QUOTE(Domogintare @ 2009 04 16, 20:07)
Laikau kumstukus uz Babania ir pasimelsiu butinai, Mergaites gal zinot vaistukus nuo pykinimo geresnius nei ligonineje suleidzia, nes teti pykinti pradejo, ko praeita karta nebuvo, nors ta pacia chemija leidzia ir dar gal galit tepaliuko pavadinima parasyti nuo opeliu, jeigu nesunku. Didelis aciu tevelio ir mano vardu is anksto
Mano mamytei padedavo tik Dimenhydrinato preparatai. Ash jai ish Vokietijos siusdavau. Nes nei Zofranas, nei kiti nepadedavo... ji net tirtedavo nuo pykinimo.
Babania laikykis
QUOTE(Domogintare @ 2009 04 16, 22:07)
Laikau kumstukus uz Babania ir pasimelsiu butinai, Mergaites gal zinot vaistukus nuo pykinimo geresnius nei ligonineje suleidzia, nes teti pykinti pradejo, ko praeita karta nebuvo, nors ta pacia chemija leidzia ir dar gal galit tepaliuko pavadinima parasyti nuo opeliu, jeigu nesunku. Didelis aciu tevelio ir mano vardu is anksto
Burnai:
sensodyn sensitiv plus skaliklis. Sidabražolės nuoviras, medetkos, ramunėlės ąžuolo žievė per stipru. Dar tinka vaistinėje paruoštas 0,02 % chlorxeksidino tirpals. (Jokiais būdis nenuryti!!!Visi skalikliai be alkoholio!!! Grybeliams atskiros priemonės. Jautriems dantims ir patinusiai dantų gleivinei tepalas GC tooth mousse. Mane kankina protiniai dantys ir apie juos atsiveriančios kišenės. Dantų pasta Sensodyn. valymas labai švelniu minkštu šepetėliu Sensodynpronamel. Viis judesiai tik į viršų. Jokio kieto maisto, pvz. riešutų, duonos su priedasi: saulėgrąžom. Valgant pakankamai riebalų: grietinės, aliejaus, skysčių; visko, kas lengvina rijimą.
Sausai burnai Saliva Natura, seilių pakaitalas. Atsistato kraujas praeina burnos problemos.
Vietoj zofran dar yra Emerton, tas pats chem. vaistas kitu pavadinimu. Skambint gydytojui, derinti dozavimą. Bandyti imbiero arbatą arba mišinį: imbieras+citrina+ medus. (Šaknis sutarkuota. Citrina sumalta: po šaukštelį 3 k. per dieną, jei padės galima dažniau)). Man padeda šiltas vanduo su šlakeliu citrinos sulčių, nuima šleikštulį. Tobulas ragnez patarimas.
.GABIJA. ir ryke gal dėl diskusios apie REIKY labai nuliūdo? TODĖL ŠIEK TIEK ATSITRAUKĖ IŠ FORUMO???
Nebėra ir NBA!!!
Ačiū , kad Jūs esat
QUOTE(Pinacea @ 2009 04 17, 00:55)
Mano mamytei padedavo tik Dimenhydrinato preparatai. Ash jai ish Vokietijos siusdavau. Nes nei Zofranas, nei kiti nepadedavo... ji net tirtedavo nuo pykinimo.
Lietuvoje nėra, bet radau studiją kur lyginamas dimenhydrinatas su homeopatiniu vertihoheel.
Kraujotakos sutrikimai ir pykinimas.
Galima gal dimenhydrinatą užsisakyti per Vokiečių vaistinę? Yra dar tokia Vilniuje:Didžioji g. 13,
Telefonas: (5) 2124232
tartis su medikais dėl abiejų!! vertihoheel ir dimenhydrinate.
Labutis!Skaitau visus jusu pokalbius,randu daug info.Labai jums aciu,kad esat!
Tik atrasyt nespeju,nors ir prisicituoju zinuciu.
Mama jau pradejo gert Xeloda,pakolkas jau ciasi gerai,bet dar tik nuo treciadienio geria.
Jos pazistama siulo jai gert KATES NAGUS.Ar kasnors girdejot apie juos?Vakar internete ieskojau info-tai pasidariau sau isvadas,kad preparatas geras,bet rusiskose ampulese,tabletese neaisku kiek tos zoles yra.Ka manot?Ir kazi ar galima gert kartu su chemija?
Babaniai bakterinis endokarditas sake ryt rimciau suzinos ar labai prasti reikalai,nes trecia para atkrenta palaikykim kumsciukus
Laikau kumstukus,antibiotikai turi padeti.
Tik atrasyt nespeju,nors ir prisicituoju zinuciu.
Mama jau pradejo gert Xeloda,pakolkas jau ciasi gerai,bet dar tik nuo treciadienio geria.
Jos pazistama siulo jai gert KATES NAGUS.Ar kasnors girdejot apie juos?Vakar internete ieskojau info-tai pasidariau sau isvadas,kad preparatas geras,bet rusiskose ampulese,tabletese neaisku kiek tos zoles yra.Ka manot?Ir kazi ar galima gert kartu su chemija?
