Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 18:29)
ant eteriniu esu macius parasyta kad nenaudoti vieno EA nuolatos ilgiau nei 2-3men jei gerai pamenu. Is asmeniniu pastebejimu arbatmedis seniau liuksiskai nugydydavo visus spuogelius demeles tik padziusta nusilupa ir grazu o paskutiniu metu tepu ir tepu jokio efekto, tai emiau levandu tepti ir matau kad geriau gyja, arbatmedi as labai ilgai naudojau nors ir ne kasdien

aisku aciukas 4u.gif

dar klausimas, baigineju savo sampuna ir ji noreciau pasikeist i naturalu ax.gif pas mane plaukai sviesinti, sausi, tik prie saknu riebus, gal kuri turit panasius ir ka perkat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 19, 18:54)
aisku aciukas  4u.gif

dar klausimas, baigineju savo sampuna ir ji noreciau pasikeist i naturalu  ax.gif  pas mane plaukai sviesinti, sausi, tik prie saknu riebus, gal kuri turit panasius ir ka perkat  ax.gif

Va, aš su tuo pačiu klausimu ir ta pačia problema. Jungiuosi kartu laukti atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 15:12)
o kaip tu kuos i puoda tada sukisi  g.gif - juk jie ilgi 

lotuliukas.gif Sorry, bet tu mane prajuokinai. Mes niekada neverdam visu avizu, o tik pacius grudus (ar kaip cia tiksliau issireiksti). Mano tevai jas vistom augina, tai tuos pacius as ir verdu (tik praplaunu vandeniu). Bet kad virtu avizu nuovira is stiebu - tkrai nesu girdejus.
Gal ir galima malti pacius avizu grudus, tik nematau prasmes - jos isvirusios tampa minkstos, pats tirpalas grazios gelsvos spalvos. Ir taip lengviau nukosti. Na, mes tai taip darom. Gal kiti turi savu receptu.
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 17:29)
gyvuliu turgu turbut zinau tik kaune aleksote lotuliukas.gif
tai as gyvenu Vilniuj, bet ir pati i Kauna vazineju retkarciais, jau kaip butu faina tu avizu gauti, galvociau kaip atsidekoti ax.gif

Na, tada sutarta. Kai brolis vaziuos i kaima, pasakysiu jam, kad paimtu avizu. Ir tada tau i az parasysiu jo telefona. Jis prie BIG gyvena.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 03 19, 19:18)
Na, tada sutarta. Kai brolis vaziuos i kaima, pasakysiu jam, kad paimtu avizu. Ir tada tau i az parasysiu jo telefona. Jis prie BIG gyvena.

nu jau kaip smagu biggrin.gif man daug nereikia, aciu aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 03 19, 12:44)
Aš rankomis didžiumą vandens nuo savęs nubraukiu, rankšluosčiu apvynioju galvą ir tepuosi ant ganėtinai šlapios odos aliejų. Iš pradžių, galvojau, kad nesąmonė gausis, bet tai tikrai veikia. Oda tokia gaivi išleika visą dieną. O aš sausiaodė, anksčiau, ypač šaltuoju sezonu, jokie kūno kremai nepadėdavo, kasydavausi iki negalėjimo.

as si ryta su veidu taip dariau, tai net lengviau ir geriau aliejukas pasiskirste, reikes ir su kuno oda pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 19, 15:26)
as taip ir netraktavau. tiesiog buvai rasiusi, kad tokie augaliniai aliejai yra tinkami anticeliulitiniam misiniui.

na tikrai niekada neakcentavau, kad sie aliejai yra kuo nors ypatingi -tiesiog paklause kokia mano aliejuko sudetis ir as parasiau sudeti kuria pati naudojau ax.gif Sorry, jei pasirode kitaip blush2.gif

