Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 21, 22:46)

O man siandien kazkokia liudna diena,ir oras dar nekoks.Bet ne del oro gal liudna.Nukrito pirmas nagas nuo desines rankos pirsto,nu taip negraziai atrodo dabar ir neskauda,bet labai nemaloniai jeigu netycia prisileti,brr.Neverkiau ir nelabai pergyvenau kai plaukai nukrito,kai blakstienos,o siandien zliumbiau,negalejau sustuoti verysad.gif

user posted image Brangute, pasakyčiau, kad ir nagučiai atauga, bet tai tikriausiai šiuo metu menka paguoda. unsure.gif Laikykis, ateis tokia minutė, kada baigsis visokie siurprizai, tikrai ateis. wub.gif Manau, kai grįš vyras Jums bus daug lengviau, viskas nusidažys šviesesnėm spalvom.
Atsakyti
senai berasiau... gal ir jau rasyta, ka pasakysiu, bet gal kam ir bus naudinga.
Nesenai kalbejau su moterimi, kurios dukra gydesi no sios ligos, tai papasakojo, kad gydytojai daug nesako, pvz., kad kraujas per chemijas TURI kristi, jei nekrenta, reiskia chemija neveikia, reikia keist jos sudeti (mano mamytei nekrito, ir gydytoja sakydavo, va kaip gerai, kraujas geras... Mamyte sakydavo ir mirsiu su geru krauju...). Chemijos metu reikia kuo dazniau maudytis po dusu 2-3 kartus per diena, ir pedantiska higiena. Santariskese daugelis mamu turi savo puodus ir pacios daro valgyt is ukininku darzoviu, mesos, atsisako ligonines maisto. Jokiu kontaktu su serganciais, sloguojanciaisir pan. Saugokime save wub.gif
p.s. vis dar turiu naturaliu juodu plauku peruka (galima dazyti, nes plaukai naturalus)gal kam reikia, galiu padovanot, atsiust
Atsakyti
Saulute 111, 4u.gif kaip gera Jus dar kartą sutikti. Ačiū dar kartelį už ZOMETĄ. AČIŪ IR NUO MAMYTĖS. KUO GERIAUSIOS JUMS KLOTIES. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 21 kovo 2009 - 21:39
labutis visoms, kelias dienas nebuvau prisijungus, o Jus cia stipriai pajudeje i prieki, dziugu , kad visos laikotes neblogai, taip spejus biggrin.gif , nes visos dalyvaujate pokalbiuose 4u.gif . Noreciau paklausti, netycia varciau knigyne tokia knyga, kur viena amerikieciu mokslininke Klark, apraso metodika, kaip gydytis nuo vezio ir ten reikia naudoti toki prietaisa, kuris vadinasi zaperis dar yra zoleliu dieta, bei nurodyta ko negalima vartoti, gal kuri nors yra bandziusi ta metoda..
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 21, 23:10)
user posted image Brangute, pasakyčiau, kad ir nagučiai atauga, bet tai tikriausiai šiuo metu menka paguoda.  unsure.gif Laikykis, ateis tokia minutė, kada baigsis visokie siurprizai, tikrai ateis.  wub.gif Manau, kai grįš vyras Jums bus daug lengviau, viskas nusidažys šviesesnėm spalvom.

Aciu 4u.gif Zinau kad viskas ataugs smile.gif Bet buna tokiu silpnumo akimirku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 21, 22:54)
Aciu 4u.gif Zinau kad viskas ataugs smile.gif Bet buna tokiu silpnumo akimirku  rolleyes.gif

