nusipirkau snd linu semenu aliejaus... skonis tai ne is geriausiu, man i sprotus uznesa gal kuri zinot kuriuo dienos metu geriausia ji gerti? pries valgi ar po? skaiciau, kad jis gerina virskinima, skrandi kaip kokia plevele apsaugine aptraukia, tai gal pries valgi?
QUOTE(dzemute @ 2009 03 20, 16:07)
mergaites, su jusu rasymo tempais as jau nebespeju
Prasiplėtė natūralisčių ratas, tai ir tema greitai sukasi, aš irgi stengiuosi laisvu metu nuo bakalaurinio rašymo peržvelgti kas naujo mūsų būrelyje
QUOTE(bryyla @ 2009 03 20, 16:40)
nusipirkau snd linu semenu aliejaus... skonis tai ne is geriausiu, man i sprotus uznesa
Jeigu skonis kaip šprotų, tai ir aš noriu to aliejaus
QUOTE(Dovish @ 2009 03 20, 17:03)
Prasiplėtė natūralisčių ratas, tai ir tema greitai sukasi, aš irgi stengiuosi laisvu metu nuo bakalaurinio rašymo peržvelgti kas naujo mūsų būrelyje
QUOTE(Dovish @ 2009 03 20, 18:03)
as kai dirbu kartais grizus nieko nebesinori na as kai geriau semenu alieju, tai man jis kartus toks buvo ir ne is tolo neprimine sprotu
QUOTE(Tarela @ 2009 03 20, 09:14)
Ačiū už patarimą dėl aliejuko. Tik va šampūną kokį reiktų naudot, kad padrėkintų suglotnintų išsausėjusius plaukus, nes kiek supratau UT šampūniukas su ruduoju cukrumi kaip tik gerai nuriebina plauką t.y. pasausina kažkiek. Ar taip supratau?
as pries plovima naudoju aliejus, po plovimo balzama -tai man ju sanpunas tikrai nenusausina. Gali i aliejine kauke lasinti jazminu EA - padrekins plauka
QUOTE(Ajile @ 2009 03 20, 11:57)
Mergaites,ar nesigundet Yves Rocher ekologiskaja linija Ziurejau nete-turi ne mazai produktu
LT tokios neteko matyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 12:14)
Be to, yra daugiau kitų firmų gaminių, kuriuos galbūt norėčiau kažkada išbandyti
Bet ta linija sertifikuota berods ecosert -tai nemanau, kad ji butu kokia nors prasta
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 20, 14:36)
Patarkite, kaip atnaujinti Hauschkos tušą?
roziu hidrolatas ar koks kitas bealkoholinis tonikas
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 20, 15:11)
Mano mama spirito ar degtines įlašina vos vos...
jokiu budu, nes jie greitai dziusta ir tik dar labiau dziovina tusa
nusipirkau snd linu semenu aliejaus... skonis tai ne is geriausiu, man i sprotus uznesa :
matomai koki pagedusi nusipirkai, net aniros aliejus tokio skonio neturi, o lietuviskas (kurio nuotrauka ne karta buvo imesta) tikrai labai normalaus skonio
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 13:51)
Lavera - užsisakiau pienelį makiažui valyti, priemonę plaukams
gal todėl, kad naudoju pačius paprasčiausius peiliukus, be jokių drėkinančių juostelių (labai didelė nuo jų alergija man )
gal todėl, kad naudoju pačius paprasčiausius peiliukus, be jokių drėkinančių juostelių (labai didelė nuo jų alergija man )
o plaukams ką? Cekava gi
Kaip įdomu, pirmą kartą girdžiu apie alerigiją toms drėkinančioms juostelėms Man atvirkščiai malonumas didesnis skutantis, kai šviežia ta juostelė ir skustuvas gerai slysta, ir nealergizavo, nieko.. Na bet jau kuris laikas apsieinu vien tik su epiliatoriumi, tai nebe tiek ir aktualu.
