QUOTE(adis @ 2009 04 03, 10:39)
Ramybės meditacija:
aš ramybė
aš apsupta ramybės
ramybė mane gaubia
ramybė mane palaiko
ramybėje aš saugi
ši ramybė mano
ramybė manyje
Vsikas gerai.
viskas gerai.
(Aš dar įsivaizuoju kaip mane supa, kaip gaubtas gaubia, kaip mane visą užpildo.
labai nuramina protą ir suteikia saugumą) pageidautina kelis kartus per dieną. Jau rašiau, nesu prarijusi nė vienos raminančios tabletės nereikia.
ir žinoma, Sveika Marija, labai graži malda, pati gražiausia.
jorky, matau, kad skaitot, džiaugiuosi dėl Jūsų mamos. Tik turiu pasiūlymą, laiškus dėl Herceptino vistiek išsiųskit, gal vėliau, kai baigsit gydymą. Nebijokit asmeniškumų ir jausmų laiškuose. Padarysit tai dėl kitų, kurioms to vaisto reikia, kurios jo negauna. Laiškų rašymas viena iš galimybių atkreipti dėmesį į esančią problemą, tų, kurių galioja ją spręsti. Nes, kaip bebūtų banalu, jie kartais jos nežino. Turiu galvoje sveikatos komitetą prie Seimo, Europarlamentarus ir pan.
Miela Adis ,
Jus tiesiog skaitote mano mintis. mes su mama pasikalbejom ir nutarem isiusti laiskus baigus gydyma, padekoti uz vaista, uz duota galimybe pasveikti.
Dekui ir Jums visom uz palaikyma
Po menesio mamytei darys tyrimus - plauciu, kepenu...meldziuosi, kad tik vezys nebutu kur nukeliaves...
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2009 04 03, 22:07)
Labutis!
Truputi skaitinejau jusu temuke,bet visko nespeju.Mazoji neleidzia,
Labai liudna paskutinem dienom.Mamytei kruties vezys metastazavosi i plaucius,per pusmeti 6chemoterapijos kursai,o rezultatas liudinantis-zidinukai dar didesni.Ieskau informacijos apie biologini gydyma,nes gydytojai net nera uzsimine apie tai.Mamos HER 2 +.Gal kurinors susiduret su tuo?
Gal as cia ne visai i tema,bet labai norim padet mamytei.Ji tokia kovotoja,stipri moteris,nors tiek daug nelaimiu gyvenime apturejusi,bet po truputi ir ji paluzta.Taip gaila jos,negaliu.Vis klausineju saves kodel jai tai nutiko.
Taip norisi,kad mamyte ir visos jus ar jusu giminaiciai pasveiktu!
Labutis!
mano mama irgi serga kruties veziu III stadija HER ( visi pliusai kiek yra). Navikas agresyvus, linkes atsinaujinti. Gavo labai stipria chemija - 6 kartai ir 25 spinduliai. Del metastaziu nezinome, pries operacija dare plauciu nuotrauka, zidiniu nebuvo.
Biologinis gydymas - tai gydymas Herceptinu, tai labai brangus vaistas, kurio dabar Lietuvoje yra minimaliai uzperkama. Sis vaistas yra naujas, bet kiek skaiciau apie ji, labai efektyvus.
Kokia mamos ligos stadija ?