QUOTE(ragana @ 2009 03 19, 15:43)
Aš manau, kad ir koks būtų anticeliulitinis aliejus ar kremas, svarbiausia yra geras jo įtrynimas į odą ir masažas. Vien užtepimas ant odos gero efekto neduos. O užtepus ir gerai pamasažavus problemines vietas, poveikį turėtų bet koks aliejus, ypač su stangrinantį efektą turinčiu EA (pvz. greipfrutų plius rozmarinų)

kadangi esu daug ivairiu misiniu isbandzius -tai galiu pasakyti, kad pats efektyviausias iki siol bandytas buvo su pankolio, kadagio ir apelsinu EA - thumbup.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 19, 15:44)
o gal abu esi bandziusi?kuri tu rinktumeisi? rolleyes.gif  4u.gif

ne, kajaputo vis dar nenusiperkau, bet planuoju, nes reiks teciui daryti kremuka nuo sanariu skausmo -tai vis kaupiu sarasiuka ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 16:00)
o is ko (kokius aliejus naudosi) darysi parfumerini kuno sviesta?

reiktu imti kokius "bekvapius" maximaliai - sviestmedi, mango, jojobos, gal kokio kokosu maziau kvapnaus. Kombo su kvapu, kakavos su kvapu g.gif. ZIuresiu pagal konsistencija ko ten dar is skystu butu galima pilti ax.gif. Is EA butu vanile, roze,ylan, bosvelija, pelargonija ir santalas

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 19, 16:34)
merginos galit man paaiskint? sako kad ilgai negalima vieno aliejaus naudot, reikia ji pakeist kitu po kazkurio laiko, tai tiesa? jei taip tai kas kiek laiko reikia keist?  ax.gif

eteriniai tai -jei nuolat -kas 2-3 menesius keisti rekomenduoja, jei retai naudojama -tai galima ir ilgiau. Aliejai augaliniai -kol odai tinka ir patinka, bet as kazkur skaiciau, kad kas 3 menesius patartina keisti g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 19, 16:47)
zinau. tai jau stengiaus tiksliai pasvert. bet gal pats receptas nelabai tikslus (remiausi KN receptu, tik naudojau kitus aliejus).

o is kietu alieju nieko nedejai g.gif Pati esu dariusi pagal visus 3 KN receptus tos prabangios linijos su vasku -tai visi gavosi kuo puikiausiai g.gif
Kiek pamenu -tai aliejus reikia pasildyti iki 65, tada iki tokios pat - pasildyti hidrolata -tada atsargiai maisant pilti hidolata ir viskas labai graziai susimaiso, tada EA, tada konservantai

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 19, 17:54)
dar klausimas, baigineju savo sampuna ir ji noreciau pasikeist i naturalu  ax.gif  pas mane plaukai sviesinti, sausi, tik prie saknu riebus, gal kuri turit panasius ir ka perkat  ax.gif

man siuo metu stebuklinga priemone yra kameliju aliejus (kol kas isbandzius tik ta primaveros)- saknys ilgiau nesiriebaluoja, o gerai aliejus isplauna UT sampunas su ruduoju cukrumi ax.gif

QUOTE(gizma @ 2009 03 19, 18:18)
lotuliukas.gif Sorry, bet tu mane prajuokinai. Mes niekada neverdam visu avizu, o tik pacius grudus (ar kaip cia tiksliau issireiksti).

aa, mano sesuo tai viska maldavo ir grudus ir pacius "kotelius" grazius atrinkus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 15:12)
dar kajaputo tiktu  ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 19, 15:42)
ir tau jis buvo veiksmingas, taip?  rolleyes.gif

taip - labai labai sparčiai užsitraukė, gal dviem naktim tepiau 4u.gif Tik kaip jau sakiau, benzoinas truputį pageltonina nagą, odelę šalia jo smile.gif

kiek supratau iš aiškinimų, kajaputas yra kiek švelnesnė arbatmedžio atmaina, jis švelnesnis, mažiau "ėdus". Esu nupirkusi jo mamai, bet dar nenuvežtas jai, tai ir neišbandytas sad.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 19, 16:34)
Trupuciuka ne i tema, bet pasiguosiu  doh.gif 

keista, jei būtų įvykę kitaip doh.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 19, 16:47)
dabar pasitepiau (atskirai vandeniu, atskirai kietaja kremo dalim  lotuliukas.gif ). visai geras jausmas  biggrin.gif

na super, neprarandi jausmo lotuliukas.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 18:45)
reiktu imti kokius "bekvapius" maximaliai - sviestmedi

man tai jis labai jaučiasi, bet čia gal nosies subtilybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 19, 17:54)
aisku aciukas  4u.gif

