Mergytės, aš šiandien vakare sugalvojau pabandyti su savo mašiniuku pasivažinėti aikštelje, maniau kad ta kojytė, tiksliau pėda, kur nejaučiu trukdys man vairuot..tačiau, sėdau, pasiruošiau ir nusprendžiau kad vairuosiu mašiną, jei ne šiandien tai už kelių savaičių tikrai...na ir ką, aš jau šiandien ją vairavau, aplinkinius rajonus apvažinėjau, sunkiau vairuoti, tačiau aš GALIU
QUOTE(ramadana @ 2009 04 10, 15:31)
labadiena,kiek zinau,negalima esant augliui,daryti jokiu masazu,sildymu,nieko,kas gerina kraujotaka,ypac toj vietoj.Gal butu galima lengva mankstele ar pasivaikscioti kad ir po namus daugiau,jei yra sveikatos.
mano auglys yra dubens kauluose...mano koja nevaldoma, pirštuose, taip kad net neliesčiau to auglio, nutariau klausyti gydytojos ir jokių masažų nedaryti, apart kad pirštus tarp pirštų kartais pamaigysiu, pasivaikščiojimai tai būtinai ir būtent be lazdelės
anksčiau vien su lazdele, dabar pratinu tą kojytę dirbti pačią, nors kiek atima jėgų, bet vistiek nenusileisiu, tegul dirba
QUOTE(Agotė @ 2009 04 10, 15:49)
O TAI JEI YRA AUGLYS...NEGALIMA VONIOJ KARŠTOJ GULĖTI?
kiek žinau jokiu būdu negalima
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 10, 17:59)
O man dabar nelinksma,mano mazoji serga jau nuo pirmadienio ir as jos nematau Jau vel pradejau verkti vakarais.
žinai vienas draugas man pasakė labai gerus žodžius kai buvau ligoninėje...Dievuliui mes nusidedam kai taip elgiamės...Dievulis duoda mums po naują dieną, naują gyvenimo dieną, o mes ją praleidžiame verkdamos...Gal geriau kai liūdna dėkokim Dievuliui už naują dieną, už vaikus, tėvelius....kai labai skauda širdutę, turim padėkoti, kad bent jau juos, tuos artimus žmones turim, o jie turi mus
Tave suprantu, tačiau pažvelk iš kitos pusės, net ir trumpas susitikimas gali baigtis ne tik tau blogai...artimieji pergyvens, jei tu susilpnėsi ir tuo labiau apsirgsi, tad geriau paimk iš tų dienų viską kas tik gero. Žinai manau, mes greit jau susitiksim
QUOTE(rasų lanka @ 2009 04 10, 18:35)
Ugn*Ine Sveikute pargrįžusi. Poilsio per chemijas visiems reikia. Todėl pasaugok save. Pasistengiau įsivaizduoti mamytės ir dukrytės susitikimą - tas laimės akimirkas.
Būkit laimingos, mielosios.
Ir dėl augliuko geros žinios. Tai ir šventės ramesnės bus...
ačiū ačiū....
Saugau save, ryt iš pat ryto keliauju kraujuką duoti, tyrimus atlikti, važiuosiu paskui pirkti striukytės ir į mašiniuką vaikui kėdutę. Saugau save, tačiau stengiuosi iš visų jėgų gyventi šias dienas kaip sveika moteris
QUOTE(Domogintare @ 2009 04 10, 19:31)
Dziaugiuosi Ugninuke, kad geru naujienu parsivezei, smagu, kad ir neblogai jautiesi.
jaučiuosi tikrai neblogai, stengiuosi labai dirbu su savo mintimis...
QUOTE(carvel @ 2009 04 10, 21:13)
Ugn*Ine,smagu girdeti geras naujienas,matai kaip viskas po truputi tvarkosi ,sekmes
tvarkosi viskas ir dar kaip
man taip gera...
QUOTE(carvel @ 2009 04 10, 21:42)
Nu o man dar taip nera buve,siandien reikejo skambinti del markerio ,o as visiskai pamirsau ...tikriausiai pavasaris veikia
.
wow, kažkaip gerai nuskambėjo
, reiškia mintys kitur skraido, o tai irgi gydo, kad neturi ištisai minčių apie ligą. Sėkmės
Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....