Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

QUOTE(Siracusa @ 2009 03 23, 16:52)
tai mergaitei leukemija?
Babania, Mou iki transplantacijos nepaleis namo?
dėl Jade Goody.. Nesiplėsiu, bet man jos tas mirties šou mažų mažiausiai nesuprantamas. Pašiurpus buvau, kai pirmą kart apie ją perskaičiau vienam užsienio forume.

taip jai mieloleukemija... paleis biski nes tik po visu chemo ziures kaip reaguoja ciulpai i jas ir tik tada tipo nuspres ar "apsimoka" sodinti.......ji pati pasake Jadi kad ji nori aprupinti ateitimi finansiskai viesindama savo liga....as sunui nesakiau nes nenorejau aplamai nieko ligoninej matyti bet kai gryzau ir buvom prie juros ir nu nukrito skarele jis pradejo klykti mamakur plaukai......salinos ir venge prisielitimu dar ilgai.....merguce maza buvo ir jai viskas dzin dar unsure.gif
o as jauciuos siandien gyvas lavonas.....spaudimas ziauriai zemas,silpna,sirdis kaip arklys suoliuoja as nespeju su ja ir veidrodys pasidaro baisus kai pasirodau jam....krauja siaip ne taip nuveze priduor neturejau jegu laukti rytoj zinosiu bet viliuos kad viskas del zemo spaudimo.....
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2009 03 23, 20:06)
o as jauciuos siandien gyvas lavonas.....spaudimas ziauriai zemas,silpna,sirdis kaip arklys suoliuoja as nespeju su ja ir veidrodys pasidaro baisus kai pasirodau jam....krauja siaip ne taip nuveze priduor neturejau jegu laukti rytoj zinosiu bet viliuos kad viskas del zemo spaudimo.....

babania, tau gydymas?
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 03 23, 18:52)
Man rodos baisiau, kai vaikai rimtas žinias sužino ne iš artimiausių žmonių, o iš svetimų. Čia kaip sakoma "bombos sprogsta netikėtai ir pačiu netinkamiausiu metu - geriau sprogdinti paskaičiavus" tongue.gif

drinks_cheers.gif Tada reakcija tikrai gali buti nenuspejama.

Ifaru ,as irgi nemegstu to bjauraus zodzio,brr...Sakau:Man limfoma.

adis ,gerai kad savijauta nebloga thumbup.gif

babania console.gif Laikykis 4u.gif
Tau ir adis linkiu kad kraujas butu geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 03 23, 19:21)
babania, tau gydymas?

nea man chemu jau senai ner bet va krenta kraujas ir viskas verysad.gif
dabar biski kelem krauja ir geriamais ir leido ir imunoglobulina lasino tai rytoj matysiu ar pakilo kiek unsure.gif niekad nebuvo idealaus bet kazkaip jau keista si karty tas kritimas ir paranoja recidyvo.......

QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 23, 19:22)
babania  console.gif Laikykis 4u.gif
Tau ir adis linkiu kad kraujas butu geras 4u.gif

aciu 4u.gif ir Jums SVETA linkiu greito atsistatymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 23 kovo 2009 - 20:15
Apie limfomas.
Turėtų būti įdomu ir kitiems, ypač nuo 20 psl. 24 psl. neseniai mūsų aptarta problema: sakyti ar nesakyti vaikams, kada, kaip.
Dabar kažkiek supratau, kodėl mano vyresnėlė taip reagavo. Nežinau, ar tai 100% taip, bet gal didelė dalis tiesos tame yra.
Kažkaip netyčia radau, nepasiūlyt pasižiūrėt negaliu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 24 kovo 2009 - 17:10
adis,kazkodel negaliu atidaryti nuorodos g.gif Jau du kartus perkroviau kompa.

O cia man rekomendavo paziureti psichologini dokumentini filma,bet dar neturejau laiko parsiusti,gal kam bus idomu,gal kas greiciau paziures tongue.gif "The Secret" vertimas rusu kalba http://24kadra.com/2...ecret/#comments pavaziuoti zemyn iki galo,ten paspausti play zenkla.

babania ,kaip siandien jautesi? Kaip kraujas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 24 kovo 2009 - 19:17
QUOTE(adis @ 2009 03 24, 17:05)
Apie limfomas.
Turėtų būti įdomu ir kitiems, ypač nuo 20 psl. 24 psl. neseniai mūsų aptarta problema: sakyti ar nesakyti vaikams, kada, kaip.
Dabar kažkiek supratau, kodėl mano vyresnėlė taip reagavo. Nežinau, ar tai 100% taip, bet gal didelė dalis tiesos tame yra.
Kažkaip netyčia radau, nepasiūlyt pasižiūrėt negaliu. smile.gif

O mano dicke zinojo ir zino, kad sergu, dabar jau tiksliau isivaizduoja kuo sirgau, viska pasakojau, ir namuos vaiksciojau plika galva ir jai tai nebuvo staigmena, nors tada tik 3 metukai buvo, bet savaip, vaikui suprantama kalba viska paaiskindavau 4u.gif Ateis laikas ir maziui teks prisiduot, reikia, kad vaikai zinotu seimos ligu istorijas, ne tik tam, kad mums su jais butu lengviau bendraut, bet ir ateiciai, juk labai svarbi yra seimos ligu istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 24, 20:15)
adis,kazkodel negaliu atidaryti nuorodos g.gif Jau du kartus perkroviau kompa.