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 20, 15:57)
Gal kas esat bande logonos tropic kuno sveitikli? visai
Esu, labai skanus visų pirma Turi kokoso drožlių ir dar neaiškios kilmės smulkių smulkių aštrių dulkelių, taigi šveičia tikrai neblogai, nors ir atrodo ganėtinai švelnus. Manau pirksiu ir vėl, nes Tropic linijos kvapas tai kažkas TOKIO
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 20, 17:34)
Bet ta linija sertifikuota berods ecosert -tai nemanau, kad ji butu kokia nors prasta
net aniros aliejus tokio skonio neturi, o lietuviskas (kurio nuotrauka ne karta buvo imesta) tikrai labai normalaus skonio
net aniros aliejus tokio skonio neturi, o lietuviskas (kurio nuotrauka ne karta buvo imesta) tikrai labai normalaus skonio
netraukia ir viskas Yra visiškai natūralių firmų, kurias bent man yra daug smagiau "palaikyti"
maža, su kuo asocijuojasi Man CC vienu momentu rūkyta dešra atsidavė, nors tikrai nebuvo pasenęs
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 17:36)
o plaukams ką? Cekava gi
Kaip įdomu, pirmą kartą girdžiu apie alerigiją toms drėkinančioms juostelėms
Kaip įdomu, pirmą kartą girdžiu apie alerigiją toms drėkinančioms juostelėms
štai tokį
patikėk, kaip nuo jų kentėjau - ir kojos, ir pažastys
Na ką, įkeliu ir aš savo gėrybes
Veidui:
(tik Hauschkos pienelio stikliniam buteliuke iš tiesų supiltas Laveros "Basis Sensisitv" pienelis)
Kūnui:
Dantukams:
Plaukams:
Visa kita ir priklydęs purškiklis plaukams:
Tik muilo nenufotografavau, naudoju iš [B]ioboutique rankų darbo, sako, kad 100% natūralus, tai maniškis anyžinis, labai patinka, ir kvepia skaniai, ir nebrangus palyginus
Veidui:
(tik Hauschkos pienelio stikliniam buteliuke iš tiesų supiltas Laveros "Basis Sensisitv" pienelis)
Kūnui:
Dantukams:
Plaukams:
Visa kita ir priklydęs purškiklis plaukams:
Tik muilo nenufotografavau, naudoju iš [B]ioboutique rankų darbo, sako, kad 100% natūralus, tai maniškis anyžinis, labai patinka, ir kvepia skaniai, ir nebrangus palyginus
nusipirkau snd linu semenu aliejaus... skonis tai ne is geriausiu, man i sprotus uznesa gal kuri zinot kuriuo dienos metu geriausia ji gerti? pries valgi ar po? skaiciau, kad jis gerina virskinima, skrandi kaip kokia plevele apsaugine aptraukia, tai gal pries valgi?
Labai ivairus komentarai, kada gerti linu semenu alieju. Del linu semenu nuoviro - tai tikrai ryte 0.5 val pries maista - nes padengia skrandi plevele. O alieju as gerdavau po maisto. Ir visus aliejus geriu po maisto (na, kokiu 10-15 min po maisto). Jei atsigeriu ant tuscio skrandzio (sako, tada reikia dar stikline vandens isgerti), tai visa diena atsiprasant, raugas eina tu alieju (bet cia daug kam taip buna).
Pabandyk pries maista, jei gerai jausies visa diena, gerk pries maista. O skonis tai tikrai nemalonus , bet ka darysi - uztat labai sveika.
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 20, 17:34)
matomai koki pagedusi nusipirkai, net aniros aliejus tokio skonio neturi, o lietuviskas (kurio nuotrauka ne karta buvo imesta) tikrai labai normalaus skonio
toki ir nusipirkau ir joks jis nepasenes, tiesiog kaip kvapai zmonems su kuom nors asocijuojasi, tai ir man skonis
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 17:36)
Esu, labai skanus visų pirma Turi kokoso drožlių ir dar neaiškios kilmės smulkių smulkių aštrių dulkelių, taigi šveičia tikrai neblogai, nors ir atrodo ganėtinai švelnus. Manau pirksiu ir vėl, nes Tropic linijos kvapas tai kažkas TOKIO
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 18:14)
po tavo krepselio, drasiai galesiu ir savo ryt ikelti
kas ten per kauke su arganu? kaip patinka?
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 20, 18:14)
patinka Dr. H. roziu kremas? ricina naudoji kaukems?