QUOTE(agnuta @ 2009 03 19, 15:26)
as taip ir netraktavau. tiesiog buvai rasiusi, kad tokie augaliniai aliejai yra tinkami anticeliulitiniam misiniui.
na tikrai niekada neakcentavau, kad sie aliejai yra kuo nors ypatingi -tiesiog paklause kokia mano aliejuko sudetis ir as parasiau sudeti kuria pati naudojau
Sorry, jei pasirode kitaip
QUOTE(ragana @ 2009 03 19, 15:43)
Aš manau, kad ir koks būtų anticeliulitinis aliejus ar kremas, svarbiausia yra geras jo įtrynimas į odą ir masažas. Vien užtepimas ant odos gero efekto neduos. O užtepus ir gerai pamasažavus problemines vietas, poveikį turėtų bet koks aliejus, ypač su stangrinantį efektą turinčiu EA (pvz. greipfrutų plius rozmarinų)
kadangi esu daug ivairiu misiniu isbandzius -tai galiu pasakyti, kad pats efektyviausias iki siol bandytas buvo su pankolio, kadagio ir apelsinu EA -
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 19, 15:44)
o gal abu esi bandziusi?kuri tu rinktumeisi?
ne, kajaputo vis dar nenusiperkau, bet planuoju, nes reiks teciui daryti kremuka nuo sanariu skausmo -tai vis kaupiu sarasiuka
QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 16:00)
o is ko (kokius aliejus naudosi) darysi parfumerini kuno sviesta?
reiktu imti kokius "bekvapius" maximaliai - sviestmedi, mango, jojobos, gal kokio kokosu maziau kvapnaus. Kombo su kvapu, kakavos su kvapu
. ZIuresiu pagal konsistencija ko ten dar is skystu butu galima pilti
. Is EA butu vanile, roze,ylan, bosvelija, pelargonija ir santalas
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 19, 16:34)
merginos galit man paaiskint? sako kad ilgai negalima vieno aliejaus naudot, reikia ji pakeist kitu po kazkurio laiko, tai tiesa? jei taip tai kas kiek laiko reikia keist?
eteriniai tai -jei nuolat -kas 2-3 menesius keisti rekomenduoja, jei retai naudojama -tai galima ir ilgiau. Aliejai augaliniai -kol odai tinka ir patinka, bet as kazkur skaiciau, kad kas 3 menesius patartina keisti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 19, 16:47)
zinau. tai jau stengiaus tiksliai pasvert. bet gal pats receptas nelabai tikslus (remiausi KN receptu, tik naudojau kitus aliejus).
o is kietu alieju nieko nedejai
Pati esu dariusi pagal visus 3 KN receptus tos prabangios linijos su vasku -tai visi gavosi kuo puikiausiai
Kiek pamenu -tai aliejus reikia pasildyti iki 65, tada iki tokios pat - pasildyti hidrolata -tada atsargiai maisant pilti hidolata ir viskas labai graziai susimaiso, tada EA, tada konservantai
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 19, 17:54)
dar klausimas, baigineju savo sampuna ir ji noreciau pasikeist i naturalu
pas mane plaukai sviesinti, sausi, tik prie saknu riebus, gal kuri turit panasius ir ka perkat
man siuo metu stebuklinga priemone yra kameliju aliejus (kol kas isbandzius tik ta primaveros)- saknys ilgiau nesiriebaluoja, o gerai aliejus isplauna UT sampunas su ruduoju cukrumi
QUOTE(gizma @ 2009 03 19, 18:18)
Sorry, bet tu mane prajuokinai. Mes niekada neverdam visu avizu, o tik pacius grudus (ar kaip cia tiksliau issireiksti).
aa, mano sesuo tai viska maldavo ir grudus ir pacius "kotelius" grazius atrinkus