O cia man rekomendavo paziureti psichologini dokumentini filma,bet dar neturejau laiko parsiusti,gal kam bus idomu,gal kas greiciau paziures  tongue.gif "The Secret" vertimas rusu kalba  http://24kadra.com/2...ecret/#comments pavaziuoti zemyn iki galo,ten paspausti play zenkla.

babania ,kaip siandien jautesi? Kaip kraujas?

Pažiūrėsiu ačiū, laiko turiu daug kai chemija bus, filmukai geriau, nei skaitymas, skaitydama pavargstu. Dabar einu apsipirkti, kažakada juokavau, jog artimiausi planai sulaukti Akropolio. Taigi sulaukiau, jau beveik mėnuo kaip veikia, kadangi nuo namų iki jo ir Maximos 3 min. kelio, tai ir minam ten, kai ko pritrūkstam.
Dabar mano planai sulaukti bažnyčios, naują šalia stato, iki jos bus 5 min. kelio. tongue.gif Rytoj anksti keltis 5 val.; 8-tą turiu būti Kaune, darbinga diena: tyrimai, chemija, tėtis atvažiuoja, jam tyrimai. Palydėsiu, senyvas žmogus, sunkoka gali būti klinikose susigaudyti, nepažįsta dar jų.
[B]Sveta K.[/B, ]man atsidaro, jei neatsidaro pabandyk su CTR C, CTR V komandomis atidaryti googlinėje paieškos juostoje.

http://www.kraujas.lt/files/24PSL1.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 24 kovo 2009 - 20:53
Labutis, Mergaitės, wub.gif Visoms ramaus vakaro ir sveikatytės. 4u.gif

QUOTE(adis @ 2009 03 24, 22:50)
Pažiūrėsiu ačiū, laiko turiu daug kai chemija bus, filmukai geriau, nei skaitymas, skaitydama pavargstu. Dabar einu apsipirkti, kažakada juokavau, jog artimiausi planai sulaukti Akropolio. Taigi sulaukiau, jau beveik mėnuo kaip veikia, kadangi nuo namų iki jo  ir Maximos 3 min. kelio, tai ir minam ten, kai ko pritrūkstam.
Dabar mano planai sulaukti bažnyčios, naują šalia stato, iki jos bus 5 min. kelio. tongue.gif Rytoj anksti keltis 5 val.; 8-tą turiu būti Kaune, darbinga diena: tyrimai, chemija, tėtis atvažiuoja, jam tyrimai. Palydėsiu, senyvas žmogus, sunkoka gali būti klinikose susigaudyti, nepažįsta dar jų.

Adis, 4u.gif taip džiaugiuosi dėl Jūsų, kad mokate užsibrėžti sau tokius tikslus, (kurie atrodo paprasti, bet su tokiu "cinkeliu") tongue.gif , kurie Jus veda pirmyn ir pirmyn, jie tvarkingai įgyvendinami vienas po kito, net pagauna noras sužinoti, koks kitas bus - vat, ir žinome... Dabar laukiate, kol pastatys bažnyčią. Nė nenujaučiate , kiek tokiais savo siekiais suteikiate kitiems optimizmo, ir noro taip pat siekti. Ką jau kalbėti apie Jūsų keliones. clap_1.gif
Sėkmės Jums rytoj. Nepervarkit... wub.gif

Mūsų Ugn*Inė tikriausiai klinikose. Palinkėsiu ir jai kuo geriausios kloties. Laikykis , mieloji. flirt.gif wub.gif
Atsakyti
Parašysiu rytoj...aš pikta....ir jau namie...labanaktukas mano auksiukės wub.gif
Atsakyti
Kazkas su mano kompu tikriausiai,neatidaro su ACROBAT,kazkokios nesamones rodo blink.gif rytoj dukros paklausiu,dabar jau miega.

Ugne*Ine console.gif nepyk 4u.gif Rytas protingesnis uz vakara,gal atsibusi su kita nuotaika 4u.gif

Babania nepasirode,gal blogiau jai,gal ligonineje unsure.gif Ir sms jau velu rasyti klausti.

Ta filmuka jeigu turesit laiko - paziurekite,gana idomus (as ne iki galo dar paziurejau),ten daugiau kaip pasiekti to ko nori,kaip negalima galvoti,toks pozitivus labai.Tik kas supranta rusiskai.Tikriausiai yra ir angliska,originali versija,gal ir lietuviskas vertimas yra,bet nezinau,kur .
Atsakyti
Labas rytelis,

" The secret" aš jau senokai pažiūrėjus, draugė Amerikoj buvo rekomendavus, ten jis l.populiarus. Parsisiunčiau iš interneto, tik deja, rusų kalba. Yra ir anglų. Lietuvių kalba neradau. Pažiūrėkite šį filmą smile.gif
--------
Adis,ačiū už nuorodą. Dar,mergaitės,toms,kurioms yra aktualu suprasti vaikų psichologiją, rekomenduočiau paskaityti knygą " Kai sielvartauja vaikai".
---------

Adis...puikūs tikslai clap_1.gif . Sėkmės jums abiems su tėveliu šiandien 4u.gif
Ugn*Ine user posted image
----------
Geros dienelės visoms heart.gif
Atsakyti