QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 20, 19:46)
kas ten per kauke su arganu? kaip patinka?
Tai kad be argano
Ciel d'Azur "Grožio kaukė" baltojo molio pagrindu. Lyginant su Hauschkos moliu, pastarasis ne taip sausina ir yra švelnesnis, tai šitą Ciela d'Azur siūlyčiau riebesnėms odos turėtojoms. Truputį paskaistina, poras pravalo, matyt kaip ir visos molio kaukės
Man patinka, norėjau pakeisti jau pabodusį Hauschkos molį. Minusas tik tas, kad kainuoja virš 50 Lt, o galioja tik 3 mėn.
Tai 100 ml per tiek laiko abi su mama negalim išnaudot... Kaip tik jau būtų metas mesti lauk, bet dar kol gerai, tol gerai
QUOTE(bryyla @ 2009 03 20, 20:14)
patinka Dr. H. roziu kremas? ricina naudoji kaukems?
Patinka
Gerai minkština odą, tik amžiais padauginu jo, tai oda greičiau susiriebina. O ricina kaukėms.
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 20, 20:20)
o walavita priemones dantukams siunciates ar LT perkat?
Yra ir pas mus Stepono gatvėj pirkti, bet aš siunčiuos internetu iš Vokietijos, šiek tiek pigiau, nors ir nežymiai.
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 20:36)
gal galetum palyginti hauschkos ir eco lupu piestukus?
dar labai idomu, kas ten natura sibericos bei kaip SPEICK duso zele?
kaip provida prausiklis?
dar labai apie sampunus butu idomu isgirst ir apie druide priemones,
ir dar apie laveros ranku kremuka ir kuno losjona
Kiek klausimų
Hauschka my number one
Jis kaip ir riebus skaitosi, tačiau labai lengvai tepasi ant lūpų, tokios kaip aliejuku pateptos gražiai žvilga ir būna minkštutės. O Eco yra sviestmedžio pagrindu padarytas, tai sunkiai tepasi ir per mažai drėkina, dažnai tepliotis tenka ir pasigendu lūpų minkštumo, tarsi nesusigeria į lūpas
Na, kaip ekonominis variantas, tai užskaitau (9 Lt, o Hauschka ~18 Lt plius siuntimas).
Natura Siberica pėdų kremas. Vos kelis kartus tepiaus
Niekaip neįprantu pėdas lepinti kremais, atrodo, jos to ir nereikalauja, tai po pedikiūro kai nepamirštu, įmasažuoju lašiuką. Gerai drėkina, nors ir neturiu su kuo palyginti.
Speick dušo želė šita, tai britkesnio kvapo nesu turėjusi
Užsisakiau šaltalankių, o gavau va šitą šalavijų. Kažkokia karti rūgštynė ir dar atrodo kaip klijai, tokia nevientisa masė, nu geriau nereikia
Nepaisant to, putoja ir prausia puikiai
Provida prausiklis nuostabus, labai patinka kvapas
Ramunėlių ir levandų, toks švelnus.
Hauschka šampūnas šitas tai man labai patinka, čia mano antras buteliukas. Plaukai minkšti būna, gražiai blizga ir pan., viskas ko man reikia iš šampūno
Druide plaukų želė
Kasdienai nepakeičiama. Neleidžia elektrintis ir visiškai nesulipina plaukų. Atskiroms sruogoms atskirti tai gerai, bet garbanas laiko kokias 10 minučių
Druide nenuplaunamas kondicionierius taip pat labai patinka, galvoju įsigyti normalų buteliuką kada nors. Visiškai neapsunkina plaukų ir neriebina. Pats lengviausias turbūt iš mano bandytų kondicionierių.
Laveros rankų kremas skaniai kvepia, drėkina gerai, būtų tarpinis tarp Hauschkos (stipriai drėkina) ir Weledos (visiškai lengvas). Ekonomiškas, nebrangus, tikrai kokybiškas.
Apskritai šita Laveros "Basis Sensitiv" priemonių linija turi tokį patį kvapą, kuris man labai labai
Tai vien dėl jo malonu tas priemones naudoti. O drėkina neblogai, na manau kaip ir daugumą paprastų losjonų. Kasdienai gerai, bet po vonios preferinu Logonos sviestą
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 03 20, 20:42)
Summer, saunus krepsys
gal esi turejus Sante Briliant Care plauku balzama ir galetum palygint su Hauschkos balzamu? arba BEMA plauku balzama (aisku jei turejai) irgi su Hauschkos palygint?
kaip Ciel d'Azur molio kauke? antra kart pirktum?
ir kaip Hauschkos vanduo plaukams?
Smagu
"Brilliant Care" esu kelis kartus bandžiusi, tai abu šitie atrodo superiniai, tik Hauschkos kur kas lengvesnis, iš konsistencijos primena kiaušinio trynį. Visiškai neriebina ir neapsunkina plaukų, tai norinčioms lengvumo, siūlyčiau Hauschka. Bet tai nereiškia, kad mažai drėkina - toli gražu. Plaukai švelnučiai būna, blizga ir pan.
BEMOS nesu turėjusi.
Apie kaukę jau parašiau aukščiau
Hauschkos neem vandenukas tai man nuostabus
Tikrai apmažina plaukų slinkimą, jau po poros kartų akivaizdžiai mažiau plaukų vonioj palieku. Ir taip pernelyg nesiskundžiu slinkimu, bet naudojant šitą losjoną, jų iškrenta dar mažiau. Matyt, stiprina šaknis
Jau antra buteliuką naudoju.
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 20, 20:46)
Summer - wau koks krepselis, tiksliau visas krepsas
kas ten per priemone intymiai higienai? kiek kainuoja? kur pirkti yra? nes kaip tik dairausi ka pirkt ir nezinau nuo ko pradet ieskot
Provida skystas muilas, jei galima taip pavadinti. Kainavo 8-9 eurus plius siuntimas, pirkau iš eBay parduotuvėlės (pirmam puslapy yra nuoroda