Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 19:14)
Na ką, įkeliu ir aš savo gėrybes 4u.gif

o walavita priemones dantukams siunciates ar LT perkat? ax.gif

QUOTE(gizma @ 2009 03 20, 19:19)
Labai ivairus komentarai, kada gerti linu semenu alieju.

as tai geriu valgio metu- kadangi jis man labai neskanus, tai valgio metu kazkaip man bent jau ta skoni permusa biggrin.gif o gal negalima taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 17:57)
maža, su kuo asocijuojasi tongue.gif Man CC vienu momentu rūkyta dešra atsidavė, nors tikrai nebuvo pasenęs  lotuliukas.gif

man tai CC bais malonaus kvapo, kai vaziavau vasara spaust obuoliu sulciu, taip ir uzsifiksavo toks kvapas, kuris buna tuo metu spaudziant rolleyes.gif

Summer
, thumbup.gif
gal galetum palyginti hauschkos ir eco lupu piestukus?
dar labai idomu, kas ten natura sibericos bei kaip SPEICK duso zele?
kaip provida prausiklis?
dar labai apie sampunus butu idomu isgirst ir apie druide priemones,
ir dar apie laveros ranku kremuka ir kuno losjona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 20 kovo 2009 - 19:39
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 19:14)

Summer, saunus krepsys thumbup.gif
gal esi turejus Sante Briliant Care plauku balzama ir galetum palygint su Hauschkos balzamu? arba BEMA plauku balzama (aisku jei turejai) irgi su Hauschkos palygint? ax.gif
kaip Ciel d'Azur molio kauke? antra kart pirktum?
ir kaip Hauschkos vanduo plaukams?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 03:41)
man anksčiau susidarė įspūdis, kad ten apskritai be konfliktų sunkiai apsieinama....

QUOTE(Odora @ 2009 03 20, 10:27)
taigi turgus ko noret  tongue.gif

doh.gif kas skaudziausia, kad tikrai nieko blogo nenoredama, gal tiksliau is nezinojimo idejau, o apsauke aferiste blink.gif galejo normaliai pasakyt, kad taip yra ir viskas unsure.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 15:34)
pamenu, kad buvo tokia diskusija wink.gif Irgi neišliko atmintyje, kas ten blogo, bet patirtas faktas, kad mano oda į tas juosteles reaguoja siaubingai smile.gif Viena draugių kažkada vos kojas nuramino po tokių peiliukų - išbėre siaubingai, dabar irgi renkasi paprastus, nealergizuojančius smile.gif

man labai idomu kur jus perkat peiliukus be tu juosteliu, nes mane irgi alergizuoja, tik kol supratau kas doh.gif

Summer - wau koks krepselis, tiksliau visas krepsas thumbup.gif
kas ten per priemone intymiai higienai? kiek kainuoja? kur pirkti yra? nes kaip tik dairausi ka pirkt ir nezinau nuo ko pradet ieskot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 20 kovo 2009 - 19:47
Merginos gal patarsite koki gera kremuka drekinanti,misriai odai,kartais paberia,bet dabar oda labai sausa doh.gif Reikia,kad nekimstu poru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 12:10)
O man dar idomu, tos, kurios skutates kojas, kaip tai darote? na, visgi ne ant sausu koju rolleyes.gif

Aš kai skusdavau sausas kojas,tai paskui labai oda sudirgsta. Dabar naudoju dušo žele.

QUOTE(bryyla @ 2009 03 20, 17:40)
nusipirkau snd linu semenu aliejaus... skonis tai ne is geriausiu, man i sprotus uznesa  doh.gif  lotuliukas.gif gal kuri zinot kuriuo dienos metu geriausia ji gerti? pries valgi ar po? skaiciau, kad jis gerina virskinima, skrandi kaip kokia plevele apsaugine aptraukia, tai gal pries valgi?  g.gif

Man tai primena saldainį Linelis (seniau toks būdavo), o paskui tokia žuvim žuvim schmoll.gif

Pagaliau sulaukiau savo eko priemonių siuntinio, tai jau ir kai ką išbandžiau.
Gavau Weleda dušo žele ir rankų kremą su šaltalankiais. Kvapas iš pradžių toks keistas buvo, bet dabar labai patinka wub.gif

Dar gavau Weleda vyrišką rinkinį- kremą veidui ir skutimosi kremą. Viskas su asiūkliais. Čia ne man, lotuliukas.gif draugui. Bet dar nebandė.

