Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Atėnė @ 2009 03 20, 15:36)
Patarkite, kaip atnaujinti Hauschkos tušą? Turiu Volume antracidų spalvos tušą jau daugiau nei pusmetis, gal reiktų išmest, bet kad jo ten dar daug likę, kaip suprantu. Tik jis toooks tirštas paliko, kad tepasi kaip kremas, blakstienos sulimpa gabalais, ir jų negaliu iššukuoti 4u.gif. Kažkaip šildyti jį reikia ar ką?

Is tuso dregme nugaravo, tai tu pabandyk ja atstatyt su akiu lasais ar dar kokiu skysciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 03:41)
dėl polinkio medituoti ir atsisakiau vaško tongue.gif Manau, kad ne, ypač jei bus tinkamai padrėkinama, pamaitinama

as galvojau bus baisiau doh.gif bet istveriau, baisiausia ta akimirka, kol ruosiesi plest biggrin.gif
Gal kas esat bande logonos tropic kuno sveitikli? rolleyes.gif visai noreciau rolleyes.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 12:10)
O man dar idomu, tos, kurios skutates kojas, kaip tai darote? na, visgi ne ant sausu koju

na as kaip ir dauguma, su muilu rolleyes.gif Bandziau su spec putom, bet tik dar labiau issausino blink.gif
QUOTE(Tarela @ 2009 03 20, 14:23)
Žinau kam skirti plaukų balzamai ir kam šampūnai  Labai noriu, kad kas parekomenduotų šampūną sausiems, pažeistiems plaukams  Tik tiek 

as rekomenduoju logonos sampuna su ginkmedziu mirksiukas.gif ir kauke arba balzama po jo mirksiukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 15:34)
pamenu, kad buvo tokia diskusija wink.gif Irgi neišliko atmintyje, kas ten blogo, bet patirtas faktas, kad mano oda į tas juosteles reaguoja siaubingai smile.gif Viena draugių kažkada vos kojas nuramino po tokių peiliukų - išbėre siaubingai, dabar irgi renkasi paprastus, nealergizuojančius
aš net neturiu kažko specialiai šitam reikalui - kuo prausiuosi, tą ir panaudoju  4u.gif

hm..gal mano taip kojos atrodo, nes nuolat naudojau skustuvus su juostelem g.gif

O kas keik laiko jus skutates, kas antra diena? rolleyes.gif Kuom patepat? Man nepatinka ilgai uzsibut vonioj, nes oda issauseja doh.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 20, 15:36)
Bet kas sueitų, kas putoja be SLS

nebutinai putojantis smile.gif Mano muilas neputoja tongue.gif

QUOTE(Atėnė @ 2009 03 20, 15:36)
Patarkite, kaip atnaujinti Hauschkos tušą? Turiu Volume antracidų spalvos tušą jau daugiau nei pusmetis, gal reiktų išmest, bet kad jo ten dar daug likę, kaip suprantu. Tik jis toooks tirštas paliko, kad tepasi kaip kremas, blakstienos sulimpa gabalais, ir jų negaliu iššukuoti 4u.gif. Kažkaip šildyti jį reikia ar ką?

reikia imerkti i silta vandeni, jis pasidaro skystesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 14:44)
galima kyštelėti į karštą vandenį, nors man kyla klausimas, ar nuo tokių kaitrių procedūrų tušas nesusens greičiau smile.gif

O tas karštas vanduo tai kokio karštumo biggrin.gif . Ta prasme, užtenka po karštu vandeniū iš krano pakišti ar į verdantį iš arbatinio blush2.gif . Ir kaži čia vienalaikis suskystėjimo efektas ir visą laiką taip reikės daryti?

