Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 00:14)
man atrodo apie 80 lt (+- keli litai, bet cia jau lygtai su pritaikytom nuolaidom, nes kaip tik tuo metu jau kaledines buvo)  g.gif  pasidovanojau gimtadienio proga  ax.gif

Vis svarstau ar jo man reikia, nes galvoju darytis parfumerini kuno sviesta, tik reikia santalui pataupyti biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 19, 00:30)
4u.gif
bandziau gamint krema su biciu vasku. vel nepavyko  biggrin.gif temperaturas matavau, bet patingejau ir labai surumpinau procesa.. gal del to.. o gal siaip biciu vaskas man vis koja pakisa smile.gif

o proporcijos labai tikslios? siaip temperatura nera lemiamas faktorius darant su vasku, o butent proporcijos ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 19, 00:47)
Vis pamirstu paklausti, katuti, ne tu gydeisi itrukimus pirstu? g.gif mano tecio pirstai buna ima ir suplysta, baisiai skaudziai, tai galvoju, kaip cia jam pagelbeti galeciau g.gif

dar kajaputo tiktu ax.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 19, 00:51)
dar patarkit, kiek reiketu ilasinti i skysta mula AE? kaip geriau ismaisyti (suplakant, ar su kokiu pagaliuku, ar dar kaip  rolleyes.gif )? Aciu uz patarimus.

kokiu 10 %

QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 10:04)
kaip jus manot ar yra teisybes grudas tose teorijose kur pagal tai kur ant veido spuogai auga ir pan sprendzia kad kalta ta ar kita sveikatos problema? draugei kazkada po skruostikausliais dygdavo masiskai tai gydytoja sake kad skrandis kaltas (na cia toks universalus pasakymas)
o avizu dribsniai is parduotuves tinka?

Kinijoje tokius dalykus turi ismanyti ne tik medikai, bet ir kosmetologai, t.y. pagal isorinius plauku, odos, akiu ir pan. pozymius nustatyti, kurio organo veikla gali buti sutikusi. Pas mus viskas kiek kitaip - israsoma tepalu, o problema is esmes nera sprendziama

QUOTE(violence @ 2009 03 19, 11:38)
Šiandien kaip ir pagal grafiką  lotuliukas.gif  dėtis kaukę veido, ar tai molio ar ricinos, dar nesugalvojau smile.gif bet einu šiandien į pirtį, tai geriau kaukintis prieš pirtį? po pirties? ar išvis geriau nesidėt?  rolleyes.gif

Tik po pirties

QUOTE(gizma @ 2009 03 19, 12:46)
as ju nemalu)

o kaip tu kuos i puoda tada sukisi g.gif - juk jie ilgi

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 19, 13:01)
O sakykit, kuris aliejus skaitosi toks labiau anticeliulitinis? ax.gif  blush2.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 19, 13:36)
Kunigunda yra rasiusi, kad tinka sezamu arba maisyt makadamiju (30 proc) su sezamu (70).

Kunigunda niekada nera rasiusi, kad kuris nors augalinis aliejus turi savybiu naikinti celiulita, nes tokiu nera. Mango sviestas turi stangrinamuju savybiu, bet celiulito jis tikrai nepanaikint. As tiesiog tuos 2 aliejus panaudojau, nes ju turejau daugiausiai. Svarbiausia yra eteriniai, nes tik ju deka galima gauti norimu rezultatu - pankolis, kadagiai, rozmarinas, pelargonija, levanda, apelsinu, arbatmedis
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 03 19, 00:53)
Lauralep argano aliejų pirko Bitute32 ir Rasma, tai joms patiko. (merginos, paneikit arba patvirtinkit) ax.gif  Bet šiuo metu Nimfali jo nėra... išpirko. Bet turim Arganą Senteurs du Sud firmos.

Būtinai reiks įsigyti to aliejuko, nes kažkuri labai gyrė, kad raukšleles lygina smile.gif smile.gif

QUOTE(Vilmora @ 2009 03 19, 10:22)
Merginos koks aliejukas iš KN labiau tinka paakiams, kaklui: erškėtrožių ar avokadų? Kaškuri rašė kad pirko Kaune KN produkcijos, ar kainos tos pačios kaip KN puslapyje?  4u.gif

Aš susidariau įspūdį, kad argano aliejukas tam tinkamas.

