QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 21, 19:18)
Laba diena! Aciu uz palinkejimus ir padrasinima del spinduliavimo
Gabija ,sveika sugrizusi Sveik greiciau
mou kokios geros naujenos
As ketvirtadieni vaziuosiu i Kauna,o nuo kitos savaites tikiuosi kad jau prades pagaliau mane svitinti Man jau daug kas is mergaiciu dave ir savo tel.ir pagalba siule jeigu prireiks.Labai visoms aciui Maza ka,gal ir reikes.Galite ir siaip aplankyti Susipazinsim ir kad linksmiau butu
Del jusu tecio negaliu nieko patarti Nes mano liga visai kitokia.
Gabija ,sveika sugrizusi Sveik greiciau
mou kokios geros naujenos
As ketvirtadieni vaziuosiu i Kauna,o nuo kitos savaites tikiuosi kad jau prades pagaliau mane svitinti Man jau daug kas is mergaiciu dave ir savo tel.ir pagalba siule jeigu prireiks.Labai visoms aciui Maza ka,gal ir reikes.Galite ir siaip aplankyti Susipazinsim ir kad linksmiau butu
Del jusu tecio negaliu nieko patarti Nes mano liga visai kitokia.
o Jus kur svitinsites, ar KMUK ar onkologiniame, tikrai aplankyciau jeigu KMUK ir palinksminciau , nes teti ir balandzio 29 guldo antram kursui, tel parasysiu.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 04 21, 21:29)
Sveikute,Poema . Gal dabar tik mamytei atsirado tarsi šalutinis gydymo poveikis? Turiu galvoje ir chemo ir spinduliavimą. Gal taip sureagavo organizmas. Nors ,aišku, jei tai tęsiasi, reiktų su gydytoja pasikonsultuoti. Gal pagreitintų ir kitus tyrimukus. Linkiu , kad tyrimai po kelių savaičių būtų tik geri Jums.
Mano mamytė vartoja juodajį beržo grybą. Bet vartoja truputi daugiau kaip pusmetį, tai dar nieko nagalim apie jį pasakyti konkretaus.
Sveikute, Gabija, Taip buvau pasiilgusi Jūsų... Kai dabar esate "su ryšiu" gal dažniau duosite žinias apie save.
Sutinku su Ragnez. Tai gali būti išvarža. Pasikonsultuokit su gydytoju. Man taip pat buvo pooperacinė išvarža praėjus 8 mėn po operacijos. Tiesa,aš tada dar su stoma buvau. Bet išvarža buvo stomos vietoje. Chirurgas perspėjo, kad ji vėl gali bet kada atsirasti. Taip pat gali būti sąauga. Jos laaabai skauda, kai ties ta vieta slenka maistas ar oras. Taip pat gal gali operacijos vietoje skaudėti, kai keičiasi orai ar yra darganos. Na, čia aš aš savo potyrių parašiau. Bet tikėkitės , kad tai nieko bloga.
Mano mamytė vartoja juodajį beržo grybą. Bet vartoja truputi daugiau kaip pusmetį, tai dar nieko nagalim apie jį pasakyti konkretaus.
Sveikute, Gabija, Taip buvau pasiilgusi Jūsų... Kai dabar esate "su ryšiu" gal dažniau duosite žinias apie save.
Sutinku su Ragnez. Tai gali būti išvarža. Pasikonsultuokit su gydytoju. Man taip pat buvo pooperacinė išvarža praėjus 8 mėn po operacijos. Tiesa,aš tada dar su stoma buvau. Bet išvarža buvo stomos vietoje. Chirurgas perspėjo, kad ji vėl gali bet kada atsirasti. Taip pat gali būti sąauga. Jos laaabai skauda, kai ties ta vieta slenka maistas ar oras. Taip pat gal gali operacijos vietoje skaudėti, kai keičiasi orai ar yra darganos. Na, čia aš aš savo potyrių parašiau. Bet tikėkitės , kad tai nieko bloga.
Aciu ragnez, aciu rasu lanka, tikrai apraminot, puoliau skambinti teciui ir pasakyti, kad taip gali buti. Jam tie skausmai prasidejo po pusantru metu, nuo stomos pasalinimo. Bet dar ikalbejau, kad nueitu pas operavusi chirurga, tai pirmadieni susitare ir keliaus, lauksiu ziniu....