QUOTE(Siracusa @ 2009 03 23, 16:52)
tai mergaitei leukemija?
Babania, Mou iki transplantacijos nepaleis namo?
dėl Jade Goody.. Nesiplėsiu, bet man jos tas mirties šou mažų mažiausiai nesuprantamas. Pašiurpus buvau, kai pirmą kart apie ją perskaičiau vienam užsienio forume.
Babania, Mou iki transplantacijos nepaleis namo?
dėl Jade Goody.. Nesiplėsiu, bet man jos tas mirties šou mažų mažiausiai nesuprantamas. Pašiurpus buvau, kai pirmą kart apie ją perskaičiau vienam užsienio forume.
taip jai mieloleukemija... paleis biski nes tik po visu chemo ziures kaip reaguoja ciulpai i jas ir tik tada tipo nuspres ar "apsimoka" sodinti.......ji pati pasake Jadi kad ji nori aprupinti ateitimi finansiskai viesindama savo liga....as sunui nesakiau nes nenorejau aplamai nieko ligoninej matyti bet kai gryzau ir buvom prie juros ir nu nukrito skarele jis pradejo klykti mamakur plaukai......salinos ir venge prisielitimu dar ilgai.....merguce maza buvo ir jai viskas dzin dar
o as jauciuos siandien gyvas lavonas.....spaudimas ziauriai zemas,silpna,sirdis kaip arklys suoliuoja as nespeju su ja ir veidrodys pasidaro baisus kai pasirodau jam....krauja siaip ne taip nuveze priduor neturejau jegu laukti rytoj zinosiu bet viliuos kad viskas del zemo spaudimo.....