Ir dar noriu paklaust kokį šampūną patartumėte labai labai nualintiems ir išsausėjusiems plaukams...Kitą savaitę būsiu Kaune, tai įsigysiu KN kokosų aliejaus ir juo darysiu kaukytes.

Man jūsų temos atradimas, ryju jas darbo metu ir po darbo, tiek naudingos informacijos vieno vietoj. Tik supratau, kad viską reikia žymėtis kažkur t.y. konspektuotis, nes kitaip greit pasimesti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 16:12)
Kunigunda niekada nera rasiusi, kad kuris nors augalinis aliejus turi savybiu naikinti celiulita, nes tokiu nera. Mango sviestas turi stangrinamuju savybiu, bet celiulito jis tikrai nepanaikint. As tiesiog tuos 2 aliejus panaudojau, nes ju turejau daugiausiai. Svarbiausia yra eteriniai, nes tik ju deka galima gauti norimu rezultatu - pankolis, kadagiai, rozmarinas, pelargonija, levanda, apelsinu, arbatmedis

as taip ir netraktavau. tiesiog buvai rasiusi, kad tokie augaliniai aliejai yra tinkami anticeliulitiniam misiniui.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 19, 12:31)
40 proc. tinktūros 5ml - 19 litų smile.gif Jei ką, į lūpų balzamus galėsi jį dėti wink.gif

ir tau jis buvo veiksmingas, taip? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš manau, kad ir koks būtų anticeliulitinis aliejus ar kremas, svarbiausia yra geras jo įtrynimas į odą ir masažas. Vien užtepimas ant odos gero efekto neduos. O užtepus ir gerai pamasažavus problemines vietas, poveikį turėtų bet koks aliejus, ypač su stangrinantį efektą turinčiu EA (pvz. greipfrutų plius rozmarinų)
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 15:12)
dar kajaputo tiktu  ax.gif

o gal abu esi bandziusi?kuri tu rinktumeisi? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 16:12)
Vis svarstau ar jo man reikia, nes galvoju darytis parfumerini kuno sviesta, tik reikia santalui pataupyti  biggrin.gif

mane uzbure kvapas kai pirma kart pauosciau biggrin.gif
dar visai patiko ir ramuneliu muilo pasta wub.gif na bet kada nors veliau prie progos isigysiu...

o is ko (kokius aliejus naudosi) darysi parfumerini kuno sviesta?
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 19, 10:58)
Naujojoj Barmunėj pirkau  4u.gif adresas čia   4u.gif

Bandysiu ieskot, cia kazkur kiemuose prie Naujalio muz.m.?? Gal kartais darbo laika isidemejot?
Atsakyti
Sveikutes, pagaliau pavyjau jus doh.gif dvi dienas be interneto pasedejau, o tiek priraset bigsmile.gif

QUOTE(Vilmora @ 2009 03 19, 10:22)
Merginos koks aliejukas iš KN labiau tinka paakiams, kaklui: erškėtrožių ar avokadų? Kaškuri rašė kad pirko Kaune KN produkcijos, ar kainos tos pačios kaip KN puslapyje?  4u.gif

as paakiams naudoju avokadu wub.gif

merginos galit man paaiskint? sako kad ilgai negalima vieno aliejaus naudot, reikia ji pakeist kitu po kazkurio laiko, tai tiesa? jei taip tai kas kiek laiko reikia keist? ax.gif