QUOTE(mou @ 2009 04 16, 17:59)
Babaniai bakterinis endokarditas sake ryt rimciau suzinos ar labai prasti reikalai,nes trecia para atkrenta palaikykim kumsciukus
Laikau kumstukus,antibiotikai turi padeti.
Labutis
Jau Babaniai 38,gyd sako,kad cia nuo gripo,kur sirgo vasary as nezinojau,kol neapsvietet manes vakar kai susitaers su sirdim,tada gaus gydyma trombocitams visoms aciu uz palaikyma
Jau Babaniai 38,gyd sako,kad cia nuo gripo,kur sirgo vasary as nezinojau,kol neapsvietet manes vakar kai susitaers su sirdim,tada gaus gydyma trombocitams visoms aciu uz palaikyma
Sveikos mergaitės,
Aš esu, neakivaizdžiai seku įvykius, tik kažkodėl nerašau. Gal gydymas išvargino, gal net nežinau kas yra, toks jausmas kad gyvenimas teka kažkur pro mane ir be manęs, o mano vidus toks sustingęs...
Man šiandien sulašino 5 dalies 2 lašinimą. Prieš paklitakselio lašinimą atliko kaulų scintigramą, limfmazgių echoskopiją. Kaulai ir vidaus organai kaip ir gerai šiai dienai, o virš raktikaulio dar yra keletas nuo 0,7 iki 1,3 mm limfmazgiukų. Tai ir kelia man nerimą, kaip bus, kai gydymas baigsis, o jie liks? Pas gydytoją neklausiau kol kas, nes pradėtą gydymą kiek supratau užbaigs. Tokios naujienos pas meane.
Kaip ,Adis, laikaisi tu? Kada dabar tau lašinimas?
Aš esu, neakivaizdžiai seku įvykius, tik kažkodėl nerašau. Gal gydymas išvargino, gal net nežinau kas yra, toks jausmas kad gyvenimas teka kažkur pro mane ir be manęs, o mano vidus toks sustingęs...
Man šiandien sulašino 5 dalies 2 lašinimą. Prieš paklitakselio lašinimą atliko kaulų scintigramą, limfmazgių echoskopiją. Kaulai ir vidaus organai kaip ir gerai šiai dienai, o virš raktikaulio dar yra keletas nuo 0,7 iki 1,3 mm limfmazgiukų. Tai ir kelia man nerimą, kaip bus, kai gydymas baigsis, o jie liks? Pas gydytoją neklausiau kol kas, nes pradėtą gydymą kiek supratau užbaigs. Tokios naujienos pas meane.
QUOTE(NBA @ 2009 04 17, 13:59)
Sveikos mergaitės,
Geros visai naujienos NBA. Truputis poilsio ir siūlyčiau taupyti Lenkijai. Skaičiau kraujo forume limfmazgiai vienai merginai visiškai susitraukė tik po metų (limfoma jai). Būna ir taip. Ligos požymių nebeliko. Jei Jums bus llikę limfmazgiai - toks tyrimas kaip PET, tik patvirtintų arba atmestų jų aktyvumą ir tada jau medikų sprendimas būtų: laukti ar toliau gydytis. Jūsų - mano situacijoje visiškas išgijimas galimas, bet didesnė tikimybė ligą valdyti, ją pavertus lėtine. Aš po Jūsų dabartinio gydymo pratemiau visai nemažai 10 pilnaverčio gyvenimo mėnesių.
****Lašinaus vakar. Šiandien plaukai jau slenka. .
Tuoj įpusėsiu gydymą. dar pora savaitėlių.
Slinks plaukučiai, Adis, saujom slinks. Bet gal liks . Pažiūrėsim.
---------
NBA, Kaune gydotės? Skaitau, kaip jums limfmazgius tikrina, kaulų scintigramas daro... Klaipėdoj-nieko. Per 5 m.nė kart limfmazgių echoskopijos nebuvo. Nei KT, nei kaulų sc. Ne tik man, niekam. Gydytoja sakė, kad siunčia tada, jei pasireiškia kliniškai
Eisiu gegužės 7 privačiai.
---------
NBA, Kaune gydotės? Skaitau, kaip jums limfmazgius tikrina, kaulų scintigramas daro... Klaipėdoj-nieko. Per 5 m.nė kart limfmazgių echoskopijos nebuvo. Nei KT, nei kaulų sc. Ne tik man, niekam. Gydytoja sakė, kad siunčia tada, jei pasireiškia kliniškai
Eisiu gegužės 7 privačiai.
QUOTE(adis @ 2009 04 17, 14:30)
****Lašinaus vakar. Šiandien plaukai jau slenka. .
Tuoj įpusėsiu gydymą. dar pora savaitėlių.
Mamai irgi nuslinko,berods po antros chemijos.Dabar jau pradeda ataugti(po 6kursu),bet nuo Xelodos(kuria pradejo gert pries keleta dienu)kazi kaip bus.Bet nesvarbu tie plaukai,kad tik padetu pristabdyt liga.
Sako pries chemija reikia nusidazyt plaukus stipriais dazais,taip dariusios moterys tvirtina,kad plaukai nenuslenka.Bet mam sisyk pries chemija ir nusidaze,bet vistiek nuslinko.Reiskia ne visiems padeda.Kitiems ir siaip nenuslenka.
Jus jau trecia,ar antra kursa vakar susilasinot?