QUOTE(adis @ 2009 03 31, 20:27)
Nebėra raudonosios doxorubicino. Na ką, skiriasi oi kaip skiraisi. Dabartinė kol kas pati lengviausia. bahamai.
per pirmą tik miegot tesugebėjau. Išėjus laiptais neužlipdavau. Ilgai stovinuodavau kol įkalbėdavau koją pakelti...kartais vyras parstūmdavo.
Dabar kaip naujagimis miegu ir valgau. Valgau ir miegu. tarpuose SM sėdžiu.
per pirmą tik miegot tesugebėjau. Išėjus laiptais neužlipdavau. Ilgai stovinuodavau kol įkalbėdavau koją pakelti...kartais vyras parstūmdavo.
Dabar kaip naujagimis miegu ir valgau. Valgau ir miegu. tarpuose SM sėdžiu.
Kaip toj reklamoje:"Zinau ka tai reiskia!" Mano irgi vienas is vaistu buvo doxorubicinas,brrr.
Man siandien taip gerai diena prasidejo,o vakare liudna,vel del vaiko Puse dienos ligonineje praleidau,kol grizau,namuose valgyti padariau,nuejau pas uosviene,mazoji pas ja,pazaidziau su ja,ir lauke pasivaiksciojom,kazkur 4 val. kartu buvom,pavargau ziauriai per visa diena.Noriu iseiti,ji verkia nepaleidzia.Ir gaila ir jegu dar truksta vienai su ja buti.Dar maza labai,visur bega,nepasedi,pastoviai jai reikia demesio,skaityti,zaisti,kalbeti non-stop.Neskaitant kad valgyti daryti,maitinti,maudyti ir t.t..Cia as kaip pasiteisinimo sau jesku Nezinau,gal as tik tokia bejege,bet sunku man dar Ir dar vyras griz tik po 2 menesiu,tik siandien suzinojau