Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

QUOTE(mou @ 2009 04 06, 21:15)
[SIZE=14]Labas  mirksiukas.gif

Labutis,mou wub.gif . šaunuole mūsų. Gerai , kad laikaisi optimistiškai nusiteikusi. Tuo ne vieną dešimtį procentų pridedi prie savo pasveikimo. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 06, 21:26)
Viena mergina rase kad tikrai geras tas filtras,tik brangus,atrodo virs 2000 kainavo.
....
Ugne*Ine nieko neraso,gal  prasidejo blogumai po chemijos?  unsure.gif

Na, negalvokim, kad jau tie blogumai yra Ugn*Inei. Gal ilsisi, ar šiaip nenori šiuo tarpu bendrauti. Juk būna tokių akimirkų, kai norisi būti tyliai , ramiai, nekalbėti ir t.t. Tiesiog pabūti su savimi... Manau, kad jai viskas gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ugn*Ine,2009 04 04, 19:00]
labutis,
jaučiuosi tikrai neblogai, einu ir į koplytėlę pastoviai, tik nuotaika labai liūdna sad.gif man liūdnaaaaaaa

labas.ateikit pas mane mirksiukas.gif jei turit sveikatos ax.gif netoli esu smile.gif lankymas nuo 14 val bigsmile.gif [QUOTE]
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 06, 20:26)
Labas 4u.gif wub.gif  Kaip tu tame izoliatoriuje? Kaip savijauta?
Papildyta:

Viena mergina rase kad tikrai geras tas filtras,tik brangus,atrodo virs 2000 kainavo.

As irgi Gabijos pasiilgau 4u.gif ir Ugne*Ine nieko neraso,gal  prasidejo blogumai po chemijos?  unsure.gif

Mes turim geriamo vandens filtrą, montuojamą prie vandentiekio sitsemos. Aš labai patenkinta. Tyrimų neprisiruošiu daryti, nors kaimynė laboratorijoje dirba doh.gif Bet kad arbatinyje nuosėdos susidaryti dali - jau nebepamenu. Keičiami filtrai, keičiama mebrana. Yra 2 galimybės - galima gerti mineralizuotą arba ne. Tai vieną kartą iš vieno kraniuko, kitą kartą iš kito atsigeriam. Net nepasakyčiau, kuris yra kuris. Kainavo panašiai apie 2000 lt (prieš 2 metus...)

Pas mus panašus, tik 5 kasečių

Gabijai šiandie chemija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 06 balandžio 2009 - 20:00
po pirmos chemo uk,viena sav kilo ir nekrito temp,kol pasieke 40.atsiduriau intensyvios skyriuj,ten dar laikes 40,buvau kaip balionas,trecioj sav nuo temp kilimo grazino i skyriu,nueme viska ka lasino,pradejau atsileidinet,i zmogu virst.isejusi is ligonines pasakiau,kad NEBEBUS DAUGIAU TAIP BLOGAI KAIP BUVO SIOM SAVAITEM.vuo tep bigsmile.gif

sakydavau,kad isgysiu LT,nes svetimtauciams nepasiduoda ax.gif

as neleidziu sau liudet,nes dziaugiuos,kad esu Lietuvoj blush2.gif

ACIU UZ LINKEJIMUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gal as kokia maniake pasidariau,nes nuo pat pirmos chemo isikaliau sau i galva,kad pasveiksiu ir visada tai turiu galvoj g.gif tikiuosi nerasau i pievas doh.gif pas mane lankytojus tikrai ileidzia,nes ne vip palatoj guliu rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=mou,2009 04 06, 20:55]
labas.ateikit pas mane mirksiukas.gif jei turit sveikatos ax.gif netoli esu smile.gif lankymas nuo 14 val bigsmile.gif [QUOTE]
[/quote]

jei nori ileidz ir anksciau blush2.gif

[quote=mou,2009 04 06, 21:11]
po pirmos chemo uk,viena sav kilo ir nekrito temp,kol pasieke 40.atsiduriau intensyvios skyriuj,ten dar laikes 40,buvau kaip balionas,trecioj sav nuo temp kilimo grazino i skyriu,nueme viska ka lasino,pradejau atsileidinet,i zmogu virst.isejusi is ligonines pasakiau,kad NEBEBUS DAUGIAU TAIP BLOGAI KAIP BUVO SIOM SAVAITEM.vuo tep bigsmile.gif

sakydavau,kad isgysiu LT,nes svetimtauciams nepasiduoda ax.gif
as neleidziu sau liudet,nes dziaugiuos,kad esu Lietuvoj blush2.gif

