QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 00:14)
man atrodo apie 80 lt (+- keli litai, bet cia jau lygtai su pritaikytom nuolaidom, nes kaip tik tuo metu jau kaledines buvo) pasidovanojau gimtadienio proga
Vis svarstau ar jo man reikia, nes galvoju darytis parfumerini kuno sviesta, tik reikia santalui pataupyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 19, 00:30)
bandziau gamint krema su biciu vasku. vel nepavyko temperaturas matavau, bet patingejau ir labai surumpinau procesa.. gal del to.. o gal siaip biciu vaskas man vis koja pakisa
o proporcijos labai tikslios? siaip temperatura nera lemiamas faktorius darant su vasku, o butent proporcijos
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 19, 00:47)
Vis pamirstu paklausti, katuti, ne tu gydeisi itrukimus pirstu? mano tecio pirstai buna ima ir suplysta, baisiai skaudziai, tai galvoju, kaip cia jam pagelbeti galeciau
dar kajaputo tiktu
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 19, 00:51)
dar patarkit, kiek reiketu ilasinti i skysta mula AE? kaip geriau ismaisyti (suplakant, ar su kokiu pagaliuku, ar dar kaip )? Aciu uz patarimus.
kokiu 10 %
QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 10:04)
kaip jus manot ar yra teisybes grudas tose teorijose kur pagal tai kur ant veido spuogai auga ir pan sprendzia kad kalta ta ar kita sveikatos problema? draugei kazkada po skruostikausliais dygdavo masiskai tai gydytoja sake kad skrandis kaltas (na cia toks universalus pasakymas)
o avizu dribsniai is parduotuves tinka?
o avizu dribsniai is parduotuves tinka?
Kinijoje tokius dalykus turi ismanyti ne tik medikai, bet ir kosmetologai, t.y. pagal isorinius plauku, odos, akiu ir pan. pozymius nustatyti, kurio organo veikla gali buti sutikusi. Pas mus viskas kiek kitaip - israsoma tepalu, o problema is esmes nera sprendziama
QUOTE(violence @ 2009 03 19, 11:38)
Šiandien kaip ir pagal grafiką dėtis kaukę veido, ar tai molio ar ricinos, dar nesugalvojau bet einu šiandien į pirtį, tai geriau kaukintis prieš pirtį? po pirties? ar išvis geriau nesidėt?
Tik po pirties
QUOTE(gizma @ 2009 03 19, 12:46)
as ju nemalu)
o kaip tu kuos i puoda tada sukisi - juk jie ilgi
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 19, 13:01)
O sakykit, kuris aliejus skaitosi toks labiau anticeliulitinis?
QUOTE(agnuta @ 2009 03 19, 13:36)
Kunigunda yra rasiusi, kad tinka sezamu arba maisyt makadamiju (30 proc) su sezamu (70).
Kunigunda niekada nera rasiusi, kad kuris nors augalinis aliejus turi savybiu naikinti celiulita, nes tokiu nera. Mango sviestas turi stangrinamuju savybiu, bet celiulito jis tikrai nepanaikint. As tiesiog tuos 2 aliejus panaudojau, nes ju turejau daugiausiai. Svarbiausia yra eteriniai, nes tik ju deka galima gauti norimu rezultatu - pankolis, kadagiai, rozmarinas, pelargonija, levanda, apelsinu, arbatmedis