QUOTE(Dovish @ 2009 03 20, 14:45)
g.gif Man atvirkščiai būna - kai tušą ilgai naudoju jis pradeda kietėti, tada ir reikia jį, pavyzdžiui, tarp delnų pašildyti. Gal tavo atveju reikėtų pašaldyti biggrin.gif

Na taip, pas mane jis kietėja, tirštėja. Tokia košė sunkiai ant blakstienų tepasi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 20, 15:59)
O tas karštas vanduo tai kokio karštumo biggrin.gif . Ta prasme, užtenka po karštu vandeniū iš krano pakišti ar į verdantį iš arbatinio blush2.gif . Ir kaži čia vienalaikis suskystėjimo efektas ir visą laiką taip reikės daryti?

ne, po verdanciu nereik biggrin.gif as tiesiog uzkemsu kriaukle, pripilu karstoko vandens ir panardinu kokiai 3-5min. rolleyes.gif galima i puodeli su siltu vandeniu padet. Karts nuo karto reik taip padaryt... kai jau jauti, kad nemaloniai tepa.
Atsakyti
QUOTE(Ossja @ 2009 03 20, 14:49)
O kokiuose produktuose gal pameni mazdaug?  g.gif  Idomu, nes ne tik ta aliejuka is ten pirkau  unsure.gif

nepamenu, žinok - kadangi nieko ten nesiruošiau pirkti, iš lentynos paėmiau pirmą pasitaikiusį buteliuką smile.gif Tiek galiu pasakyti, kad pardavėjų kompetencija labai smarkiai abejoju, taip pat - gamintojo sąžiningumu sad.gif

QUOTE(baggio @ 2009 03 20, 14:53)
Is tuso dregme nugaravo, tai tu pabandyk ja atstatyt su akiu lasais ar dar kokiu skysciu g.gif

įdomus pasiūlymas bigsmile.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 20, 14:57)
hm..gal mano taip kojos atrodo, nes nuolat naudojau skustuvus su juostelem  g.gif 

reikia imerkti i silta vandeni, jis pasidaro skystesnis  smile.gif

geriau nenaudok wink.gif

o kiek ilgalaikiškas toks projektas?

QUOTE(Atėnė @ 2009 03 20, 14:59)
O tas karštas vanduo tai kokio karštumo biggrin.gif .

mano nuomone, krano užtektų biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 20, 14:57)
reikia imerkti i silta vandeni, jis pasidaro skystesnis  smile.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 20, 15:01)
ne, po verdanciu nereik  biggrin.gif  as tiesiog uzkemsu kriaukle, pripilu karstoko vandens ir panardinu kokiai 3-5min.  rolleyes.gif  galima i puodeli su siltu vandeniu padet. Karts nuo karto reik taip padaryt... kai jau jauti, kad nemaloniai tepa.

Na ačiū 4u.gif , bandysiu, nes vis tiek reikia jį arba mest lauk, arba kažką daryt.
Atsakyti

Mano mama spirito ar degtines įlašina vos vos...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 16:09)
geriau nenaudok wink.gif

o kiek ilgalaikiškas toks projektas?
mano nuomone, krano užtektų biggrin.gif

gal ir reiks paprasta pabandyt ax.gif

na, neilgalaikis g.gif man gal po savaites vel norisi ji pasildyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 20, 16:11)

mano mama irgi taip darydavo, bet as skaiciau, kad tai nelabai gerai, nes dar labiau dziovina ar kazkas panasaus g.gif
Atsakyti
tuomet akių lašai būtų įdomi išeitis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 20, 15:11)

Nei spirito, nei degtinės prie akių nesinori schmoll.gif
Atsakyti
mergaites, su jusu rasymo tempais as jau nebespeju unsure.gif viena diena ateinu, nauja tema, o kita diena uzejus matau, kad tema uzdaryta ir puse kitos prirasyta doh.gif anksciau dar perskaitydavau, o dabar jau kokia 3 tema net neskaityta unsure.gif atsilikau kazkaip jau nuo jusu unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 20, 16:27)
Nei spirito, nei degtinės prie akių nesinori schmoll.gif

as esu taip bandzius, tai ko gero nuo to, akys asarodavo... rolleyes.gif bet gal ir nuo tuso, nes ne visi tinka rolleyes.gif

jau svajoju apie hauschkos volume biggrin.gif
Atsakyti