Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

QUOTE(adis @ 2009 04 10, 09:47)
Esant tavo nupasakotai situacija: gali pati pasidaryti krūties žymenį CA 15-3 ir bendrą CEA 1-2 k. metuose ir bent vieną kartą į metus (optimalu būtų 2 k. ) krūties ir pilvo organų echoskopijas, 1 k. plaučių nuotrauką.

Aciu be galo, Adis,...Va bent tiek noreciau is mane priziurincio daktaro gauti.. Dekui! Tu-Angelas zemeje mums... wub.gif
Atsakyti
[quote=SVETA K.,2009 04 11, 00:44]
pasirupinti.Carvel wub.gif wub.gif O kiek vaikuciu turite?

Du savo ...ir dar tris ,irgi dabar savo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2009 04 11, 00:56)
Du savo ...ir dar tris ,irgi dabar savo  biggrin.gif .

Ogo bigsmile.gif Kokia didele seima thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 11, 01:01)

Ogo bigsmile.gif Kokia didele seima thumbup.gif  wub.gif

Nu ne maza,vyriausiajai 20m. maziausiai ka tik suejo 6 biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2009 04 10, 23:28)
[b]
...be to negaliu sirgti ,tiesiog privalau buti sveika,kaip rusai sako  einu "cerez nemagu",reikia vaikus uzauginti

ir aš taip pat bigsmile.gif

QUOTE(adis @ 2009 04 10, 23:42)
Dar pagalvojau būna tokie masažuokliai
user posted image
ir sviedinukai su spygliukais, jie tiktų kojų padams.

vat aš galvoju ar galiu su tokiu masažuoti, gi taip aišku irgi gerėja kraujotaka kojoje, nu nesuprantu jei auglys ne ten kur aš masažuosiu ar galiu daryt ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 04 10, 18:35)

Saulėlydi 4u.gif  - nuostabi kepuraitė. Juk dar susitiksit su mou, tai bus proga pataisyti ją. Apžiūrėjau ir kitus Jūsų darbelius.    Marja Auksarankė esat.  tongue.gif

Einu pirmą partiją kiaušinių dažyti...

Ačiū 4u.gif Iki auksarankės toli ax.gif
Kaip pasisekė kiaušinukus nudažyti?
Atsakyti
Ugnine,gal nemasazuokit dar,jei imanoma kaip nors be to issiverst...
Papildyta:
Manau,kad bet koks masazas ar neiprastas dirginimas ,ypac jautresniam zmogui,gali nors ir truputi,kelt tonusa ir gerint bendra kraujotaka.
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 04 11, 00:21)
Mergytės, aš šiandien vakare sugalvojau pabandyti su savo mašiniuku pasivažinėti aikštelje, maniau kad ta kojytė, tiksliau pėda, kur nejaučiu trukdys man vairuot..tačiau, sėdau, pasiruošiau ir nusprendžiau kad vairuosiu mašiną, jei ne šiandien tai už kelių savaičių tikrai...na ir ką, aš jau šiandien ją vairavau, aplinkinius rajonus apvažinėjau, sunkiau vairuoti, tačiau aš GALIU  wub.gif

Mieloji. 4u.gif Su kiekviena diena pateiki vis po malonią staigmeną apie save. Taip ir toliau laikykis. wub.gif

QUOTE(adis @ 2009 04 11, 00:42)
ačiū už mano pastangų įverinimą. smile.gif Aš sutinku gyvenime labai daug gerų žmonių, jie visi turi gerumo sparnus, man iki jų toli. Forume kartasi pratrūkstu ne tik gerumu...

Na, Adis, tikrai Jums šitaip kuklintis nevertėtų. bigsmile.gif Kiekvienas Jūsų pasisakymas kažkam yra tarsi ištiesta pagalbos ranka. Kiekvienas Jūsų žodelis kaip takelis į nusiraminimą , ar žinojimą kaip elgtis toliau. Kiekviena Jūsų emocija
tarsi akių atvėrimas pasiklydusiam ar susipainiojusiam jausmuose. Jūs nė nenumanot kokį darbelį šiame forume nuveikiate. wub.gif

QUOTE(carvel @ 2009 04 11, 00:56)
Du savo ...ir dar tris ,irgi dabar savo  biggrin.gif .

bigsmile.gif Tiesiog nebėra ką ir bepridurti... clap_1.gif

Gražiąjai pavasario šventei kaip ir pasiruošėme. Pridažėme margučių... doh.gif Tik kaži kas jų tiek suvalgys... ax.gif
Visoms Mergaitėms, ramaus Kristaus Prisikėlimo laukimo.

Gabija - KUR ESAT DINGUSI? PASIILGOM... mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
Aš kątik iš bažnyčios, iš gražių ir iškilmingų Velyknakčio apeigų.
O kadangi ryt išvažiuoju iš ligoninės parsivežti vyro (nepaleido anksčiau,nes ryt paskutinė kurso diena ir dar lašins chemiją), tai sveikinu su šv.Velykomis jau dabar. Ir perduodu man patikusius kunigo žodžius:"Nesvarbu, jei nusigręš nuo Jūsų sėkmė, paliks Jus artimi žmonės, nebesišypsos laimė...svarbu, kad neliktumėt vieni, neliktumėt vieni - be Dievo. Kad Jūsų rankos visada būtų DIEVO delne..."
Gražaus, šviesaus palaimngo Velykų ryto Jums ir Jūsų šeimoms, artimiesiems.

wub.gif
Atsakyti
Labutis brangiosios, iškart skubu pasveikint su ŠV.Vėlykomis....mielosios stiprių Jums kiaušiniukų, gražaus šeimos susibūrimo, geros , pakilios nuotaikos. Myliu Jus visas, visoms linkiu ramybės savo viduje ir šeimoje....

user posted image

QUOTE(rasų lanka @ 2009 04 11, 21:55)
Mieloji. 4u.gif  Su kiekviena diena pateiki vis po malonią staigmeną apie save. Taip ir toliau laikykis.  wub.gif
Visoms Mergaitėms, ramaus Kristaus Prisikėlimo laukimo.

na taip, aš labai užsispyrusi, stengiuosi nelikti toje pačioje vietoje, dabar kai vėl aš už vairo tiek laimės bus man ir vaikui...atšils orai važiuosim prie jūros, miškiuku pavaikščioti ir šiaip visur, kur ramu ir gražu...

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 11, 23:01)
"Nesvarbu, jei nusigręš nuo Jūsų sėkmė, paliks Jus artimi žmonės, nebesišypsos laimė...svarbu, kad neliktumėt vieni, neliktumėt vieni - be Dievo. Kad Jūsų rankos visada būtų DIEVO delne..."

Labai labai teisinga, graži, šildanti mintis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugn*Ine: 11 balandžio 2009 - 22:34
SU VELYKOM!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 11 balandžio 2009 - 23:15
user posted image

Sveikos, Mergaitės, sulaukusios Šventų Velykų. Viešpaties palaimos ir malonės Jums ir Jūsų šeimoms. wub.gif wub.gif
Atsakyti