Aciu visom labai uz palaikymo kumstukus
QUOTE(NBA @ 2009 04 18, 12:19)
Mano gydytoja apie plaučių rentgeną pasakė, kad jis iki 1 cm nieko nerodo. Gal jeigu yra kažkokių įtarimų, geriau prašyti KT? Aš nelaukčiau.
Man netgi neparode limfomos 9.6*5.6*4 cm Tik ant sonines nuotraukos kazkas buvo truputi,jeigu neatsikosciau krauju - nieko neitartu Tik KT parode.
babania ,tu namuose jau?
Ramybė vis negrįžta į šias vietas. O galėtų gi... Pas mus dabar irgi nerimastingas metas - eilinė patikra. Echoskopas nieko neįžiūrėjo, o kitų rezultatų dar teks kiek palaukti. Nors nuo gydymo pradžios praėjo daugiau nei 3 metai, ramybės tai neprideda. Tokie dalykai.
Ant dienų pasidžiaugiau, kad mano daktarėliui valdžia auksinę širdį įteikė. Dabar turės dvi.
Ant dienų pasidžiaugiau, kad mano daktarėliui valdžia auksinę širdį įteikė. Dabar turės dvi.
Labas vakaras ,
Pas mus seimoje mano teveliui neseniai nustate jau metastaszavusi zarnyno vezi . Bandau aiskintis kaip jam stiprinti imuniteta pries ir per visas chemijas.Gal kas girdejote apie transfer faktorius sergant onkologinemis ligomis. ar jis gali buti naudojamas chemoterapijos metu?
Pas mus seimoje mano teveliui neseniai nustate jau metastaszavusi zarnyno vezi . Bandau aiskintis kaip jam stiprinti imuniteta pries ir per visas chemijas.Gal kas girdejote apie transfer faktorius sergant onkologinemis ligomis. ar jis gali buti naudojamas chemoterapijos metu?
QUOTE(arune @ 2009 04 18, 08:47)
Liutukee, pas Ruolią važiuojant, reikia siuntimo iš onkologo, taip pat išrašų apie ligą. Ten nuvažiavus, teks nuvykt pas vietinį chemoterapeutą ( eilės ). Tada jau pas Ruolią.
Aciukas!
QUOTE(rasų lanka @ 2009 04 18, 13:39)
Taip. Perka Vilniuje NATURA SANAT žolelių vaistinėje. Lyg tai Kosciuškos gatvėje. Sakė, kad ten patikima. Vaistukas nėra rusiškas. Išsiklausinėja apie ligą, stadiją kt. , o tada pritaiko. Sakė, kad tėtis geria ir kapsulėmis ir dar kažkoks skystis prie jų yra. Suprantu, kad parenkamas pagal ligelę derinys.
Labai aciu!
O Niekas nezinot ar galima naudot chemoterapijos metu?
QUOTE(Liutukeee @ 2009 04 18, 20:35)
Kol leidžia chemija nei pas Ruolia važiuoti neverta,nei jokių žolinių prieparatų vartoti nepataria.
Aš pati kol lašino nieko papildomo nevartojau.
QUOTE(shaiba @ 2009 04 18, 21:52)
Kol leidžia chemija nei pas Ruolia važiuoti neverta,nei jokių žolinių prieparatų vartoti nepataria.
O po chemijos?
QUOTE(Liutukeee @ 2009 04 18, 21:52)
O po chemijos?
Taip,kai neleidzia vaistu,manau ne tik galima,bet ir reikia vartoti zolinius prieparatus.
Shaiba , kaip Jūs besilaikot. Ar pasistūmėję reikalai dėl gydymo?
Papildyta:
Nemanau, kad jis gerai kai vartojamas chemoterapijos metu, nes susiįjęs su imuniteto stiprinimu, kas nepageidautina, kai lašinama chemija. Šiaip girdėjau, kad prie onkologinių ligų jis vos ne stebuklingas, bet žmonių vartojančių nepažįstu... Nuogirdos ir reklama tuom ir lieka. Sėkmės Jums gydymesi.
Papildyta:
QUOTE(Irmgarda @ 2009 04 18, 21:35)
Labas vakaras ,
Nemanau, kad jis gerai kai vartojamas chemoterapijos metu, nes susiįjęs su imuniteto stiprinimu, kas nepageidautina, kai lašinama chemija. Šiaip girdėjau, kad prie onkologinių ligų jis vos ne stebuklingas, bet žmonių vartojančių nepažįstu... Nuogirdos ir reklama tuom ir lieka. Sėkmės Jums gydymesi.
[/quote]
Labas rytas ,
Na as pati savo vaikams tai duodu ir pati retsykiais pavartoju. Tai del imuniteto manau jie tikrai labai padeda . Kai pradejom vartoti, vaikai nustojo sirge , kai iki tol budavo kaip sloga, taip ir bronchitas. O va del onkologijos ,tai irgi pavyzdziu zinau, bet ne su artimaisiais - tai irgi nezinau ar tai reklama ar tikrai taip stebuklingai padeda ir atseit raso kad ir chemoterapijos metu kai vartoji, tai gydymui net padeda nes jis nukreiptas pries vezines lasteles .
SVETA. K - Su Šv. Velykom Jus. Sveikatėlės ir gražių dienelių.
Sveikutės, Mergaitės Ir Jus visas sveikinu su Mažosiom Šv. Velykėlėm. Visoms sveikatos , kad gydymas sėkmingas būtų , kad greičiau šiltesnis pavasaris pasibelstų į Jūsų širdeles.