Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kryyste @ 2009 03 19, 21:03)
O ką jūs darot su stikliniais buteliukais, kurie lieka pvz. nuo kokoso aliejaus ir pan? Gal galima juos į KN nusinešti? Na kad į savo tarą įdėtų?

as tai panaudoju savos gamybos dalykeliams - pvz kuno sveitikliui, kremams, alieju misinukams ir t.t. na kartais tikrai prireikia tusciu indeliu ir buteliuku..
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 19:45)
eteriniai tai -jei nuolat -kas 2-3 menesius keisti rekomenduoja, jei retai naudojama -tai galima ir ilgiau. Aliejai augaliniai -kol odai tinka ir patinka, bet as kazkur skaiciau, kad kas 3 menesius patartina keisti  g.gif

man siuo metu stebuklinga priemone yra kameliju aliejus (kol kas isbandzius tik ta primaveros)- saknys ilgiau nesiriebaluoja, o gerai aliejus isplauna UT sampunas su ruduoju cukrumi  ax.gif

labai aciu uz patarimus 4u.gif o kur perkat kameliju alieju?

QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 20:40)
keista, jei būtų įvykę kitaip  doh.gif

tai kad tik kelios buvo kurios zinojo, kitos net ir dazesi su tuo 'moliu' doh.gif bandziau suprast kam tas molis, turbut ne man, blondinei suprast g.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 19, 20:53)
Aš kaip tik ieškojimuose. Visai tiko ir patiko plaukams LOGONA vaikiškas ir ar tais tamsiems, ar tais dažantis šampūnai. Bet prie jų būtina kondicionierius tai SANTE briliant care visus anu minusus ištaiso  thumbup.gif 
Dabar turiu SANTE rožių šampūną, Druide balance ir druide su moliu. Bandysiu juos prisijaukinti, bet kol kas nelabai sekasi  unsure.gif

mano sviesinti plaukai, del to noreciau atrast kad gerai drekintu ir jokiu budu nesuveltu plauku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 19 kovo 2009 - 20:57
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 19, 20:24)
nu va- man lygiai tas pat- nebesuprantu kodel jis man nebepadeda doh.gif aciu mirksiukas.gif

o as toliau su klausimukais ax.gif kol susirinksiu visas priemones ax.gif akiu makiazui valyti labiau tiktu abrikosu kauliuku ar persiku kauliuku aliejus? nes forume radau skirtingas nuomones... is esmes jie turbut panasus, bet kuris labiau pamaitina, nuo rauksleliu apsaugo? blush2.gif

geras, as visada maniau, kad yra tik abrikosu kauliuku aliejukas.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 20:56)
as tai panaudoju savos gamybos dalykeliams - pvz kuno sveitikliui, kremams, alieju misinukams ir t.t. na kartais tikrai prireikia tusciu indeliu ir buteliuku..

as irgi drinks_cheers.gif visada man kam nors prireikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 19 kovo 2009 - 20:57
QUOTE(Dovish @ 2009 03 19, 00:20)
Na, ir pačiam vaške kartais būna visokio plauko ingridientų. Beto, jeigu kapiliarai arti odo, nepatartina, nes tik dar labiau išryškės 4u.gif

o as galvojau, pagaliau atradau geresni depiliacijos buda doh.gif Nes skustis tikra kancia doh.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 00:20)
sveikos odos taip paprastai su vaško juostele nenuplėši smile.gif Nebent kokia negyva atšokusi ląstelė prikibs smile.gif

aišku, tam negalima medituoti ilgiausiai, užsiklijavus vašką biggrin.gif

lotuliukas.gif pirma karta gerokai pameditavau, kol sukaupiau drasos ja nuplesti lotuliukas.gif
Man tai vis absurdiski klausimai kyla lotuliukas.gif blush2.gif oda nesuglebs, kai bus nuolat plesoma? blush2.gif lotuliukas.gif

man irgi plaukus velia. Ir dar kaip suvelia  lotuliukas.gif Kai rankšluostį nusiėmiau tai net draugas išsigando  lotuliukas.gif

O šiandien vos barti negavau  smile.gif padėjau Lavera dušo žele, bet draugo tai neįspėjau, kad ji neputoja  lotuliukas.gif parėjo iš vonios žmogus nieko neupratęs, sako jaučiu sugedo ar ką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai nuliūdinau, sakau nuo šiol kitokios ir negausi  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 17:45)
o is kietu alieju nieko nedejai  g.gif Pati esu dariusi pagal visus 3 KN receptus tos prabangios linijos su vasku -tai visi gavosi kuo puikiausiai  g.gif
Kiek pamenu -tai aliejus reikia pasildyti iki 65, tada iki tokios pat - pasildyti hidrolata -tada atsargiai maisant pilti hidolata ir viskas labai graziai susimaiso, tada EA, tada konservantai

is kietu dejau emu ir neem'a. nu jie ne is tu tikrai kietuju, panasaus kietumo kaip kokoso aliejus. manai del to galejo nesigaut?
viska kaitinau iki 60 laipsniu. ir dejau ta pacia eiles tvarka, kaip parasei.

