Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

Siandien ims kaulu ciulpus tyrimui,kad apsisprest ka toliau darys.Viduje pas mane viskas maisosi,nepamenu,kada taip bebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 04 07, 08:39)
Labas rytas 4u.gif  4u.gif  4u.gif Papasakosiu viena nutikima is savo vienatves ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif wub.gif

Mano vyras vienas nešoko - kvietė sesutę, bet ji nesutiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mou @ 2009 04 07, 09:17)
Siandien ims kaulu ciulpus tyrimui,kad apsisprest ka toliau darys.Viduje pas mane viskas maisosi,nepamenu,kada taip bebuvo unsure.gif

Baik, baik. Atsipalaiduok. Prisimink savo tikslus. O be to - juk nieko nepakeisi savo nerimu.
Atsakyti
nu va,bakst ir viskas ax.gif parasysiu balandzio 1 kas nutiko

atejo sesute,pajunge lasine ir isejo.skaitau knyga,bet kazkoks naujas garsas.nu nieko,turbut siaip kas.skaitau toliau,nu negaliu tekst,tekst.palauk,juk lasine pajungta,o as prie jos ne.paziuriu,jo lasa ant grindu.sustabdziau,pakvieciau sesute,kad prijungtu mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 04 07, 12:09)
nu va,bakst ir viskas ax.gif parasysiu balandzio 1 kas nutiko

atejo sesute,pajunge lasine ir isejo.skaitau knyga,bet kazkoks naujas garsas.nu nieko,turbut siaip kas.skaitau toliau,nu negaliu tekst,tekst.palauk,juk lasine pajungta,o as prie jos ne.paziuriu,jo lasa ant grindu.sustabdziau,pakvieciau sesute,kad prijungtu mane biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir del sokiu lotuliukas.gif thumbup.gif
Man su laseline irgi buvo nuotykiu smile.gif Atveze toki sena stova ant kurio tie bamboliai laikosi,pajunge,az skaiciau knyga ir pradejau snausti,tik girdziu BUM,nukrito nuo to stovo visi bamboliai.Gerai kad ne ant galvos.

Kada bus tyrimo atsakymai? Nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 07, 11:53)
Gerai kad ne ant galvos.

va tai tau biggrin.gif pavojinga snaust g.gif

Kada bus tyrimo atsakymai? Nepergyvenk  4u.gif

niu sake,kad siandien.bet iki manes kada ateis nezinau,siandien ar ryt per vizitacija g.gif
Atsakyti
Mou, smagu, kad prisijungi prie interneto (vėl santariškėse galima juo naudotis ar patys susiveikėt?) Dar smagiau skaityt, kad Tau čiulpų tyrimas tik bakst ir viskas biggrin.gif Gal ir man kada taip bus tongue.gif
O ką Tau iš čiulpų žiūri? Mielogramą daro? Jei mielograma tai gan greit atsakymas būna. Jei ateina Tave aplankyt kas iš artimųjų paprašyk jų, kad nueitų padaryti tą internetinę kortelę, viską matysi pas save ir bus aišku. Man rodos kad artimieji gali ją padaryt jei duotum savo kokį dokumentą. Gal nebūtina, kad pati eitum. Saulėlydi, nežinai?

Sveta, kada į Kauną jau atvažiuosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 07 balandžio 2009 - 12:23
Na va,ciulpuose balastu nera,kaip ir turi but,tuscia.Ka darys dar nezino,sake galvojam,galvojam bigsmile.gif
Aj,sake leis i pilva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 04 07, 13:21)
[Saulėlydi, nežinai?

[

Žinau 4u.gif Su MOU jau aptarėm. Pasas pas ją ir su pasu gali kas nors kitas nueiti, bet, kad nėra kam g.gif Savaitgaliais nedirba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 04 07, 12:57)
Na va,ciulpuose balastu nera,kaip ir turi but,tuscia.Ka darys dar nezino,sake galvojam,galvojam bigsmile.gif

Kad blastų nėr, tai super 4u.gif o šiaip kraujai irgi nukritę visai?
Tikėkimės, kad kažką gero daktarai sugalvos biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 04 07, 14:41)
Kad blastų nėr, tai super  4u.gif o šiaip kraujai irgi nukritę visai?
Tikėkimės, kad kažką gero daktarai sugalvos  biggrin.gif smile.gif

nukrite visai unsure.gif duria i pilva,ta kazkoki NEOPOGEN'a.sake mes galetume persodinima ir dabar daryt,bet dvigubai ilgiau bus nukrites kraujas ir gali prisimest grybeliniu visokiu,taip kad geriau ziures kas toliau ir spres ax.gif

turbut suprantamai parasiau blush2.gif
Atsakyti
blink.gif neitiketina !!!
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 06, 17:58)
Reikia keti tema i virsu biggrin.gif

Sveta, įsikelk šitą temą į SM Favorites, nereiks ieškot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 07 balandžio 2009 - 14:46