Nors ir kaip liūdna, jungiuos ir aš į šią temą
Reikia patarimo ir skubiai. Atleiskit, gal kartosiuos, bet patarimo reikia skubiai ir nėr laiko senas žinutes skaityt. Kai su tuo nesusiduri, tai ir nesidomi...
Žodžiu, vyras ką tik savo mamą nuvežęs tyrimams sužinojo, kad gyvent jai liko... gal diena, gal 2, ... o gal puse metų Paskambino... Net nežinau, ką jam sakyt, kai sugrįš...
Patarkit...
Prašau...
QUOTE(pašnekutė @ 2009 03 25, 11:16)
Žodžiu, vyras ką tik savo mamą nuvežęs tyrimams sužinojo, kad gyvent jai liko... gal diena, gal 2, ... o gal puse metų Paskambino... Net nežinau, ką jam sakyt, kai sugrįš...
Sveika, Labai skirtingas laikotarpis... Diena ir pusė metų... Jau daug kartų rašyta, kad gydytojas - ne Dievas - jis negali pasakyti kiek kam liko. Ir neaišku iš parašymo, kas Jūsų vyro mamytei yra, kiek metų, ar buvo anksčiau gydyta, ar tai recidyvas ar pirmas kartas, kaip mamytė jaučiasi, kiek tvirta psichologiškai... Pažįstu šešiasdešimtmetį žmogų , kuriam buvo buvo pasakyta, kad bus ne daugiau nei puse metų, jokio gydymo net nebetaikė, (gydytojai atsisakė). Dar ir šiandien (po metų) važiuoja į medžioklę. Aišku, nesidrąsko, saugosi visko. Bet jis YRA .
Gal neverta taip iškart pulti į paniką, blaškytis, ar išsigandusiam laukti, kada jau čia ta mirtis ateis. Nes taip tikrai galima viską pagreitinti. (tfu,tfu,tfu...) Geriau žiūrėkite, ką galite padaryti, kad gyvenimas tęstųsi. Jei nėra jokio tradicinio gydymo - rinkitės alternatyvas. Ką tik sužinojus tokias naujienas bet kas pasimestų. Todėl laikykitės ir nepasiduokit. Stenkitės nusiraminti ir nuraminti ligoniuką. Stiprybės Jums. Ir dar pasakysiu, kad tikėjimas ir malda kartais daro stebūklus.
QUOTE(pašnekutė @ 2009 03 25, 09:16)
va, as irgi pirmiausia pagalvojau - jei jau tokie teiginiai, tai ta moteris rytoj tikrai nemirs...
puikiai prisimenu savo reakcija, koks sokas buvo isgirsti diagnoze ir kaip mintyse emiau skaiciuoti laika... sunku suvokti ir priimti minti, kad is tikruju esi mirtingas - sergi, ar esi sveikas, vis tiek galiausiai sulauksi pabaigos. bet pirmasis sokas praeina, ir vel gali buti savimi, tiesiog gyventi ir dziaugtis paprastais dalykais.atleiskit, kad rasau apie save. laikykites, suprantu, kad sunku. bet net jei ir is tiesu vyro mamai gyventi liko nedaug, ta laika galima praleisti prasmingai ir sviesiai.
liudekit, jei liudna, pykit, jei pikta - ir dziaukites kiekviena diena, kiekviena galimybe nusisypsoti ar nubraukti asara. o svarbiausia - nuosirdziai kalbekites apie tai, kas atsitiko ir kaip jauciates.
Sveikutės, Mergaitės, Geros dienelės. Savaitgalį jau pavasaris bus TIKRAI.
Ragnez - kokia Jūsų savijauta? Kaip reikalai su tualetu? Tikiuosi viskas susitvarkė - ir tie keisti pojūčiai pilvelyje?
Ragnez - kokia Jūsų savijauta? Kaip reikalai su tualetu? Tikiuosi viskas susitvarkė - ir tie keisti pojūčiai pilvelyje?