tik va as tikrai per greit visa vandeni supyliau i alieju. gal tai ir buvo blogai.
gal reik vistik dar karta bandyt ir ranka ilgai maisyt smile.gif ot issukis man dabar tas biciu vaskas doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 19, 23:31)
is kietu dejau emu ir neem'a. nu jie ne is tu tikrai kietuju, panasaus kietumo kaip kokoso aliejus. manai del to galejo nesigaut?
viska kaitinau iki 60 laipsniu. ir dejau ta pacia eiles tvarka, kaip parasei.
tik va as tikrai per greit visa vandeni supyliau i alieju. gal tai ir buvo blogai.
gal reik vistik dar karta bandyt ir ranka ilgai maisyt smile.gif ot issukis man dabar tas biciu vaskas  doh.gif  smile.gif

matai, KN jie juos ten atidirbineja bandydamos ivairius aliejus ir ju proporcijas.
Kiek teko matyti, tai toms, kurios staiga sliuksteldavo hidrolata nelabai kas ten gero gaudavosi, berods tada jos statydavo inda ir sildydavo, kad viskas aptirptu ir tada vel viska "plakdavo" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 19, 20:56)
tai kad tik kelios buvo kurios zinojo, kitos net ir dazesi su tuo 'moliu'  doh.gif 

man anksčiau susidarė įspūdis, kad ten apskritai be konfliktų sunkiai apsieinama....

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 19, 23:06)
pirma karta gerokai pameditavau, kol sukaupiau drasos ja nuplesti  lotuliukas.gif 
Man tai vis absurdiski klausimai kyla  lotuliukas.gif  blush2.gif  oda nesuglebs, kai bus nuolat plesoma?  blush2.gif  lotuliukas.gif

dėl polinkio medituoti ir atsisakiau vaško tongue.gif Manau, kad ne, ypač jei bus tinkamai padrėkinama, pamaitinama 4u.gif
Atsakyti
Seniai buvau neėmusi vaško juostelių, tai vakar irgi meditavau doh.gif

Sante rožių šampūnas (velvet rose lyg ir vadinasi) visai nenoriai išplauna aliejus...
Vaikščiot dabar teks su riebaluotais galais ir grifka... Grifką tai šian išsiplausiu dar, bet galai maitinsis riebalais dar pora dienu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 20 kovo 2009 - 08:18
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 19:45)
man siuo metu stebuklinga priemone yra kameliju aliejus (kol kas isbandzius tik ta primaveros)- saknys ilgiau nesiriebaluoja, o gerai aliejus isplauna UT sampunas su ruduoju cukrumi  ax.gif

Ačiū už patarimą dėl aliejuko. Tik va šampūną kokį reiktų naudot, kad padrėkintų suglotnintų išsausėjusius plaukus, nes kiek supratau UT šampūniukas su ruduoju cukrumi kaip tik gerai nuriebina plauką t.y. pasausina kažkiek. Ar taip supratau? smile.gif
Atsakyti
O ką jūs darot su stikliniais buteliukais, kurie lieka pvz. nuo kokoso aliejaus ir pan? Gal galima juos į KN nusinešti? Na kad į savo tarą įdėtų?

i gamybos vakarelius netgi pacios darbuotojos rekomenduoja atsinesti savo turimus indelius ir tuomet isminusuoja indelio kaina. draugei reikejo 25g sviestmedzio aliejaus, bet KN siuo metu tokiu kiekiu neprekiauja, tai ji buvo atsinesusi savo indeli ir jai pasvere ax.gif bet cia tas buvo po gamybinio vakarelio, tai nezinau ar siaip svertu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 20, 03:41)
man anksčiau susidarė įspūdis, kad ten apskritai be konfliktų sunkiai apsieinama....

taigi turgus ko noret tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 20, 08:17)
Seniai buvau neėmusi vaško juostelių, tai vakar irgi meditavau  doh.gif 

Sante rožių šampūnas (velvet rose lyg ir vadinasi) visai nenoriai išplauna aliejus...

hihihi.gif

dar jis tokią morkinę spalvą turi smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 20, 09:15)
i gamybos vakarelius netgi pacios darbuotojos rekomenduoja atsinesti savo turimus indelius ir tuomet isminusuoja indelio kaina.

nuostabu, taip ir darysiu 4u.gif
Atsakyti