Trupuciuka ne i tema, bet pasiguosiu doh.gif kazkuri pasiulet savo egipto zeme pasiulyt isparduotuvej, nugi ka? nufotografavau, idejau, parasiau, kad siulytu kaina. Ja buvau ismetus netycia ant zemes, tai suskilus buvo, ir matesi,kad iki dugno - metalo yra nemazas sluoksnis (kadangi tik viena turejau, tai nelabai suprantau kaip ten kas). Temoj mane apsauke aferiste, kad prakisineju tuscias pudras blink.gif viena mergina parase, susitarem susitikt, apziurejom, tai tos pudros tikrai like buvo gal tik porai kartu, bet pabandymui uztenka, tai padovanojau biggrin.gif o pasirodo tas suskilimas buvo paparasciausias molis, o ne pudra jau blink.gif dar taip nemacius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 19, 12:01)
O sakykit, kuris aliejus skaitosi toks labiau anticeliulitinis? ax.gif  blush2.gif

as dabar kavos EA bandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 19, 14:12)
o proporcijos labai tikslios? siaip temperatura nera lemiamas faktorius darant su vasku, o butent proporcijos  ax.gif

zinau. tai jau stengiaus tiksliai pasvert. bet gal pats receptas nelabai tikslus (remiausi KN receptu, tik naudojau kitus aliejus).
siaip labai fainas kremukas butru gavesis.. (gaminau is morku fitolio, emu, nakvisos, neem alieju, frankincense, myrrh ir lavandos eteriniu..dar vit E su gr seklu ekstraktu dejau). dabar pasitepiau (atskirai vandeniu, atskirai kietaja kremo dalim lotuliukas.gif ). visai geras jausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 18, 23:01)
Kurį vakarą tik neprisėsk, tai po to vos ne visą dieną reikia skaityti  bigsmile.gif

Merginas pavasarį ant šnekų patraukė matyt lotuliukas.gif Nespėju ir aš skaityti, neduok Die kelias dienas neprisėdu doh.gif thumbup.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 03 18, 23:15)
deja, taip... sad.gif as varvinu seile i Gulab ir Champa. pirmasis man kaip tobuliausi kvepalai, o antrasis kvepia kaip indiska sventykla, kur imanoma pamirsti visus rupescius

Mano mėgstamiausi smilkalai vadinasi Nagchampa, gal panašus kvapas būtų bigsmile.gif Nes man tai nerealūsss thumbup.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 19, 00:36)
Kunigunda, laukiam krepšelio 4u.gif Summer-In-Paris irgi tongue.gif  4u.gif

Ai jo blush2.gif Užsimiršau visiškai. Pasistengsiu rytoj įkelti 4u.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 19, 13:23)
o koki pirkai?  biggrin.gif

Su citrinom ir nasturtom. Skirtas normaliems ir greitai susiriebaluojantiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 03 19, 16:00)
Na, avizas maisais parduoda gyvuliu turguose  lotuliukas.gif
O jei rimtai - jei gyveni vilniuj, galiu paprasyti brolio, kad kai vaziuos pas tevus, paimtu koki pora kg. Uzteks tau ilgam.

gyvuliu turgu turbut zinau tik kaune aleksote lotuliukas.gif
tai as gyvenu Vilniuj, bet ir pati i Kauna vazineju retkarciais, jau kaip butu faina tu avizu gauti, galvociau kaip atsidekoti ax.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 19, 17:34)
merginos galit man paaiskint? sako kad ilgai negalima vieno aliejaus naudot, reikia ji pakeist kitu po kazkurio laiko, tai tiesa? jei taip tai kas kiek laiko reikia keist?  ax.gif

ant eteriniu esu macius parasyta kad nenaudoti vieno EA nuolatos ilgiau nei 2-3men jei gerai pamenu. Is asmeniniu pastebejimu arbatmedis seniau liuksiskai nugydydavo visus spuogelius demeles tik padziusta nusilupa ir grazu o paskutiniu metu tepu ir tepu jokio efekto, tai emiau levandu tepti ir matau kad geriau gyja, arbatmedi as labai ilgai naudojau nors ir ne kasdien

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 19, 18:00)
Merginas pavasarį ant šnekų patraukė matyt lotuliukas.gif Nespėju ir aš skaityti, neduok Die kelias dienas neprisėdu doh.gif  thumbup.gif

o gal naturalisciu susidare didelis skaicius uztat ir "greiteja" tema bigsmile.gif
Atsakyti