O UK geros dvi savaites buvo praejusios po chemo ir mane leido vaziuot pasivaiksciot i Londona Apie jokias kaukes kalbos net nebuvo,tik sake pasisaugot Tai man pasiseke,nes maza sloga po pasivaiksciojimo turejau
QUOTE(Liutukeee @ 2009 04 21, 14:31)
Gėriau rusiškos gamybos.
QUOTE(Domogintare @ 2009 04 21, 15:04)
Noreciau paklausti, nes neramu musu seimoje labai, teciui, kur buvo stoma labai skauda, pradejo nuo diegliuku nusikosejus ar nepatogiai atsistojus, o dabar po chemijos skauda pastoviai, po stomos panaikinimo praejo du metai, kai pasakom gydytojams, pasako, kad ten gal koki surandejimai ar saaugos, kitas dares echoskopija pasake, kad kazkoks zarnigalis ten islindes ir niekas nieko tolkom nepasako, jau baisu, gal gydytojai ko nors blogo nemato, gal kas turejo ir tokios patirties, nes nezinau kur nusiraminima rasti ir kaip teti palaikyti, nes jis ir jau apie blogiausia galvoja.
man stoma uzdare pries gera menesi. kol kas tfu tfu tfu viskas gerai.
gal tavo teciui kokia isvarza susidare? gal butu verta dar karteli pasidaryti echoskopija? kazkaip nemanau, kad butent toje vietoje ivyktu kas nors laba rimto.
laikykites.
Laba diena! Aciu uz palinkejimus ir padrasinima del spinduliavimo
Gabija ,sveika sugrizusi Sveik greiciau
mou kokios geros naujenos
As ketvirtadieni vaziuosiu i Kauna,o nuo kitos savaites tikiuosi kad jau prades pagaliau mane svitinti Man jau daug kas is mergaiciu dave ir savo tel.ir pagalba siule jeigu prireiks.Labai visoms aciui Maza ka,gal ir reikes.Galite ir siaip aplankyti Susipazinsim ir kad linksmiau butu
Del jusu tecio negaliu nieko patarti Nes mano liga visai kitokia.
Gabija ,sveika sugrizusi Sveik greiciau
mou kokios geros naujenos
QUOTE(Domogintare @ 2009 04 21, 16:04)
Dar noreciau pasiulyti savo pagalba, jeigu kas nors Kaune gydotes ir reikia kokios nors paslaugeles, drasiai prasykite, kuom galesiu, tuom padesiu, gal ka i ligonine atvezti reikes ar dar ka nors
As ketvirtadieni vaziuosiu i Kauna,o nuo kitos savaites tikiuosi kad jau prades pagaliau mane svitinti Man jau daug kas is mergaiciu dave ir savo tel.ir pagalba siule jeigu prireiks.Labai visoms aciui Maza ka,gal ir reikes.Galite ir siaip aplankyti Susipazinsim ir kad linksmiau butu
Del jusu tecio negaliu nieko patarti Nes mano liga visai kitokia.
QUOTE(Poema @ 2009 04 21, 11:25)
Spinduliavimo metu mama taip pat gerai jautesi,bet praejus savaitei skundziasi galvos,skrandzio skausmu Po keliu savaiciu darys markeri ir echoskopa tikimes ,kad viskas bus gerai
Sveikute,Poema . Gal dabar tik mamytei atsirado tarsi šalutinis gydymo poveikis? Turiu galvoje ir chemo ir spinduliavimą. Gal taip sureagavo organizmas. Nors ,aišku, jei tai tęsiasi, reiktų su gydytoja pasikonsultuoti. Gal pagreitintų ir kitus tyrimukus. Linkiu , kad tyrimai po kelių savaičių būtų tik geri Jums.
Mano mamytė vartoja juodajį beržo grybą. Bet vartoja truputi daugiau kaip pusmetį, tai dar nieko nagalim apie jį pasakyti konkretaus.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 04 21, 12:17)
Labas
Aš gyva , tik buvo keičiamas kompiuteris.Sūnus sau nusipirko modernesnį,o man padovanojo savajį.Todėl netiko modemas, Teo pasikeitėm planą iš vakarinio į visos paros.Taigi kol susitvarkėme sėdėjau be ryšio.
Aš gyva , tik buvo keičiamas kompiuteris.Sūnus sau nusipirko modernesnį,o man padovanojo savajį.Todėl netiko modemas, Teo pasikeitėm planą iš vakarinio į visos paros.Taigi kol susitvarkėme sėdėjau be ryšio.
Sveikute, Gabija, Taip buvau pasiilgusi Jūsų... Kai dabar esate "su ryšiu" gal dažniau duosite žinias apie save.
QUOTE(Domogintare @ 2009 04 21, 16:04)
Noreciau paklausti, nes neramu musu seimoje labai, teciui, kur buvo stoma labai skauda, pradejo nuo diegliuku nusikosejus ar nepatogiai atsistojus,
laukiam tikro pavasario, tikiuosi, kad jam atejus ir nuotaikos pageres ir sveikateles
visoms. smagu girdeti, kad vis geru naujienu yra pas Jus.
laukiam tikro pavasario, tikiuosi, kad jam atejus ir nuotaikos pageres ir sveikateles
visoms. smagu girdeti, kad vis geru naujienu yra pas Jus.