QUOTE(Tarela @ 2009 03 19, 18:16)
Va, aš su tuo pačiu klausimu ir ta pačia problema. Jungiuosi kartu laukti atsakymo  4u.gif

Aš kaip tik ieškojimuose. Visai tiko ir patiko plaukams LOGONA vaikiškas ir ar tais tamsiems, ar tais dažantis šampūnai. Bet prie jų būtina kondicionierius tai SANTE briliant care visus anu minusus ištaiso thumbup.gif
Dabar turiu SANTE rožių šampūną, Druide balance ir druide su moliu. Bandysiu juos prisijaukinti, bet kol kas nelabai sekasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 19, 02:05)
Kaip jus suspejat sekt sita tema??  doh.gif  biggrin.gif
Cia kazkuri klause (berods bryla) apie Sante sampunus. Turiu roziu...normalus sampunas, kazkiek suvelia plaukus, ne taip ziauriai kaip weleda, ale suvelia
O sakykit cia man vienai naturalus sampunai suvelia plaukus, to niekad nebudavo su sintetiniais sampunais  g.gif

Kur gaut jojobos aliejaus  ax.gif , kaunieciu klausiu, Sveikuose produktuose neturi.

man irgi plaukus velia. Ir dar kaip suvelia lotuliukas.gif Kai rankšluostį nusiėmiau tai net draugas išsigando lotuliukas.gif Užsisakiau Hauschka kondicionierių su Marshmalow, tai vis nesulaukiu verysad.gif ir kankinuosi. Vakar gavau Weleda šampūną su imbieru ir rozmarinu, tai eisiu bandyt.

O šiandien vos barti negavau smile.gif padėjau Lavera dušo žele, bet draugo tai neįspėjau, kad ji neputoja lotuliukas.gif parėjo iš vonios žmogus nieko neupratęs, sako jaučiu sugedo ar ką lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai nuliūdinau, sakau nuo šiol kitokios ir negausi biggrin.gif

O ką jūs darot su stikliniais buteliukais, kurie lieka pvz. nuo kokoso aliejaus ir pan? Gal galima juos į KN nusinešti? Na kad į savo tarą įdėtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 19 kovo 2009 - 20:05
merginos, ar įmanoma kuo nors/kaip nors atskiesti mišinį sausai odai iš KN? kokiu kitu baziniu aliejuku gal? unsure.gif
man veidui tapo per riebus, o sunaudojau labai mažai
ar tik kūnui sunaudot belieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 18:29)
ant eteriniu esu macius parasyta kad nenaudoti vieno EA nuolatos ilgiau nei 2-3men jei gerai pamenu. Is asmeniniu pastebejimu arbatmedis seniau liuksiskai nugydydavo visus spuogelius demeles tik padziusta nusilupa ir grazu o paskutiniu metu tepu ir tepu jokio efekto.

nu va- man lygiai tas pat- nebesuprantu kodel jis man nebepadeda doh.gif aciu mirksiukas.gif

o as toliau su klausimukais ax.gif kol susirinksiu visas priemones ax.gif akiu makiazui valyti labiau tiktu abrikosu kauliuku ar persiku kauliuku aliejus? nes forume radau skirtingas nuomones... is esmes jie turbut panasus, bet kuris labiau pamaitina, nuo rauksleliu apsaugo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 03 19, 20:03)
Tai nuliūdinau, sakau nuo šiol kitokios ir negausi  biggrin.gif

O ką jūs darot su stikliniais buteliukais, kurie lieka pvz. nuo kokoso aliejaus ir pan? Gal galima juos į KN nusinešti? Na kad į savo tarą įdėtų?

pripranta ir būna gerai drinks_cheers.gif Dabar kitokios net nebenori biggrin.gif

ir man tokia mintis buvo kilusi, nes ir pas mane tuščios taros užderėjo ax.gif Tik aš daugiau apie ten pasigaminamas priemones galvojau, nes kokį aliejų pašildo, atmatuoja, todėl kažin, ar sutiktų žaisti dar su atsineštu stikliniu indeliu g.gif

QUOTE(emmute @ 2009 03 19, 20:21)
merginos, ar įmanoma kuo nors/kaip nors atskiesti mišinį sausai odai iš KN? kokiu kitu baziniu aliejuku gal? unsure.gif

balsuočiau už simondsijas smile.gif
Atsakyti