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 25, 10:27)
vyksta derybos vienus keistus pojucius pakeite kiti, ne maziau efektingi
visai neseniai susimasciau, kad gal chemija galejo paveikti pakankamai dar sviezius tarpvietes ir gimdos kaklelio randus po paskutinio gimdymo jauciu reikia apsireiksti pas ginekologe, kad isciupinetu.
vakar issiemiau siulus. tiksliau, siulas buvo jau pats issineres, ji tik pasalino ir vel sutrauke zaizdele su pleistru. randas bus bjaurus, bet jau man vienodai - vienas bjaurus randas ar du reikalo esmes nekeicia...
beje, gal tu vartojai kokius probiotikus? nes man toks jausmas, kad per ta nepilna pusmeti visa flora ir fauna isdvese is bado
Ilgai kalbėjau telefonu su MOU . Siunčia visoms linkėjimus. Laikosi neblogai, ateities planai neaiškūs, viskas priklausys nuo kaulų čiulpų tyrimo, kurį turėtų atlikti po chemoterapijos kurso kitą savaitę. Tada paaiškės ir tolimesnė gydimo eiga.
Kažin kaip laikosi babania ? Mou apie ją irgi nieko nežino
Gražios saulėtos dienelės
Kažin kaip laikosi babania ? Mou apie ją irgi nieko nežino
Gražios saulėtos dienelės
Laba diena mano draugiaškos atsikėliau tik prieš dvylika, vakar labai blogai jaučiausi tiek fiziškai, tiek ir emociškai..
nuvažiavau iš vakaro į Vilnių su teta, ji ruošėsi visą laiką būti su manim, nes aš dar silpnoka...permiegojom viešbutuke už kurį suplakėm virš šimto litų...iš ryto nuvarėm pas daktarę, beje ji liepė iš vakaro prigert to kontrasto, kuris reikalingas tyrimams, bet aš jo pirkt negavau "Ačiū Dievuliukui" ir atvažiavau jo negėrusi, sakė išgersiu jei ką pačioj ligoninėj. Nu gi atlekiam mes į ligoninę, o daktarė sako, siaubas apsirikom su data, tyrimo vieta laisva ne šiandien oi smagu, tai paėmė kraują ir išvažiavau atgal namo Vilnius-Klaipėda.............
Kitą savaitę jau guluosi į ligoninę, atvažiuosiu antradienį vakare, kad gert tą kontrastą, tada trečiadienį 8 val. ryto tas tyrimas ir po jie nusprendžia kokią chemo man taiko, ir iš kart pradeda ją. Vat tokie reikaliukai...buvau vakar susinervinus, todėl, kad ir taip pinigėliu reik skaičiuoti, gi šeimoj tik mama dirba...mano butas už paskolą imtas, vat todėl ir pykau, turbūt todėl ir blogai taip vakar buvo, viskas dėl nervų..
bet šiandien viskas gerai ai dzin viskas, įstojau į draugiją ROLLD ir esu laiminga (čia retomis onkologinėmis ligomis sergančiųjų draugija, sarkomomis).
Dabar sėdžiu apsivertusi savo rankdarbių medžiagomis (juostelėmis, siūlais, karoliukais ir tt) ir galvoju kaip gražiai juos sutvarkyti), gal kas turit idėjų? Kaip juos laikyti? Iš kur gaut tokią tinkamą ir tikrai ne mažą dėžę
Mergytės, gal kas norit pabendrauti kartais va vakarais ar šiaip skype su manim, kviečiu į svečius, mano skype: ananditai
Geros, šiltos, ramios dienos Jums visoms
nuvažiavau iš vakaro į Vilnių su teta, ji ruošėsi visą laiką būti su manim, nes aš dar silpnoka...permiegojom viešbutuke už kurį suplakėm virš šimto litų...iš ryto nuvarėm pas daktarę, beje ji liepė iš vakaro prigert to kontrasto, kuris reikalingas tyrimams, bet aš jo pirkt negavau "Ačiū Dievuliukui" ir atvažiavau jo negėrusi, sakė išgersiu jei ką pačioj ligoninėj. Nu gi atlekiam mes į ligoninę, o daktarė sako, siaubas apsirikom su data, tyrimo vieta laisva ne šiandien oi smagu, tai paėmė kraują ir išvažiavau atgal namo Vilnius-Klaipėda.............
Kitą savaitę jau guluosi į ligoninę, atvažiuosiu antradienį vakare, kad gert tą kontrastą, tada trečiadienį 8 val. ryto tas tyrimas ir po jie nusprendžia kokią chemo man taiko, ir iš kart pradeda ją. Vat tokie reikaliukai...buvau vakar susinervinus, todėl, kad ir taip pinigėliu reik skaičiuoti, gi šeimoj tik mama dirba...mano butas už paskolą imtas, vat todėl ir pykau, turbūt todėl ir blogai taip vakar buvo, viskas dėl nervų..
bet šiandien viskas gerai ai dzin viskas, įstojau į draugiją ROLLD ir esu laiminga (čia retomis onkologinėmis ligomis sergančiųjų draugija, sarkomomis).
