QUOTE(ragnez @ 2009 03 31, 12:06)
**
o zinot, pagalvojau, ligos pradzioje, ty, kol diagnoze man dar buvo labai sviezia, visiems, kas pasakydavo "viskas bus gerai", norejosi duoti galvon tuo metu tie zodziai buvo labai tusti, bereiksmiai.... man norejosi ne abstrakciju, o labai konkreciu dalyku - kas butent ir kaip bus. guode tik tiksli informacija.
o zinot, pagalvojau, ligos pradzioje, ty, kol diagnoze man dar buvo labai sviezia, visiems, kas pasakydavo "viskas bus gerai", norejosi duoti galvon tuo metu tie zodziai buvo labai tusti, bereiksmiai.... man norejosi ne abstrakciju, o labai konkreciu dalyku - kas butent ir kaip bus. guode tik tiksli informacija.
Mane kaaaip nervino tas "viskas bus gerai" ,norejosi
O kai pasake kad 3,o gal net 4 stadija (veliau visgi 3 "paliko") as jau mintyse pradejau skaiciuoti dienas ir galvoti ka cia reikia speti nuveikti,kas bus su vaikais ir t.t. Ir koks galejo buti "viskas bus gerai"
Nusiraminau tik kai jau mano hematologe pasake konkrecius skaicius - kad visiskai isgydoma mano liga net 80%.Jeigu blogiausiu atveju recidivas,daro transplantacija,ir vel - tam kad visiskai pagydyti! Po situ zodziu as nusiteikiau kad TIKRAI PASVEIKSIU
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 31, 12:16)
SVETA K. - ar Jūs jau švitinatės?
Ne,dar toli iki svitinimo Siandien dare kraujo tyrima,kraujas beveik geras Biski dar truksta leukocitu,dar kai kurie rodykliai zemesni,bet visai nedaug.Gydytuoja pasake kad kaip man tai puikus kraujas Skambino i Kauna - eile,tik balandzio 23 vaziuosiu ir tai dar ta diena grizti reikes namo,radiologai tik sudarys svitinimo plana.O paguldys greiciausiai tik balandzio 27 nuo pirmadienio.Truputi nusiminiau,vyras griz balandzio gale - o manes nebus namuose Ir taip norisi greiciau viska pabaigti .Bet nieko nepadarysi,gydytuoja sako kad tau tik tokios problemos butu Dziaukis kad sveika
Babania kaip tavo kraujukas? Kaip nuotaika?
Ugne*Ine ,tau geros keliones ir geru tyrimu rezultatu Gal jau isvaziavai?