Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 12:10)
O man dar idomu, tos, kurios skutates kojas, kaip tai darote? na, visgi ne ant sausu koju rolleyes.gif

o as neseniai atradau Fresh line skutimosi alieju. Labai superinis dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ossja @ 2009 03 20, 13:04)
o as neseniai atradau Fresh line skutimosi alieju.

gal galėtum pilną jo sudėtį nurašyti? smile.gif Nes kiek mačiau, nėra jų kosmetika natūrali wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 20, 12:01)
tai kad tam skirti buna plauku balzamai, o ne sampunai.. man labiausiai patike plauku balzamai Sante briliant Care (jis toks riebesnis, pamaitina ir padrekina plauka) ir BEMA plauku balzamas (lengvutis, drekina neblogai, plaukai po jo purus)

Ačiū biggrin.gif
biggrin.gif Žinau kam skirti plaukų balzamai ir kam šampūnai biggrin.gif Labai noriu, kad kas parekomenduotų šampūną sausiems, pažeistiems plaukams biggrin.gif Tik tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 14:14)
gal galėtum pilną jo sudėtį nurašyti? smile.gif Nes kiek mačiau, nėra jų kosmetika natūrali wink.gif

dabar esu ne namie ,o darbe tai sudeties netrasysiu, pamenu, kad yra saulegrazu aliejus, agurkliu aliejus ir atrodo lyg ramuneles...
Bet tai gi nera jame jokiu parabenu, natrio laurilo sulfato... Tai del to ir pirkau kad nera situ visu sintetiku jame unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 13:51)
gal todėl, kad naudoju pačius paprasčiausius peiliukus, be jokių drėkinančių juostelių (labai didelė nuo jų alergija man smile.gif ), todėl vandens tikrai neužtenka - galiu susibraižyti ar įsipjauti smile.gif

ne veltui matyt alergija - į jas įeina man rodos kažkas itin nenatūralaus (bet kas aišku, aš sklerotikė nepamenu). Tik žinau, kad kraupstu perskaičius, kad tokia maža juostytė turi tiek blogio biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz atsakymus 4u.gif
klausinejuos, nes dar turiu uzsilikusias skutimosi putas kazkokias, manau butu pats laikas keisti rolleyes.gif jauciu kokia ir alterros duske tam reikalui sueitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ossja @ 2009 03 20, 13:25)
Bet tai gi nera jame jokiu parabenu, natrio laurilo sulfato...

kai grįši namo, nurašyk, panagrinėsim smile.gif Šiaip aliejuje SLS ir neturėtų būti biggrin.gif Juk čia aliejus, o ne putoti turinti priemonė. Gali būti silikono, todėl ir įdomu wink.gif Pati varčiau kelis produktus ir būtent silikonų užtikau smile.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 20, 13:32)
ne veltui matyt alergija - į jas įeina man rodos kažkas itin nenatūralaus (bet  kas aišku, aš sklerotikė nepamenu). Tik žinau, kad kraupstu perskaičius, kad tokia maža juostytė turi tiek blogio  biggrin.gif

pamenu, kad buvo tokia diskusija wink.gif Irgi neišliko atmintyje, kas ten blogo, bet patirtas faktas, kad mano oda į tas juosteles reaguoja siaubingai smile.gif Viena draugių kažkada vos kojas nuramino po tokių peiliukų - išbėre siaubingai, dabar irgi renkasi paprastus, nealergizuojančius smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 13:55)
klausinejuos, nes dar turiu uzsilikusias skutimosi putas kazkokias, manau butu pats laikas keisti rolleyes.gif

aš net neturiu kažko specialiai šitam reikalui - kuo prausiuosi, tą ir panaudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 20, 13:32)
ne veltui matyt alergija - į jas įeina man rodos kažkas itin nenatūralaus (bet  kas aišku, aš sklerotikė nepamenu). Tik žinau, kad kraupstu perskaičius, kad tokia maža juostytė turi tiek blogio  biggrin.gif

PEG'AS doh.gif 4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 13:55)

klausinejuos, nes dar turiu uzsilikusias skutimosi putas kazkokias, manau butu pats laikas keisti rolleyes.gif jauciu kokia ir alterros duske tam reikalui sueitu g.gif

Bet kas sueitų, kas putoja be SLS biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Patarkite, kaip atnaujinti Hauschkos tušą? Turiu Volume antracidų spalvos tušą jau daugiau nei pusmetis, gal reiktų išmest, bet kad jo ten dar daug likę, kaip suprantu. Tik jis toooks tirštas paliko, kad tepasi kaip kremas, blakstienos sulimpa gabalais, ir jų negaliu iššukuoti 4u.gif. Kažkaip šildyti jį reikia ar ką?
Atsakyti
galima kyštelėti į karštą vandenį, nors man kyla klausimas, ar nuo tokių kaitrių procedūrų tušas nesusens greičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 20, 14:36)
Patarkite, kaip atnaujinti Hauschkos tušą? Turiu Volume antracidų spalvos tušą jau daugiau nei pusmetis, gal reiktų išmest, bet kad jo ten dar daug likę, kaip suprantu. Tik jis toooks tirštas paliko, kad tepasi kaip kremas, blakstienos sulimpa gabalais, ir jų negaliu iššukuoti 4u.gif. Kažkaip šildyti jį reikia ar ką?

g.gif Man atvirkščiai būna - kai tušą ilgai naudoju jis pradeda kietėti, tada ir reikia jį, pavyzdžiui, tarp delnų pašildyti. Gal tavo atveju reikėtų pašaldyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 15:34)
Pati varčiau kelis produktus ir būtent silikonų užtikau smile.gif

O kokiuose produktuose gal pameni mazdaug? g.gif Idomu, nes ne tik ta aliejuka is ten pirkau unsure.gif
Atsakyti