Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Neradau jusu temos skelbimu lentoj, tai paklausiu cia: ieskau alieju misinio riebiai (gal normaliai) odai ir neroli hidrolato pabandymui. Galiu pirkti, galiu keisti i kazka ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 03 20, 10:14)
Ačiū už patarimą dėl aliejuko. Tik va šampūną kokį reiktų naudot, kad padrėkintų suglotnintų išsausėjusius plaukus, nes kiek supratau UT šampūniukas su ruduoju cukrumi kaip tik gerai nuriebina plauką t.y. pasausina kažkiek. Ar taip supratau?  smile.gif

tai kad tam skirti buna plauku balzamai, o ne sampunai.. man labiausiai patike plauku balzamai Sante briliant Care (jis toks riebesnis, pamaitina ir padrekina plauka) ir BEMA plauku balzamas (lengvutis, drekina neblogai, plaukai po jo purus)
Atsakyti
O man dar idomu, tos, kurios skutates kojas, kaip tai darote? na, visgi ne ant sausu koju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 12:10)
O man dar idomu, tos, kurios skutates kojas, kaip tai darote? na, visgi ne ant sausu koju rolleyes.gif

as pradejau naudot muila blush2.gif
Atsakyti
Skutimui aš visada naudoju muilą, niekada sausai nevarau...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 12:10)

QUOTE(agnuta @ 2009 03 20, 12:25)
as pradejau naudot muila blush2.gif

as irgi muila naudoju drinks_cheers.gif arba duso zele.. na zodziu ka turiu ta ir naudoju biggrin.gif
Atsakyti
As tai su epiliatorium salinu plaukus,o jei tingiu ir naudojuosi peiliuku-tai kaip ir visos-arba duso zele arba muila 4u.gif
Mergaites,ar nesigundet Yves Rocher ekologiskaja linija g.gif Ziurejau nete-turi ne mazai produktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 11:10)

tikrai ne blink.gif Aš ant muilo, kažkaip muilą labiau pradėjau vertinti nei želę smile.gif

QUOTE(Ajile @ 2009 03 20, 11:57)
Mergaites,ar nesigundet Yves Rocher ekologiskaja linija  g.gif Ziurejau nete-turi ne mazai produktu  ax.gif

nea wink.gif Man kažkaip sunku patikėti, kad sintetikos gamintoja kokybiškai persiorientavo į natūralumą biggrin.gif Be to, yra daugiau kitų firmų gaminių, kuriuos galbūt norėčiau kažkada išbandyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 13:14)
Be to, yra daugiau kitų firmų gaminių, kuriuos galbūt norėčiau kažkada išbandyti wink.gif

pasidomausiu, kokiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 20, 11:10)

Kaip ir dauguma, tam reikalui naudoju muilą, dušo kremą mirksiukas.gif

Išbandžiau UT šampūną su rožėmis - patiko. Gerai putoja, puikiai išplovė aliejinę kaukę, plaukai švelnūs ir (tfiu tfiu tfiu) nei kiek neišsausino galvos odos thumbup.gif

YR jau senokai, berods dar vasarą, reklamavo savo natūralią seriją, bet manęs irgi netraukia bandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 13:14)
tikrai ne  blink.gif Aš ant muilo, kažkaip muilą labiau pradėjau vertinti nei želę smile.gif
nea wink.gif

kodėl tikrai ne? biggrin.gif aš pvz. sušlapinu kojas ir pirmyn su skustuku rolleyes.gif šiaip jei kartais labai prireikia tam yra vyro sante skutimosi putos ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 20 kovo 2009 - 12:44
QUOTE(agnuta @ 2009 03 20, 12:26)
pasidomausiu, kokiu? ax.gif

Lavera - užsisakiau pienelį makiažui valyti, priemonę plaukams smile.gif Kai pasidžiaugsiu baklažaniniu Hauschkos tušu, kuris parkeliaus, gal surizikuosiu paimti Suki. Šiaip tai matyt užaugau jau iki KN, kad iš ten domina kremai įvairiausi, sviestai ir pan. biggrin.gif

dar yra Nimfali asortimente kai kas - šampūnai, muilo pasta (kai pinigų bus daugiau) smile.gif

Yves Rocher kol kas vietos nerandu smile.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 20, 12:31)
YR jau senokai, berods dar vasarą, reklamavo savo natūralią seriją, bet manęs irgi netraukia bandyti ax.gif

CUP'e kiek teko pro šalį praeiti, tai net ir parduotuvės jų nebematau, gal užsidarė? g.gif

bet kaip ramu - eini ir nesinori net užeiti, nes neturi ko ten ieškoti. Tas pats is su TBS - gimtadieninę "dovaną" matyt teks sesei perleisti, gal ko norės biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 20, 12:44)
kodėl tikrai ne? 

gal todėl, kad naudoju pačius paprasčiausius peiliukus, be jokių drėkinančių juostelių (labai didelė nuo jų alergija man smile.gif ), todėl vandens tikrai neužtenka - galiu susibraižyti ar įsipjauti smile.gif
Atsakyti