Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

Labas 4u.gif Adis as maciau apie ta mergaite Gabriele ji pasakojo kaip ji gryzo i mokykla ir filmavo kazkoki tai klipa g.gif pasakojo kad nejaute jokios dikriminacijos ir kreivu zvilgsniu rolleyes.gif dar kalbejo Egke Melynauskiene bet per kokia laida neatsimenu nors i siena galva trenkt neatsimenu nei kanalo nei laidos doh.gif

ai arune mano mergaite ir Roberta tik gimus 2004 02 06 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 22 kovo 2009 - 12:03
QUOTE(babania @ 2009 03 22, 13:01)
ai arune mano mergaite ir Roberta tik gimus  2004 02 06 rolleyes.gif

Babania, smile.gif user posted image

Šį vakarą gerumo dieną ar žiūrėsite,mergaitės ? Aš tai noriu žiūrėti, tik bijau, ar nebus labai stipriai užgautos mano jautriosios stygos unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 22 kovo 2009 - 12:27
ziuresiu ir tikrai zinau kad bliausiu verysad.gif visada mane veikia tokie koncerta ir filmuoti fragmentai....
Atsakyti
babania, tau taip pat ankstesnis mano palinkėjimas smile.gif

QUOTE(babania @ 2009 03 22, 13:18)
ziuresiu ir tikrai zinau kad bliausiu  verysad.gif visada mane veikia tokie koncerta ir filmuoti fragmentai....

Žiūrėkit, ypač tos, kurios negalit kaip reikiant išsiverkti. Gal taip pavyks nuo dūšios paverkti. cry.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 22 kovo 2009 - 13:32
Labas

adresiukas norinčioms atsipalaiduoti
http://www.medicinav...?...45&subj=str

Ugn*Ine tu talentas.Kurk ir stiprėk 4u.gif

Gerumo dienos nežiūrėsiu, jau per tris metus tiek prisižiūrėjau...mane tokie reginiai pakrauna ilgam ir labai neigiamai.
Aš verkiu retai, todėl druzlės nusėda ilgam, kiek būnu susikaupusi teigiamų minčių , jos paskęsta neigiamose emocijose.Turi vėl praeiti daug laiko , kol grįžtu į vėžes.
Todėl žiūrėti ar ne reikia nuspręsti pačioms labai atsakingai.
user posted image
Atsakyti
Laba diena!

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 03 22, 12:38)
Sveta K. - ačiū už žinias už seminarą. Kažkaip buvo kilusi mintis atvažiuoti, bet man darbas ir nelabai išėjo išsisukti. Dėl vyro ligos ir taip daug išeiginių tenka prašytis blush2.gif Gerai, kad darbdaviai supratingi  4u.gif

Ai,kad as nieko nepapasakojau,tik nuoroda idejau blush2.gif Pirma dalis buvo apie letine mieloleukemija,bet as atvaziavau tik i 2 dali.Jo,gerai kad darbdaviai supratingi drinks_cheers.gif

QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 22, 13:16)

tai po chemo, kai tik jausiuosi stipresnė parašysiu ir tada varysim kur nors arbatėlės pagerti ar gerai? Gyvenu aš laikinai pas tėvus Žvejybos uoste, šiaip mano tikrieji namai prie buvusio "Sodžiaus", tad dar nežinau, jei būsiu tikrai stipri tai būsiu namuose jau savo  wub.gif

Gerai,susitiksim. 4u.gif As Debreceno gatveje gyvenu,nuo Zvejibos uosto visai netoli.

As dar nezinau,ziureti ar ne Gerumo diena.Ir noriu ir bijau,kad sunku bus,o verkti tai tikrai verksiu jeigu ziuresiu.

adis ,aciu wub.gif

Siandien pas mus jau silciau,ilgai buvom su vaikais lauke,jau panasu i pavasari wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 22 kovo 2009 - 14:55
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 22, 14:42)
Gerumo dienos nežiūrėsiu, jau per tris metus tiek prisižiūrėjau...mane tokie reginiai pakrauna ilgam ir labai neigiamai.
Aš verkiu retai, todėl druzlės nusėda ilgam, kiek būnu susikaupusi teigiamų minčių , jos paskęsta neigiamose emocijose.Turi vėl praeiti daug laiko , kol grįžtu į vėžes.
Todėl žiūrėti ar ne reikia nuspręsti pačioms labai atsakingai.

.GABIJA., o kas ten tokio neigiamo ir negatvaus? Kokius jausmus Jums išjudina? Aš nematau jokio negatyvumo, priešingai, dauguma viltingų ir gerų žmonių. Nerodo mirštančių, rodo besigydančius arba pasveikusius. Jums tada kiekvienas atvykimas į klinikas turėtų būti labai išbalansuojantis. Ten tiek ligoniukų, net labai labai sunkių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 22 kovo 2009 - 15:01
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 21, 21:37)
Saulute 1114u.gif kaip gera Jus dar kartą sutikti. Ačiū dar kartelį už ZOMETĄ. AČIŪ IR NUO MAMYTĖS. KUO GERIAUSIOS JUMS KLOTIES. wub.gif

Aciu, Jums, esate saunuole, kad taip rupinates savo mamyte ir savo siltu bendravimu palaikote kitus.... O as jau ziuriu Gerumo diena ir verkiu, del visu ir visko... Tikiuos, neuzilgo ta diena, kai si liga bus pagydoma visiskai.
Stiprybes ir daugiau saulutes spinduliu lauke bei Jusu sirdyse wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute111 @ 2009 03 22, 21:37)
Aciu, Jums, esate saunuole, kad taip rupinates savo mamyte ir savo siltu bendravimu palaikote kitus.... O as jau ziuriu Gerumo diena ir verkiu, del visu ir visko... Tikiuos, neuzilgo ta diena, kai si liga bus pagydoma visiskai.
Stiprybes ir daugiau saulutes spinduliu lauke bei Jusu sirdyse  wub.gif

Žiūriu ir aš. Su gerklėje stovinčiu kamuoliu. Manau, kad abejingų čia nėra ir negali būti... Laikykitės ir Jūs. Suprantu - širdelės žaizdos dar neužgiję. verysad.gif Lai bent pavasaris praskaidrina Jūsų mintis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 03 22, 16:00)
.GABIJA., o kas ten tokio neigiamo ir negatvaus? Kokius jausmus Jums išjudina? Aš nematau jokio negatyvumo, priešingai, dauguma viltingų ir gerų žmonių. Nerodo mirštančių, rodo besigydančius arba pasveikusius. Jums tada kiekvienas atvykimas į klinikas turėtų būti labai išbalansuojantis. Ten tiek ligoniukų, net labai labai sunkių.

Ištryniau parašytą komenarą, gal nereikia jo...
Atsakyti
Kiek paguodžia tai, jog sutaupę juodoje akcijoje (Juodo apsipirkimo), esame gan dosnūs šviesioje - Gerumo dienoje. Nors nieko nesutaupiau pirmojoje, paišlaidavau antrojoje...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi_: 22 kovo 2009 - 21:21
QUOTE(adis @ 2009 03 22, 13:30)
babania, tau taip pat ankstesnis mano palinkėjimas smile.gif
Žiūrėkit, ypač tos, kurios negalit kaip reikiant išsiverkti. Gal taip pavyks nuo dūšios paverkti. cry.gif  smile.gif

ziuriu ir verysad.gif bliaunu.......lygiai kaip buvo neisnesiotiems naujagimiams... cray.gif bet dabar si akcija nu mane veikia cray.gif
Papildyta:
o veikia todel kad fragmentuose matyti veidai........
Atsakyti