QUOTE(Liutukeee @ 2009 04 08, 08:08)
Xeloda,ji kai naudojo eme berti burna,bet gydytoja tada sake,kad tai dar ne stomatitas,kad dar galima vartoti.O jums tokiu problemu nebuvo?Ir aplamai ar jauciat kokiusnors salutinius poveikius?O del viduriavimo?Neviduriuojat?Jei viduriuojat-ar taikot kokiasnors vaistus nuo viduriavimo?Nes praeita syki gydytojai nieko nepatare.
Geros dienos visoms!
Geros dienos visoms!
Burnos priežiūrai labai gerai ramunėlių, medetkų skalavimai. Man atsiranda pūslelės, kraujuoja dantenos (kai krenta kraujas), kyla uždegimas apie protinius dants. Juos skauda, sunku kramtyti. skauda liežuvį. Tuomet naudoju bealkoholinį Sensodine plus sensitive skaliklį (kiti Sensodine skalikliai netinka, nes yra alkoholio). Pastoviai dantų pasta sensodine clasic. Džiūsta burna, neseniai vaitinėje mačiau yra preparatas pakeičiantis seiles, pagerinantis maisto rijimą, tai Saliva natura, veiklioji medžiaga augalas storaplėvė šventžolė. Kaina ~50 Lt. Kol kas nepirkau, apsieinu. Labai sausos rankų plaštakos ir kojų padai naudoju tepalą Essex salva. Džiūsta ir kraujuoja nosies gleivinė naudoju tepalą Nisita.
Šalutinius jaučiu, kaip kiekvienoje chemijoje. Man labai šalta ir labai daug miegu. tai būtų ryškesni šalutiniai. Visokių kitokių daug. Eina ir praeina. Šį kartą xelodą nutraukė anksčiau; granuliocitai nukrito iki 0,3. (pas mus toks tyrimas vietoje neutrofilų atliekamas).
Ką jūs vadinate viduriavimu? Viduriavimas tai 3-4 k. per parą arba 1 k. naktį. Jei taip nėra normalu. Man šios problemos nėra. Būtų vartočiau ryžių košę, ryžių sriubą (tik be pieno!), virtas bulves, vartočiau mėlynių uogas (jų yra šaldyų pirkti). Jei kraujas labai nukritęs - tada mėlynių kompotas. (Žalių daržovių ir vaisių reikai vengti), gal dar mėlynių kisielius. Jei nepadėtų tada Linex. Tik tada kraujas turi būti geras. Neurofilai virš 1.
Viduriuojant netenkama skysčių, taip pat kalio, gali būti probelmų su širdimi, todėl vėlbulvės, bulvių košė (be pieno, be grietinės), razinos, kepti bananai.