Sutinku su Ragnez. Tai gali būti išvarža. Pasikonsultuokit su gydytoju. Man taip pat buvo pooperacinė išvarža praėjus 8 mėn po operacijos. Tiesa,aš tada dar su stoma buvau. Bet išvarža buvo stomos vietoje. Chirurgas perspėjo, kad ji vėl gali bet kada atsirasti. Taip pat gali būti sąauga. Jos laaabai skauda, kai ties ta vieta slenka maistas ar oras. Taip pat gal gali operacijos vietoje skaudėti, kai keičiasi orai ar yra darganos. Na, čia aš aš savo potyrių parašiau. Bet tikėkitės , kad tai nieko bloga.
[quote=rasų lanka,2009 04 21, 21:29]
Sveikute,Poema . Gal dabar tik mamytei atsirado tarsi šalutinis gydymo poveikis? Turiu galvoje ir chemo ir spinduliavimą. Gal taip sureagavo organizmas. Nors ,aišku, jei tai tęsiasi, reiktų su gydytoja pasikonsultuoti. Gal pagreitintų ir kitus tyrimukus. Linkiu , kad tyrimai po kelių savaičių būtų tik geri Jums.
Sveikute :4u:Siandien galva nebeskauda tik,kad apetito nera Kita savaite,jei nepageres butinai eisim konsultuotis.Juodgrybi jau prades vartoti nuo rytojaus
Aciu mes taip pat tikimes geriausio
Jums ir Jusu mamytei taip pat geros sveikateles
Sveikute :4u:Siandien galva nebeskauda tik,kad apetito nera Kita savaite,jei nepageres butinai eisim konsultuotis.Juodgrybi jau prades vartoti nuo rytojaus
QUOTE(Poema @ 2009 04 21, 23:03)
Ačiū, ačiū. Apetito tikrai gali nebūti dėl švitinimo. Kaip šalutinis gydymo poveikis. Dažniausiai pasitaiko, kam švitinamos sritys nuo galvos iki juosmens. Viskas susitvarkys. Ar Jūs grybą perkate vaistinėje ar pačios taisysitės užpilą?
QUOTE(rasų lanka @ 2009 04 21, 22:12)
Ačiū, ačiū. Apetito tikrai gali nebūti dėl švitinimo. Kaip šalutinis gydymo poveikis. Dažniausiai pasitaiko, kam švitinamos sritys nuo galvos iki juosmens. Viskas susitvarkys. Ar Jūs grybą perkate vaistinėje ar pačios taisysitės užpilą?
Vaistinej.O gal skirtumas yra?
QUOTE(Poema @ 2009 04 21, 23:19)
Vaistinej.O gal skirtumas yra?
Na, aš nežinau. Kažkada turėjau to grybo, bet kai paskaičiau jo paruošimą, tai supratau, kad tikrai tiek laiko nerasiu. Nutarėm pirktis. Bet jei visą laiką būčiau namie , tikriausiai daryčiau pati. Vartojame su pertraukėlėmis. Apie 30 dienų geriame, 10 dienų pertrauka. Mamytė mėgdavo valgyti grybus. Nežinau, ar sutapimas, bet 2 kartus pavalgiusi išvėmė. Vieną kartą valgė baravykus, o kitą kartą - salotas su pievagrybiais. Tada kilo įtarimas, kad gali tie grįbai "pjautis". Šią savaitę mamytei juodgrybio pertraukėlė. Tai vakar pietums pavalgė miškinių grybų, ir nieko. Tai dabar pasakė, kad jei norės labai grybų, valgys tik per tas pertraukėles.
Dar mūsų vaistininkas buvo minėjęs, kad geriant juodgrybį negalima lašinti gliukozės ir vartoti penicilino grupės antibiotikų.
QUOTE(rasų lanka @ 2009 04 21, 22:28)
Na, aš nežinau. Kažkada turėjau to grybo, bet kai paskaičiau jo paruošimą, tai supratau, kad tikrai tiek laiko nerasiu. Nutarėm pirktis. Bet jei visą laiką būčiau namie , tikriausiai daryčiau pati. Vartojame su pertraukėlėmis. Apie 30 dienų geriame, 10 dienų pertrauka. Mamytė mėgdavo valgyti grybus. Nežinau, ar sutapimas, bet 2 kartus pavalgiusi išvėmė. Vieną kartą valgė baravykus, o kitą kartą - salotas su pievagrybiais. Tada kilo įtarimas, kad gali tie grįbai "pjautis". Šią savaitę mamytei juodgrybio pertraukėlė. Tai vakar pietums pavalgė miškinių grybų, ir nieko. Tai dabar pasakė, kad jei norės labai grybų, valgys tik per tas pertraukėles.
Dar mūsų vaistininkas buvo minėjęs, kad geriant juogliukozės ir vartoti penicilino grupės antibiotikųdgrybį negalima lašinti .
Dar mūsų vaistininkas buvo minėjęs, kad geriant juogliukozės ir vartoti penicilino grupės antibiotikųdgrybį negalima lašinti .
Sito nezinojom,aciu Ka dar vartojote po gydymo?