Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

Domogintare tavo malda labai graži, bet labai ilga, reikia kažko ką galėtų kartoti nuolat kai taps sunku.
Rasų lanka ačiū mirksiukas.gif
Papildyta:
Ugnine klausė per kiek laiko organizmas išsivalo po chemijos?
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 04 02, 23:03)
Ugnine klausė per kiek laiko organizmas išsivalo po chemijos?

Jei klausia, per kiek laiko iki sekančio karto, tai - jeigu lašina kas tris savaites, tai silpniau gali jaustis savaitę. Bet gali būti ir kitaip - galima blogai jaustis tik pora dienų, galima ir dvi savaites, bet paprastai paskutinę savaitę jau viskas gerai. Priklauso tai nuo vaistukų ir organizmo. Visiškai chemija išsivalo tik baigus visus lašinimus po 2-3 mėn. Perduokit Ugn*Inei kuo daugiau stiprybės. Laikau kumštukus laaaabai stipriai ir TIKIU, kad ji atlaikys šį bandymą. Pasimelsiu už ją, kad Dievulis nuleistų kopetėles išlipti iš to kraterio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 02 balandžio 2009 - 21:30
QUOTE(kavyte @ 2009 04 02, 22:03)
Domogintare tavo malda labai graži, bet labai ilga, reikia kažko ką galėtų kartoti nuolat kai taps sunku.

Viena bičiulė patarė, kai labai sunku kalbėti "Sveika, Marija...". Nežinau, kas joje yra magiško, bet ši malda tikrai pakylėja. Reikia pabandyti ir rasti savo raktą savo sielai...

Visiems stiprybės
Atsakyti
E. Umbrasaitės knygoje radau kunigo Doveikos pasiūlytą maldelę:
" Dieve, pasitikiu tavimi ir patikiu į tavo rankas savo gydytojus bei sesutes, tegul su tavo pagalba jie gydo mane ir nugali ligą. Kad ir kas manęs lauktų, padėk man išlikti šviesiu žmogumi ".

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 03 balandžio 2009 - 07:43
Ramybės meditacija:
aš ramybė
aš apsupta ramybės
ramybė mane gaubia
ramybė mane palaiko
ramybėje aš saugi
ši ramybė mano
ramybė manyje
Vsikas gerai.
viskas gerai.
(Aš dar įsivaizuoju kaip mane supa, kaip gaubtas gaubia, kaip mane visą užpildo.
labai nuramina protą ir suteikia saugumą) pageidautina kelis kartus per dieną. Jau rašiau, nesu prarijusi nė vienos raminančios tabletės – nereikia.
ir žinoma, Sveika Marija, labai graži malda, pati gražiausia.

jorky, matau, kad skaitot, džiaugiuosi dėl Jūsų mamos. Tik turiu pasiūlymą, laiškus dėl Herceptino vistiek išsiųskit, gal vėliau, kai baigsit gydymą. Nebijokit asmeniškumų ir jausmų laiškuose. Padarysit tai dėl kitų, kurioms to vaisto reikia, kurios jo negauna. Laiškų rašymas viena iš galimybių atkreipti dėmesį į esančią problemą, tų, kurių galioja ją spręsti. Nes, kaip bebūtų banalu, jie kartais jos nežino. Turiu galvoje sveikatos komitetą prie Seimo, Europarlamentarus ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 03 balandžio 2009 - 10:46
Turejau siandien i ligonine pas Ugnine nuvaziuot... Bet aplinkybes pasikeite ir nespejau... unsure.gif
Gal rytoj pavyks...
Atsakyti
Kavyte, aš esu Vilniuje, jei Ugninei ko reikia, mielai padėsiu. Parašau tau į a.ž savo telefoną, nes savaitgaliais vengiu kompo.
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2009 04 03, 16:23)
Kavyte, aš esu Vilniuje, jei Ugninei ko reikia, mielai padėsiu. Parašau tau į a.ž savo telefoną, nes savaitgaliais vengiu kompo.

As jos uzklausiau ar jai ko reikia, ji nieko neparase...
Atsakyti
MOU nugirdau, kad mūsų BABANEI buvo problemų. Net reanimacijoje gulėjo doh.gif Dabar jau lygtai geriau. Babania, laukiam sugrįžtant, laikom už tave kumštukus.

Kavyte, Romantike - perduokit Ugn*Inei linkėjimus. Tegul ji tyliai meldžiasi ir mes meldžiamės už ją.

Vakar perdaviau MOU knygą, kokių 500psl, o šiandien ji jau perskaičiusi. Ot, mergaitė, paskaito thumbup.gif Bet, kad žinotumėt kokia ji šaunuolė wub.gif clap_1.gif O juk guli izoliatoriuje viena pati verysad.gif , bet iš balso neatrodo, kad labai liūdėtų.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 03, 20:51)
MOU nugirdau, kad mūsų BABANEI buvo problemų. Net reanimacijoje gulėjo  doh.gif Dabar jau lygtai geriau. Babania, laukiam sugrįžtant, laikom už tave kumštukus.

Taip,vakar rase man ji zinute verysad.gif As irgi laikau kumstukus uz babania 4u.gif

mou tikra saunuole wub.gif
Atsakyti
Labutis visoms mirksiukas.gif 4u.gif

Babania - ir aš laikau už Jus kumštukus. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 balandžio 2009 - 19:32
Labutis. Ugnine jaučiasi gerai, vaikšto, valgo, sakė miegelis labai ima. Turbūt geriau kai miego norisi negu, kad miegas išvis neima smile.gif
Atsakyti