QUOTE(Domogintare @ 2009 04 16, 22:07)
Laikau kumstukus uz Babania ir pasimelsiu butinai, Mergaites gal zinot vaistukus nuo pykinimo geresnius nei ligonineje suleidzia, nes teti pykinti pradejo, ko praeita karta nebuvo, nors ta pacia chemija leidzia ir dar gal galit tepaliuko pavadinima parasyti nuo opeliu, jeigu nesunku. Didelis aciu tevelio ir mano vardu is anksto
Burnai:
sensodyn sensitiv plus skaliklis. Sidabražolės nuoviras, medetkos, ramunėlės ąžuolo žievė per stipru. Dar tinka vaistinėje paruoštas 0,02 % chlorxeksidino tirpals. (Jokiais būdis nenuryti!!!
Visi skalikliai be alkoholio!!! Grybeliams atskiros priemonės. Jautriems dantims ir patinusiai dantų gleivinei tepalas GC tooth mousse. Mane kankina protiniai dantys ir apie juos atsiveriančios kišenės. Dantų pasta Sensodyn. valymas labai švelniu minkštu šepetėliu Sensodynpronamel. Viis judesiai tik į viršų. Jokio kieto maisto, pvz. riešutų, duonos su priedasi: saulėgrąžom. Valgant pakankamai riebalų: grietinės, aliejaus, skysčių; visko, kas lengvina rijimą.
Sausai burnai Saliva Natura, seilių pakaitalas.
Atsistato kraujas praeina burnos problemos.
Vietoj zofran dar yra Emerton, tas pats chem. vaistas kitu pavadinimu.
Skambint gydytojui, derinti dozavimą. Bandyti imbiero arbatą arba mišinį: imbieras+citrina+ medus. (Šaknis sutarkuota. Citrina sumalta: po šaukštelį 3 k. per dieną, jei padės galima dažniau)). Man padeda šiltas vanduo su šlakeliu citrinos sulčių, nuima šleikštulį.
Tobulas ragnez patarimas.
.GABIJA. ir ryke gal dėl diskusios apie REIKY labai nuliūdo? TODĖL ŠIEK TIEK ATSITRAUKĖ IŠ FORUMO???
Nebėra ir NBA!!!