ar tikrai tu iš Klaipėdos??? Jei taip labai noriu bendrauti gyvai blush2.gif
Dėl nagučių ir nuotaikytės...ech...kaip tave suprantu...žinok, mintimis tave stipriai stipriai palaikau, keista taip artima kiekviena iš jūsų esate man...išgyvenu kartu su jumis viską...ir su tavim Sveta wub.gif aš žinau, kad aš verkiu nes pavargau nuo skausmo, "siurprizų" daromų ligos....gal ir tau todėl liūdna? Tai normalu, geriau paverkti ir išsiverkti, nei kaupti savyje. Palaikau tave wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 22, 00:40)
ar tikrai tu iš Klaipėdos??? Jei taip labai noriu bendrauti gyvai  blush2.gif
Dėl nagučių ir nuotaikytės...ech...kaip tave suprantu...žinok, mintimis tave stipriai stipriai palaikau, keista taip artima kiekviena iš jūsų esate man...išgyvenu kartu su jumis viską...ir su tavim Sveta  wub.gif aš žinau, kad aš verkiu nes pavargau nuo skausmo, "siurprizų" daromų ligos....gal ir tau todėl liūdna? Tai normalu, geriau paverkti ir išsiverkti, nei kaupti savyje. Palaikau tave  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu Ugne*Ine wub.gif Taip,as ie Klaipedos smile.gif Labai noreciau susipazinti "gyvai" 4u.gif Reikia kaip nors susitikti g.gif Tu dabar aisku negalesi nei pa mane atvaziuoti,nei kur "neutralioje teritorije" susitikti.Jeigu tik as tave aplankysiu.Parasyk gal i az,kokioje gatveje gyveni,ar toli nuo manes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 21 kovo 2009 - 22:49
Arūne - mirksiukas.gif wub.gif Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Kokia puiki sagė, Ugn*Ine !!!
user posted image

Dirbk ir toliau, o mes džiaugsimės ir didžiuosimės tavimi smile.gif

-----------

labas rytelis,Rasų lanka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 22 kovo 2009 - 08:51
Ugn*Ine - puiki sagė thumbup.gif . Visai nepanašu į pirmą blyną. Aš tai mezgu - per dvi savaites - du mezginukai ax.gif

Sveta K. - ačiū už žinias už seminarą. Kažkaip buvo kilusi mintis atvažiuoti, bet man darbas ir nelabai išėjo išsisukti. Dėl vyro ligos ir taip daug išeiginių tenka prašytis blush2.gif Gerai, kad darbdaviai supratingi 4u.gif

Rasų lanka-džiugu, kad Jūsų mamytė juda-kruta. Tikrai pavasaris daro savo, įkvepia jėgų ir tikėjimo.

Labas rytas visoms mergaitėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 22 kovo 2009 - 10:39
Labas rytas pačioms stipriausioms, gražiausioms mergytėms visoje planetoje 4u.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 21, 23:48)
Aciu Ugne*Ine wub.gif Taip,as ie Klaipedos smile.gif Labai noreciau susipazinti "gyvai" 4u.gif Reikia kaip nors susitikti g.gif Tu dabar aisku negalesi nei pa mane atvaziuoti,nei kur "neutralioje teritorije" susitikti.Jeigu tik as tave aplankysiu.Parasyk gal i az,kokioje gatveje gyveni,ar toli nuo manes.

tai po chemo, kai tik jausiuosi stipresnė parašysiu ir tada varysim kur nors arbatėlės pagerti ar gerai? Gyvenu aš laikinai pas tėvus Žvejybos uoste, šiaip mano tikrieji namai prie buvusio "Sodžiaus", tad dar nežinau, jei būsiu tikrai stipri tai būsiu namuose jau savo wub.gif
Atsakyti
Labą rytą,
atsiverčiau L. ryto puslapį pasižiūrėti, koks šiandien oras. Ta proga „perbėgau“ visą.
Radau tokią nuotrauką.
Koks drąsus dabar jaunimas. smile.gif Be galo graži, miela mergina.
Mieloji nepažįstamoji – lengvo ir gražaus tau tolimesnio gyvenimo.
Nuotrauka

Sveta K., Ugn*ine, mou, ragnez, romantike, Shaiba, arune ir kitos – jaunos, mielos moterys, mažų vaikučių mamos – drąsos , ištvermės, kanrtybės, tikėjimo ir pasitikėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 22 kovo 2009 - 11:58