Siandien ims kaulu ciulpus tyrimui,kad apsisprest ka toliau darys.Viduje pas mane viskas maisosi,nepamenu,kada taip bebuvo
QUOTE(mou @ 2009 04 07, 08:39)
Labas rytas Papasakosiu viena nutikima is savo vienatves
Mano vyras vienas nešoko - kvietė sesutę, bet ji nesutiko
Papildyta:
QUOTE(mou @ 2009 04 07, 09:17)
Siandien ims kaulu ciulpus tyrimui,kad apsisprest ka toliau darys.Viduje pas mane viskas maisosi,nepamenu,kada taip bebuvo
Baik, baik. Atsipalaiduok. Prisimink savo tikslus. O be to - juk nieko nepakeisi savo nerimu.
nu va,bakst ir viskas parasysiu balandzio 1 kas nutiko
atejo sesute,pajunge lasine ir isejo.skaitau knyga,bet kazkoks naujas garsas.nu nieko,turbut siaip kas.skaitau toliau,nu negaliu tekst,tekst.palauk,juk lasine pajungta,o as prie jos ne.paziuriu,jo lasa ant grindu.sustabdziau,pakvieciau sesute,kad prijungtu mane
atejo sesute,pajunge lasine ir isejo.skaitau knyga,bet kazkoks naujas garsas.nu nieko,turbut siaip kas.skaitau toliau,nu negaliu tekst,tekst.palauk,juk lasine pajungta,o as prie jos ne.paziuriu,jo lasa ant grindu.sustabdziau,pakvieciau sesute,kad prijungtu mane
QUOTE(mou @ 2009 04 07, 12:09)
nu va,bakst ir viskas parasysiu balandzio 1 kas nutiko
Ir del sokiu
Man su laseline irgi buvo nuotykiu Atveze toki sena stova ant kurio tie bamboliai laikosi,pajunge,az skaiciau knyga ir pradejau snausti,tik girdziu BUM,nukrito nuo to stovo visi bamboliai.Gerai kad ne ant galvos.
Kada bus tyrimo atsakymai? Nepergyvenk
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 07, 11:53)
Gerai kad ne ant galvos.
va tai tau pavojinga snaust
va tai tau pavojinga snaust
niu sake,kad siandien.bet iki manes kada ateis nezinau,siandien ar ryt per vizitacija
Mou, smagu, kad prisijungi prie interneto (vėl santariškėse galima juo naudotis ar patys susiveikėt?) Dar smagiau skaityt, kad Tau čiulpų tyrimas tik bakst ir viskas Gal ir man kada taip bus
O ką Tau iš čiulpų žiūri? Mielogramą daro? Jei mielograma tai gan greit atsakymas būna. Jei ateina Tave aplankyt kas iš artimųjų paprašyk jų, kad nueitų padaryti tą internetinę kortelę, viską matysi pas save ir bus aišku. Man rodos kad artimieji gali ją padaryt jei duotum savo kokį dokumentą. Gal nebūtina, kad pati eitum. Saulėlydi, nežinai?
Sveta, kada į Kauną jau atvažiuosi?
O ką Tau iš čiulpų žiūri? Mielogramą daro? Jei mielograma tai gan greit atsakymas būna. Jei ateina Tave aplankyt kas iš artimųjų paprašyk jų, kad nueitų padaryti tą internetinę kortelę, viską matysi pas save ir bus aišku. Man rodos kad artimieji gali ją padaryt jei duotum savo kokį dokumentą. Gal nebūtina, kad pati eitum. Saulėlydi, nežinai?
Sveta, kada į Kauną jau atvažiuosi?
Na va,ciulpuose balastu nera,kaip ir turi but,tuscia.Ka darys dar nezino,sake galvojam,galvojam
Aj,sake leis i pilva
Aj,sake leis i pilva
QUOTE(Siracusa @ 2009 04 07, 13:21)
Žinau Su MOU jau aptarėm. Pasas pas ją ir su pasu gali kas nors kitas nueiti, bet, kad nėra kam Savaitgaliais nedirba
QUOTE(mou @ 2009 04 07, 12:57)
Na va,ciulpuose balastu nera,kaip ir turi but,tuscia.Ka darys dar nezino,sake galvojam,galvojam
Kad blastų nėr, tai super o šiaip kraujai irgi nukritę visai?
Tikėkimės, kad kažką gero daktarai sugalvos
QUOTE(Siracusa @ 2009 04 07, 14:41)
Kad blastų nėr, tai super o šiaip kraujai irgi nukritę visai?
nukrite visai duria i pilva,ta kazkoki NEOPOGEN'a.sake mes galetume persodinima ir dabar daryt,bet dvigubai ilgiau bus nukrites kraujas ir gali prisimest grybeliniu visokiu,taip kad geriau ziures kas toliau ir spres
turbut suprantamai parasiau
neitiketina !!!
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 06, 17:58)
Reikia keti tema i virsu
Sveta, įsikelk šitą temą į SM Favorites, nereiks ieškot