip gražu doh.gif biggrin.gif Tikrai labai taupus, keli brūkštelėjimai šepetėliu ir į valias.

QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 22:18)
super krepšys  4u.gif  thumbup.gif

kaip ta WalaVita dantų pasta?  ax.gif

4u.gif

Labai skani smile.gif Tik mažokai putų. Buvo laikas, kai gal 5 tūbelės suraičiau iš eilės iš to skanumo biggrin.gif Paksui kiek pabodo ir užsimaniau daugiau putų, tai kitas pradėjau bandyti.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 21:52)
Provida skystas muilas, jei galima taip pavadinti. Kainavo 8-9 eurus plius siuntimas, pirkau iš eBay parduotuvėlės (pirmam puslapy yra nuoroda

aisku, eisiu pasiziuret, aciu 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 22:18)
būna prekybos centruose įvairiaspalvių peiliukų rinkinukas BIC, rausvame pakelyje  4u.gif

aciukas 4u.gif vaziuosiu kaip tik i maxymke rytoj, tai reiks pasiziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 20, 15:36)
Patarkite, kaip atnaujinti Hauschkos tušą? Turiu Volume antracidų spalvos tušą jau daugiau nei pusmetis, gal reiktų išmest, bet kad jo ten dar daug likę, kaip suprantu. Tik jis toooks tirštas paliko, kad tepasi kaip kremas, blakstienos sulimpa gabalais, ir jų negaliu iššukuoti 4u.gif. Kažkaip šildyti jį reikia ar ką?

Galima būtų atsiliepimus apie šį tušą ir šitą spalvą? 4u.gif nes aš jį nusižiūrėjau ax.gif kiek pastebėjau, anksčiau Hauschkos temoje beveik visos balsavo už paprastą tušą, dabar už volume, gal jūs bandžiusi abu?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 21:29)
Labai skani smile.gif Tik mažokai putų. Buvo laikas, kai gal 5 tūbelės suraičiau iš eilės iš to skanumo biggrin.gif Paksui kiek pabodo ir užsimaniau daugiau putų, tai kitas pradėjau bandyti.

ir aš tokią bandysiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 20, 21:51)
Galima būtų atsiliepimus apie šį tušą ir šitą spalvą?  4u.gif

geras - patankina, pailgina, spalva man tarsi juoda prislopinta wink.gif Pati tokį dabar naudoju ax.gif
Atsakyti
prisiskaiciau cia, kad kameliju aliejukas mazina plauku riebaluotuma, ilgiau islieka neriebaluoti... idomu ar galima ji per puse maisyti su simondsiju aliejumi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 21:52)
Smagu 4u.gif

"Brilliant Care" esu kelis kartus bandžiusi, tai abu šitie atrodo superiniai, tik Hauschkos kur kas lengvesnis, iš konsistencijos primena kiaušinio trynį. Visiškai neriebina ir neapsunkina plaukų, tai norinčioms lengvumo, siūlyčiau Hauschka. Bet tai nereiškia, kad mažai drėkina - toli gražu. Plaukai švelnučiai būna, blizga ir pan. smile.gif BEMOS nesu turėjusi.

Apie kaukę jau parašiau aukščiau 4u.gif

Hauschkos neem vandenukas tai man nuostabus thumbup.gif Tikrai apmažina plaukų slinkimą, jau po poros kartų akivaizdžiai mažiau plaukų vonioj palieku. Ir taip pernelyg nesiskundžiu slinkimu, bet naudojant šitą losjoną, jų iškrenta dar mažiau. Matyt, stiprina šaknis smile.gif Jau antra buteliuką naudoju.
4u.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
na matyt kitas balzamas bandymu sarase bus Hauschkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 22:29)
Šampūnai normaliems ir sausiems plaukams truputį pretenzingi, o šitas normaliems-riebiems tai man super thumbup.gif

Aciu smile.gif galvojau imt sausiems (galai sausosi blush2.gif ), bet dabar imsiu normaliems-riebiems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 20, 15:57)
as rekomenduoju logonos sampuna su ginkmedziu  mirksiukas.gif  ir kauke arba balzama po jo  mirksiukas.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 20, 18:34)
as pries plovima naudoju aliejus, po plovimo balzama -tai man ju sanpunas tikrai nenusausina. Gali i aliejine kauke lasinti jazminu EA - padrekins plauka  ax.gif

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 20, 21:29)
po kameliju aliejaus plaukai tikrai zymiai ilgiau nesiriebalnuoja  thumbup.gif  na as plaukams bandziau tik ta is sveiku produktu, bet man patinka  ax.gif

jau kaip noriu sio aliejaus...tik kazin jo Kaune galima rasti unsure.gif
------
Summer, dekui uz atsakymus i mano kruva klausimu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 20, 22:44)
prisiskaiciau cia, kad kameliju aliejukas mazina plauku riebaluotuma, ilgiau islieka neriebaluoti... idomu ar galima ji per puse maisyti su simondsiju aliejumi?  ax.gif

reiktu bandyti ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 23:22)
jau kaip noriu sio aliejaus...tik kazin jo Kaune galima rasti unsure.gif

Taigi sveiki produktai jo uzsiveze -tai kaune lyg yra si parduotuve g.gif
Atsakyti
reiks pabandyt nulekt i akropoli pasiziuret kameliju aliejuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 20 kovo 2009 - 23:54