ACIU UZ LINKEJIMUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gal as kokia maniake pasidariau,nes nuo pat pirmos chemo isikaliau sau i galva,kad pasveiksiu ir visada tai turiu galvoj g.gif tikiuosi nerasau i pievas doh.gif pas mane lankytojus tikrai ileidzia,nes ne vip palatoj guliu rolleyes.gif
[/quote]

ne maniake ne schmoll.gif liuks motera esi 4u.gif kaip ne "vip" juk viskas tau vienai ten priklauso tongue.gif nesupyk tik blush2.gif
Atsakyti
Ugninei viskas gerai, tik toks etapas kai norėjosi pabūti su savimi. Bet šis etapas jau baigėsi ir ji tikrai parašys, ir dar iki šeštadienio bus Vilniuje, taip kad jeigu kas turite reikalų onko ligoninėje prašom nepasididžiuoti ir užeiti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=kavyte,2009 04 06, 21:37]
Ugninei viskas gerai, tik toks etapas kai norėjosi pabūti su savimi. Bet šis etapas jau baigėsi ir ji tikrai parašys, ir dar iki šeštadienio bus Vilniuje, taip kad jeigu kas turite reikalų onko ligoninėje prašom nepasididžiuoti ir užeiti mirksiukas.gif
[/quote][/QUOTE]

su mielu noru uzeiciau,bet negaliu iseit is skyriaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 04 06, 22:37)
Ugninei viskas gerai, tik toks etapas kai norėjosi pabūti su savimi. Bet šis etapas jau baigėsi ir ji tikrai parašys, ir dar iki šeštadienio bus Vilniuje, taip kad jeigu kas turite reikalų onko ligoninėje prašom nepasididžiuoti ir užeiti  mirksiukas.gif

Kaip gerai,rasu lanka tikrai atspejo. 4u.gif Cia as apie bloga pagalvojau blush2.gif Bet pergyvenu del Ugnines,tai atleiskit rolleyes.gif Perduok Kavyte linkejimus 4u.gif
Atsakyti
Kiekvieną dieną skaitau...kaip jūs gražiai, šiltai, protingai...bendraujat, palaikot viena kitą.....jūs nerealios 4u.gif
Atsakyti
o kaip kitaip be palaikymo blush2.gif
Atsakyti
Labas MOU , tai gal kompiuterį jau nuolatos turėsi? Būtų thumbup.gif
Kavyte - ačiū už žinias apie UGN*Inę. Linkėjimai jai wub.gif
Babania - nusišypsok mirksiukas.gif
Agote - kaip Jūsų reikalai?
Rasų lanka - Jums atostogos? Remontus pradėjote? Kaip mamytę veikia toks gražus pavasarinis oras? Tikiuosi, energijos netrūksta.

Labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 07, 08:26)
Labas MOU , tai gal kompiuterį jau nuolatos turėsi? Būtų  thumbup.gif

Labas,dar ne mano schmoll.gif bet mano jau Lietuvoj mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Papasakosiu viena nutikima is savo vienatves ax.gif
Penktadieni isijungiau Mango per TV,ateina sesute.
As ir klausiu:kas butu jei as pradeciau sokti?Ar nekviestumet psichiatro jau? smile.gif
Sesute:tai nu suprantama,kad gali stogas nuvaziuot cia blink.gif
As:nu ne,kad man stogas nevaziuoja ir nevaziuos kol kas,bet paprasciausiai tokia nuotaika,kad kojos pacios nori kilnotis biggrin.gif
Sesute: g.gif tai gerai,kad nori kazko
Ir isejo,net nepasakiusi,o kas butu jei as sokciau lotuliukas.gif
Atsakyti