Dar Hauschka veido tonikas ir plaukų balzamas. Pagaliau plaukus normaliai išploviau ir jaučiu normaliai iššukuosiu smile.gif

Dar galiu kas nori duoti vieną mėginuką Lavera rankų kremo su migdolai ir dar kažkuo ir vyr. dušo žele su aiūkliais.

Ai dar gavau Hauschka levandų vonios aliejų, taiirgi dar nebandžiau. reiks kada pasilepinti.

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 20, 19:46)
kas ten per kauke su arganu? kaip patinka?

Tai kad be argano blush2.gif Ciel d'Azur "Grožio kaukė" baltojo molio pagrindu. Lyginant su Hauschkos moliu, pastarasis ne taip sausina ir yra švelnesnis, tai šitą Ciela d'Azur siūlyčiau riebesnėms odos turėtojoms. Truputį paskaistina, poras pravalo, matyt kaip ir visos molio kaukės mirksiukas.gif Man patinka, norėjau pakeisti jau pabodusį Hauschkos molį. Minusas tik tas, kad kainuoja virš 50 Lt, o galioja tik 3 mėn. doh.gif Tai 100 ml per tiek laiko abi su mama negalim išnaudot... Kaip tik jau būtų metas mesti lauk, bet dar kol gerai, tol gerai blush2.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 20, 20:14)
patinka Dr. H. roziu kremas? ricina naudoji kaukems?  ax.gif

Patinka smile.gif Gerai minkština odą, tik amžiais padauginu jo, tai oda greičiau susiriebina. O ricina kaukėms.

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 20, 20:20)
o walavita priemones dantukams siunciates ar LT perkat? ax.gif

Yra ir pas mus Stepono gatvėj pirkti, bet aš siunčiuos internetu iš Vokietijos, šiek tiek pigiau, nors ir nežymiai.
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 20:36)
gal galetum palyginti hauschkos ir eco lupu piestukus?
dar labai idomu, kas ten natura sibericos bei kaip SPEICK duso zele?
kaip provida prausiklis?
dar labai apie sampunus butu idomu isgirst ir apie druide priemones,
ir dar apie laveros ranku kremuka ir kuno losjona 4u.gif

Kiek klausimų biggrin.gif mirksiukas.gif

Hauschka my number one wub.gif Jis kaip ir riebus skaitosi, tačiau labai lengvai tepasi ant lūpų, tokios kaip aliejuku pateptos gražiai žvilga ir būna minkštutės. O Eco yra sviestmedžio pagrindu padarytas, tai sunkiai tepasi ir per mažai drėkina, dažnai tepliotis tenka ir pasigendu lūpų minkštumo, tarsi nesusigeria į lūpas sad.gif Na, kaip ekonominis variantas, tai užskaitau (9 Lt, o Hauschka ~18 Lt plius siuntimas).

Natura Siberica pėdų kremas. Vos kelis kartus tepiaus blush2.gif Niekaip neįprantu pėdas lepinti kremais, atrodo, jos to ir nereikalauja, tai po pedikiūro kai nepamirštu, įmasažuoju lašiuką. Gerai drėkina, nors ir neturiu su kuo palyginti.

Speick dušo želė šita, tai britkesnio kvapo nesu turėjusi schmoll.gif Užsisakiau šaltalankių, o gavau va šitą šalavijų. Kažkokia karti rūgštynė ir dar atrodo kaip klijai, tokia nevientisa masė, nu geriau nereikia doh.gif Nepaisant to, putoja ir prausia puikiai biggrin.gif

Provida prausiklis nuostabus, labai patinka kvapas thumbup.gif Ramunėlių ir levandų, toks švelnus.

Hauschka šampūnas šitas tai man labai patinka, čia mano antras buteliukas. Plaukai minkšti būna, gražiai blizga ir pan., viskas ko man reikia iš šampūno smile.gif

Druide plaukų želė thumbup.gif Kasdienai nepakeičiama. Neleidžia elektrintis ir visiškai nesulipina plaukų. Atskiroms sruogoms atskirti tai gerai, bet garbanas laiko kokias 10 minučių smile.gif

Druide nenuplaunamas kondicionierius taip pat labai patinka, galvoju įsigyti normalų buteliuką kada nors. Visiškai neapsunkina plaukų ir neriebina. Pats lengviausias turbūt iš mano bandytų kondicionierių.