Dabar sėdžiu apsivertusi savo rankdarbių medžiagomis (juostelėmis, siūlais, karoliukais ir tt) ir galvoju kaip gražiai juos sutvarkyti), gal kas turit idėjų? Kaip juos laikyti? Iš kur gaut tokią tinkamą ir tikrai ne mažą dėžę
Mergytės, gal kas norit pabendrauti kartais va vakarais ar šiaip skype su manim, kviečiu į svečius, mano skype: ananditai
Geros, šiltos, ramios dienos Jums visoms
QUOTE(ragnez @ 2009 03 25, 12:43)
visai neseniai susimasciau, kad gal chemija galejo paveikti pakankamai dar sviezius tarpvietes ir gimdos kaklelio randus po paskutinio gimdymo jauciu reikia apsireiksti pas ginekologe, kad isciupinetu.
vakar issiemiau siulus. tiksliau, siulas buvo jau pats issineres, ji tik pasalino ir vel sutrauke zaizdele su pleistru. randas bus bjaurus, bet jau man vienodai - vienas bjaurus randas ar du reikalo esmes nekeicia...
beje, gal tu vartojai kokius probiotikus? nes man toks jausmas, kad per ta nepilna pusmeti visa flora ir fauna isdvese is bado
Ai, kas tie randai, palyginus su sveikata... O ginekologei būtinai pasirodykit. Jei jaučiate diskomfortą - reikia tvarkyti. Man po operacijų buvo visokių blogumų. Tai pirmas klausimas buvo:" ar nevartojos antibiotikų ar dar kokių vaistų?" Kai papasakojau viską , išrašė kažkokių žvakučių ir gariamų. Po 2-jų dienų susitvarkė. Bet gydytoja buvo perspėjusi, jei pajutusi pagerėjimą, nutrauksiu - vėl bus tas pats. Tai suvartojau visas 5 dienas, nors jaučiausi puikiai.
Dėl pilvelio, man buvo pasakyta, kad pavalgyčiau natūralaus , be priedų, jogurto, taip pat vartojau Lacto seven bakterijas.
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 03 25, 11:19)
Ilgai kalbėjau telefonu su MOU . Siunčia visoms linkėjimus. Laikosi neblogai, ateities planai neaiškūs, viskas priklausys nuo kaulų čiulpų tyrimo, kurį turėtų atlikti po chemoterapijos kurso kitą savaitę. Tada paaiškės ir tolimesnė gydimo eiga.
Smagu girdėt, kad LT daktarai nenuleidžia rankų. Tikiuosi perduodi linkėjimus ir nuo mūsų
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 25, 13:18)
nuvažiavau iš vakaro į Vilnių su teta, ji ruošėsi visą laiką būti su manim, nes aš dar silpnoka...permiegojom viešbutuke už kurį suplakėm virš šimto litų...
Merginos, jei kam reikia nakvybės Kaune, tai drąsiai rašykite, pas mus vienas laisvas kambarys yra
QUOTE(babania @ 2009 03 25, 15:08)
Labas visoms gyva as gyva negalvojau kad jus cia manes pasigedot nu tai aciu uz rupesti kai ner sveikatos tai ir nesisedi prie jokiu kompu nesu as ligoninej kol kas laukiu namuose kol nusvis pasaulis ir viskas pageres
Babania, matai, reik grįžus iš daktarų bent vienu žodžiu atsižymėt forume, kad ramu būtų kitoms
QUOTE(Siracusa @ 2009 03 25, 15:18)
Babania, matai, reik grįžus iš daktarų bent vienu žodžiu atsižymėt forume, kad ramu būtų kitoms
ai nu kazkaip nepamislijau
sveikinimai SVETOS dukrytei su dviem zvakutem
Ugn*Ine, joooo,reikaliukai pas tave. Nesmagūs, bet ne tragiški . Čia tik pinigai. Dar nuovargis bereikalingas. Nieko nepadarysi. Užmiršk tai. Suprantu tave, pati su minimaliom pajamom gyvenu Kad tik sveikatėlės būtų, mieloji . Gero kūrybinio impulso tau. Kas liečia sagių darymą,nieko negaliu patarti . Vat dėl siuvinėjimo galėčiau, aš tą dariau ilgoką laiką. Bet gal rasi supermamose prie rankdarbių, tikriausiai jau žiūrėjai ?