QUOTE(Liutukeee @ 2009 04 04, 21:56)
Mano mama gerai istvere ta raudona chemoterapija-tik po paskutines(6-os)prasciau jautesi-veme,dar ir dabar negali paziuret i maista,kuri valge ta diena.O siaip nei veme,nei viduriavo,tik plaukai nuslinko.
O tai jai buvo metastazes plauciuose,kad isoperavo abu plaucius?Turbut ne smulkialastelinis vezys buvo? Buk gera,parasyk.Mums tai labai svarbu.Nes mama buvo pas plauciu onkologa-chirurga,bet buvo balandzio 1d.-tai jis pasake"galim ispjaut 1plauti,po to kita",mama su mano vyru pas ji buvo-tai jie is pradziu tuo patikejo,o paskui sako gal cia bajeris balandzio 1d.proga,nes kiti onkologai sake,kad operuot negalima,nes abiejuose plauciuose daug zidinuku.Likom nesuprate.O gydytojai nelinke aiskint
Stiprybes jums ir sekmes!
O tai jai buvo metastazes plauciuose,kad isoperavo abu plaucius?Turbut ne smulkialastelinis vezys buvo? Buk gera,parasyk.Mums tai labai svarbu.Nes mama buvo pas plauciu onkologa-chirurga,bet buvo balandzio 1d.-tai jis pasake"galim ispjaut 1plauti,po to kita",mama su mano vyru pas ji buvo-tai jie is pradziu tuo patikejo,o paskui sako gal cia bajeris balandzio 1d.proga,nes kiti onkologai sake,kad operuot negalima,nes abiejuose plauciuose daug zidinuku.Likom nesuprate.O gydytojai nelinke aiskint
Stiprybes jums ir sekmes!
Laba,
mano mama, deja, nelabai gerai perneša tą chemiją.... būna dienų, kai guli susirietus ir nenori nieko nieko... o būna, normaliai bendrauja...
dėl plaučių, tai galiu patikslinti.... jai buvo plaučių uždegimas, o po jo pradėjo atsikosėti krauju... buvo metastazės...
apie anas operacijas, perskaičiau išrašuose (buvo padėti virtuvėj). mačiau šios operacijos išrašas gulėjo padėtas prie lovos, bet taip ir nedrįsau paimt ir perskaityt.
susivedžiau į mobilų sarkomos pavadinimus (o jų net trys!), bandysiu ieškoti ką jie reiškia....
p.s. su praėjusiomis šventėmis, Jus visas Laikykitės, mergaitės