Laveros rankų kremas skaniai kvepia, drėkina gerai, būtų tarpinis tarp Hauschkos (stipriai drėkina) ir Weledos (visiškai lengvas). Ekonomiškas, nebrangus, tikrai kokybiškas.

Apskritai šita Laveros "Basis Sensitiv" priemonių linija turi tokį patį kvapą, kuris man labai labai wub.gif Tai vien dėl jo malonu tas priemones naudoti. O drėkina neblogai, na manau kaip ir daugumą paprastų losjonų. Kasdienai gerai, bet po vonios „preferinu“ Logonos sviestą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 03 20, 20:42)
Summer, saunus krepsys  thumbup.gif 
gal esi turejus Sante Briliant Care plauku balzama ir galetum palygint su Hauschkos balzamu? arba BEMA plauku balzama (aisku jei turejai) irgi su Hauschkos palygint?  ax.gif
kaip Ciel d'Azur molio kauke? antra kart pirktum?
ir kaip Hauschkos vanduo plaukams?
4u.gif

Smagu 4u.gif

"Brilliant Care" esu kelis kartus bandžiusi, tai abu šitie atrodo superiniai, tik Hauschkos kur kas lengvesnis, iš konsistencijos primena kiaušinio trynį. Visiškai neriebina ir neapsunkina plaukų, tai norinčioms lengvumo, siūlyčiau Hauschka. Bet tai nereiškia, kad mažai drėkina - toli gražu. Plaukai švelnučiai būna, blizga ir pan. smile.gif BEMOS nesu turėjusi.

Apie kaukę jau parašiau aukščiau 4u.gif

Hauschkos neem vandenukas tai man nuostabus thumbup.gif Tikrai apmažina plaukų slinkimą, jau po poros kartų akivaizdžiai mažiau plaukų vonioj palieku. Ir taip pernelyg nesiskundžiu slinkimu, bet naudojant šitą losjoną, jų iškrenta dar mažiau. Matyt, stiprina šaknis smile.gif Jau antra buteliuką naudoju.

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 20, 20:46)
Summer - wau koks krepselis, tiksliau visas krepsas  thumbup.gif
kas ten per priemone intymiai higienai?  kiek kainuoja? kur pirkti yra? nes kaip tik dairausi ka pirkt ir nezinau nuo ko pradet ieskot  blush2.gif

4u.gif

Provida skystas muilas, jei galima taip pavadinti. Kainavo 8-9 eurus plius siuntimas, pirkau iš eBay parduotuvėlės (pirmam puslapy yra nuoroda
Atsakyti
Susigundziau Hauschkos sampunu wub.gif
Atsakyti
Kaip Hauschkos presuotas bronzantas? smile.gif Atsibodo terliotis su skystu, galvoju pakeisti presuotu, taupesnis manau būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 18:14)

Dantukams:

super krepšys 4u.gif thumbup.gif

kaip ta WalaVita dantų pasta? ax.gif

QUOTE(gizma @ 2009 03 20, 18:19)
Labai ivairus komentarai, kada gerti linu semenu alieju.

jei ant tuščio skrandžio, gali pasidaryti labai bloga....

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 19:36)
man tai CC bais malonaus kvapo, kai vaziavau vasara spaust obuoliu sulciu, taip ir uzsifiksavo toks kvapas, kuris buna tuo metu spaudziant rolleyes.gif

man tai jis duona šiaip kvepia 4u.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 20, 19:46)
man labai idomu kur jus perkat peiliukus be tu juosteliu, nes mane irgi alergizuoja, tik kol supratau kas  doh.gif

būna prekybos centruose įvairiaspalvių peiliukų rinkinukas BIC, rausvame pakelyje 4u.gif
Atsakyti
Kas dėl peiliukų, tai pamačius nekokią tų juostelių sudėtį irgi nuėjau paprastų pirkt, tai kaip mane nuo jų išbėrė! Nesupratau dėl ko, bet atsirado tiesiog didelės raudonos dėmės, kurių vietoje dabar baltos, tikiuosi vasara susilygins spalva su odos sad.gif Gaila, bet ir toliau tenka su tom sintetinėm juostelėm naudot, man nuo jų nieko nebūna g.gif
Atsakyti
būna kartais, kai oda pajautrėja ir aiškiai nenori, kad plaukeliai nuo jos būtų skutami biggrin.gif Bet nuo tų juostelių būdavo baisūs niežtintys bėrimai, per kuriuos net dezodoranto neišeidavo naudoti - tragedija vasarą doh.gif
Atsakyti